Bizim evimiz guney ve dogu cephesi, aslinda icerisi fena degil. Ama ishal olmustum, vucut direncim dusmus ki kiriklik hissettim. Usume vs. Kisin biz cok guzel isiniyoruz. Hangi cepheye bakiyor eviniz, isi yalitimi var mi? Insallah guzrl isinirsiniz.Ay canım bizim ev iyi daha yakmam galiba bir 10 gün filan . Kısa kolla duruyoruz evdekombili bizimde ev ısınacak mı ne kadar öderiz merak içindeyim
10.50 kurus mu ne kadar cok sey almışsın cnm öyle maşallahAyyyy ben geldim kızlar yoruldum bugün evi sildim süpürdüm halıları kaldırarak tozları aldım vantilatörü söktüm sonra onu cifledim kutusuna koyup depoya kaldırdım. bulaşık makinasını boşalttım . Pilav çorba et kavurma yaptım salata ayran . Eşim geldi yemek yedik terziye gittik .Dönüşte eşim beni markete bıraktı o saç traşı olmaya gitti. Marketten dolmalık biber , kapya biber,roka , kırmızı mercimek, maydonuz, mandalina, yumurta, çikolatalı puding , limon aldım 10.50 kuruş ödedim eve geldim onları yerleştirdim yeşillikler yıkandı kuruyorlar. Eşim gelsin kahve çay ve dizi saattimiz başlayacak inşallah. Yarın hiç işim yok sadece yemek yapıcam o kadar dinleneceğim yarın karar verdimeşim ayın 6 sı gibi bir hafta göreve gidecek geri dönüşte 10 gün sonra izne ailelerimizin yanına gidiyoruz kızlar eşim göreve gitmişkne bende bu boşlukta evdeki perdeleri mi yıkasam diyorum ne dersiniz mayısta asmıştık temmuzda yaşamaya başladık artık yıkamam lazım kesin galiba
Az az aldım ama canım 5 havuç mesela 6 yumurta 1 kilo mandalina 4 tane dolma biber 2 kapya biber gibi10.50 kurus mu ne kadar cok sey almışsın cnm öyle maşallah
Güney batı canım ısı yalıtımı yok hatta hiç yalıtım yok . Komşunun tüm sesleri bizim evde yatak odası sesleri kavga çocuk herşey.Bizim evimiz guney ve dogu cephesi, aslinda icerisi fena degil. Ama ishal olmustum, vucut direncim dusmus ki kiriklik hissettim. Usume vs. Kisin biz cok guzel isiniyoruz. Hangi cepheye bakiyor eviniz, isi yalitimi var mi? Insallah guzrl isinirsiniz.
Yarın hiç kımıldamadan yatsak nasıl olur sence akşama kadar bi yemek yapsakVe evet hala yatamadım :)
Hayaller hayatlar resmen.
Mikrodalgada kestane yaptim pek güzel oldu yaw.
InsAllah yatıcam
Yani umarım, öyle umuyorum, ümit ediyorum.
Yatsın bu dünya lütfen.
Gün bitsindi.
Ben camlarımızın kenarına fitil mi ne ondan çekicem soğuğu engelliyor canımSelamlar. Oğlumı uyuttum umarım uyanmaz. Börek yaptım
Çorba birde köfte patates yemrği yaptım kaldı yanına birşey bulmak lazım.
Bende liste yapsam iyi olacak.
Bizde kombiyi açtık. Yalıtım dışarıdan bazı bölgelere yapılmış cam taraflarına yapılmamış pek sıcak olmuyor. Küçük odada oturuyoruz 3 peteğim yanıyor şimdiden
Yine de çok uyguna almışsın cnm oturdugumz şehirlerden kaynaklanıyor olabilir. Eskişehirdi dimi ?Az az aldım ama canım 5 havuç mesela 6 yumurta 1 kilo mandalina 4 tane dolma biber 2 kapya biber gibi
Silikon gibi miBen camlarımızın kenarına fitil mi ne ondan çekicem soğuğu engelliyor canım
Cam için fitil yazın çıkıyor Google da böyle bant gibi annem kendi evine yapardı güzel oluyor bence deneyebilirsiniz bir eşimle hafta sonu yapıcaz bizim eve resim ekleyemedim ya özür valla canımSilikon gibi mi
Bizde çekiyoruz her kış.ama çok soğuk bir yerde yaşıyorum ne yaparsak yapalım ısınmıyor ev.peteklerin arkalarına ince straforlardan da koydum.
Benim 2 odam güneş alıyor bugün güneş 3 4 saat içerdeydi ısıttı kapattım ama salon oturulacak gibi olmuyor.kışın kapatıyorum yan bina yarıya kadar bir alt komşum yan tarafını kendi dış cephe yaptırmış borcun bitmesini bekliyoruz bitince kısmetsr dış cephe yaptırıcaz. 5. Kattayız çatıyada strafor döşettik geçen yıl yatak odası baya ısındı.
Yok canım Siirt normalde burası pahalı iç Anadolu’ya bakarak sebze filan sıkıntılı mesela bu sene vişne bulamadım dolaba koymak içinYine de çok uyguna almışsın cnm oturdugumz şehirlerden kaynaklanıyor olabilir. Eskişehirdi dimi ?
Harika bir haber canım sevindim inş bir an evvel evine yerleşirsinKızlar taşıma şirketi gelip eşyalarımıza baktı, bize tekrar fiyat vermek için, 850 tl dedi, biz de pazarlık yaptik. Herseyim kolili ve cok esyam yok o kadar veremeyiz dedimk.800 olsun dedi, ben de 750 verelim anlaşalım dedim220 tl ye de temizlik şirketi gelecek. Çarşamba ev temizlenecek persembe taşınacaz insallah..
Ayrıca bence anlattığınıza göre çok düzenli toparlandınız çok kolay yerleşeceksiniz inşallahKızlar taşıma şirketi gelip eşyalarımıza baktı, bize tekrar fiyat vermek için, 850 tl dedi, biz de pazarlık yaptik. Herseyim kolili ve cok esyam yok o kadar veremeyiz dedimk.800 olsun dedi, ben de 750 verelim anlaşalım dedim220 tl ye de temizlik şirketi gelecek. Çarşamba ev temizlenecek persembe taşınacaz insallah..
Keşke öyle bir şey olabilse.Yarın hiç kımıldamadan yatsak nasıl olur sence akşama kadar bi yemek yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?