Küçük Düşün Büyük Olsun!

Araya kim girerse girsin a 101 den de bimden de kıyma almam
Bir kere aldım o nedir öyle kokuyorlar fe içinden tuhaf şeyler çıkıyor. Ziyan oldu.
Bilmediğim kasaptanda almam.üç kuruş ucuz yicez diye sağlığımızdan oluruz.
Bunu kasaplarda da uygulasınlar neden bim ve 101

Annemde bir kere almış aynı öyle kesiliyorfu.döktük.
Ben bir kere a101 den aldım pembe çıktı.
Bardaktan dedim başka bardağa döktüm aynı.
Eşimi çağırdım beyaz pembe bişiy
Neler yefirmeye içirmeye çalışıyorlar bize bilmiyorum.
Bilindik marka dışında bu iki market ürünletini almıyorum
A 101 de bazı markalar oluyor.
Birde pirinçleri düşündürüyor.
Bimin pirincine bir arkadaşım kardeşi çalışıyormul çok iyi defi
Diğer arkadaşımda edirnenin pis sularından bataklıklarından gelme dedi. Neye inanıcam bilemedim.
Tercih meselesi tabi ben daha önce almadım ama bakabilirim normalde migrostan alıyorum hep

Şifayı kaptım kızlar
Ahh oğlum yeni iyi oldu şimdi venden kapmaz yine inş.
Ihlamur yaptım aferim içtim ağrı kesici içtim mandalina yedim. Yok burnum durmuyor beynim ağrıyor.
Oğlumada verdim ıhlamur ayvalı yaptım çok beğendi inş. Hasta olmaz yine

Bende ayni belirtiler ile savasiyorum gecmis olsun burnum asla asla durmuyor canim cekiliyor yarin aksam il disina cikmam lazim ne yapicam bilmiyorum.

Tercih meselesi tabi ben daha önce almadım ama bakabilirim normalde migrostan alıyorum hep
Migrostan hiç almadım. Birçok market denedim. Kasap dışında almıyorum.
Ama migros kaliteli market iyidir.
Hile yapacaklarını sanmıyorum migros çok uzak bana. Hiç gidemiyorum

Biz burada hiç kasap bilmiyoruz birde buradaki esnaf para kazanmasın istiyorum yerliler yani. Migros’ta asla öyle bişey olmaz holding kuruluşu Türkiye’nin devi o yüzden oradan alıyoruz ama yakın değil. Öyle uğradıkça alıyoruz

Et migrostan aldim acikcasi memnun kaldim buralarda dogru duzgun kasap tutturamadik
Ama a101 bim taze etlerinden almayi dusunmem bile

Bende ayni belirtiler ile savasiyorum gecmis olsun burnum asla asla durmuyor canim cekiliyor yarin aksam il disina cikmam lazim ne yapicam bilmiyorum.
Canım ilaç tavsiye etmek doğru değil biliyorum ama teyzem aferin iç hemen dedi biraz daha iyiyim. 4.5 tl ye aldım eczaneden sarı olan olcakmış aklında olsun. 2 büyük fincanda ıhlamur içtim yatarkende içicem.yani içmesem şuan kafamı kaldıramazdım.geçmiş olsun sanada

Biz burada hiç kasap bilmiyoruz birde buradaki esnaf para kazanmasın istiyorum yerliler yani. Migros’ta asla öyle bişey olmaz holding kuruluşu Türkiye’nin devi o yüzden oradan alıyoruz ama yakın değil. Öyle uğradıkça alıyoruz
Canım kasapta bilindik olacak ne kasaplar var yani duyuyoruz görüyoruz.
Migros güvenilir bir firma başkada seçenek yoksa gityikçe toplu alır bölersin.
Zaten bende öyle yapıyorum 1 aylık alıp bölüyorum.

Canım ilaç tavsiye etmek doğru değil biliyorum ama teyzem aferin iç hemen dedi biraz daha iyiyim. 4.5 tl ye aldım eczaneden sarı olan olcakmış aklında olsun. 2 büyük fincanda ıhlamur içtim yatarkende içicem.yani içmesem şuan kafamı kaldıramazdım.geçmiş olsun sanada

Benimde favori iki ilacim vardi biri uyutuyor biri ayiltiyor ayiltani ictim cin gibiyim ama basim catliyor.
Aferim deneyeblrm yarin alayim
Beni de bal limon taze zencefil.ayakta tuttu cok zorlandim bi iyi bi kotu ama artik kacamadim

Ben 3 4 ay kullanamasamda pisirdiimde etler yumusacik oluyor toplu alip dolabina koyabilirsin en azindan ikiser defalik alsan yeter.

Benimde favori iki ilacim vardi biri uyutuyor biri ayiltiyor ayiltani ictim cin gibiyim ama basim catliyor.
Aferim deneyeblrm yarin alayim
Beni de bal limon taze zencefil.ayakta tuttu cok zorlandim bi iyi bi kotu ama artik kacamadim
Canım alırsan 12 saat ara ile kullanılıyor.
Paketi mavi haplar sarı
İki çeşitmiş sanırım.

Günaydın Kızlar
Ben A101 ve bimden kesinlikle Gıda almıyorum. O marketlerin diğerlerine göre çok çok ucuz olması hiç normal değil. İçime sinmiyor. Üç kurul para için ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri evime sokmak istemiyorum.

Günaydın Kızlar
Ben A101 ve bimden kesinlikle Gıda almıyorum. O marketlerin diğerlerine göre çok çok ucuz olması hiç normal değil. İçime sinmiyor. Üç kurul para için ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri evime sokmak istemiyorum.

Aynen öyle
Gıdadan asla tasarruf olmaz, gıdanın tasarrufu ziyan etmemektir.
Tam tersi her zaman parasına bakmadan içime sinen gıdayı tercih ederim

günaydın kızlar
haftanın son ama en yorucu çalışma gününden hepimize mutlu bir gün diliyorum
bim ve a101'den et ürünü alma konusunu işyerimden arkadaşlarla konuşuyorduk ki sizler de burada aynı konuyu konuşmuşsunuz
ben bu marketlerden 2 ay oncesine kadar su bile almıyordum. birikim topiklerini okumaya başlayınca yapabileceğim tüm alışverişlerimi bu marketlerden yapmaya başladım. şok market var bir de. fiyat olarak aylık mutfak masrafımda en az 1/3 düşüş oldu.
kalite sıralaması şok, a101 ve bim bana göre. ama hiç birinden et türü birşey almayı ben de düşünmem. arkadaşlarım bir kere deneriz ilk başlarda kötü olacağını sanmıyorum diyorlar ama et her türlü hileye açık. bilemiyorum
bime birkaç kez gittiğimde tavuk şinitsele elim gitti ama aklıma hep o meşhur sucuk hikayeleri geldi ve bıraktım.
bu marketlerden bilindik markalar dışında birşey alacaksam hemen üretici firmaya bakıyorum, onu nette araştırıyorum o firmayla ilgili yorumlara göre sonra alıyorum.

Gunaydin hanimlar. Tam olarak iyilesemesem de, bu sabah fena sayilmam. C.makinesini calistirdim, iki makine daha camasirim var. Yarin da yardımcımız gelecek, evi siler supurur ve utulenecekleri halleder insallah.

Et konusu konusulmus. Biz babamlar, amcam ve halam ortak buyuk bas hayvan alip, kestirip paylasiyoruz. Uzun bir zaman et konusunu dusunmuyoruz.

Tavuk, hindi, yumurta, sut, bal gibi urunleri de babam gorev icabi gittigi koylerden getiriyor. O konuda da rahatiz. Ulkenin bir cok yerinde daha once birlikte calistigi arkadaslari var. Tosyadan pirinc geldi mesela, Balikesirden kabuklu taze badem, Egeden dalinda kurutulmus incir, Malatyadan gun kurusu vs. Yiyecek konusunda cok sansliyiz, her sey yerinden geliyor ve buralardakinden fiyat olarak daha uygun oluyor. Bizde para mutfaga gidiyor. Giyimde oyle aman aman masrafli degiliz. Sirf begendim diye almam mesela, eskidiyse veya eskimeye yuz tuttuysa sezon sonu indirimlerinden alirim.

Bogazda da durummus, lahmacunmus, hamburgermis,, bilmem ne marka kizarmis tavukmus, falanca tatlicisinin sutlaciymis yemeyiz hic. Mis gibi tencere yemekleri tuketiriz. Insallah boyle devam eder. ;)

Aynen öyle
Gıdadan asla tasarruf olmaz, gıdanın tasarrufu ziyan etmemektir.
Tam tersi her zaman parasına bakmadan içime sinen gıdayı tercih ederim
Bence de
Gıdayı ucuza almakla tasarruf Olmaz. Bim bedava dağıtsa da alıp mutfağıma sokmam. A101 den bir kaç kez Pınar’ın yoğurdunu almışlıpım var.
Üstelik her ikisi de bana çok yakın. Apartman kapımdan çıkıyorum. Karşı caddeye atlıyorum ve ikisi Yanyana. O kadar yakın.
Bu marketler konusunda biraz katıyım galiba.

Günaydınlar
Ben de BİM den et almadım almayı da düşünmüyorum. Yaşadığım şehirde et reyonu temiz olan iki market var oralardan alışveriş yapıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Bim den günlük sütlerden alıyorum çocuklar köy sütünü içmeyi pek sevmiyorlar haftalık 5 kilo köy sütü alıp ondan bir şişe ayırıyorum biraz sütlerine karıştırıp bitirtiyorum o zaman anlamıyorlar. Kalanına da yoğurt yapıyorum.

Back
X