Küçük Düşün Büyük Olsun!

o mikser kabından ben de almıştım geçen sene, o kadar kullanışlı ki. mor renk aldım ayranı bile mikserle yapıyorum o kapta çok güzel köpüklü köüklü oluyor:) tavsiye ederim.. ben nerdeyse ayran için tek kullanıyorum :))

bana da sıvı sabunluk gerekli, banyo ve wc için.. güzelse ben de alim.. bu akşam zaten alışverişe çıkacağız bakarım.. bim , a101 ve şok marketleri gezmeyi planlıyorum..

Köfte vardi aklımda ama fırında balık buğulama istediler erbaşlar yapılacak mecbur
Kolaya kaçamadım yani bugün

Evimi süpürcem.

Yarın sabah arkadaşıma kahvaltiya davetliyim.

ben de mor aldım kek yapacağım puding yapacağım heryere sıçrıyor ben de memnun kalırım o zaman

bana da sıvı sabunluk gerekli, banyo ve wc için.. güzelse ben de alim.. bu akşam zaten alışverişe çıkacağız bakarım.. bim , a101 ve şok marketleri gezmeyi planlıyorum..
banyoda var ayrı takım mutfakta dış kabı güzel plastik bir sabunluk duruyordu ama eskidi yeni alayım dedim bir özelliği yok renkli cam sabunluk farklı renkleri var gri,pembe,kırmızı,mavi ben gri aldım içine mor renk sıvı sabun koyacağım güzel durur diye düşündüm
başka yerden de bakmıştım 7-8 lira civarında burada 4'e bulunca alayım dedim

güle güle kullan canım...

Kart alıp yazdırmak iyi oluyor.
Kaç yılında kac gr nekadar almışım belli oluyor
Benim bilezikleriminde kartı var.
Hep aynı kuyuncudan olunca bilip veriyor.
Bilezik alırken almıştım bende ordan alıştım
Şimdi krediye vereveğiniz bütçe sizi sarsmıyorsa hayatınızda bireyler eksik kalmıyorsa alabilirsiniz. Belki memleketten farklı illerden yarın öbür gün daha da rahat etmek adına alınabilir. Çünkü malum ki ülkemiz şartlarında geçim çok zor. 2 kişi emekli olacak ama 1 kişi maaşına tekabül edecek yeni emekli olanlar 1200 alıyor. 900 tl bike alan varken yarın sonumuz ne olur bu çocuklar bu paralarla nasış okutulur diye düşünüyorum.imkan varken musluk akarken doldurmak lazım. Hayatı kaçırmadan yapmalı tabi. İstediğinde dışarıda yemek de yiyebilmelisin sinemaya gidip bir kitapta alabilmelisin. Ama yok bu kredi seni zorluyor sıkıntı verip seni strese sokup yaşlandırıyorsan 2 ev yeter trlelli.

Ekmeğe zam gelmiş 1.25 olmuş.
2 günde 1 ekmek alan insanlarız ama görüyorum ki 5 ekmek tüketen aileler var.
Rabbim yardımcımız olsun.

Bugün yufka aldım ıspanaklı börek yaptım.
Akşamda yemeğini yapıcam. Birazda çorbam var yeter.
Birde oğluma 2 tl ye A101 de etkinlik kitabı vardı onu aldım akşam yapar oyalanırız.

Alırsak kocaelide düşünüyoruz hem evler uygun hemde ilerde gidip kalabilirim. seviyorum ben o taraflarin havasini
Şöyle bizi zorlar diğer evin kirasida alinacak evin kirasida kredisini ancak öder.
Biz esimin maaşıyla geçiniriz sadece.
5sene ama.
5 senelik olacak kredi.
2.500tl falan ödenecek sekilde ayda.
5 sene aslında cok buyuk degil.
Yani geçer bir sekilde

Ama esim özel sektörde calisiyor.
Yarın öbürgün is durumu nolur bilmem.

Burada epeydir 1.25tl canim

Kocaeli Büyükşehir nüfus çok çalışma alanı çok kiraya rahatlıkla verilebilir ( kiralar yüksek sanırım) ileride emeklilikte size artı bir kazanç sağlar. Krediniz bittiğinde bir miktar para ayırabilirsiniz işten çıkma iş bulma süresince sizi idare etme parası.
İlk evi alırken de bir risk sonuçta hepimiz yaşayabiliriz bunları.
trlelli işsiz kalındığında o süreç çok çok zor daha yeni atlattık biz bu durumu ama 2kira ile ödeyebilecek bir ödeme planı ile böyle bir tehlikeyi hafif atlatabilirsiniz.

Herşeyden önce aslinda kayıp yok.
Gayrimenkul yani en fazla satarsın en son çare ödenemezse
Risk almadan olmuyor.
Hayırlısı olsun hepimiz icin benim esimde planlar hayaller bitmez.
Krediyle hayal kuruyor iste

canım bence almanız mantıklı. Beş yıl cok uzun bi zaman değil. Beş yildan sonra gelecek iki kira sizi kaygıdan kurtarir. İsten cikarsa dusuncesi emin ol hepimizde var, biz de özel sektörde calisiyoruz, ama emin ol devlette bile artık o risk var.. yani ona takılma derim..

Sagol canim desteğin icin
Bakalim günler neler gösterecek

Herşeyden önce aslinda kayıp yok.
Gayrimenkul yani en fazla satarsın en son çare ödenemezse
Risk almadan olmuyor.
Hayırlısı olsun hepimiz icin benim esimde planlar hayaller bitmez.
Krediyle hayal kuruyor iste
Hepimiz krediyle hayal kutuyoruz. Kredi çekmeden birşey olmuyor. Geleceğimizi yüklü miktarda borçlanarak kurmaya çalışıyoruz.risk almadan da olmuyor. 5 yıl sonra ferahlarsınız

Dünden kalan biraz kestane vardi onları attim pisiyor.
Meyve soydum.
İhlamur faslıda devam ediyor tıkır tıkır kaynıyor .

Dizi başlıyor dizi izlemece artik.

Hepimiz krediyle hayal kutuyoruz. Kredi çekmeden birşey olmuyor. Geleceğimizi yüklü miktarda borçlanarak kurmaya çalışıyoruz.risk almadan da olmuyor. 5 yıl sonra ferahlarsınız
Biz krediyle bile kuramiyoruz.
Izmie gibii yerde vler cok pahali.
En uygun ve duzgunu 200 binden asagi degil.
Bizimde sadece takimiz var.
Baska hicbiseyimiz yok.
Ben desen okuyorum. Para biriktiriyorum 6 bin kadar var.
Ama esim para asla biriktirmez hic hevesi yok.
Basimizi sokcak ev alalim desem duzgun odeme plani olmadan alip haciz gelse daha mi iyi diyoe.
Ama bir yerden baslamak lazim.
Birde gebeyim kizlar.
Hastane konuaunda kararsizim. Off.
Esimin hevesli olmasi lazim.
Hala ne kadar kazaniyor onu bile bilmiyoeum.
Biseye ihtiyacim yoksa bilmeye gerek yokmus ona gore.
Ek olarak aile isi olduğu icin gelen gisen de pek net olmuyor..

Merhaba arkadaslar.
Bugun esim geldi, ilk defa 12 gun gorusmedik cok ozlemistim.
Yarin dogumgunum.
Evi suslemis, bana upuzun kulakli bi tavsan almis (aramizda bi espri vardi )
En guzeli de tavsana ceyrek altin ignelemis
Sonunda esimide kendime benzettim
Alacagi hersey bana fazla olacakti.
Gunluk takabilecegim dunya kdr takim ve altinim var daha yeni yildonumunde swaroski kolye kupe aldi.
Ben acikca bsy yapma demistim, yine o bi sekle sokmus beni cok mutlu etti cok iyi geldi..
Yarin esimin ailesinin yanina gidecegiz o haftasonu calisiyor.
Kayinvalidem cok sevdigim bir markadan yumusacik kislik kalin sabahlik hirka almis bayildim bayildim.
Cumartesi aileminizin en kucugunun dogumgunu normalde bugun ama ctesi yapacaklar.
Ablasina kulotlu corap suslu kursun kalem ruj seklinde silgi toka ve stiker yapiskan aldim.
Ailenin diger minigine suslu bir corap ve oyuncak araba goturecegim.
Ama dogumgunu cocuguna bsy dusunmedim. 1 yas erkek bebek canavar gibi yaramaz.
Anneye de bsyler gotursemmi? Asil kahraman o

tr_lelli bende ev almanizdan yanayim, siz ztn hayati kaciracak bir cift degilsiniz. Bi yolunu bulur oglunuda kendinizide mutlu edersiniz. Gezer dolasirsiniz.
Insan niyetine girdimi oluyor bi kez daha inandim.
Eylul ayinda deli gibi borcum vardi.
Hem borcumu azalttim. Hem evimde karakisi gecirecek stogum var ve bu sayede dogalgaz faturamdan korkmuyorum
Hemde 8,5 gr altin 1 ceyrek 30 dolar 10 eurom var.
Allah nasil bereket veriyor.

tr_lelli kocaeli neden?
Sanayi sehri ve havasi kirli. Kanser orani bile yuksek. Trafigi felaket. Hastahanesi karmakarisik.
Bence sakarya, pendik,tuzla,iznik, sapanca esentepe serdivan gibi yerleride dusunmelisiniz.
Ozellikle sakarya serdivan kira getirisi cok yuksek ve revacta olan bir yer. Yonetimi olan havuzlu kira garantili apart alip ogrencilere kiraya verebilirsiniz dusunmezmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…