Benimde yatak altı felaket oldu silmem lazım
vileda sopasına bez dolayıp alıyorum.
Bak benimde tek sorunum bu.
Ayak alipda taktrmakla uğraşamam bazanın alt üst olması lazim.
Alanımda geniş degil ittirip cok cektiremiyorum.
Ama kirlidir kesin.
Oglumunki tek kişilik ya o hemen itilip cekiliyo onu hallediyorum evi süpürürken.
Ama benim yatağa cozum bulmam lazim.
Kanka o sopayla falan olmaz ya heryeri temizlenmezki.
Senin alanın geniş aslinda esinle itersiniz süpürüp silersin
Yapiyo tabi ya.yerler laminant olsa ittirilir belki de
ahşap döşeme ya kaymıyor.
fayanslıydı kiradaki evler kendim bile bi sekilde kaydırıyodum.
benimde bi orası takılıyo aklımda.
bezle silince kalmıyo pek bişi
yani eskisinden temiz oluyor.
geçen çorap kaçmış altına
Abowww pamucuk yapışmış
durum kötü yani.
Hemen ilan verim.Aranızda iç mimar varmı ki
Yapiyo tabi ya.
Bende yazın buzdolabi bulaşık mak.arkasi falan silmiştim
2 ay oldu sanirim yine bi silmeli.
Ben yatağı eskiden ittiriyodum ama artik boynum sirtim agriyo agirlik veremiyorun.
Eşimle ya da annemle itip silerim artik bende..
Bakım benimkinden neler cikcak.
Hemen ilan verim.
Tecrübeli, tercihen ing. Bilen, sigara kullanmayan, feysbuk instagrama girmeyen
Topik arkilerine ucretsiz sinirsiz hizmet verecek iç mimar aranmaktadir.
Ben ve oglum evdeyiz genelde tüm gün.tr_lelli cumartesi gunleri dip kose yapiyorum. Diger gunlerde mutfagi hergün, salon ve holun gorunur yerlerini aldiriyorum. Belki salonda hic yiyip icmiyoruz biz, onun faydasi oluyordur. Ya da gunduz evde olmadigimiz icin. Belki de var ama benim dikkatimi cekmiyordur. Ben ev duzenli, utu selem bos, mutfak ve banyo temiz olunca rahat oluyorum. Bu gece eve gidince kil tuy var mi diye bakayim bari
TLC die bir kanal var.Bende her gün dupuruyir evi haftada iki kere büyük süpürge açarım diğer günler pratikle supururum benim oğlumda çok batırıyor soğan alıp getiriyor patates alıp getiriyor baş cikamiyorum bu ara acayip taktim eve zaten ha bire lavabolari falan ovuyorum amaMia- nin topigi sayesinde dahada düzenli yapmaya başladım orada biri belgesellerden bahsetmişti onları izleyince baya etkiledi bilmiyorum neden daha düzenli temizlik yapıyorum böyle daha mutluyum ya
Amaan benim halam temiz deyince temiz olur kizlar, abartmayin isleri derBen ve oglum evdeyiz genelde tüm gün.
Ondan belki daha fazla dikkatimi çekiyor.
Siz evde olmuyorsunuz daha az kirleniyordur bence.
Oglum öğlen okuldan geliyor yemek yiyor.
Ödev yapiyor.
Silgi tozları dökülüyor.
Cips biskuvi falan yiyor.
Is çıkıyor illa evde olunca.
Birisi geliyor.
Ya da ben boş duramiyorum hamur isi yapiyorum un, yag derken illa kirleniyor mutfak.
Tüm gün evde olmasam oğlumda annemde olurdu ozaman.
Bende bukadar cok dikkat etmezdim sanirim.
Bukadarda dagilmazdi belki.
O programi biliyorum ve her iki grubun da isleri zor. Bir grup yasam alanlarini tamamen kaybetmis, diger grup temizlik yapicaz diye kendiletine ve ailelerine resmen zulmediyor.TLC die bir kanal var.
Bi araştırıp izlesene.
Bi program var evleri pis olanların evini titiz olanlar temizliyor Allahiiimmmmm
O evde yasamak o pislikler o eşyalar görünce evdekileride atasim geliyor.
Benim annem acayip rahattir.Amaan benim halam temiz deyince temiz olur kizlar, abartmayin isleri derKiz da halaya ceker ya o yuzden olabilir
Yaa pis olan fazla pisO programi biliyorum ve her iki grubun da isleri zor. Bir grup yasam alanlarini tamamen kaybetmis, diger grup temizlik yapicaz diye kendiletine ve ailelerine resmen zulmediyor.
Evet çok geliyor hidrafor da yaptırıldı. Banyoyu kıstık mutfağı kısmadım makinalarda çok almaya başladı foş foş ses geliyor su alırken. Elimde bulaşık yıkamam.Su bize en az gelen.
Niye az bilmiyorum oysa su da cok kullanirim.
Çok tayzikli geliyorsa o da saati cok döndürüyor aklında bulunsun
Vanadan kısılabilir.
YouTube'dan izledim pis olunursa o kadar olunmaz TRT belgesel dede varmış eşim izliyormuş ara ara zaten onları gördükçe dahada temizliğe düştümTLC die bir kanal var.
Bi araştırıp izlesene.
Bi program var evleri pis olanların evini titiz olanlar temizliyor Allahiiimmmmm
O evde yasamak o pislikler o eşyalar görünce evdekileride atasim geliyor.
İnsanın düzeni olduktan sonra temizlikte çabuk hallolur senin ki artık rutine binmis bı düzenin var ve her gün yaptığın için pis olmuyor temizlemeside daha kolay bı ev ne kadar dağınık olursa insanın canıni istemez tabi bu çalışanlarda farklı onların işi daha da zorYaa pis olan fazla pis
Temiz olan fazla temiz.
Aslında sistem kolay.
Az eşya
Düzenli olmak.
Ferah cekmece dolaplar.
Düzenli toz alma,süpürme.
Aslında bir düzen oturunca ev kirlenmiyor.
Ben bunu çözdüm sanirim.
Misal ben tozu deterjanlı suyla hallettigimde cabuk tozlanmıyor ev.
Yada eşyalarımı azalttikdan sonra çarçabuk toplaniyor.
Çekmece iclerim dolap içlerim boşaldı.
Beni oyalamıyor artik.
Aynen oyle canimİnsanın düzeni olduktan sonra temizlikte çabuk hallolur senin ki artık rutine binmis bı düzenin var ve her gün yaptığın için pis olmuyor temizlemeside daha kolay bı ev ne kadar dağınık olursa insanın canıni istemez tabi bu çalışanlarda farklı onların işi daha da zor
Öğretmeniniz,öğretmenleriniz Önermiyorlar mı?ben ilkokul öğretmeniyim bize örnek geliyor fiyatı ucuz olanlar çok kötü oluyor maalesef .aradaki 10 15 tl için iyisini alın bence.Konu anlatımından ziyade bol sorulu olanlar güzel oluyor.çocuklar test,boşluk doldurma gibi tekniklere alışmaları daha iyi olur kanaatimce.tabii yine de siz bilirsiniz .Bizde ben sadık uygunu ve birebir matematiği bir de mavi denizi beğeniyorum .Ama ortaokulda yoktur muhtemelen değil mi ?Günaydın
Oğlumu okula bıraktım hemde sabah yuruyusu oldu bana.
Oğluma kaynak kitap bakiyorum.
Konu anlatımlı ozellikle.
Nasil pahalılar oyle ya
Geçen sene bütün derslerden 80tl almıştım
Bu sene 25-30-33tl diye gidiyor tanesi.
33tl olan akıllı tahta uyumlu defter şeklinde üzerine yapiyosun cok hoşuma gitti.
Ama 2 tanesi 66tl pahali diil mi ya.
Türkçe ve matematikden alasım var.
Kitap okuma seviyesi düşükse bence fiyatlarında kesinlikle payı var.
Ben oyle dusunuyorum.
Ben netten cok kitap almayı sevmiyorum.
Kitabi elime almak içeriğini incelemem gerek.
Uygun Kitap içinde semt semt gezmem gerekiyor. Yok parası oduyorum.
Gidip kırtasiyeden uygun fiyata okunacak kitap alınmıyor gayet pahalılar
Nette 20tl lik kitaplar 9.90 a olabiliyorsa demek ederi yarı fiyatina.
Bu şişirme fiyatlar yüzünden kitap alınmıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?