Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben geçen hafta işyerinde 12 tl harcadım
Dünde eşim 30 küsür harcamış markette
Yani geçen hafta toplamda 100 tl harcadık heralde.evde yoktuk çünkü.dolaptan yaptım haftasonu yemekleri de.
Bugun pazara gidicim
Evde taze sebze meyve kalmadı hiç
Fitre için para çekicem
Oğluma eşofman alıcam
İnşallah çok harcamam.

Günaydın kızlar
haftasonu girmedim aman ne kaynatmışsınız maşallah
Hepsi de çok güzel konular
herşey gönlümüzden geçtiği gibi olsun inşallah

cumartesi eşim evdeydi dışarı çıktık oğlana iç bady aldım sadece
marketten de ihtiyacı aldık
oğlanı kbb götürdüm 200 lira harcadık
100 lirası dr zaten
Bizim için haftasonu için gayet asgari rakam aferin bize

bu hafta son diye yiyecek alışverişini az alıyorum
malum dolap da bekleyip bozulmasın
kıyafet için de geçen haftalar almıştım
almıyorum
zaten karadenize gideceğiz orası serin evden ayarlayacağım

benim de bu hafta valiz yapmam lazım yavaştan
bende tr_lelli gibi
ilaç çantası, şampuan krem çantası , çamaşırlar ayrı detaylı girişirim

Günaydın kızlar
Ben de kiyafet verirken biraz düşünüyorum malesef giyer miyim acaba diye
Ama dediğiniz gibi bugüne kadar verdiklerimin hiçbirine ay keşke vermeseydim onu demedim
Verdikçe çoğalır hem di mi
Ben gardrobumu baya yeniledim eski sevmediklerimı de yaz başında ayırmıştım
Kısa girerken de bakicam bu yaz hiç giymediğimi farkettiğim şeyleri vericem inşallah

Kıyafet verme konusunda ben bu yıl ciddi adımlar attım.
ama alırken acaba 'giyermiyim hep' diye düşünerek alıyorum.
sürekli al ver sisteminden yoruldum.

Günaydın kızlar
Pazarda çalışınca hiç hafta başıymış gibi olmadı bana yaa..
birde geç yattık uykum var fena.
Dün hem bayram hem babalar günü alışverişi yaptık.. kk ile ödedim taksitli.
babama pantolon eşime, pantolon, kendime penye hırka aldım bi tane 155 tl
kızıma 2 pantolon, gömlek 130 tl
bugünde kendime pantolon bakıcam..
Aslında şu salaş bol paça kumaş pantolonlar varya onlardan istiyorum siyah,üstüne de krem bluz ama çok mu iri gösterir diye vazgeçiyorum . Bayramın ilk günü eltinin ailesi falan gelicek hep beraber köye gidicez o yüzden biraz da şık olsun diyorum. birde eşime kızıma füme kot aldık kendime de alıcam, acaba sadece kot mu alsam diyorum..

günaydın kızlar . okuya okuya anca bitirdim valla ama sayfalar birinkince güzel oluyor . sizlere bi akıl danışayım kardeşimle ortak bi iş yapmak istiyorum yani herşey ona ait ama hobi dükkanı tarzı bişey diye düşünüyoruz ben el işi yapmayı falan uğraşmayı seviyorum sizce günümüzde en çok iş yapan sektör nedir. gıda mı ,bebek mi, süsler mi

Günaydın Hanımlar,
Yoğun bir haftasonu oldu. Cumartesi kızımın okuldan arkadaşları ve anneleriyle büyük bahçesi, tavuk, eşek, tavşan vs. olan bir yerde geçirdik. Oldukça keyifliydi. Akşam da yine kızımın bir arkadaşının ailesini bize yemeğe davet ettim. Pazar da kızımla babası sinemaya gittiler ben de evde geçirdim. Akşam eşimin halasına çaya gittik. Gece yarısı döndük. İşe geldim pert vaziyetteyim.

Ben günlük işe yetişme telaşında neyi ne kadar kullandığımı fark edemiyordum. Bu sağa asma yöntemini bir yerde okuyup uygulamaya aldım. Benim için sonuç başarılı oldu. Mesela kış bitiminde sağda kalan kışlıkları elden çıkarıyorum.
Ayakkabı, çanta, mont gibi kalemlerde de birşey beğendiğimde, evdekini elden çıkarmayı göze alıyor muyum diyorum kendime, ona göre karar veriyorum alıp almayacağıma.
Benim 1 siyah, 1 beyaz ve 1 lacivert, 1 gri çantam var şu an. Hepsi kaliteli ürünler ve bütün bir sene bunları kullandım, çanta ihtiyacı hissetmedim.

Günaydın herkese.
Evdeyim bugün çalışmıyorum.
Annem memlekete gittiği için temizlik ellerimden öpüyor.
Uyandım hemen etrafta ne kadar havlu, çorap vb. şeyler varsa topladım ve kirli sepetine attım. Hazır banyoya girmişken tuvalet ve banyoyu yıkadım temizledim.
Örtüleri falan çırptım biraz ara verdim. Makine tutup yerleri falan sileceğim.
Akşama yemekte var. Bi çorba yaparım belki. Bugün de böyle geçecek.

Bebek süsleri, doğumgünü süsleri hediyeleri vs çok aranılan sektör sanki

Bende kendime sınır koydum
bu hafta ve bayram dönüşü iznimi de sayınca 1 ay gibi bir süre oluyor
giyim vs almayacağım
bu sürede yediklerime de dikkat edip kilo verirsem
dönüşte ayıklama kombinleme vs çalışmalarımı hızlandıracağım
az kaldı ya bugünü de saymazsak kaldı 4 gün

selam kızlar.. keyifler nasıl.. akşam menüleriniz ne.. fikir verin yaa.. tabi iş başa düştü evdeyim bu akşam ne yapayım derdine girdim.

resim yokmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…