o mikser kabından ben de almıştım geçen sene, o kadar kullanışlı ki. mor renk aldım ayranı bile mikserle yapıyorum o kapta çok güzel köpüklü köüklü oluyor:) tavsiye ederim.. ben nerdeyse ayran için tek kullanıyorum :))Merhaba hanımlar
a101e gittim
mutfak için sıvı sabunluk ve kapaklı mikser kabı aldım
almasam mı diye düşündüm ama ikisine de ihtiyacım vardı özellikle mikserle kek yaparken sağa sola çok sıçratıyorum bu ortası delik kapakla sıçratmam inşallah ikisine 9 lira verdim
bana da sıvı sabunluk gerekli, banyo ve wc için.. güzelse ben de alim.. bu akşam zaten alışverişe çıkacağız bakarım.. bim , a101 ve şok marketleri gezmeyi planlıyorum..Merhaba hanımlar
a101e gittim
mutfak için sıvı sabunluk ve kapaklı mikser kabı aldım
almasam mı diye düşündüm ama ikisine de ihtiyacım vardı özellikle mikserle kek yaparken sağa sola çok sıçratıyorum bu ortası delik kapakla sıçratmam inşallah ikisine 9 lira verdim
ben de mor aldım kek yapacağım puding yapacağım heryere sıçrıyor ben de memnun kalırım o zamano mikser kabından ben de almıştım geçen sene, o kadar kullanışlı ki. mor renk aldım ayranı bile mikserle yapıyorum o kapta çok güzel köpüklü köüklü oluyor:) tavsiye ederim.. ben nerdeyse ayran için tek kullanıyorum :))
banyoda var ayrı takım mutfakta dış kabı güzel plastik bir sabunluk duruyordu ama eskidi yeni alayım dedim bir özelliği yok renkli cam sabunluk farklı renkleri var gri,pembe,kırmızı,mavi ben gri aldım içine mor renk sıvı sabun koyacağım güzel durur diye düşündümbana da sıvı sabunluk gerekli, banyo ve wc için.. güzelse ben de alim.. bu akşam zaten alışverişe çıkacağız bakarım.. bim , a101 ve şok marketleri gezmeyi planlıyorum..
güle güle kullan canım...ben de mor aldım kek yapacağım puding yapacağım heryere sıçrıyor ben de memnun kalırım o zaman
banyoda var ayrı takım mutfakta dış kabı güzel plastik bir sabunluk duruyordu ama eskidi yeni alayım dedim bir özelliği yok renkli cam sabunluk farklı renkleri var gri,pembe,kırmızı,mavi ben gri aldım içine mor renk sıvı sabun koyacağım güzel durur diye düşündüm
başka yerden de bakmıştım 7-8 lira civarında burada 4'e bulunca alayım dedim
Hep aynı kuyuncudan olunca bilip veriyor.Kart alıp yazdırmak iyi oluyor.
Kaç yılında kac gr nekadar almışım belli oluyor
Benim bilezikleriminde kartı var.
Şimdi krediye vereveğiniz bütçe sizi sarsmıyorsa hayatınızda bireyler eksik kalmıyorsa alabilirsiniz. Belki memleketten farklı illerden yarın öbür gün daha da rahat etmek adına alınabilir. Çünkü malum ki ülkemiz şartlarında geçim çok zor. 2 kişi emekli olacak ama 1 kişi maaşına tekabül edecek yeni emekli olanlar 1200 alıyor. 900 tl bike alan varken yarın sonumuz ne olur bu çocuklar bu paralarla nasış okutulur diye düşünüyorum.imkan varken musluk akarken doldurmak lazım. Hayatı kaçırmadan yapmalı tabi. İstediğinde dışarıda yemek de yiyebilmelisin sinemaya gidip bir kitapta alabilmelisin. Ama yok bu kredi seni zorluyor sıkıntı verip seni strese sokup yaşlandırıyorsan 2 ev yeter trlelli.Günaydın
Eşimle bu ara hep birikim konusuyoruz.
Daha doğrusu kalan kredi borcumuzu bitince nekadar kenara atabilirizi falan.
Yeni bir iş bağlamışlar.
Ama yazında eski yerle sözleşmeleri var.
Bakalım bizi neler bekliyor.
Kasalım kendimizi ofisin oralarda yatırımlık daire alalim diyor.
Ben pek yanasmiyorum.
Aslında iki dairenin kirası öder krediyi.
Ama ne bilim ya her 3 senede bir sözleşme yenileniyor firmalarla bi olmazsa kaliriz ortada tek maaşla pirim falan olmazsa zorlaniriz..
Eskisi gibi maddi sıkıntı cekmekden korkuyorum sanirim.
Maas+kira bize yetiyor simdilik.
Bir yöndende hak veriyorum.
Şimdi alamazsak ilerde hic alinmaz.
Böyle böyle akşamları muhabbet dönüyor evde.
Esim önceden bukadar düşünceli değildi
Sigortasını dahi ödemedi yillarca.
Dinlemedi beni.
Kenarda 1 kurusu yoktu.
Benim altın biriktirmemle heveslendi o da.
Biriktirip arabaya ekledi.
Şimdi hep bisiler yapalim istiyor.
Hosumada gidiyor düşünmesi.
Kredi bitsin 2 yıl arabayı değişmem onun parasını atarız yine kenara diyor.
Surekli bir sunumu yapsak bunumu yapsak kafasinda.
Alırsak kocaelide düşünüyoruz hem evler uygun hemde ilerde gidip kalabilirim. seviyorum ben o taraflarin havasiniHep aynı kuyuncudan olunca bilip veriyor.
Bilezik alırken almıştım bende ordan alıştım
Şimdi krediye vereveğiniz bütçe sizi sarsmıyorsa hayatınızda bireyler eksik kalmıyorsa alabilirsiniz. Belki memleketten farklı illerden yarın öbür gün daha da rahat etmek adına alınabilir. Çünkü malum ki ülkemiz şartlarında geçim çok zor. 2 kişi emekli olacak ama 1 kişi maaşına tekabül edecek yeni emekli olanlar 1200 alıyor. 900 tl bike alan varken yarın sonumuz ne olur bu çocuklar bu paralarla nasış okutulur diye düşünüyorum.imkan varken musluk akarken doldurmak lazım. Hayatı kaçırmadan yapmalı tabi. İstediğinde dışarıda yemek de yiyebilmelisin sinemaya gidip bir kitapta alabilmelisin. Ama yok bu kredi seni zorluyor sıkıntı verip seni strese sokup yaşlandırıyorsan 2 ev yeter trlelli.
Burada epeydir 1.25tl canimEkmeğe zam gelmiş 1.25 olmuş.
2 günde 1 ekmek alan insanlarız ama görüyorum ki 5 ekmek tüketen aileler var.
Rabbim yardımcımız olsun.
Bugün yufka aldım ıspanaklı börek yaptım.
Akşamda yemeğini yapıcam. Birazda çorbam var yeter.
Birde oğluma 2 tl ye A101 de etkinlik kitabı vardı onu aldım akşam yapar oyalanırız.
Bizim burda bugün olmuş. Şehir şehir değişiyor ekmek fiyatı bile.Burada epeydir 1.25tl canim
Herşeyden önce aslinda kayıp yok.Kocaeli Büyükşehir nüfus çok çalışma alanı çok kiraya rahatlıkla verilebilir ( kiralar yüksek sanırım) ileride emeklilikte size artı bir kazanç sağlar. Krediniz bittiğinde bir miktar para ayırabilirsiniz işten çıkma iş bulma süresince sizi idare etme parası.
İlk evi alırken de bir risk sonuçta hepimiz yaşayabiliriz bunları.
trlelli işsiz kalındığında o süreç çok çok zor daha yeni atlattık biz bu durumu ama 2kira ile ödeyebilecek bir ödeme planı ile böyle bir tehlikeyi hafif atlatabilirsiniz.
canım bence almanız mantıklı. Beş yıl cok uzun bi zaman değil. Beş yildan sonra gelecek iki kira sizi kaygıdan kurtarir. İsten cikarsa dusuncesi emin ol hepimizde var, biz de özel sektörde calisiyoruz, ama emin ol devlette bile artık o risk var.. yani ona takılma derim..Alırsak kocaelide düşünüyoruz hem evler uygun hemde ilerde gidip kalabilirim. seviyorum ben o taraflarin havasini
Şöyle bizi zorlar diğer evin kirasida alinacak evin kirasida kredisini ancak öder.
Biz esimin maaşıyla geçiniriz sadece.
5sene ama.
5 senelik olacak kredi.
2.500tl falan ödenecek sekilde ayda.
5 sene aslında cok buyuk degil.
Yani geçer bir sekilde
Ama esim özel sektörde calisiyor.
Yarın öbürgün is durumu nolur bilmem.
Sagol canim desteğin icincanım bence almanız mantıklı. Beş yıl cok uzun bi zaman değil. Beş yildan sonra gelecek iki kira sizi kaygıdan kurtarir. İsten cikarsa dusuncesi emin ol hepimizde var, biz de özel sektörde calisiyoruz, ama emin ol devlette bile artık o risk var.. yani ona takılma derim..
Sagol kuzum
Bizde esimin kalite marka takintisi var
O hep markasina bakar
Suyun,meyvesuyunun,cerezin,cikokatanin herseyin
Ben öyle siradan bisi almissamda söylenir.
Bi ara sırma su aliyodum tanidik diye soylendi almadim daha.
Hepimiz krediyle hayal kutuyoruz. Kredi çekmeden birşey olmuyor. Geleceğimizi yüklü miktarda borçlanarak kurmaya çalışıyoruz.risk almadan da olmuyor. 5 yıl sonra ferahlarsınızHerşeyden önce aslinda kayıp yok.
Gayrimenkul yani en fazla satarsın en son çare ödenemezse
Risk almadan olmuyor.
Hayırlısı olsun hepimiz icin benim esimde planlar hayaller bitmez.
Krediyle hayal kuruyor iste
Biz krediyle bile kuramiyoruz.Hepimiz krediyle hayal kutuyoruz. Kredi çekmeden birşey olmuyor. Geleceğimizi yüklü miktarda borçlanarak kurmaya çalışıyoruz.risk almadan da olmuyor. 5 yıl sonra ferahlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?