• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım peki beyazların içinde nevresim havlu beyaz bluz yada beyaz tişört oluyor mu?
ben onlarda var dıye beyazları bıle 30da yıkıyorum dolayısıyla lekeler cıkmıyo :KK43:

canım nerelere satacaksın havluları?

bende kornişon olsun dıye bekledım ama 5 tlydı neyse saglık olsun. havucta aldım yaptım dun kapadım bakalım bugun bakıcam nasıl olmus?
Canim isteyen olursa diye kenar yapinca gosteriyorum
Buraya da konu actim belki gorup isteyen olur diye

Atletleri cok dusuk isida yikasan cikmaz canim
Ön yikama yapip 60° yıka
Ve dedigim gibi arada beyazlatici kat
Ve 5-6ayda bir yikama yapip sonra kalipsabun ve az domestosla aksamdan legene biseye bas

Ertesi sabah sık mak. At yıka
Mis gibi oluyolar.
tesekkurler tr_lelli tr_lelli

cevrende alan varsa guzel iş yaparsın T tira

royem royem merhaba, öncelıkle hıcbır sey saglık kadar onemlı degıl her seye bır sekılde sahıp olunur ama saglık gıttı mı gerı gelmez. o yuzden canını sıkmamaya calış. bırde elınde olanlara bır bak belkı de senın sahıp olduklarına bır cok ınsan sahıp degıldır... ıkıncı kredı demıssın ev için pekı suanda ne oduyorsunuz?
Merhaba Beth18 Beth18 .
Evet,herseyin öncesinde saglikli olmamiz ,bunun farkinda olarak yasamaYa calisiyoruz zaten.ve evet cogu kisiye sansliyizdir bugünümüze sükür olsun. Suan ödemesi olan bir araba kredimiz var bi ufak borcumuz onuda bitiricez insallah .
Benim ikinci krediden Kastim,hem ev kredisi hem baska bi ekstra ödemesi yüksek bir kredi daha olsun istemiyoruz.

Çok isteyince ve hayal edince olmuyo malesef.
Bu da senin sınavın diyelim.
Hepimizin ayrı ayrı.
Nasipse olsun desen hem belki icin daha ferah olur.

Bir evle yazlik mukayese edilemez tabi ama kendimden örnek vermek adina dicem.
Agladim bi ara bildigin.
Ya yazlik yazlik yillardir hayalim olmuyo niye diye
Sonra baktim zamanı var demek dedim.
Ha yıldım mı asla!
Yine bakiyorum,arastiriyorum hesap yapiyorum ama eskisi kadar degilim.

Nasibimde varsa ve nerdeyse olacak zaten diyorum.

Hani olacak bir güne alistirdim sadece sag üst köseye tarih atmadım boş bıraktım.

İnsAllah senin "kızlar ev aldik" müjdeni burda görücez.

Sakın karamsarlıga dusme
Kendinide üzme.
Kizinin sana ihtiyaci var.
Cok cok sagol canim ❤️
Herseyin bir zamani olduguna
Çok isteyince ve hayal edince olmuyo malesef.
Bu da senin sınavın diyelim.
Hepimizin ayrı ayrı.
Nasipse olsun desen hem belki icin daha ferah olur.

Bir evle yazlik mukayese edilemez tabi ama kendimden örnek vermek adina dicem.
Agladim bi ara bildigin.
Ya yazlik yazlik yillardir hayalim olmuyo niye diye
Sonra baktim zamanı var demek dedim.
Ha yıldım mı asla!
Yine bakiyorum,arastiriyorum hesap yapiyorum ama eskisi kadar degilim.

Nasibimde varsa ve nerdeyse olacak zaten diyorum.

Hani olacak bir güne alistirdim sadece sag üst köseye tarih atmadım boş bıraktım.

İnsAllah senin "kızlar ev aldik" müjdeni burda görücez.

Sakın karamsarlıga dusme
Kendinide üzme.
Kizinin sana ihtiyaci var.
cok cok sagol canim insallah. ❤️❤️
Insallah seninde yazlik aldim haberlerini duyacagiz canim.
Sen bana göre birazdaha rahat birikim yapabilir ve haYaline kavusabilirsin ama kira öderken birikim yapmak cok zor .zaten maasin yarisi nerdeyse kira ve faturalara gidiyor kalan paraylada ihtiyaclar malum...
Kizim benim yasamak icin en büyük nedenim ,Allah herkesin evladini korusun❤️

Hayırlı akşamlar hanımlar,
Ben kışlık hazırlıklarına yeni başladığım için bu sıralar pek birikim yapamıyorum.
Annem 4 kilo kıyma almış. 3 kilosunu küçük parçalar halinde buzluğa attık. Kalan 1 kiloyuda karnı yarık içi olarak hazırlayıp buzluğa attık bugün.
40 lira kadar bir bozuk param var. Ama alışverişi bozuk paralarla yapacağım için kumbaraya atmadım

Cok cok sagol canim ❤️
Herseyin bir zamani olduguna

cok cok sagol canim insallah. ❤️❤️
Insallah seninde yazlik aldim haberlerini duyacagiz canim.
Sen bana göre birazdaha rahat birikim yapabilir ve haYaline kavusabilirsin ama kira öderken birikim yapmak cok zor .zaten maasin yarisi nerdeyse kira ve faturalara gidiyor kalan paraylada ihtiyaclar malum...
Kizim benim yasamak icin en büyük nedenim ,Allah herkesin evladini korusun❤️
Kesinlikle haklısın.
Kirada oturmadım ama zordur tabiki.
Kendi evinin kredisini ödersin onunla.
Öyle insanlar ev sahibi olduki etrafimda yıllar sonra ev alan, tek maasla cocuk buyuten ev kredisi ödeyen.

Olur insAllah icini bozma sen hiç.

Merhabalar
Bende bugun 75 tl.alisveris yaptim.
Icinde cogu sey var aslinda ama yinede tek seferde cok geldi.
Yogurt alirken hep dikkat ediyorum yakin tariheri uste koyuyorlar. Alttan alacaktim baktim 3 kasa alttaydi vazgectim kucuk bi tane aldim.:KK11:

İyi akşamlar herkese..Bugün bende 40 lira harcadım..eve yiyecek aldım. .Bu aralar yogunum ev istediğim gibi olmuyor. Hayırlısı artık..Çocuklara kışlık birseyler almam lazım. .kendim bu kış iyice kullanıp eskileri elden çıkarmayı düşünüyorum. .

royem royem merhaba..keşke sana ablamın yaşadıklarını anlatabilsem. Birde şimdiki hayatını...
Herkes bazen sıkılır bunalır,sanki hiçbir şey düzelmeyecek,hayat hep böyle geçecek sanır.Hatta dibe batarda batar..
Ama herşeyi o kadar güzel hazırlarki yaradan,tam vakit bu vakitmiş der insan..
İçini ferah tut. Her ne istersek gönülden ve yaradana inanarak,mutlaka en doğru zamanda gelir bulur o bizi. Hemde en güzel şekilde..

Bende sabahtan market alışverişinden sonra daha harcamam sandım ama foto istediler okuldan. 15 e liradan oğlum ve kendim için 30 lira verdim. Sözlük ve atasözleri ve deyimler sözlüğüne 11,oyun hamuru içşn(ne yapacaksa..) 6.50,sigara ve cin mısıra 11 lira verdim.
Kargo parasıda 6.50 tuttu. :KK43:

royem royem merhaba..keşke sana ablamın yaşadıklarını anlatabilsem. Birde şimdiki hayatını...
Herkes bazen sıkılır bunalır,sanki hiçbir şey düzelmeyecek,hayat hep böyle geçecek sanır.Hatta dibe batarda batar..
Ama herşeyi o kadar güzel hazırlarki yaradan,tam vakit bu vakitmiş der insan..
İçini ferah tut. Her ne istersek gönülden ve yaradana inanarak,mutlaka en doğru zamanda gelir bulur o bizi. Hemde en güzel şekilde..
yenidennn yenidennn merhaba. Evet cok haklisin.hayatimda öyle anlar o kadar cok ki.Biliyorum ne Anlatmak istedigini anliyorum.Bu güne kadar sabrettigim,cok istedigim cogu seye gecte olsa kavustum cok sükür.ama bu ev meselesi dipsiz bir kuyu gibi benim icin.suan yurddisinda ev fiyatlari ucmus vaziyette ayni sekilde kiralar da öyle...
Dogru zaman bu zaman deyip bekleyecgiz ve insallah az da olsa birikim icin cabalayacagim,görelin zaman bize ne getirir.

royem royem sakın umutsuz olma. Allah ne kapılar açıyor. İnsan neler görüyor.
Bundan 16 yıl önce evlendiğimizde beş parasız idik. O karttan çekip ötekine öbüründen Berikime yatırıyorduk. Burnumuzu dışarı çıkaracak paramız yoktu. Aybaşında ödemeleri yaptığımız Zaman bize sadece 5 TL para kaldığını bilirim. Dünya kadar kart borcumuz vardı. Her ay daha çok eksiye düşüyorduk.
Şimdi o günler çok geride kaldı çok şükür. Evimiz arabamız var. Kenara paramız yok ama cebimizde bir sürü anımız var oğlumuzla yaşadığımız.
Hiç bir zamana umutsuz olmamak lazım. Sakın ümidini kaybetme

Kızlar bisi dicem etrafimizda boyle maddi zorluklari aşan, ev sahibi, araba sahibi olanlar varsa nasil aştiklarini anlatalim mi?
Yani bizede örnek olur, heves olur.
Yada bizlerde yasadiysak anlatabiliriz.

Nasil duzluge ciktik
Neler yaptik.
Hemen anlatayim.
Benim halamin esi kumar ve gece hayati olan biriydi.memursu ama evine hic bir artisi yoktu.halamda ev hanimi babannem amcam destekliyordu maddi olarak.cok sikinti cekti 3 cocugu var cok sikintiyla okuttu onlari.kiralarda gezerlerdi ve en kotu evlerde.halamda ah bir evim olsa olmedem gorsem derdi ama kendide inanmazdi evi olacagina.
Uzun lafin kisasi cocuklari onu hayainden oteyi yasatiyor su an.buyuk ogretmen,ortanca ve kucuk muhendis oldular.babalarinin banka kartina el koydular babalarina harclik veriyorlar.
Halama bir tane sehir emrkezinden ev aldilar dayayip dosediler,birde iki katli yaylalik ev yaptilar yazlari oraya gidiyor halam.araba aldilar babalarina halamin makam soforu:)
Halam hayalinden fazlasini yasiyor su an.

Hemen anlatayim.
Benim halamin esi kumar ve gece hayati olan biriydi.memursu ama evine hic bir artisi yoktu.halamda ev hanimi babannem amcam destekliyordu maddi olarak.cok sikinti cekti 3 cocugu var cok sikintiyla okuttu onlari.kiralarda gezerlerdi ve en kotu evlerde.halamda ah bir evim olsa olmedem gorsem derdi ama kendide inanmazdi evi olacagina.
Uzun lafin kisasi cocuklari onu hayainden oteyi yasatiyor su an.buyuk ogretmen,ortanca ve kucuk muhendis oldular.babalarinin banka kartina el koydular babalarina harclik veriyorlar.
Halama bir tane sehir emrkezinden ev aldilar dayayip dosediler,birde iki katli yaylalik ev yaptilar yazlari oraya gidiyor halam.araba aldilar babalarina halamin makam soforu:)
Halam hayalinden fazlasini yasiyor su an.
Allah herkese böyle hayırlı evlatlar nasip etsin

bende bu gün 9 tl meyve suyu
12,5 süt
2 tl ekmek
eşimde 5 tl harcamış

royem royem canım her şeyin başı sağlık üzme kendini umarım sende bir süre sonra kavuşursun istediğini sağlığını bozma
bak benim kayın babam ev almış bir zaman memur adam tek maaşla, sonra adamın biri demiş evi sat parasını bana ver ben seneye sana o parayı 2 katı yapıp vereyim buda satıp paraya vermiş evi alalı daha bir aymış yani içine bile geçmemişler
adam meyerse bir çok insanı böyle kandırmış paralarla kayıplara karışmış, sonra ortaya çıkmışta para yok yani iş işten geçmiş bunlarda yıllarca kiralarda halada öyle
geçen sene küçük kaynım bekar dedi ev alacağım annem için yani çok istiyor diğer kardeşlerde yardım edermi
bizdede yoktu çektik kredi gönderdik biraz neyse herkes bir şeyler verdi üstünü o kredi çekti evi aldı
bir kaç ay sonra kaynanam hastalandı, kötü hastalık aylardır evinden uzakta
ne hayalleri vardı mutfağı böyle yaptıracam şu perdeyi alacam falan diye
2 yıldır 5 milyar verip halı almıştı sermiyordu yeni eve sererim diye
şimdi evin lafını bile etmiyor bizde etmiyoruz morali bozuluyor
tedavisi iyi gidiyor ama bakalım ne olacak

Merhaba kızlar iyi aksanlar ben de 60 lira harcadım kıyma deterjan yumusatici çay kaya tuzu bi de cam kavanozda aldım 4 tane. Çağrıda bingo deterjanlar 4.5 kg ı 13.90 bu arada indirim varmış. Vatan yumusatici aldım tr_lelli tr_lelli mor küçük paket. Bgayet guzel kokuyo tesekkur ederim onerin icin büyükleri de vardi ama taşıyamam diye almadım

Merhaba kızlar iyi aksanlar ben de 60 lira harcadım kıyma deterjan yumusatici çay kaya tuzu bi de cam kavanozda aldım 4 tane. Çağrıda bingo deterjanlar 4.5 kg ı 13.90 bu arada indirim varmış. Vatan yumusatici aldım tr_lelli tr_lelli mor küçük paket. Bgayet guzel kokuyo tesekkur ederim onerin icin büyükleri de vardi ama taşıyamam diye almadım
Ben vatan pembe olani kullandim begendim ama moru sevdiysen sıkıntı yok ;)

Back
X