Günaydın kızlar
Ben de kiyafet verirken biraz düşünüyorum malesef giyer miyim acaba diye
Ama dediğiniz gibi bugüne kadar verdiklerimin hiçbirine ay keşke vermeseydim onu demedim
Verdikçe çoğalır hem di mi
Ben gardrobumu baya yeniledim eski sevmediklerimı de yaz başında ayırmıştım
Kısa girerken de bakicam bu yaz hiç giymediğimi farkettiğim şeyleri vericem inşallah
Evet alırken 1 değil 5 kere düşünmemiz lazımKıyafet verme konusunda ben bu yıl ciddi adımlar attım.
ama alırken acaba 'giyermiyim hep' diye düşünerek alıyorum.
sürekli al ver sisteminden yoruldum.
Ben günlük işe yetişme telaşında neyi ne kadar kullandığımı fark edemiyordum. Bu sağa asma yöntemini bir yerde okuyup uygulamaya aldım. Benim için sonuç başarılı oldu. Mesela kış bitiminde sağda kalan kışlıkları elden çıkarıyorum.Evet ya. Ben az da olsa almaya devam ediyorum malesef. Kendime bir süre koyup şu kadar zaman birşey almayacağım dersem belki sadeleşme yolunda ilerleyebilirim. Çok teşekkürler
Bu hep sağa asma işi de farklı bir yöntemmiş. Ben de deneyeceğim bunu.
Ayrıca ayakkabılarımı düşündüm de. Gerçekten de öyle oluyor. Eskiyi gönlümden çıkarıyorum ki yenisini alıyorum değil mi?
günaydın kızlar . okuya okuya anca bitirdim valla ama sayfalar birinkince güzel oluyor . sizlere bi akıl danışayım kardeşimle ortak bi iş yapmak istiyorum yani herşey ona ait ama hobi dükkanı tarzı bişey diye düşünüyoruz ben el işi yapmayı falan uğraşmayı seviyorum sizce günümüzde en çok iş yapan sektör nedir. gıda mı ,bebek mi, süsler mi
akşama bi arkadaşa davetliyiz yemek derdim yok valla ne güzel...işten eve yorgun gidince yemek yapmak ay bi zoruma gidiyorkiselam kızlar.. keyifler nasıl.. akşam menüleriniz ne.. fikir verin yaa.. tabi iş başa düştü evdeyim bu akşam ne yapayım derdine girdim.
resim yokmu:)Birkaç aydır ufak tefek attığım kumbarayı hafta sonu açtık. 830 tl çıktı. Bugün 3 çeyrek altın alıp kenara attım hemen :) Bu zamana dek hiç yapmamıştım kumbara. Sonuç iyi olunca bugün hemen 2.yi başlatacağım. Sevgiler herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?