Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu sıcakda ev en iyisi zaten kanki.
InsAllah olur
Ufak ufak istediklerim oldu.
Sırası var elbet
Belki onada vakti zamani gelince sıra gelir kimbilir

canımm birşey soracam.. mikrodalga fırın öneriyor musun.. baya önceden de sormuştum burda kızlara sonra askıya aldım, şimdi yazdıklarını okuyunca sormak istedim.. ben de alacağım inşallah önerileriniz doğrultuda??

Çok sık kullanmıyorum canım hani olmasa da olur
Ama bazen çok kurtarıcı oluyor gerçekten
Yemek ısıtmak et cozdurmek için kolaylık
Ama zararlı diyen de var zararsız diyen de var
Ben çok sık kullanmadığım için kullancagim zaman çok dert etmeden kullaniyorm

Merhabaa..
Bugün bi hesap yaptım, şu anda ev alabilmem imkansız. Hafiften moralim bozuldu, acaba fiyat düşürüp 2+1 alıp kiraya mı versem. Şu an 100 bn peşinatım var, ama aylık gelirim kredi ödemeye müsade etmiyor, istediğim evler 240 270 bin arası.
Eşim keşke tazminatını alabilse yanıma gelse, elimizdeki peşinat artsa.
Krediye bulaşmanın zararlarını hiç düşünemiyorum. 170 bine 170 bin faiz ödetiyor, yinede elimde geçinebileceğim para kalmıyor.

Soru bana gelmesede bende cevaplayayım cnm.
Ben cok kullanıyorum mikrodalgayi elim ayağim gibi bir sey.
Yemek ısıtırken, buzlu bir şeyleri cözdürürken. Hatta tek başina evdeysen bir nescafe iceceksen kettle calistirmana gerek yok.
Fincana koy suyu at mikrodalgaya 15 saniyede kayniyor. Kettle'dan daha az elektrik harciyor.
Firinda 40 dkda pisirdigin kek mik
Evet bir cok kisi zararli oldugunu söylüyor. Radyasyon falan yayıyormus.
Ama herkesin elinde cep telefonlari bilgisayarlar var. Oyle yada böyle mutlaka maruz kalıyorsun yani zararlarina
Tabi bu benim düsüncem

Mikrodalgayi bende kullaniyorum
Aksam esim tek yemek yiyor biz yemis oluyoruz ona hemen isitiyorum
Buzlukdan bisi cozdurmem gerektiginde falan.
Nekadar zararli hic bilgim yok.
Ama kettel 1 mikrodalga 2.

Ahh bu imkanlar yani imkansizliklar aslinda.
Bu ev tamamen yatirimlik mi olacak.
Yani suan ev kendinizin mi?

Ahh bu imkanlar yani imkansizliklar aslinda.
Bu ev tamamen yatirimlik mi olacak.
Yani suan ev kendinizin mi?

Hayir ama esim 10 yilda kenara koydugu 100 bini tl de tutmus. Ben artik hareket etmek istiyorum. Altin alsaymis su an ev paramiz hazirdi. Cok yeniyiz belkide acele ediyorum. Ilk evlendigimizde 70 binlik arsayi soylemedim. Muteahit girmis 160 binlik daire veriyomus. O kdr uzuldumki. 7 ayda paramiz bekleyecegine isleyecekti. Allaha sigindim emegimiz ona emanet.

Su an 120 bin 400 m2 arsa teklifi var, cadde uzeri. Sizce esimle.konusammi. 110 bini cikariz 10 bin icin borc bulabilirizz.
Yada 2+1yatirimlik ev icin bastirsammi. Bu sehirde istanbulun yeni gozdesi merkezde ev kalmadi ve fiyatlar cok hizli artiyor

Kısmet degilmis canim.
Arsa iyi yatirim aslinda.
Allah yardim eder
Bence girin borcun altina

Su sebepden sordum ev sizin degilse siz ev alinca neden yatirimlik istiyorsunuz hani siz oturmayi dusunmuyosunuz onu merak ettim.

Su an 120 bin 400 m2 arsa teklifi var, cadde uzeri. Sizce esimle.konusammi. 110 bini cikariz 10 bin icin borc bulabilirizz.
Yada 2+1yatirimlik ev icin bastirsammi. Bu sehirde istanbulun yeni gozdesi merkezde ev kalmadi ve fiyatlar cok hizli artiyor
Arsanin imarini falan arastirmalisin?
Hani yakin zamanda bina yapilacak konumdami?
Biz mesela tapumuz oldugu halde evimizi muteahhide veremiyoruz sebebide tapusuz evler yuzunden imara acilamiyo olusu.
Yani sacma sapan sebeplerle kensi tapulu yerimizse istedigimizi yapamiyoruz.

Yatirimlik ev ve arsa iyi fikir.
Ama kiracilarin bir cogu gercekden eve bakmiyor.
Arkasindan 4-5binlik masraf cikiyor (boyasi,kirigi,dokugu)

Evet imarli ve en fazla bir senede muteahitlerin pesine dusecegi bir yerde kosede ve cadde ustu.
Imar noktasinda sorun yok, ben belediyeciyim :)
Hatta kendim bile arkadaslarin programina bakacak kdr biliyorum

Kısmet degilmis canim.
Arsa iyi yatirim aslinda.
Allah yardim eder
Bence girin borcun altina

Su sebepden sordum ev sizin degilse siz ev alinca neden yatirimlik istiyorsunuz hani siz oturmayi dusunmuyosunuz onu merak ettim.

Bana 2+1 dar gelir, esimin ailesi uzakta geldiklerinde 2 oda gerekiyor. Cok arastirip duzgun odalari olan m2si yuksek bir 2+1 olabilir. Bu sefer 3+1 ile esdeger olur. Isin icinden cikamam diye korktum.
Kisa kadar arastirip bi tecrube edinmeliyim esime ben on ayak olacagim belli oldu.

Merhaba hanımlar
bugün pazara gittim domates salatalık biber maydanoz semizotu ve şeftali aldım 13 tl ödedim
başka harcamam yok

Evet imarli ve en fazla bir senede muteahitlerin pesine dusecegi bir yerde kosede ve cadde ustu.
Imar noktasinda sorun yok, ben belediyeciyim :)
Hatta kendim bile arkadaslarin programina bakacak kdr biliyorum
Bizim buralarinda imarina el ataydin eyiydi

InsAllah saglikli icinize sinen yatirimlik bir karar verirsiniz.

Bizim buralarinda imarina el ataydin eyiydi

InsAllah saglikli icinize sinen yatirimlik bir karar verirsiniz.

120 binlik arsayı bugün gördüm tam kösede ve cadde üzeri. Bir yanı kurumsal şirket bir yanı kaymakamlık.
Eşim çok yogun, hafta sonu geldiğinde konuşacağım.
Siz aslında toplanıp 18 uygulaması yapabilirsiniz, sanırım belediye 18 yapmaktan kaçıyor ama tek çare o

canım ilgilenip fikrini paylaştığın için teşekkür ederim, zararlı olma konusunu önce söylim onu çok araştırdım ve hiç takılmıyorum. çünkü sanıldığı gibi zararlı değil.. hatta yurtdışında ciddi bir geçmişi var mikrodalga fırınların.orayı geçtim. biz de 2 kişiyiz genelde de yaptığım yemekler iki günlük oluyor diğer güne kaldı mı hep kalan yemekleri tavalara boca edip ısıtıyorum ve bu işlemden nefret ediyorum... artı bak kek kahve de yapılır diyorsun ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum yemek ısıtsa bile kafi bana :) ah evime geçeyim de alacam inşallah.. bi de fiyatlara baktım benim evdeki ankastre uyumlu ama tek farkı çerçevesi.. normal mikrodalgayla ciddi fiyat farkı var..

Evet normal ve ankastre arasinda nerdeyse 1000 TL fark oluyor. Ama bnce değer :)

merhaba arkadaşlar....
uğrayamıyorum buralara, umarın herkes iyidir... :)

bayram öncesi bir haftalığına deniz tatili düşünüyoruz da, blu çırağan bodrum oteli tavsiye etti bir arkadaşım... daha önce ege de tatil yapmadım hiç, bilmiyorum oraları... oralı olan, giden vs. var mı? bana fikir verebilecek?... :)

çocuklar olduğu için bir otel odasına tıkılıp kalamayız, bu otelin de bütün odaları iki katlı suit şeklinde, bahçeye ve denize açılıyor... o yönü hoşuma gitti ama, bilemiyorum tabi diğer özelliklerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…