- 1 Ağustos 2016
- 456
- 1.138
- 63
Günaydınnn
Bugün de gezesim var ama para harcayasım yok.
Magza gezersem begenirim aklım kalır ama
Bakalım bi karar verim.
ayy..çok aynı durumdayım şu an:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn
Bugün de gezesim var ama para harcayasım yok.
Magza gezersem begenirim aklım kalır ama
Bakalım bi karar verim.
canım ben yedi numara dizisini tavsiye ediyorum,ben de senin gibi eskilere takılıp kalmışım...yanlız değilim sevindimBugün nasıl geçti anlamadım hiç..hafta sonu,hastalık,alışveriş derken evi ihmal etmiştim..acısı çıktı bugün
yarın rahat ederim inşallah..
okul açıldı benimde dizi sezonum başlar artık..
akşam tv izlemiyorum ben ama gündüz sıkıntıdan eski dizilere sarmıştım geçen yıl..
başlayım en iyisi yine..
varmı önerebileceğiniz güzel bir dizi..
eski olsun ama..
ben öyle sıkılıyorum bir hafta nolcak diye beklemeye..![]()
merhabalar
sabah konuştuk oğlumuzla.
okulda ödev verilmese bile her gün o gün ki konuları tekrar edecek. en az 30 sayfa kitap okuyacak.
yaşam koçuna gidiyor oğlum. onun verdiği ödevleri de yapınca akşam 20:30-21:30 arası pc de oyun oynayabilir.
yapması gerekenler bitmezse oyun da yok. extra zaman istemek bunun için yalvarmak hatta ağlamak hiç yok.
bakalım olacak mı?
Papatyacım, oğlana biraz fazla mı yükleniyorsun sanki canım?
O yaş grubu erkek çocuklar hep öyle...pc başından kalkan yok...benimkiler de aynı...ama akşam olunca açarlar ödevlerini yaparlar, testlerini çözerler...ben hiçbir şey demem...arkadaşlarıyla whatsapp konuşmaları bile bakıyorum hep oyunlarla ilgili...onların dünyaları farklı ve onlar da birey artık büyüdüler...kontrolünü mutlaka yap ama çok kısıtlama be canım oğlanı..zaten ne kadar oynayacak en sonunda bıkacaktır...kendine ölçüyü o kendisi koyacaktır...

Günaydın kızlar
tr_lelli gece boyu ara ara uyandım. Bu konu beni çok rahatsız etti. Oğlumun utandığı için arkadaşlarına yapan söylemesi kötü birşey. Eşimle de konuşulacağım.
Ben şifre koyacağım ki ben evde yokken açmasın. Akşam ödev kitap test vs bitikten sonra bir saat oynamasına izin vereceğim.
Okulda arkadaşları oyunlarla ilgili sohbet ederken benim ki mal gibibakıp kalıyor galiba.
merhabalar
sabah konuştuk oğlumuzla.
okulda ödev verilmese bile her gün o gün ki konuları tekrar edecek. en az 30 sayfa kitap okuyacak.
yaşam koçuna gidiyor oğlum. onun verdiği ödevleri de yapınca akşam 20:30-21:30 arası pc de oyun oynayabilir.
yapması gerekenler bitmezse oyun da yok. extra zaman istemek bunun için yalvarmak hatta ağlamak hiç yok.
bakalım olacak mı?
kısmen bilirim antalya yıarkadaşlar,antalya yı bileniniz var mı???yardımcı olun bana,oraya taşınacağız da en uygun semti,ilçesi neresidir???yardımcı olun cvp bekliyorum
öyle mi diyorsun...Papatyacım, oğlana biraz fazla mı yükleniyorsun sanki canım?
O yaş grubu erkek çocuklar hep öyle...pc başından kalkan yok...benimkiler de aynı...ama akşam olunca açarlar ödevlerini yaparlar, testlerini çözerler...ben hiçbir şey demem...arkadaşlarıyla whatsapp konuşmaları bile bakıyorum hep oyunlarla ilgili...onların dünyaları farklı ve onlar da birey artık büyüdüler...kontrolünü mutlaka yap ama çok kısıtlama be canım oğlanı..zaten ne kadar oynayacak en sonunda bıkacaktır...kendine ölçüyü o kendisi koyacaktır...
Papatyacım, oğlana biraz fazla mı yükleniyorsun sanki canım?
Canım zaten ders çalışmayı seven pek çocuk yoktur...bizim zamanımızda pc yoktu oyun yoktu sosyal medya yoktu ders çalışmak daha kolaydı...şimdi var ve bence yasaklamak çözüm değil...çocukla konuştuktan sonra o bunu idrak edip zamanlamasını yapabilecektir..acele etme...daha ilk haftalardayız çocuğu ortamlardan koparma...sadece ders çalış demek olmaz bence...İki yıldır teog stresi çeken ve şu an biri ilin en iyi anadolu lisesi, diğeri fen lisesinde okuyan evlatlara sahip bu anneye kulak ver azıcık :) Çocuklar bütün gün zaten ders görüyor azıcık kafalarını dağıtsınlar bırak..ödevi varsa, tekrar yapması gerekiyorsa zaten o yapacaktır, yapmadan gitmez...öyle mi diyorsun...
benim oğlum ders çalışmayı kitap okumayı sevmiyor. yani pc serbest olsa o ayarlamayı yapamıyor.
şimdi akşam yatmadan önce 1 saat izin verdik ödevlerini yapmak şartı ile. belki o ödüle kavuşmak için ödev kitap meselesine de ılımlı yaklaşır.
hawar evet çok acımsız olduklarını dün akşam anladım. öyle çok ağladı ki...
yalan söylediği için ayrıca üzüldüm. söylemek zorunda kalmış
Yanilmiyosam oglunuz ustun zekaliydi bu tur cocuklar yegenimdende biliyorum uzamanin soyledigide ayni dogrultud tekrara dusmekten bir konuya odaklanmaktan cok cabuk sikiliyorlar.öyle mi diyorsun...
benim oğlum ders çalışmayı kitap okumayı sevmiyor. yani pc serbest olsa o ayarlamayı yapamıyor.
şimdi akşam yatmadan önce 1 saat izin verdik ödevlerini yapmak şartı ile. belki o ödüle kavuşmak için ödev kitap meselesine de ılımlı yaklaşır.
hawar evet çok acımsız olduklarını dün akşam anladım. öyle çok ağladı ki...
yalan söylediği için ayrıca üzüldüm. söylemek zorunda kalmış
bende kepez diye biliyorum ama kepez çok büyük biz bölge yani bir ucundan diğer ucuna 1saat 30 dk anca gidersin kepezinde neresi daha uygun bilmiyorum bide beklentine bağlı yani nerede çalışacaksınız gece kondu olsa olur mu yoksa daha merkezi bir yemi olsun gibihawar canım herkes kepez diyo bakalım,,,araştırıyoz daha
antalyadan_ayse bi yardımcı olun antalya da uygun bi yer neresi olabilir,bütçeye uygun kira falan A antalya1234 @antalyaa_07 A antalyalii
nasıl da güzel anlatmışsın...Canım zaten ders çalışmayı seven pek çocuk yoktur...bizim zamanımızda pc yoktu oyun yoktu sosyal medya yoktu ders çalışmak daha kolaydı...şimdi var ve bence yasaklamak çözüm değil...çocukla konuştuktan sonra o bunu idrak edip zamanlamasını yapabilecektir..acele etme...daha ilk haftalardayız çocuğu ortamlardan koparma...sadece ders çalış demek olmaz bence...İki yıldır teog stresi çeken ve şu an biri ilin en iyi anadolu lisesi, diğeri fen lisesinde okuyan evlatlara sahip bu anneye kulak ver azıcık :) Çocuklar bütün gün zaten ders görüyor azıcık kafalarını dağıtsınlar bırak..ödevi varsa, tekrar yapması gerekiyorsa zaten o yapacaktır, yapmadan gitmez...
Bak sana ne anlatıcam. Dün eve giderken iş götürdüm. Akşam yemekten sonra herkes biraz facede, oyunda falan takıldı, çaylar içildi ve herkes testini aldı, yazacağını yazdı, tekrarını yaptı, ben de onların yanında dosyamı inceledim. Şöyle yapın böyle yapın demedim. Çocuğun sürekli peşinde olma, ondan sadece ders çalışmasını bekleme, yeterli çalışsın sadece...Onlar zaten derslerine çalışması gerektiğinin farkında...
bizim de derslerrimiz de problem yok. zaten sıkıntı da bu. çalışmadan çok iyi notlar aldığı için çalışmaya gerek duymuyor. ama deneme sınavlarında çok da başarılı değil maalesef.Yanilmiyosam oglunuz ustun zekaliydi bu tur cocuklar yegenimdende biliyorum uzamanin soyledigide ayni dogrultud tekrara dusmekten bir konuya odaklanmaktan cok cabuk sikiliyorlar.
Ablamda sizin gibi surekli takip halinde biraksam hayatta kendi calismaz diyor.isin ilginci dersleride cok iyi.
Pc malesef cagin hastaligi gibi buyuk kucuk herkesin vazgecilmezi.
Bu arada bugunku harcamam 24 tl hepsini bozuk pardan verdim kasiyerde memnun oldu bozuk olmasina:)