- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Bende cikolata ve seker alicim bayram cociklarina.Yarım kilo madlen çikolata hediyelik 32 lira verdim. Günün ilk harcaması. Daha bunun iftar yemeği var.
Bende cikolata ve seker alicim bayram cociklarina.
Birde bozuk para veriyorum kumbaradan
Zaten 3-5cocuk geliyor.
Sok da baya cesit vardi cikolata seker.
Ben farklı bişey olmazsa inşallah mutluluktan uçuyorum ağzım kulaklarımda adam daha önce neden gelmedin bu kadar yol çekilir mi dedi inşallah sübhanallah olur Rabbimin izni ile
Ben kacirdim sanirim senin kuzularin aralarindaki yas farki nedir?Doktoruma aldım ben hediyeyi. Geçen sene de aynı doktorla Doğum yaptım. Çok iyi, çok naif bir kadın. İçimden geldi, bayram hediyesi alayım dedim.
ah sorma bugün sancım var, yine regl sancısı.. eşim yemeği dışardan halledim diyor, arkadaşım bize gelin diyoo.. bense ne yemek yemek istiyorum ne de evden çıkmak.. bakalım ne olacak.. ama yemek yapmayacağım kesin :)))
hadi inşallahh. gözün aydın şimdiden canım..Ben farklı bişey olmazsa inşallah mutluluktan uçuyorum ağzım kulaklarımda adam daha önce neden gelmedin bu kadar yol çekilir mi dedi inşallah sübhanallah olur Rabbimin izni ile
Ben kacirdim sanirim senin kuzularin aralarindaki yas farki nedir?
Yani nekadar olacak.
Aiyy tam kardesler oyle cok yas olmayinca kardes olduklarini daha iyi anlarlae birbirlerine arkadas olurlarTam 1,5 yaş olacak teyzesi
Canım sen ne zamandır evlisinBende dogum dr.na gitmemek icin kendimi zor tutuyorum bir suru anestezi radyasyon falan aldim ne kadar sure bekle dicek yada hemen gel baslayalim mi dicek tedaviye bilmiyorum
Yemegimi yaptim bi odayi topladim sildim supirdum toz aldim esimi bekliyorum...
Aman yemek yaparsınBiz de eşimle yemeğe gidiyoruz arkadaşa, çok ısrar ettiler napimtr_lelli :) çiğköfte ve tatlı aldık..
Çok etkilemez cnm büyük olasilikgulfemhatun 4un icindeyiz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?