Küçük Düşün Büyük Olsun!

tam olarak beklentiniz neler?
o tarihte biraz rüzgar olabilir, akşamları serin olabilir ama siz bilirsiniz

tam olarak beklentiniz neler?
o tarihte biraz rüzgar olabilir, akşamları serin olabilir ama siz bilirsiniz

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler... :)

beklentim, çok yoğun geçen bir kış ve yazın ardından, kafamı dinleyebileceğim, sessiz, sakin, huzurlu, yeşille denizle iç içe, tıkış fıkış odalarla dolu olan 5 yıldızlı otellerden ziyade, daha müstakile yakın bahçeye denize açılan odaları olan aynı zamanda hijyen, yemek, plaj konusunda sıkıntı yaşamayacağım, çocuklarla ve bayan olarak rahat edebileceğim, yemek, plaj vs konularında islami hassasiyeti olan bir yer... farkındayım çok şey istiyorum.... :)

ege, bodrum tavsiyeydi, tesisle ilgili yorumlara bakınca biraz soğudum, akdeniz de olabilir.....

Personeli çok güleryüzlü olan, tesettüre alışmış, odaları ve bahçesi güzel, denizi taş ama tertemiz bir otel tavsiye edebilirim. Yemek konusunda doyarsınız ama çok çeşit yoktu. Temizlik güzeldi. Kemer Kimeros beach, tekrar gitmek istediğim otellerden.
Alanya, Aydınbey gold dreams ilk otelim, hala onun gibisine rastlamadım.
Bu yıl Mirada del mar kemerde kalacağım, sorun yaşamazsınız dediler, sakin bir otel, yorumlar güzel bol yeşillik.

@meyraa gecen yıl o tarihlerde bodrumdaydik (agustosun son haftasi)
Ama ayni otel degil.
Ben bodrumu sevdim.
Otelde gayet guzel evimiz gibiydi.
Bizim oteldede agaclik alan mevcutdu.
Aksam balkondan circir boceklerinin sesini dinleyebiliyordum (ki cok severim)
Saat genelde 12ye kadar gurultu illa oluyor otellerde animasyon,muzik,insanlar sohbet ediyor.

Bende buyuk şaşalı otelleri sevmiyorum.
Cok kalabalik ve kasinti tipler oluyor.
Sanki boy gostermeye geliyolar ben pek aile oteli gozuyle bakmiyorum onlara.

Ben daha bana evim gibi hissettirecek calisanlarina gunaydin kolaygelsin diyebilecigim insan kapasitesi olarak daha kucuk yesillik alani daha buyuk olanlar ilgimi cekiyor.

Umarim memnun kalirsiniz.

Bizde her yıl risk alarak gidiyoruz (tavsiye falan almadan)
Tamamen anlik karar veriyoruz.

Ama bodrum iyi bence.

hemen bakıyorum, teşekkürler.... :)

teşekkür ederim canım, inşallah... :)

bodrum, çırağan için 5 günlük 2+1 için 10.500, 1+1 için 7.500 gibi bir rakam çıkardılar, her şey dahil, 5 yıldızlı, sabah öğle akşam açık büfe, havuz, plaj vs. her şey dahil ama otel hakkında yorumları okuyunca vazgeçtim gibi....

ben de daha müstakil, villa tarzı, küçük yerleri seviyorum..... ama çocuklar olduğu için hijyen, yemekler, plaj daha önem arz ediyor.... aslında gökçeadada tam da istediğim yerler var ama biraz ters, akdeniz, ege olursa güzergah olarak daha uygun, öncesi veya sonrasına büyük ziyaretleri de serpiştirebiliriz diye öncelikli oraları düşünüyoruz... :)

bu hafta sonu iki günlüğüne, deniz için çınarcık a gideceğiz, bakalım orası nasıl, arkadaş var orada, o tavsiye etti...

Biraz daha ileri giderseniz esenköy sahilinde kadınlar plajı, karışık plajlar mevcut
Çınarcık yakınlarında teşvikiye köyü var, elif pideyi mutlaka görün çok samimi şahane bi yer.

@meyraa biz geçen hafta Tui Blue Sarıgerme Parka gittik. Dalaman havalimanına 15 dk mesafede. Villa tipi bahçe odasında kaldık. Yeşil, çocuklar için keyifli bir yer. Ben beğendim. Deniz oldukça sığ ve temiz.
Onun haricinde bana gelen ve seneye değerlendirmeyi düşündüğüm öneriler
- Club Tuana Fethiye
- Club Letoonia
- Hillside Beach Club
Bir bakabilirsin.

Kuzenimde bu yil erdeğe gitti.
Video falan atti denizi cok temiz gorunuyordu ve arkasi hep orman zaten ormanli köyu adi.
Merak ediyorum bende orayi.

kızlar akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum... varsa önerileriniz veya menüleriniz neler??
Biber dolmasi var bende canim
Yanina köfte kizarticam
Salata
Karpuz
Yemek yapmiyorum pek evede bisi almiyorum gidicez diye.
Evde ne varsa onu yiyoruz.

Gunler harcamasiz geciyor cok sukur.
Evdeyim genelde.
Topla supur yika pakla uyu uyan seklinde.
Aksamlari yuruyoruz esimle.
Cok guzel stres atiyorum.
Yurumeyi zaten cok severim esim sevmezdi o da alisti.
Ben gitmicem desem bazen o hadii demeye basliyor.
56.500 oldum regl olunca.
Yuruyuslerde ise yaramaya baslamis olabilir.
1saat tempolu yuruyoruz 13-16 tur falan atiyoruz.
Ama ben terlemiyorum ya.

Yani bu iyi bisi mi kotumu anlamadim.
Ben zaten terleyen biri hic olmadim.
Ama okadar tempoya milleti su goturuyo terden esimde dahil bende damla ter yok.
Uzerimde kupkuru :)

Esim tshrtumu kontrol ediyo sen ciddi terlemiyosun hayret bi olay diyo

Arastirilmam lazim esime göre normal diilim.

Su da icerim yani.
Severim.
Mesrubatla vs aram yoktur ama hani cay kahve kola soda cok icmem aramam.

Valizleri hizirladim bugun.
Antalya 33 falan gosteriyo sevinsemmi bilemedim yani ben daha sicaklar bekliyordum sanki normal yani.

Tatilden donunce bir ton isim var.
Memlekete gidicem donunce 4 gun sonra.
Esime bisürü gömlek pantolon tshrt vs utuleyip birakmam lazim.

Bu sicakda utu ne de yapilir ya.
Simdiden donusu dusunuyorum napicam bakalim.

Onceden kafada belirlemek lazim.
Her yil kistan bakicam arastiricam okucam yorumlari sorucam gidenlere hemde uyguna erkenden aliriz diyoruz.
Kiş gecsin bakariz , erken bakariz, var daha bakariz diye diye yine son anda kararsiz kalip rast gele seciyoruz.
Ben akillanmadim hala bu anlamda.

Valla ben bu Ocak'ta tatili ayarlayacağım. %50 ye yakın indirim oluyor çünkü.
Yalnız bir hafta almak yerine iki farklı tarihte 4 er gün alacağım. Birine eşimle gideriz diğerine de kızımla ailecek gideriz diye düşünüyorum. Kız beni tatilde çok yoruyor.

Bizde izni nezamana ayarlariz ki falan diye tarih tutturamadigimizdan birazda salliyoruz galiba.
Ofistekiler denk getirmeden cikmaya calisiyorlar isler birikmesin diye.
Karambole gidiyoruz risk alip kotu degildi gittiklerimiz ama boylede acaba nasil ki diye gidiyoruz hep.

Merhaba kızlar Bugün sıfır harcama benden
Bamya pisirdim bi de buzluktan manti çıkarıp onu yapıcam
Kavun da var yeter
Biraz ben de yürüyüşe cikcam şimdi
Bütün gün evde sıkıldım
Hava da sicak olunca gündüz bi yere gidilmiyo
Herkese çok selam

Kizlar kizlar esim goruncemlerin yanina gitti yarin memlekete gidecekmis yurt disindan gelen goremem dedi.
Aiy hic israr etmedi sukur gel diye
Bi sevindim yani.
Artik duygu somurusude yapmiyo anladi galiba zorla olmicani bu islerin.

Annemle oglusumla oturuyoruz kahve iciyoruz terasta.

Havada esiyo daha nollsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…