Bende öyleyim marketlere girdimmmi en az 30 dakika o reyonda takiliyorumkoku hastasıyım bende.. inanın çok merak ettim .. alıcam .. zaten yumuşatıcımda az kaldı:)
çok haklısın canım.. abur cubura hakikaten baya para gidiyor..Dün arkadasim gelirkende simit ,pogaca
Oğluma meyve suyu,kek, kraker, buskuvi baya bisiler almis.
Evde de vardi bu ay abur cubura para falan vermicem.
Almicam onada epey para gidiyor ya.
Kuruyemiş çekirdek falan aliriz.
Ailecek cekirdekciyiz biz evde bitince araniyoruzm
bak bunun cevabını bende bekliyorum:)Kızlar ya dondurucuya peynir koyucam çıkartınca kahvaltıda kullanabilirmiyim acaba yani sofraya koyabilirmiyim bişi olurmu
Bende böyle peynir cesidi alıp dondurucuya koymak istiyorum misafirim falan gelirse kahvaltıya çeşit olsun ben beyaz peynir çok almıyorum aldığım zaman yenmiyor memleketten köy peyniri getirdim şimdilik onu tuketiyoruzbak bunun cevabını bende bekliyorum:)
peynir bazen bizde de yenmediği dönem oluyor.. bozulmaması için koyabilirmiyiz acaba?
kötü olurmu?beyaz peynir bizde bazen çok yenir, bazende yüzüne bakılmaz
Ahh canim benimde çare bulmak istediğim konu bu.çok haklısın canım.. abur cubura hakikaten baya para gidiyor..
maalesef bizde çok alıyoruz.. çocuklar seviyor .. keşke hiç alıştırmaydık iyiydi..
büyük kızım en çok çikolata hastası.. öteki abur cuburkara o kadar düşkün değil..
Ama çikolataya da babası alıştrdı..küçükken resmen çikolatayla büyüdü:8
küçük kızım çikolata çok sevmez amma diğer abur cuburkaruda çok yer.. kek, gofret bizküvi vs>(
aslında bizim suçumuz.. hem yemesin istiyoruz hemde alıyoruz..
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler ya aynen o hesap>(
Evet canım aslında hiçbir faydası olmadığı gibi zararıda çok..Ahh canim benimde çare bulmak istediğim konu bu.
Oglum okulda sacma sapan aburcular almasin yemesin diye beslenme götürürken almaya başladım.
Hepde seçerek alirim.
Sonra sepet yaptim abur cubur icin
Hatta arkadaşımın çocukları bile bilir mutfakda yerini.
Bizim evin bakkalı adi :)
Ama onuda alayim bunuda derken 30-40tl rahat gidiyor her ay.
Bi ara almadim bu defa oglum arandi.
Dayanamadım yine.
Ben çok düşkün değilim olmasa aramam.
Esimde illa olsun demez.
Oglum içinde iyi degil hazır paketli gıda sonuçta ama gelde alma.
Biri geliyor ne bilim bi gofret bisküvi olsun istiyorum.
Kahvenin yanina cikolata.
Bir de ben çocuklara veririm.
Arkadaslarimin çocuklarına falan.
Komşumun torunu var mesela onu gordugumde veririm.
Azaltmak istiyorum artik.
Hamur içine kullandım Daha önce ama kahvaltıya koymadım bı denicem bakalım kaşar koyuyorum zaten de çeşitli artırmak istiyorum bakalimDondurucuya kahvaltiya cikarmak beyaz peynir koymadim.
Artanlari borek de kullanmak icin koyuyorum.
Ama kasar,tel peynir,cökelek,tulum koydum.
Ben koku almadim.
Kullandik.
Ama genelde buzlukdan cikardigim peynirleri peynirli yumurta,borek,tost, kuymakda falan kullaniyorum.
Dediğim gibi kasar, eski kasar, tulum peynir,cokelek yeniyor.Hamur içine kullandım Daha önce ama kahvaltıya koymadım bı denicem bakalım kaşar koyuyorum zaten de çeşitli artırmak istiyorum bakalim
Ay bende çok severim peyniri hele bekarken tabak tabak yerdim bizim köy peyniri de kazara benziyor kv ye para gönderdik 200 TL lik süt alıp peynir yapması için yapmış sağolsun 16 kilo peynir tostta falan onu kullanıyorum salamura yapıldığı için bozulma falan olmuyorDediğim gibi kasar, eski kasar, tulum peynir,cokelek yeniyor.
Ama kalıp peynir genelde az az alıyorum ondan belkide kalmıyor pek koymaya denemedim.
Yani yoksa peynir benim ilgi alanım.
Öyle yavan peynir yerim ben.
Bi tabak karışık peynir yaparim tabaga ekmeksiz falan yerim.
Oğlumda aynı bana çekmiş o da bazen anne sadece kasar peynir koysana der.
Onada tabak yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?