Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf bazen bir özeniyorum ev hanımlarına :) ohh valla :)Merhaba Kızlar dışarı çıktım eczaneye gittim ilacıma 32 tl verdim sonra markete girdim yoğurt makarna ve Tutku bisküvi aldım 7 tl verdim birkaç gün evden çıkmayacağım artık perdeleri yıkamaya başlıcam yarın
Bende çalışanlara özeniyorum keşke bende iş bulabilsem de eşim 10 gün evde yokken böyle kafayı yemesemofff bazen bir özeniyorum ev hanımlarına :) ohh valla :)
ama evin hep tertipli düzenli,sıcak yemeğin hep var hamurun pastan.yorulduğunda ya da canın istemediğinde kafayı gömüp uyuman valla ne bilim ya.bence harika bi şey ilerde bebğin olunca tamamen onunla ilgileneceksin.rahat bı yaşam gibi geliyor bana sanki. ya da insanoğlu hep kendinde olmayanı istermiş ya ondan galiba benimki:)Bende çalışanlara özeniyorum keşke bende iş bulabilsem de eşim 10 gün evde yokken böyle kafayı yemesem
Evet aynen öyle canım ben Temmuz’da istifa ettim İnan şuan bir işim olması için neler vermezdimama evin hep tertipli düzenli,sıcak yemeğin hep var hamurun pastan.yorulduğunda ya da canın istemediğinde kafayı gömüp uyuman valla ne bilim ya.bence harika bi şey ilerde bebğin olunca tamamen onunla ilgileneceksin.rahat bı yaşam gibi geliyor bana sanki. ya da insanoğlu hep kendinde olmayanı istermiş ya ondan galiba benimki:)
Elecda ne guzel yapiyorsunuzSelamlar,
Cumartesi günü mevlite katıldım. Pazar günü de bütün gün evdeydik. Evi toparladım, kızımla oyun oynadık ve haftasonunu bitirdik.
İşyerimizde çay-kahveye bakan kız 500 lira borç istedi. Doğalgaz için maaşından para kalmamış. Kenarda duran 1000 lira acil durum paramız vardı. Oradan verdim kendisine.
Normalde 10.000 lira acil durum parası olarak ayırmıştım. 8000 lira evin tapusu için verdik. 1000 lira da başka bir ihtiyaca gitti. 500 lira da borç verdim. 500 lira kaldı. Acilen oradaki nakit miktarını tekrar 10.000 liraya çıkarmam lazım. Bakalım ne kadar sürede toparlayabileceğim ve umarım bu süre zarfında ihtiyacımız olmaz. Çünkü acil ihtiyaç için altın bozdurmak beni üzüyor.
Bu arada eşim 2018 bütçeni excelde hazırla, ben de hazırlayayım ve evde bir toplantı yapalım dedi:))
Yıllık bütçe toplantılarımızı Kasım-Aralık döneminde yapıyoruz. Baya şirket bütçesi gibi geçen yılın hedefleri, gerçekleşme oranları, sapma nedenlerini konuşuyoruz. Bir sonraki yılı planlıyoruz. Planlarken zorunlu sabit giderler, istekler, hayır işlerinin tamamını gözden geçiriyoruz.
Yaf yat dinlen kendine vakit ayır güzel olmaz mı bu arada.hiç mi iş yok orda.. ne bilim kotondur lwc dır bu gibi markalarda çalışsan.Evet aynen öyle canım ben Temmuz’da istifa ettim İnan şuan bir işim olması için neler vermezdim
Hangi şehirdesiniz siz?Bende çocuk sebebi ile işten ayrıldım. Tedavi olmam gereken sağlık sorunum vardı ayrıldım.
Doğru düzgü bir işte bulamıyorum çalışma saatleri çok uzun çocuk olunca 12 saat çalışamadım.
Koton filan Yok burada zaten lcw de çalışmak için vardiyaya girmek gerekiyor oda eşime uymuyor eğer öyle bir işe girsem eşimle hiç görüşemeyiz vallaYaf yat dinlen kendine vakit ayır güzel olmaz mı bu arada.hiç mi iş yok orda.. ne bilim kotondur lwc dır bu gibi markalarda çalışsan.
Vay be! Benim eşim kredi kartını bile ödemeyi unuturSelamlar,
Cumartesi günü mevlite katıldım. Pazar günü de bütün gün evdeydik. Evi toparladım, kızımla oyun oynadık ve haftasonunu bitirdik.
İşyerimizde çay-kahveye bakan kız 500 lira borç istedi. Doğalgaz için maaşından para kalmamış. Kenarda duran 1000 lira acil durum paramız vardı. Oradan verdim kendisine.
Normalde 10.000 lira acil durum parası olarak ayırmıştım. 8000 lira evin tapusu için verdik. 1000 lira da başka bir ihtiyaca gitti. 500 lira da borç verdim. 500 lira kaldı. Acilen oradaki nakit miktarını tekrar 10.000 liraya çıkarmam lazım. Bakalım ne kadar sürede toparlayabileceğim ve umarım bu süre zarfında ihtiyacımız olmaz. Çünkü acil ihtiyaç için altın bozdurmak beni üzüyor.
Bu arada eşim 2018 bütçeni excelde hazırla, ben de hazırlayayım ve evde bir toplantı yapalım dedi:))
Yıllık bütçe toplantılarımızı Kasım-Aralık döneminde yapıyoruz. Baya şirket bütçesi gibi geçen yılın hedefleri, gerçekleşme oranları, sapma nedenlerini konuşuyoruz. Bir sonraki yılı planlıyoruz. Planlarken zorunlu sabit giderler, istekler, hayır işlerinin tamamını gözden geçiriyoruz.