- 18 Temmuz 2008
- 700
- 2.213
- 638
- 45
Bence gelirinizle harcamalarinizin dengesi gayet iyi
Her ay altın almaya devam edin hatta tüketici krediniz bittiğinde o rakama da her ay dolar alın sanki bitmemiş gibi davranın
Eğer kıyafet ihtiyacınız varsa her ay ihtiyacınız olan bir parçayı alabilirsiniz aylara bölündüğü için sizi sarsmaz boylece
Ben her zaman birikimden yanayım dünya hali ne olacağımız belli değil işimizi sağlığımızı kaybedebiliriz Allah korusun
Hiç elimdeki tüm parayı harcayayım diye dusunmedim
Akarken doldurmalı bence hiç bırakmayın birikim yapmayi özellikle çocuklarınız icin
Ben ihtiyaç dışı hiç bir şey almiyorum mutlaka market kampanyalarını takip ederim fazla elektrik su harcamamaya calisirm fazla tüketime karşıyım daha sade yaşamaya çalışıyorum son 1 senedir
Ama ihtiyacım olandan da kısmıyorum ne gerekiyorsa alıyorum yiyecekten kısmıyorum
Onceden gerekli gereksiz alirdim kiyafetleri kozmetikleri şimdi içinde o alma isteği yok sürekli birşeyler almak almaya çalışmak mutluluktan çok yorgunluk veriyordu
20 tane aynı tonda ruj alliga para verip yine arasından en sevdiğim 1 taneyi kullanıyordum en iyisi ben sadeleşeyim dedim
Çok haklısınız, ben de luzumsuz tuketıme sıcak bakmıyorum, kolay kazanılmıyor ve dunyanın halı ortada. Herseye zarar verıyoruz gereksız alımlarımızla.
Allahtan kozmetıkle hıc alakam yok. Mecbur dıp boyası yaptırıyoruz: )