- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Teşekkürler canımhadi inşallahh. gözün aydın şimdiden canım..
Keşke canım böyle iyi biri olacağını düşünmemiştim kısmet artıkAy çok yorgunum kızlar
Bugün kursa gittim bu yılın son dersine
Y yediveren14 çok sevindiiim gerçekten keşke daha önce gitseymissin
tr_lelli çok guldum:))) İyi yapmışsın ne biçim insanlar onlar oyle
Allah kabul etsin inşallah nice ramazanlar geçirmek nasip etsin AllahımBugün çok harcamam yok
Yol parası kirtasiye den bikaç bi şey
Bi de fitremizi verdim Allâh kabul.etsin insallah
Yemeğimizi de yaptım patatesli tavuk yemeği
Dünden yemek de var salata falan yaparim
Teşekkürler canım. Bu salgınmış sanırım ishal ve kusma. Çok zor valla geçen ay benim ikiside hastalandı. Pirinç iyice haşlayıp içine yoğurt koy bi kaç damla limon ve tuz ayrıca kuru nane at bunu yedir. Patates haşlayıp sumakla ver.hazır su kullansan bile kaynat bir süre geçmiş olsun kardeşimY yediveren14 çok sevindim canım
@algernonacicekler sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah canım benimkilerin arası da tam iki yaş zorlukları çok ama çok ta güzel beraber büyüyorlar
@Mi_a dolabına bende bayıldım benimkine de bi elatıveren hayrına nasıl sevinirim :)
nora2010 geçmiş olsun canım benimde kızım hasta kusma ateş,kaç gündür uykum yok çok yorgunum bugün daha iyi umarım uyurda bende uyurum çocuklar hasta olmasın
İyi akşamlar kızlar
Kızım hasta giremedim taksi ve ilaç parası derken 130 tl civarı harcadık sağlık olsun o iyi olsunda
Bu ay kredi kartı kullanmayacağım demiştim 23 ü hesap kesim tarihi ve kullanmadım şükür,nakitte 80 civarı harcadım sanırım,şoktan banyo halısı 13 ezcaneye 12 14 tl de su aldım gerisi market @elecda duy sesimi :) çok baktım internet alışverişlerine çok sepet doldurup boşalttım harcamadım :)Bayramın 3.günü annemlere yazlığa gidip kalıcam 2 hafta hemde kızıma bezi bıraktıracağım orda.Ordan kendime tişört falan alıcam kuaföre gidip omre yaptırcam.Bu ay harcamamanın acısını çıkarıcam ama yine karta dokunmayacağım
Ya surekli dagiliyor giysiler.
Havlu,pike,nevresim,carsaflarimi ben boyle katliyorum.
Valiz iclerinide boyle duzenliyorum
Hem daha cok yer kapliyor hemde 1tane alinca digerleri bozulmuyor
Eki Görüntüle 2011461
Kızlar sinir oldum
Kapi caldi arkadasimi bekliyorum ya kim o demedim normalde derim durbunden bakarim.
1 kapali 1 acik bayan anket yapiyolar
Ersağ!
Ersag dedigi an kullanmiyorum istemiyorum dedim kapattim kapiyi.
Karsi dairemle anket yapti ama satamadi ona da.
Bende holdeyim sesleri geliyor
Inerken benim taklidimi yapti kapali olan gulustuler.
Bide elbise giymisim coook hanfendiyim suan cok elitim :)
Agiz egerek istemiyorum hayir kullanmuyorum dedi benim dedigim laflari diyerek.
Guluserek inerlerken ev teligimle hemde peslerinden indim bagirarak agzimida bozdum
Yetmedi cama ciktim agzima geleni saydim kosarak kacti gittiler hic bi binaya girmeden.
Binadakiler cikti sesime.
Ayy dinden imandan ciktim ya.
Bunlari bana paraylami veriyolar yahu.
Binadan cikmasalardi sanirim vurcaktim cunku cok sinirlendim agzimdan cikani kulagim duymadi sövdüm.
Benim minnoş tatlış gayet elit bedenimden bir canavar cikti resmen
Hala sinirimi alamadim keske vursaydim 2 tane.
Eki Görüntüle 2011569 Eki Görüntüle 2011570
Benim dolabım böyle kızlar
üsttekiler tatillik kıyafetler ve hırkalar
t-shirtler
pijamalar
günlük kıyafetler
diğer tarafta kışlıklar
gömlek bluz elbiseler
1-2 tayt pantolon var.
Amman amman beles verse almam :)bu saatte burası bana kalmış...şimdiden sonra gelene iyi geceler.......
terelelliye not:şimdi hatırladım..ersağ markayı kirli çıkılar topiğinde okumuştum...yazanlar çok memnunlardı.deneseymişsin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?