- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Kiloyla aldığın yufka ne kadar geliyor canım. Hiç kiloyla almadım kaç adet gelir.Bizimde dolap boşaldı bayağı ama haftaya büyük bı alışveriş yapmiz gerekiyor
Evde 6 tane dolmalık biber bir tane kabak 3 tanede patlıcan var biraz mandalina 3 tane elma var birazda kivircigim var bu haftayı çıkartır bu hafta domates oğluma muz peynir ve yumurtadan başka ihtiyacım yok bu haftayı bunlarla çıkartırım
Pazarin girişinde yufkaci var pazariz olduğu gün yufkalar daha ucuz oluyor ikikilo alıp börek sarıp dondurucuya aticam böyle işte
Haftalık 150 TL ayırıyorum 4 hafta 600 TL yapıyor birde her ay 150 liralık büyük alışveriş yapıyoruz çay şeker falan gibi
5 lt sıvı yağ neredeyse 2.5 ay gidiyor bize zulamda 5 lt sıvı yağın var haftaya bı 5 lt daha alicaz öyle işte kızlar ev idaresi zor hayat pahalı alınan maaşlar bir günde bitiyor o ödeme bu ödeme derken
Birde yağım çabuk bitiyor diyordum 2.5 3 ay gidiyor. Seninkiyle aynıymış çok mu yağ kullanıyoruz nedir pasta börek kek çok yapıyorum gidiyor hep.
Benimde 4 lt kaldı. İdareli gidicem.
@nik_yok evdeki neti kapatma imkanın varsa telefondan idare edebiliyorsan öyle kullan yok işim oluyor diyorsan tel paketini düşür canım 2 sine gerek yok bence. Taksitler bitene kadar birşey alma. Söz ver kendine 3 ay birşey almak yok diye. 3 ayda mağazalara girme. Olan kıyafetlerini kombinle.
Market için toplu alışveriş yap ve sonra aktüelleri takip et. Bir sğt için bir peynir için markete girme cezbeder alırsın lazım olmaysn üürünleride.
Benimde tel taksidim var daha temmuzda bitecek 45 tl ödüyorum. Keşke bir tanıdıktan 2. El alsaydım 2 yıl çok fazla ya bir telefona taksit için.
Faturamda 45 taksit bitse onuda düşürücem.
Prima bezi bende hiç sevmedim pişik yaptı sızdı bimin bezini aldım onda da sık değiştirmek zorunda kaldım. Bize molfix iyi gelmişti hiç pişik olmadı sonra. Şimdi de bezlerle işimiz bitti zaten.
Yarın halk günü markette evde kereviz ve ıspanağım duruyor. Salatalık malzememde var.
Mandalina. Az birşey portakal 2 3 tane kivi ve muz.havuç alıcam geçen haftadan çok arttı.
Geçen de kapının önünden patatesçi geçiyordu 10 kilo 10 tl diye ilk kez durdurduk aldık kilere koyduk pazarda 2 tl kilosu