ben de evimi çok seviyorum ve özlüyorum. İyi tatiller, güzel ve sevimli bir yer kumköy ben sevmiştim.
Bunlarin isine yaradiğin kadar iyisin.
Benim esim yine ara ara ailem diyo bi esiyolar ama beni zorlayamiyor.
Misal kucuk eltimle hic bir ortamda bulunmak istemiyorum.
Esimde bunu biliyor.
Gecen zoraki bir araya geldik ya resim atmis bunlar mekandan o eltimde gormus alinmis niye o cagrilmamis.
Benim bile giderken haberim oldu.
Ayrica onlar bir araya geliyorlar yani küs degiller o aksam benimde olusum zoruna gitti kiskanclik yapti kesin.
Benimi cok göresi gelmiste alinmis dedim esime.
Onlar zaten bir araya geliyorlar.
Ben merakli degilim zaten bir arada olmaya dedim.
aynen bizimkilerde laf ederdi o balkonu öyle görselerdiAyrica vallahi yedikat yabanci daha iyi
Dun arkadasim geldi bana haberde verdi ama balkonu yikamaya vaktim kalmadi en son yikim dedim otururuz suyunu falan hazirladim tam balkona koydum kapim caldi.
Benim uzerim terli dedim arkadasima bi uzerimi degisim balkon tozlu cikma istersen bi su dokucem oyle otururuz dedim.
Ben uzerimi degisene kadar kiz yikamis balkonu.
Ya arkdas akraba dost budur.
Kibirlenmeyendir.
Seni boyle kabul edendir.
Ondan is beklemiyorum elbet ama hani bunuda yapmasi cok hosuma gitti.
Hani demek rahat ediyo evimde kendi gibi goruyor beni.
Ama o an gorumcemler gelmis olsaydi asla ellemezlerdi birakin ellemeyi bir de laf ederlerdi ayy burasi toz vs diye.
Bayiliyorlar boyle bisi aramaya, kalp kirmaya, insan uzmeye.
Ben hic birini sevmiyorum.
Burdaki gorumcem buyuk eltimle küsmüs bayadir.
Ki o eltim (yigidi öldur hakkini yeme) o gorumcemin cok isine kosmustur.
Evinide temizlemistir.
Onunla hastaneyede gitmistir.
Cocuklarinida doyurmustur.
Ama gorumcem nankor.
Suan o eltim calisiyormus isine yaramiyor ya tü kaka hemen.
Isine yarayan iyi yaramayn kotu.
Bizde suan maddi olarak cok sukur kendimize yetiyoruz iyi olmaya calisiyor nankor.
Kullanmaya adam ariyor.
zelalke borca girince bir şekilde ödeniyor canım taşındığını da görürüz inşallah
elenaferrante geçmiş olsun canım
@Eifnaz bereketli olsun canım
tr_lelli ben o dediğin şanslılardanım sanırım canım çok şükür bir sorun yaşamadık hiç,niyet önemli ben onlar birşey dediğinde iyi niyetten dediklerini biliyorum
nora2010 çabucak kavuşursun oğluna inşallah canım,orada olmak ona iyi gelmiştir değişiklik olmuştur
Mia- tatil dönüşü evde de dinlenmek gerekiyor bencede canım,keyifli geçer umarım tatil
@black_2014 artık tavrını koymanın zamanı sanırım canım
E Esila09 baktırmakta fayda var canım içiniz rahat eder hem
@Gokdenizim çabucak toparlarsınız inşallah canım
Merhaba kızlar
Birikim yok harcama da yok bugün,eşim geç gelecek yemek te yok :) Çocuklar uyuyor keyif var :)
Amin canim
Amin canim iyiki varlarelenaferrante geçmiş olsun
zelalke eve taşınma haberlerini de duyalım inşallah
tr_lelli annelerimiz iy ki varlar Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin
Öğlen markete uğradım süt krem peynir kırmızı biber aldım 20 lira harcadım
Akşama da yürüyüş yapacağım biraz da ev temizlerim mesai bitse de gitsem
Nasil kurtulunur bilmiyorum ama gunes aliyor mutfagim yani yazin rutubet olma lüxü yok.Kızlar ya
Benim mutfağım küçük olduğu için erzaklarım boş odamda duruyor. Orada kapaksız rafım var, herşey paketinde açılmamış ya da kapaklı kavanozlarda. Ama odamı ve sonra da tüm evimi kelebekler sardı, hatta odamda tavanda kurtlar da var. Dün tüm rafı boşalttım temizledim. Kelebeklerin kaynağını bulamadım.
Bugün elektrik süpürgesi ile tüm kelebekleri kurtları çektim.
Nasıl kurtulurum bilen var mı?
Tek sansim annem zaten.Terelelli sen en azından ana dan yana şanslısın bende o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?