• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu hafta ben de pazara gidecepşm. Spor için tayt bakarım. Oğlum zayıf oldupu için Malesef ben kanzdan alıyorum. Onların kalıpları tam oluyor. Lc Den ancak üst alabiliyorum. Altları olmuyor Malesef. 10 yaşında ama bu yaz lc nin 5-6 yaş şortlarını giydi hep. Şort olunca boyu farketmiyor. Ama pantalon öyle mi?
Kanzda Bi eşohmana 40-50 lira veriyorum indirimde iken.
Şimdilik var herşeyi. Kışın ortasına doğru indirimden alırım artık.

Beth18 Beth18 bende sosyete pazarlarini seviyorum.
Kendime cok bise begenemiyorum(denemeden almam genelde)
Gezmesi bile güzel.

@guldanee cnm resimdeki bebegin sanirim maşAllah minnoşa cok tatlı Allah hayırlı evlat eylesin insallah.

M maviduvar1 bizim kuzular yaşıtdı sanırsam.
Benim kuzu cok uzun değil ama tontis biraz göbüşlü
Lcw bazi pabtolonlari dar geliyo mesela.
Okul pant. Beli yuzunden daha buyuk beden aldik boyunu kestirdik.

Kazaklarini ve esofmanlarini bende lcw yada defacto dan alırım.
Kışın aman aman bi yere gitmiyoruz kursta giyer bi kac parca alırım.

Bu arada ben oglusun kumrasindan 20tl bozuk alıp yerine 20tl kagit para koydum.
O bozuklari pazarda harcadim.
Böyle pazara gittikce alıp bütünlemiş olucam.

tr_lelli tr_lelli sanırım yaşıtlar ancak benimki hem erken hem de 1.5 kilo doğduğu içinyaşıtlarına göre küçük. Çok sıkıntı çekiyorum pantalon ve eşofmanDa.

bende 48 harcadım bugün:olamaz:
kıyma ve sigara var ama içinde
Yabancı dizi izlerseniz önerebilirim.
Türk dizisi olarak 7 numarayı çok severdim. Hayata dair güzel mesajların verildiği bir diziydi ama herkese hitap etmeyebilir. Leyla ile Mecnun da absürd komedi de benim vazgeçilmezlerimdendir hala.

Ben de işten ayrılacağım için, bir diziye başlayacağım. Vikingler olabilir.

Ayyy 7 numara...nasıl severdim o diziyi ben.Hatırladım şimdi eski günlerimi.
Evet yabancıda olabilir. Bir ara takmıştık eşimle yabancı dizilere.
Genelde belgesel yada haber kanalları açık olur bizde. Bende alışmışım artık başka biyer açtığında yokmu şöyle güzel bir belgesel açsana falan diyorum:)
O yüzden hiç fikrim yok diziler hakkında. Geçen yıl diriliş izlemiştim en baştan başlayıp her gün bir bölüm:)sonra 2 . Sezonuna yetişince ,öyle bekliyosun ya bir haftayı,darlandım bıraktım

Son düzenleme:
Ayy kizlar benim esim dizi koliktir.
Bildiginiz balkonteyze
Ver meyvesini ,cerezini dizi izlesin sabah aksam.
Suan sezondaki tüm dizilere hakim
Hobilerin deseler dizi izlemek der.

Bende hic izlemem o izliyo diye bi iki bakarken
Suan bodrum masalına bayildim bende.
Karasevdayada mecbur bakiyorum esim izliyo diye
Genelde int takiliyorum o dizi izlerken.
Bazen orda ne dedi? Diyo bana
Sence izliyo gibimi görünüyorum varlıgım burada sadece diyorum.

Netten izleyince geri sarıyo falan.
Komedi onun dizi merakı.

8-9diziyi gerek netten gerek tv den ayni zamanlarda izliyo
Biri bitiyo digeri o bitiyo digeri
Hayir nasil aklinda tutuyo kim hangi rolde nerde bitti falan.

Birde yogun calisan sirket telf susmayan biri

Ben sıkıntıya gelemem sıkar okadar dizi beni

size bır soru kornişon salatalık 5 lıraya aldım
başka salatalıkla guzel olmaz turşu dıye sızce pahalı mı?
canim ben gecen hafta iki liraya aldim kucuk kucuk citir citir bu jafta baktim 4 lira olmus ayni tezgahta tr_lelli tr_lelli evt oglum tsk ederiz teyzesi rabbim herkesin evladini bagislasin

iyi akşamlar ya biz de yarın uzun bi liste için alışverişe çıkcaz nasip olursa size deterjan sormak istiyorum ariel dağ esintisi kullanıyorm 2 yıldır ama beyazlarım bembeyaz çıkmyo gerçi ben beyazları 50 derecede yıkıyorum o da yetersiz mi onu da bilmiyorum :) bu ariel hem renkliler hem beyazlarda kullanılıyo sizce beyazlar için ayrı bi deterjan mı almalıyım deneyimli hanımlar?

iyi akşamlar ya biz de yarın uzun bi liste için alışverişe çıkcaz nasip olursa size deterjan sormak istiyorum ariel dağ esintisi kullanıyorm 2 yıldır ama beyazlarım bembeyaz çıkmyo gerçi ben beyazları 50 derecede yıkıyorum o da yetersiz mi onu da bilmiyorum :) bu ariel hem renkliler hem beyazlarda kullanılıyo sizce beyazlar için ayrı bi deterjan mı almalıyım deneyimli hanımlar?
Bende 60da yıkıyorum
Bingo,ariel,rinso,alo hangisi o an indirimdeyse onu aliyorum.
Extra beyazlar icin almiyorum.
Ön yikama yapip sonra 60° 2saat olan programla yikiyorum.
4-5 ayda bir de domesto + kalip sabunlu su yapip aksamdan atletleri basiyorum.
Bazen beyaz yikarken deterjan gozune deterjanla birlikde beyazlatici tozlar var ben tüller icin almistim o tozdan ekliyorum.

Dediğin gibi. Sağlıklı olsunlar yeter tr_lelli tr_lelli
Sizin öğretmenler ödev veriliyorlar mı canım. Bizimkiler hiç başlamadı henüz.
Sadece din öğretmeni surelerin isimlerini vermiş ezberlemeleri için. O kadar.
Sureleri Nasıl ezberletiyorsun.

sinirliportakal sinirliportakal Ben beyazlarda aloyu çok beğeniyorum. Ama hepsinide kullanıyorum,trlellinin dediği gibi hangisi indirimdeyse

tr_lelli benimde babam rahmetli çok severdi dizileri. Benim eşimde az sevseydi keşke. Bazen hani olaylı oluyo ya gündem,yemin ediyorum böğğ geliyo. Haftalarca tüm haber kanallarını sıralıyoruz. Hani üçü beşi neysede,hepsini..

Bende 60da yıkıyorum
Bingo,ariel,rinso,alo hangisi o an indirimdeyse onu aliyorum.
Extra beyazlar icin almiyorum.
Ön yikama yapip sonra 60° 2saat olan programla yikiyorum.
4-5 ayda bir de domesto + kalip sabunlu su yapip aksamdan atletleri basiyorum.
Bazen beyaz yikarken deterjan gozune deterjanla birlikde beyazlatici tozlar var ben tüller icin almistim o tozdan ekliyorum.
Sağol canm ben de beyazlatıcı alayım ozmn yarın ekstradan aman aman beyazlarımız yok aslında eşim siyah gri atlet giyer ama çoraplar filan olabiliyo arada kullanırım o beyazlatıcıyı ozmn :)

Canim ariel iyi bir marka automat ve color yazar uzerinde automat beyazlar icin olani color renkliler icin.ikisine ayni marka ama dedigim gibi ozeligine bak. Birde beyaz icin en az 60 derece olmalio_O

Back
X