Bu sıcakda ev en iyisi zaten kanki.Ayyy buzdolabi temizledim
Duşa kabin temizledim
Kapı onu paspasinı yıkadım
Firin mikrodalga tezgah temizledim
Bardakları yıkayıp bardak rafinı sildim tüm bardakları yerleştirdim
Mutfağım tertemiz oldu
Pazara gidicem birazdan
Akşama firinda tavuk patates var
Yanına cacık salata yapıcam inşallah
tr_lelli benim konum böyle canimm
Çok guzel bi hayalin var en başından takıp ediyorum inşallah olucak canım insallaaahhh
canımm birşey soracam.. mikrodalga fırın öneriyor musun.. baya önceden de sormuştum burda kızlara sonra askıya aldım, şimdi yazdıklarını okuyunca sormak istedim.. ben de alacağım inşallah önerileriniz doğrultuda??Ayyy buzdolabi temizledim
Duşa kabin temizledim
Kapı onu paspasinı yıkadım
Firin mikrodalga tezgah temizledim
Bardakları yıkayıp bardak rafinı sildim tüm bardakları yerleştirdim
Mutfağım tertemiz oldu
Pazara gidicem birazdan
Akşama firinda tavuk patates var
Yanına cacık salata yapıcam inşallah
tr_lelli benim konum böyle canimm
Çok guzel bi hayalin var en başından takıp ediyorum inşallah olucak canım insallaaahhh
Çok sık kullanmıyorum canım hani olmasa da olurcanımm birşey soracam.. mikrodalga fırın öneriyor musun.. baya önceden de sormuştum burda kızlara sonra askıya aldım, şimdi yazdıklarını okuyunca sormak istedim.. ben de alacağım inşallah önerileriniz doğrultuda??
Soru bana gelmesede bende cevaplayayım cnm.canımm birşey soracam.. mikrodalga fırın öneriyor musun.. baya önceden de sormuştum burda kızlara sonra askıya aldım, şimdi yazdıklarını okuyunca sormak istedim.. ben de alacağım inşallah önerileriniz doğrultuda??
Ahh bu imkanlar yani imkansizliklar aslinda.Merhabaa..
Bugün bi hesap yaptım, şu anda ev alabilmem imkansız. Hafiften moralim bozuldu, acaba fiyat düşürüp 2+1 alıp kiraya mı versem. Şu an 100 bn peşinatım var, ama aylık gelirim kredi ödemeye müsade etmiyor, istediğim evler 240 270 bin arası.
Eşim keşke tazminatını alabilse yanıma gelse, elimizdeki peşinat artsa.
Krediye bulaşmanın zararlarını hiç düşünemiyorum. 170 bine 170 bin faiz ödetiyor, yinede elimde geçinebileceğim para kalmıyor.
Ahh bu imkanlar yani imkansizliklar aslinda.
Bu ev tamamen yatirimlik mi olacak.
Yani suan ev kendinizin mi?
Kısmet degilmis canim.Hayir ama esim 10 yilda kenara koydugu 100 bini tl de tutmus. Ben artik hareket etmek istiyorum. Altin alsaymis su an ev paramiz hazirdi. Cok yeniyiz belkide acele ediyorum. Ilk evlendigimizde 70 binlik arsayi soylemedim. Muteahit girmis 160 binlik daire veriyomus. O kdr uzuldumki. 7 ayda paramiz bekleyecegine isleyecekti. Allaha sigindim emegimiz ona emanet.
Arsanin imarini falan arastirmalisin?Su an 120 bin 400 m2 arsa teklifi var, cadde uzeri. Sizce esimle.konusammi. 110 bini cikariz 10 bin icin borc bulabilirizz.
Yada 2+1yatirimlik ev icin bastirsammi. Bu sehirde istanbulun yeni gozdesi merkezde ev kalmadi ve fiyatlar cok hizli artiyor
Arsanin imarini falan arastirmalisin?
Hani yakin zamanda bina yapilacak konumdami?
Biz mesela tapumuz oldugu halde evimizi muteahhide veremiyoruz sebebide tapusuz evler yuzunden imara acilamiyo olusu.
Yani sacma sapan sebeplerle kensi tapulu yerimizse istedigimizi yapamiyoruz.
Yatirimlik ev ve arsa iyi fikir.
Ama kiracilarin bir cogu gercekden eve bakmiyor.
Arkasindan 4-5binlik masraf cikiyor (boyasi,kirigi,dokugu)
Kısmet degilmis canim.
Arsa iyi yatirim aslinda.
Allah yardim eder
Bence girin borcun altina
Su sebepden sordum ev sizin degilse siz ev alinca neden yatirimlik istiyorsunuz hani siz oturmayi dusunmuyosunuz onu merak ettim.
Bizim buralarinda imarina el ataydin eyiydiEvet imarli ve en fazla bir senede muteahitlerin pesine dusecegi bir yerde kosede ve cadde ustu.
Imar noktasinda sorun yok, ben belediyeciyim :)
Hatta kendim bile arkadaslarin programina bakacak kdr biliyorum
Bizim buralarinda imarina el ataydin eyiydi
InsAllah saglikli icinize sinen yatirimlik bir karar verirsiniz.
canım ilgilenip fikrini paylaştığın için teşekkür ederim, zararlı olma konusunu önce söylim onu çok araştırdım ve hiç takılmıyorum. çünkü sanıldığı gibi zararlı değil.. hatta yurtdışında ciddi bir geçmişi var mikrodalga fırınların.orayı geçtim. biz de 2 kişiyiz genelde de yaptığım yemekler iki günlük oluyor diğer güne kaldı mı hep kalan yemekleri tavalara boca edip ısıtıyorum ve bu işlemden nefret ediyorum... artı bak kek kahve de yapılır diyorsun ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum yemek ısıtsa bile kafi bana :) ah evime geçeyim de alacam inşallah.. bi de fiyatlara baktım benim evdeki ankastre uyumlu ama tek farkı çerçevesi.. normal mikrodalgayla ciddi fiyat farkı var..Soru bana gelmesede bende cevaplayayım cnm.
Ben cok kullanıyorum mikrodalgayi elim ayağim gibi bir sey.
Yemek ısıtırken, buzlu bir şeyleri cözdürürken. Hatta tek başina evdeysen bir nescafe iceceksen kettle calistirmana gerek yok.
Fincana koy suyu at mikrodalgaya 15 saniyede kayniyor. Kettle'dan daha az elektrik harciyor.
Firinda 40 dkda pisirdigin kek mik
Evet bir cok kisi zararli oldugunu söylüyor. Radyasyon falan yayıyormus.
Ama herkesin elinde cep telefonlari bilgisayarlar var. Oyle yada böyle mutlaka maruz kalıyorsun yani zararlarina
Tabi bu benim düsüncem
Evet normal ve ankastre arasinda nerdeyse 1000 TL fark oluyor. Ama bnce değer :)canım ilgilenip fikrini paylaştığın için teşekkür ederim, zararlı olma konusunu önce söylim onu çok araştırdım ve hiç takılmıyorum. çünkü sanıldığı gibi zararlı değil.. hatta yurtdışında ciddi bir geçmişi var mikrodalga fırınların.orayı geçtim. biz de 2 kişiyiz genelde de yaptığım yemekler iki günlük oluyor diğer güne kaldı mı hep kalan yemekleri tavalara boca edip ısıtıyorum ve bu işlemden nefret ediyorum... artı bak kek kahve de yapılır diyorsun ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum yemek ısıtsa bile kafi bana :) ah evime geçeyim de alacam inşallah.. bi de fiyatlara baktım benim evdeki ankastre uyumlu ama tek farkı çerçevesi.. normal mikrodalgayla ciddi fiyat farkı var..
çok şık duruyor ankastre evet. hem kendi evim ne yapsam değer içime sinmesi önemli sanırım ankastre alacağım :)Evet normal ve ankastre arasinda nerdeyse 1000 TL fark oluyor. Ama bnce değer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?