Canım bu durumda en cok üzülen sen oluyorsun arada kalmak kadar kötü birsey yok. Aslinda eşin ve damat arası iyi olsa annen de artık birseylere sebeb olamaz, saf dışında kalir belki o da kendini duzeltmeye çalışır. Ama iste onlarin iyi olmasi icin birseyler olmasi gerek..Bak dedim kardeşime taviz verme bu kadar
Senin ailense benim de ablam eniştem
Rest çekemedi
Şimdi gidicem kardeşime
Annem eşimi soracak gene laf sokacak
Sanki kendi bozmamış gibi
Hayır hatasını da kabul etmiyor.
Allah kabul etsin canim bende ojelerimi sildim bugun dusumu alicam sabah namazimi kilicam insallahNamazımı kılıp geldim
yaw he he :)
İşte göün aydına gidelim bikere.Canım bu durumda en cok üzülen sen oluyorsun arada kalmak kadar kötü birsey yok. Aslinda eşin ve damat arası iyi olsa annen de artık birseylere sebeb olamaz, saf dışında kalir belki o da kendini duzeltmeye çalışır. Ama iste onlarin iyi olmasi icin birseyler olmasi gerek..
Ben ne kaçırdım
Bende zaten gecerken ugradiydim.
Deme öyle deme.. bu ses gelince tüm gün icimden tekrar ettiğim cümleler.. başa bela..Bende zaten gecerken ugradiydim.
Hanimllarrrin dikaatine
Overlok makinesi ayaginiza kadar geldi
Hali kilim paspas yolluk kenarina haliflex kenarina overlok cekilir 5 dakikada yapilir hemen teslim edilir :)
Biz adanada otururken de motorsiklet in arkasında oturup çalıyordu davulcu.. jet hızıyla geçiyordu :)Bizim mahallenin davulcusu kamyonetin tepesinde gecip davul caliyo olaya ne diyosunuz
Baktim bi gece davul sesi araba hiziyla uzaklasti.
Baska gece kafami uzattim baktim ana adam kamyonetin arkasinda davul caliyor :)) olayy ya
Bizim burda nasıl geçiyor fikrim yok bu sene hiç camdan bakmadımBiz adanada otururken de motorsiklet in arkasında oturup çalıyordu davulcu.. jet hızıyla geçiyordu :)
Bizimki paralari topladi 3 gece gelmedi daha sonrada kamyonla gecmeye basladi.Bizim burda nasıl geçiyor fikrim yok bu sene hiç camdan bakmadım
Gecen para toplamaya geldi bina bina geziyor zilleri çalıuor tek tek
Müsait değildim açmadım
Zaten dsvulcuyla kalkmıyorum
Hahaha olabilitesi yüksek.Bizimki paralari topladi 3 gece gelmedi daha sonrada kamyonla gecmeye basladi.
Parayi cok aldi kamyonmu aldi acep dedik :)
Gelenek sozde ama gerekli degil ya coluk cocuk uyanir bebeler falan.Hahaha olabilitesi yüksek.
Eşimin davuşcu bi tanodığı vsr iyi para var bu işte demiş,ama belediyede yüklü para alıyormuş bunlardan.
Bende çok merak ediyorum durkan ıdurkan ı merak etmeye basladim ben.
Iyisindir umarim canim.
Ben azicik uyucam dukkani kapayin cikarken isigi neyim kapayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?