Oooo piremses kül kedisimi olmussBizim kaynana evinde yapacagimiz mangal iptal. Haftaici yapacagiz, misafir gelmiş onlara, anlayacaginiz evdeyiz, ve is başa düştü.tr_lelli ye duyrulur :)
Gule gule giy cinim resim isterimKızlar geri dönüp okuycam merhaba demek istedim
Dolaştım biraz bugun
Babalarımıza hediye aldik
Kendime de bi elbise aldım
Bu ara çok harcadım
Neyse
Evde yemek yedik gelip
Bimden aldığım pidelerden ısıttım
Dolaptan takılıyoruz kuralı bozmadim alışverişe de cikmadim yarın pazara da gitmiycem
Gönderirim canım benim nolcak işlerimi bi hallediyim atarım sanaGule gule giy cinim resim isterim
Artiik cok yuzsuzlestim direk istiyorum.
Yarin kadikoydeyim yerinede bakarim artik sanada resim atarim enesden enesle selfie yaparimgulfemhatun canım bende resim alabilir miyim
Bu hafta bende bir beyaz bir siyah kot
2-3 tişört
1 beyaz şort
1 tane de elbise alasim var
Kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı....
Ben de dolabımı ferahlattım biraz. Kullanmadığım bazı parçaları ayırdım. Yarın yardımcıma veririm. Oldukça klasik olan bazı eteklerimi bazanın altına koydum. Bir süre aklıma gelmezse veririm. Şimdilik beklesin bakalım.
Lacivert şifon bir bluzum var. 2013 yazında almıştım. O yıl Kalkan'a tatile gitmiştik ve ben etiketini orada çıkarmıştım. ( allahım ne gereksiz bir ayrıntı. Ne gerek var bunu hatırlamaya. Ben hatırlarım böyle gereksiz şeyleri zaten ). Yani bu 5. Yazı olacak. Bu kadar yıl içinde tatilllerde gitmişim. Fotoğraflarım var. İşe de giydim. Hala dolapta duruyor. Şöyle baktım. Eskime pek Yok. Azıcık dikişleri atmış. Ama ben büyüteçle filan baktığım için gördüm
Bir taraftan aman dursun. Giyersin belki diyorum. Bir taraftan da ver gitsin. Bi genç kız ( yardımcımın kızı oluyor) giyer doya doya diyorum. Koca yaz dolap bekleyecek. Ya da o kıyafet olmazsa çıplak kalmazsın diyorum.
Siz böyle kıyafet verirken neye göre ve nasıl yapıyorsunuz ?
Demek istediğim aslında şu. Ben bu bluzun üstüne her yıl en 3-5 tane daha almışım. Bu bluzu bu yıl belki bi kere giyeceğim. Belki de giymeyeceğim. Benşm dolabımda yılda bi kere giyilmeyi beklemesindense ben kıyıp da versem hem biri sıkça kullanır hem ben desonraki yıllarda aldıklarımı daha çok kullanırım diye düşünüyorum. Ama şimdilik sadece düşünüyorum.Ben eger bedeni oluyorsa ve severek giyiyorsam zamana pek bakmam kullanmaya devam ederim.
Ama eger aklima gelmiyorsa veriyorum, aslinda dogru olan vermek dolaplar doldu tasti ama ben kiyafetleri ile duygusal bag kuranlardanim
benim de var öyle 8-10 senelik eteklerim. Ama onları vermeyi düşünmüyorum. Çünkü sıkıştığım zaman giyilecek türden parçalar. Mesela siyah bir eteğim var. 2008 de aldım galiba. Hiç versem mi diye düşünmedim bugüne dek.10 senelik kışlık eteğim hala duruyor ve çok severim. İşin ilginç yanı hala oluyor bana
Ama mesela olmayan ve yeni kalanları işyerinde ihtiyacı olan bir kıza vermiştim. Kullanmadığım şalları Vs.zaten şal pek kullanamam bans yakışmıyor sinir oluyorum.
Ama verirken bana verilse giyer miyim,diyerek gözlemleyerek veriyorum.
benim de var öyle 8-10 senelik eteklerim. Ama onları vermeyi düşünmüyorum. Çünkü sıkıştığım zaman giyilecek türden parçalar. Mesela siyah bir eteğim var. 2008 de aldım galiba. Hiç versem mi diye düşünmedim bugüne dek.
Almasak da evdekilerin çılkını çıkarana kadar giysek olacak da. Nefis işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?