Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım... Ne güzel.. Rabbim herkese nasip etsin..
İnş canım sizede.. İsteyen herkese de nasip olur..
Çok haklısın canım..Bizimde annemlerin var Adapazarının bir köyünde evleri..İstanbula yakın olduğu için yazın hafta sonları fırsat buldukça gidiyoruz..İnan o iki gün bile insanı ne kadar dinlendiriyor..amin canım..... uzun zamandır düşündüğüm ama ertelediğim bir konuydu... zaman çok çabuk geçiyor.... Rabbim isteyen herkese, en kısa zamanda nasip etsin...
özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için şart oldu artık... ayaklarımız toprağa değmeden, bir orman havası alamadan, kendimizle baş başa kalamadan, beton yığınları arasında, ömrümüz geçiyor... kızıyorum kendime bazen, niye çok daha önce düşünemedim, düşündüm de, niye hayata geçiremedim, neyi bekledim diye... neyse, zararın neresinden dönülürse kardır... :)
Senin inşşah öyle bir durumun vardır benim öyle bir durum olamaz zaten ben gece düzgün uyuyamadım galiba ondan oldubugün benimde midem bi garip bulanıo :) acaba diye aklıma gelıo ama ay hadi inşallah be keşkem benım tutmuş olsa :)
Simdiden bereketli olsun canimBen de yarın son bir tam altın alacağım bir süreliğine bırakacağım fiziki altın işini. internetten altın hesabı da açmıştım hiç kullanmadım. Belki ona dadanırım azar azar alırım biraz.
Canım batı dayım da şehir ismi vermeyeyim.Hangi şehirdesiniz siz?
amin canım..... uzun zamandır düşündüğüm ama ertelediğim bir konuydu... zaman çok çabuk geçiyor.... Rabbim isteyen herkese, en kısa zamanda nasip etsin...
özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için şart oldu artık... ayaklarımız toprağa değmeden, bir orman havası alamadan, kendimizle baş başa kalamadan, beton yığınları arasında, ömrümüz geçiyor... kızıyorum kendime bazen, niye çok daha önce düşünemedim, düşündüm de, niye hayata geçiremedim, neyi bekledim diye... neyse, zararın neresinden dönülürse kardır... :)
Çok geçmiş olsundoktordaydım bugün safra kesemden dolayı daha önce özele gitmiştim ameliyat demişti 400 tl ücret devlet daha iyi dediler paranı niye kısmet ediyorsun deyince u dönüşü yaptım özellerde enfeksiyon işi oldu hep bugün eşimle gittik oda ameliyat dedi hamile kalırsa tetikler dedi haftaya perşembeye gün verdi
bi stres çöktü
Ne güzel olmuş :)Günaydın kızlar. Bu sabah eşim çıkardığım kıșlık kiyafetlerinden şişme yelegi giyince cebinde 200 tl olduğunu farketti :) geçen seneden unutmuşuz.. bu sıkışıklıkta nasıl da mutlu olduk :)
Off yaNe güzel güle güle kullanın
Dün bir yazı okudum
İstanbul’daki ağaç yani orman alanı ile Dubai’de ki aynıymış
Düşünün bir çölle aynı seviyede yazık çok yazık
Çok geçmiş olsun
Niyeyse bende devletteki doktorlara daha çok güveniyorum
Ama tabi özellerde de çok iyi doktorlar var
Ahahaha çok iyiymiş. Biz de bütün olay bende. Birikim de. Eşime harçlık veriyorum resmenBenim eşim inşaat mühendisi. Kamuya geçmeden önce şantiyelerde hep teknik ofis kısmında çalıştı. Planlama, bütçe vs. adamın işi zati. Bazen bana bir ev bütçesi mail atıyor kümülatif oranlar falan var![]()
Çok iyi yapmışsınız. Biz de aynı mantıkla bahçeli ağaçlı müstakil bir ev almıştık ama başka şehirden. Zaman zaman orda kalıyoruz. Çoluk çocuk olmayınca işler kolaydı istediğimiz yerde yaşıyorduk. Şimdi bebişler var artık eşim yurtdışında yaşamak istiyor. Bebişleri birkaç dilli kreşe yazdırmak istiyoruz kısmet. Zaten şimdiden evde üç dil konuşuruz biz bir taraf yabancı. Belki burdaki bahçeli ev satılır. Bebişler bize yeni düzen getirecek anlaşılan. Sizin ev de hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah canım.benim eşim avukat olduğu için sanırım, hiç ilgilenmiyor, bütçe, plan vs işleri ile... :)
plan, bütçe, yatırım, birikim vs. benim işim... :)
maddi anlamda, kendim için ( yoksa dünya insanları için, çok güzel planlarım, fikirlerim, hayallerim var :) ) tek hayalim olan, kaçışlarımda kullanabileceğim, bazen ailemle, bazen sevdiklerimle, arkadaşlarımla, hoş zamanlar paylaşabileceğim, istanbul içinde, bir köyde, yazlık/kışlık, dört mevsim kullanabileceğim ev hayalim nihayet gerçekleşme aşamasına geldi, çok şükür...
inşaat mühendisi, aynı amanda iç mimaride de çok iyi olan bir arkadaşımla çalışmalara başladık... inşallah bir kaç aya, yetişmezse, ilkbahara kullanılabilecek duruma gelecek.....
elecda, senin acil durum parası gibi, ben de ev için bir bütçe ayırdım....içini istediğim gibi dayayıp, döşeyebilmek için... :)
Sağolasın canım aldım koydum kasayaSimdiden bereketli olsun canim![]()
Canım bugün açılacak dedi bana..Günaydın kızlar :)
Çok gelemiyorum ancak sürekli okuyorum. Aklımdasiniz.
Lelli nin cezası ne kadarmış bu arada var mi ulaşabilen?
Biri fena taktı ya ona hadi hayırlısı