Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnş canım... Ne güzel.. Rabbim herkese nasip etsin..

İnş canım sizede.. İsteyen herkese de nasip olur..

amin canım..... uzun zamandır düşündüğüm ama ertelediğim bir konuydu... zaman çok çabuk geçiyor.... Rabbim isteyen herkese, en kısa zamanda nasip etsin...

özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için şart oldu artık... ayaklarımız toprağa değmeden, bir orman havası alamadan, kendimizle baş başa kalamadan, beton yığınları arasında, ömrümüz geçiyor... kızıyorum kendime bazen, niye çok daha önce düşünemedim, düşündüm de, niye hayata geçiremedim, neyi bekledim diye... neyse, zararın neresinden dönülürse kardır... :)

amin canım..... uzun zamandır düşündüğüm ama ertelediğim bir konuydu... zaman çok çabuk geçiyor.... Rabbim isteyen herkese, en kısa zamanda nasip etsin...

özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için şart oldu artık... ayaklarımız toprağa değmeden, bir orman havası alamadan, kendimizle baş başa kalamadan, beton yığınları arasında, ömrümüz geçiyor... kızıyorum kendime bazen, niye çok daha önce düşünemedim, düşündüm de, niye hayata geçiremedim, neyi bekledim diye... neyse, zararın neresinden dönülürse kardır... :)
Çok haklısın canım..Bizimde annemlerin var Adapazarının bir köyünde evleri..İstanbula yakın olduğu için yazın hafta sonları fırsat buldukça gidiyoruz..İnan o iki gün bile insanı ne kadar dinlendiriyor..
İstanbulda yaşayanlar için gerçektende de gerekli bir şey bu ..
Biz de kısmetse eşim emekli olunca niyetmiz istanbuldan kaçıp , daha sakin temiz, bir kasabaya yerleşmek ..
Bakalım nasip kısmet..

bugün benimde midem bi garip bulanıo :) acaba diye aklıma gelıo ama ay hadi inşallah be keşkem benım tutmuş olsa :)
Senin inşşah öyle bir durumun vardır benim öyle bir durum olamaz zaten ben gece düzgün uyuyamadım galiba ondan oldu :dondurma:

doktordaydım bugün safra kesemden dolayı daha önce özele gitmiştim ameliyat demişti 400 tl ücret devlet daha iyi dediler paranı niye kısmet ediyorsun deyince u dönüşü yaptım özellerde enfeksiyon işi oldu hep bugün eşimle gittik oda ameliyat dedi hamile kalırsa tetikler dedi haftaya perşembeye gün verdi
bi stres çöktü

Bu gün
200 tl ye 15 torba odun
85 tl yede 5 torba kömür aldık
Başım gezim çok kötüydü dr gittim 35 tl de eczaneye verdim

Ne güzel güle güle kullanın
Dün bir yazı okudum
İstanbul’daki ağaç yani orman alanı ile Dubai’de ki aynıymış
Düşünün bir çölle aynı seviyede yazık çok yazık

doktordaydım bugün safra kesemden dolayı daha önce özele gitmiştim ameliyat demişti 400 tl ücret devlet daha iyi dediler paranı niye kısmet ediyorsun deyince u dönüşü yaptım özellerde enfeksiyon işi oldu hep bugün eşimle gittik oda ameliyat dedi hamile kalırsa tetikler dedi haftaya perşembeye gün verdi
bi stres çöktü
Çok geçmiş olsun
Niyeyse bende devletteki doktorlara daha çok güveniyorum
Ama tabi özellerde de çok iyi doktorlar var

Ne güzel güle güle kullanın
Dün bir yazı okudum
İstanbul’daki ağaç yani orman alanı ile Dubai’de ki aynıymış
Düşünün bir çölle aynı seviyede yazık çok yazık

Çok geçmiş olsun
Niyeyse bende devletteki doktorlara daha çok güveniyorum
Ama tabi özellerde de çok iyi doktorlar var
Off ya :KK43: üstelik Dubai de nasıl yeşil yapsak çölü diye düşünüyorlar. Dubaiye gitmişliğim var ordan biliyorum Bizimkiler de neresi var kesilmedik diye bakınıyorlar :KK43:

Benim eşim inşaat mühendisi. Kamuya geçmeden önce şantiyelerde hep teknik ofis kısmında çalıştı. Planlama, bütçe vs. adamın işi zati. Bazen bana bir ev bütçesi mail atıyor kümülatif oranlar falan var:olamaz:
Ahahaha çok iyiymiş. Biz de bütün olay bende. Birikim de. Eşime harçlık veriyorum resmen :KK48:

benim eşim avukat olduğu için sanırım, hiç ilgilenmiyor, bütçe, plan vs işleri ile... :)
plan, bütçe, yatırım, birikim vs. benim işim... :)

maddi anlamda, kendim için ( yoksa dünya insanları için, çok güzel planlarım, fikirlerim, hayallerim var :) ) tek hayalim olan, kaçışlarımda kullanabileceğim, bazen ailemle, bazen sevdiklerimle, arkadaşlarımla, hoş zamanlar paylaşabileceğim, istanbul içinde, bir köyde, yazlık/kışlık, dört mevsim kullanabileceğim ev hayalim nihayet gerçekleşme aşamasına geldi, çok şükür...

inşaat mühendisi, aynı amanda iç mimaride de çok iyi olan bir arkadaşımla çalışmalara başladık... inşallah bir kaç aya, yetişmezse, ilkbahara kullanılabilecek duruma gelecek.....

elecda, senin acil durum parası gibi, ben de ev için bir bütçe ayırdım....içini istediğim gibi dayayıp, döşeyebilmek için... :)
Çok iyi yapmışsınız. Biz de aynı mantıkla bahçeli ağaçlı müstakil bir ev almıştık ama başka şehirden. Zaman zaman orda kalıyoruz. Çoluk çocuk olmayınca işler kolaydı istediğimiz yerde yaşıyorduk. Şimdi bebişler var artık eşim yurtdışında yaşamak istiyor. Bebişleri birkaç dilli kreşe yazdırmak istiyoruz kısmet. Zaten şimdiden evde üç dil konuşuruz biz bir taraf yabancı. Belki burdaki bahçeli ev satılır. Bebişler bize yeni düzen getirecek anlaşılan. Sizin ev de hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah canım.

Günaydın kızlar :)
Çok gelemiyorum ancak sürekli okuyorum. Aklımdasiniz.

Lelli nin cezası ne kadarmış bu arada var mi ulaşabilen?
Biri fena taktı ya ona hadi hayırlısı
Canım bugün açılacak dedi bana..
Bdv de birine yazmışda ondan olmuş galiba..
Bana bu ban olayı biraz saçma geliyor..

kızlar harcamalar nasıl gidiyor bakalım.. ben nerdeyse hiç harcamıyorum bunu sebebi de işten eve direkt gelmem ve ev düzenlemesiyle uğraşmam.. yemekleri de evden hallediyorum.. dün ilk defa dondurucudan tavalık ve bi poşet et çıkardım, tava yaptım.. çok yorgundum kolay birşeyler olsun diye.. bi de benim geçen yıldan kalan farklı bi çeşit kurufasulyem vardı onu da düdüklüde haşladım ve ilk defa piyaz denedim, çok lezzetliymiş :)

Back
X