Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne uyumusum beeeğ.
Aksam gece nereme uyucam bakalim
Bi gozumu actim saat 7 sabah 7 sandim
Esimde baktim oturmus ise gidicek sandim :)
Utu de yapmadim ya ben hay anasini diye kalkiyodum esim iyi uyudun ama pide kac tane alim dedi?
Lan ulaaynnn bee dedim.
Az sonra seni ise yollicaktim ben ya la. Dedim.

Bu ara uykular cok pis oluyo
Hep Abd oyunu bunlar :)

Kızlar geri dönüp okuycam merhaba demek istedim
Dolaştım biraz bugun
Babalarımıza hediye aldik
Kendime de bi elbise aldım
Bu ara çok harcadım
Neyse
Evde yemek yedik gelip
Bimden aldığım pidelerden ısıttım
Dolaptan takılıyoruz kuralı bozmadim alışverişe de cikmadim yarın pazara da gitmiycem

Gule gule giy cinim resim isterim
Artiik cok yuzsuzlestim direk istiyorum.

Ben bi süre kiyafet almiycam artık
Aslında bugün de almiycaktim
Esim alalım bunu da bak kolay.kolay bulamıyoruz bulmuşken al dedi kandırdı beni
Aslında iyi oldu ama
Artık ihtiyacım kalmadı desem doğru olur çok şükür
Bikini istiyorum ama o su an acil ihtiyacım degil
Bi süre almiycam

Beth18 olur cnmm

gulfemhatun canım bende resim alabilir miyim
Bu hafta bende bir beyaz bir siyah kot
2-3 tişört
1 beyaz şort
1 tane de elbise alasim var
Yarin kadikoydeyim yerinede bakarim artik sanada resim atarim enesden enesle selfie yaparim (enes kundura yanlis olmasin)
Bogayla selfie de atarim.

Merhaba..

Uzun suredir okudum, ama yazmaya cekindim neden bilmiyorum uzun sure ara verince cekiniyorum.

Ben namaza asik, seccademi ozleyen bir insandim. Bir donem cok zorluklar yasadim, her aksam uzun uzun namaz kilar dua ederdim, sonra ipin ucu nerede kacti bilmiyorum. O sevgiyi o huzuru o tadi cok ozledim. Bu aralar ramazanda biraz toparladim. Ben ramazan ayini cok seviyorum, sanki omrumun bereketi gibi geliyor. Gidiyor diye huzunleniyorum, bu senede bitiyor diye sanki sevdigini uzaklara gondermis gibi huzun cokuyor icime..

Bende babamla gorusmuyorum.
En son ne zmn gordum bilmiyorum.
Ailesi ile de gorusmuyorum tuhaf insanlar
Yillarca nasil evlenicem diye dusunmustum, hepsi geldi gecti.
O gunlerde bir kez bile aklima gelmedi
Kiz isteme, nisan,kina dugun hepsini cok keyifli gecirdim. Ama evlendikten 45 gun sonra bana bir tebligat geldi. Vasilik davasi acilmis, isin ozu kendine yasal sorumlu bulmak, ve baktirmak. Ve hakim takdiri olsada, beni vasi tayin ettiklerinde itiraz hakkim yok. Cok uzuldum, cok agladim, beni hep uzdu her zaman uzdu. Sonra hakimle gorustuk, itiraz ettik, dava benim icin olumlu sonuclandi. Aradaki 2 ay bekleme suresi zehir oldu. O gunlerde de dava gunu de esim hep yanimdaydi. Son gece sabaha kdr uyumamistik hepsi geride kaldi. Esim en buyuk dayanagim, sansim..
Bugun bize dua edermisiniz, anne baba olmak bizede kismet olsun..

Harcamalardan yana, bu ara artis var.
Enginar, ic bakla, kayisi buzluga koyduk ve konserve yaptik.
Evlenirken cay seti almamistim, korkmazdan 279 tl ye 12 kisilik set aldim. Cok icime sindi.
Bayramlik kiyafet, ayakkabi, esimin ailesindeki miniklere tshirt, bir kac tane hediyelik esya aldim.
Babalar gunu icin kayinpederime tshirt ve gomlek aldim, boynerde fabrikanin urunleri bir alana bir bedavaydi. 159 tl almis oldum ihtiyaciniz varsa bakabilirsiniz.
Bu hafta bir kac kutu cikolata almam gerek, marketlerden halledebilirsem iyi olur tavsiye edebileceginiz bsy varmi?
Sanirim şok ta marka urunler var.

Birde, ben kartimin kampanyalarina cok dikkat ediyorum, bu hafta 4 alisveristen 75 tl puan geldi surekli takip ediyorum sizede tavsiye ederim.

Hepiniz bana cok samimi geliyorsunuz, cok seviyorum herkesten bsyler ogreniyorum bu sayfa cok kiymetli ve cok gercek..

Kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı....

Ben de dolabımı ferahlattım biraz. Kullanmadığım bazı parçaları ayırdım. Yarın yardımcıma veririm. Oldukça klasik olan bazı eteklerimi bazanın altına koydum. Bir süre aklıma gelmezse veririm. Şimdilik beklesin bakalım.

Lacivert şifon bir bluzum var. 2013 yazında almıştım. O yıl Kalkan'a tatile gitmiştik ve ben etiketini orada çıkarmıştım. ( allahım ne gereksiz bir ayrıntı. Ne gerek var bunu hatırlamaya. Ben hatırlarım böyle gereksiz şeyleri zaten ). Yani bu 5. Yazı olacak. Bu kadar yıl içinde tatilllerde gitmişim. Fotoğraflarım var. İşe de giydim. Hala dolapta duruyor. Şöyle baktım. Eskime pek Yok. Azıcık dikişleri atmış. Ama ben büyüteçle filan baktığım için gördüm

Bir taraftan aman dursun. Giyersin belki diyorum. Bir taraftan da ver gitsin. Bi genç kız ( yardımcımın kızı oluyor) giyer doya doya diyorum. Koca yaz dolap bekleyecek. Ya da o kıyafet olmazsa çıplak kalmazsın diyorum.

Siz böyle kıyafet verirken neye göre ve nasıl yapıyorsunuz ?

Ben eger bedeni oluyorsa ve severek giyiyorsam zamana pek bakmam kullanmaya devam ederim.
Ama eger aklima gelmiyorsa veriyorum, aslinda dogru olan vermek dolaplar doldu tasti ama ben kiyafetleri ile duygusal bag kuranlardanim

Sürü sü ile kıyafet im var.
Geçen ayşarda da boydan bir elbise almıştım.boyu uzun
Bi ara terziye gidecektim kaldı durdu.
Belki bu hafta giderim.
Normal de çok gezen biriyim ama 2 aydır ev kuşu oldum.hele ramazanda mecbur kalmadıkça çıkmadım bile.
Bayrama birşey almayacağım,çok da iradesi güçlüyümdür bu konuda.
Oğluma da almayacağız zira 1 2 giydiği gömlekleri var yesyeni altına da şort uydurdum geçen gün.
Eşime de ihtiyaç yok.
Paralarım cepte kaldı bak
Ayakkaılarım da var geçen boyattım ayakkabıcıda.

Kızlar koton reklamlarında kısa yazlık elbise gördüm aklıma siz geldiniz bir vakın isteree iz 69.90 mi ne yazıyor du kısa elbise.
Bana sanki pahalı geldi ama bilemem tabi

10 senelik kışlık eteğim hala duruyor ve çok severim. İşin ilginç yanı hala oluyor bana
Ama mesela olmayan ve yeni kalanları işyerinde ihtiyacı olan bir kıza vermiştim. Kullanmadığım şalları Vs.zaten şal pek kullanamam bans yakışmıyor sinir oluyorum.
Ama verirken bana verilse giyer miyim,diyerek gözlemleyerek veriyorum.

Ben eger bedeni oluyorsa ve severek giyiyorsam zamana pek bakmam kullanmaya devam ederim.
Ama eger aklima gelmiyorsa veriyorum, aslinda dogru olan vermek dolaplar doldu tasti ama ben kiyafetleri ile duygusal bag kuranlardanim
Demek istediğim aslında şu. Ben bu bluzun üstüne her yıl en 3-5 tane daha almışım. Bu bluzu bu yıl belki bi kere giyeceğim. Belki de giymeyeceğim. Benşm dolabımda yılda bi kere giyilmeyi beklemesindense ben kıyıp da versem hem biri sıkça kullanır hem ben desonraki yıllarda aldıklarımı daha çok kullanırım diye düşünüyorum. Ama şimdilik sadece düşünüyorum.

Ben de duygusal bağ kuruyorum galiba

benim de var öyle 8-10 senelik eteklerim. Ama onları vermeyi düşünmüyorum. Çünkü sıkıştığım zaman giyilecek türden parçalar. Mesela siyah bir eteğim var. 2008 de aldım galiba. Hiç versem mi diye düşünmedim bugüne dek.
Almasak da evdekilerin çılkını çıkarana kadar giysek olacak da. Nefis işte...

Canım açıkçası cimri biri değilim ama
Kıyafet gerekmedikçe almam.
Acıyorum biraz o paraya.hele tesettür kıyafet leri Allahım uçmuş sanki
Bir üst adam gibi birşey 100 den başlıyor. Sinir oluyorum fırsatçılar.
Ama mesela dışarda yemek yemeğe eve almaya,gezmeye falan pek düşünmeden alıyor um harcıyorum.
Ama kıyafet konusunda az alırım insirimleri takip ederim.
60 tl ye çok güzel etek aldım mesela
120 tl ye 3 tane ipek eşarp aldım
55 tl ye uzun kot etek aldım gibi gibi
Gene 70 tl ye elbise aldım
Ama indirimde bulursam ve cidden işime yarayacak ihtiyacım varsa alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…