Esinin ailesi cok iyi olanlara imreniyorum ya.hayırlı olsun canım
tr_lelli bütün kadınlar aynı dertten muzdaripmiş baksana herkes döküldü:)
bizimde eşimle kavgamız 3.şahıslardan çıkar
ben memleketimde sayılırım ilçesinde annemler ama biz eşimle merkezdeyiz işimiz gereği
burda eşimin 6 kardeşi var hiç doğru düzgün görüşemeyiz
eşimin iş arkadaşlarıyla daha samimiyiz
eşimin ailesi beni pek sevmez benim lafımı ederler hiçbişeyle memnun olmazlar
eşimde hep onlardan yanaydı onların yüzünden çok ağlattı beni
ama sustum hep eşim sinirlendimi gözü bişe görmez çünkü
artık ben sabır diye diye sustukça eşim birgün annesine ablasına bi patladı
ne istiyorsunuz karımdan diye ne var ne yok herşeyi söyledi bizde ondan sonra iyiyiz eski kavgalarımız kalmadı
annem bi operasyon geçirdi beni aramadılar geçmiş olsun diye hiç biri eşiminde annesi dahil
nenem öldü en son kendiler aradı eltimde aramış 3 gün geçmiş evime gelmişim artık aramayı unutmşum diyor yüzsüz
Kanki merak etme bende de yok maalesefEsinin ailesi cok iyi olanlara imreniyorum ya.
Bir arkadasimin k.v ve k.p amasyada yasiyor
Kiz esiyle burda calisiyorlar.
Buraya geliyorlar bazen kaynanasi falan hani gezmeye gelip kizda bile kalmiyorlar rahatsiz olmasinlar diye bekar oglu varmis onda kalip gidiyorlarmis
davetde ediyor ama rahatsiz etmek istemiyorlar.
Kislik herseyini yapiyor kadin.
Hani bu kiz cokmu iyide iyiler onlarda dicem ama kizda bayramdan bayrama gidiyor calisiyorlar farkli sehirler bi de.
Bu tamamen esinin ailesinin dusunceli olmasi iyiligi kibarligi.
Yine bir arkadasim suan kaynanasiyla kaynanasinin yazliginda.
Dogum gunlerinde hediyeler alirlar falan.
Ya sans olcak iste bende yok o da.
kumköy side kanki
Bende rest cekiyorm ama eşim aynı olan bana oluyor ,Allah razı olsun cnm ,ben bu sefer dedigni yapmicam ne olursa olsun artık.Bizde öyleydik canim.
Beni zorluyordu annesi bir de cogunlukla bizimle kaliyordu.
Eltime falan gecincede yanina gidiceksin diyordu
Yani kadinla 1 ay boyunca ayni evde yasiyordum ayricada haftada 1-2defada zorla yanina gitmek zorunda birakiliyordum.
Cook kavgalar ettik ama rest cektim ayriliga kadar gitsin dedim.
Cunku ilaclar falan baya bunalima girmistim bende.
Seni cok ama cok iyi anliyorum.
Allah yardimcin olsun insAllah sende feraha erersin.
Esinin ailesi cok iyi olanlara imreniyorum ya.
Buraya geliyorlar bazen kaynanasi falan hani gezmeye gelip kizda bile kalmiyorlar rahatsiz olmasinlar diye bekar oglu varmis onda kalip gidiyorlarmis
Hani bu kiz cokmu iyide iyiler onlarda dicem ama kizda bayramdan bayrama gidiyor calisiyorlar farkli sehirler bi de.
Anlatiyordun canim evetKanki merak etme bende de yok maalesef
Oğlumu İstanbula götürdüm ya 10 gün oldu. Çok özledim.
Gecenin 4 ü oldu çalışırken aklıma geldi ağladım.
Bu şehirde Babanesi var ama bana ne faydası var ki.
Yedi kat elden bile fayda buluyor insan.
Bu hafta sonu alacaktım oğlumu ama
Eşimin iş arkadaşı hastaneye kaldırıldı
Adam 10 15 gün yatar,sonra tatile çıkacak
1 ay eşim işte.
Ben oğlumu ne ara alırım,alacağım belli değil.
Bizler saygısız kötü insanlar değil iz
Sadece değer görmüyor uz hepsi bu
Diklesince daha inadina yapiyorlarBende rest cekiyorm ama eşim aynı olan bana oluyor ,Allah razı olsun cnm ,ben bu sefer dedigni yapmicam ne olursa olsun artık.
Gecmis olsunMerhaba
Ben dr a gittim oda biyopsi ve ameliyat dedi, %98 iyi huyludur ama yine de almamız gerekiyor %2 lik ihtimale karşıda biyopsi yapmamız gerekiyor dedi.
Eşimin ailesine karşı bir sorun yaşamadım, dr işini söyledim. Görümcem hala kendi kendine trip atıyor olabilir sorun yok
Birikim yok ama planladığım gibi olursa ağustos ayında 500 tl ayırabilirim. Büyük bir hevesle bekliyorum.
OOO tadını çıkar :)zelalke borca girince bir şekilde ödeniyor canım taşındığını da görürüz inşallah
@algernonacicekler geçmiş olsun canım
E Eifnaz bereketli olsun canım
tr_lelli ben o dediğin şanslılardanım sanırım canım çok şükür bir sorun yaşamadık hiç,niyet önemli ben onlar birşey dediğinde iyi niyetten dediklerini biliyorum
nora2010 çabucak kavuşursun oğluna inşallah canım,orada olmak ona iyi gelmiştir değişiklik olmuştur
Mia- tatil dönüşü evde de dinlenmek gerekiyor bencede canım,keyifli geçer umarım tatil
B black_2014 artık tavrını koymanın zamanı sanırım canım
E Esila09 baktırmakta fayda var canım içiniz rahat eder hem
G Gokdenizim çabucak toparlarsınız inşallah canım
Merhaba kızlar
Birikim yok harcama da yok bugün,eşim geç gelecek yemek te yok :) Çocuklar uyuyor keyif var :)
kızlar bizim ev biliyorsunuz bitmek üzere.. yani uzun zamandır oyalanıyor ustalar, çok yavaş ilerliyorlar. ama bugün eşim aradı duvar kağıtları taşınıyormuş. evin duvar kağıtlarına başlıyorlar.. dediklerine göre 2 hafta sonra teslim edilirmiş fakat biz yine bir ayı gözden çıkaralım dedik, artık güvenemiyoruz.. buarada şaka maka ağustos 1 inde vereceğimiz ev kredisiyle tam 6 ay ödeme yapmış olacağız.. inanın farkında bile değiliz yarım yıl gitti bile kaldı yedibuçuk yıl.. ev almayı düşünenler mutlaka bi yerden başlasın derimm.
kumköy side kanki
3 gece aldık eşimin işleri yoğun hep
sonra evde de dinlenicem
aynen canım şansımız yok eşimle iyi olayımda onları takmıyorum eşimin gözleri açıldı eskisi gibi beni ezdirmiyo dün aplasıyla karşılaşmış niye gelip gitmiyonuz demiş eşimde gelim napım demiş eşime demedik laf koymuyonuz demiş hepiniz bir laf söylüyor demiş oda benle bi problem yok demişEsinin ailesi cok iyi olanlara imreniyorum ya.
orası çok doğru yedi kat yabancın daha iyiKanki merak etme bende de yok maalesef
Oğlumu İstanbula götürdüm ya 10 gün oldu. Çok özledim.
Gecenin 4 ü oldu çalışırken aklıma geldi ağladım.
Bu şehirde Babanesi var ama bana ne faydası var ki.
Yedi kat elden bile fayda buluyor insan.
Bu hafta sonu alacaktım oğlumu ama
Eşimin iş arkadaşı hastaneye kaldırıldı
Adam 10 15 gün yatar,sonra tatile çıkacak
1 ay eşim işte.
Ben oğlumu ne ara alırım,alacağım belli değil.
Bizler saygısız kötü insanlar değil iz
Sadece değer görmüyor uz hepsi bu
teşekkür ederim canım.. evetilk başta parça parça borçlar vardı, araba satılacaktı, kredi çekilecek kaç yıla çekilsin tartışmaları vardı.. herkes 3 yıla çek hemen bitsin modundaydı ama biz en iyi durumumuzu biliriz diye kendimize uygun geri ödemesini düşünerek çekmiştik. Rabbim herkese nasip etsin.bi girince işin içine Allah yardım ediyor çok şükür.Zelalke sana hayranım, inşallah çabucak yarıya gelir, çabucak biter mutlu huzurlu günlerde oturun. İlk başladığında stresini korkunu hatırlıyorum ama bak nasıl yola girdi inşallah cabucak biter.
Gecmis olsun cnmMerhaba
Ben dr a gittim oda biyopsi ve ameliyat dedi, %98 iyi huyludur ama yine de almamız gerekiyor %2 lik ihtimale karşıda biyopsi yapmamız gerekiyor dedi.
Eşimin ailesine karşı bir sorun yaşamadım, dr işini söyledim. Görümcem hala kendi kendine trip atıyor olabilir sorun yok
Birikim yok ama planladığım gibi olursa ağustos ayında 500 tl ayırabilirim. Büyük bir hevesle bekliyorum.
Bunlarin isine yaradiğin kadar iyisin.aynen canım şansımız yok eşimle iyi olayımda onları takmıyorum eşimin gözleri açıldı eskisi gibi beni ezdirmiyo dün aplasıyla karşılaşmış niye gelip gitmiyonuz demiş eşimde gelim napım demiş eşime demedik laf koymuyonuz demiş hepiniz bir laf söylüyor demiş oda benle bi problem yok demiş
yaşananlardan yazayım bi örnek:)
eşimin abisiyle aynı yerde çalışıyorum ben birgün maaş ödemelerini yaparken baktımki onun maaşı bende 50-60 lira fazla maaşımızıda farklı personeller yapıyor sordurdum hangimizinki yanlış ben neden eksik alıyorum diye
o benden sonra işe girdi ve ben 4 yıllık mezunum o 2 yıllık oda farkediyor. Sonra öğrendikki onun maaşını yapan fazla yaparmış tabi bunu abisi öğrendi ailesine demiş eşim o dönemde askerdeydi herkes bana düşman kesildi nedenini bilmiyorum derken eşim askerden geldi annesigile gitti gider gitmez mesajlar eşimin lafları ben ortalık karıştırmışım kötü gelinmişim laflarda laflar eşim bana inanmadı sana ne diye oda kızdı geri anlatınca durumu hakverdi boşver dedi herkes neye inanmak isterse ona inansın kimse haksızlığın olduğunu düşünmüyor benim parayı düşürdüğümü düşünüyor sanki ben veriyorum parasını devlet veriyor geri aradan 1 yıl geçmiştirki kaynımın maaşını yapan personel kendini mühendis kadrosunda göstermiş ve fazla maaş almış bunu geri faiziyle aldık
ben muhasebe personeliyim
eşime dedim böyle böyle oldu oda ailesine demiş bana hak verdilermi diyorum yok diyor herkes kendi menfaatini düşünüyor dedi
bu olay yüzünden herkes bana düşman kesildi sanki ben kesmişim gibi
özelde müdürün insafiyetindesin ama devlet kurumunda herkesin bir derecesi vardır kadrosu vardır ondan fazlası olmaz
orası çok doğru yedi kat yabancın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?