Küçük Düşün Büyük Olsun!

Doğum günün kutlu olsun canım. Eşin ne güzel hediye düşünmüş öyle :)) kv de senin zevkini iyi biliyormuş :KK66:

Cook tesekkur ederim..
Ben sen yokken kime sarilcam uyuyamiyorum derdim, tavsani o yuzden almis. Altinida kaptim iste ohh ohh :)
Guzel bir gun gecirdim cok sukur bin sukur insan sevildigini hatirlayinca cok mutlu oluyor.
Hala bebege hediye bulamadim kiyafetmi oyuncak mi alsam?

Kotondaki istedigim montu indirimde yakaladım trendyoldan aldım gitti.
Magza gezesim yok
Magzada zaten indirim yok.
Sezon sonunuda beklemek istemedim.

Kazak ve çizme kaldi sadece alacagim.
Ay böyle sırayla tüm ihtiyaçlarını aldım guzel oldu.
Içime cok sindi.

Bazen hepsi birden olsun bitsin istiyorum ama olmuyor.
Böyle ay , ay sırayla neguzel oldu.

Kazaklar ve çizme içinde 200tl limit ayırcam kendime ayın 20sinden sonra ama aralık kart kesimine tekabül edecek sekilde.
Dokunmuyor böyle.

Esimin maaş yatmış hayret ilk defa zamanında yaptırdılar

1000 tlbsini çekecek 350 de iş yerinden alacağı var 1350 TL faturalar alışveriş telefonun taksidi tam yetiyor

Paramızı bankada biriktirmeye başladık artık bakalım hayırlısı bankadada 550 TL birakacak birikim için geçen aydanda 150 TL vardı kredi kartı içinde 300 TL birakacak kk 217 TL ama daha kesimi ayın 13 unde oğluma bez falan alıyoruz 300 olur büyük ihtimal

Bu gün bot almam gerekiyor birde spor ayakkabı bakalım kk taksit yaptiririz diyor eşim insallah bulabilirim bı tane babetim var diğerleri eskimisti attım gitti topuklu zaten giyemiyorum bı tek gelinlik ayakkabısı duruyor oda hatıra amaçlı saklıyorum

Öyle işte bizde durumlar maaş yattı ve bitti

kızlar ben geçen hafta akşam yemeklerinde düzeni bozdum diye çok zorlandım.. bu hafta öyle olmamalı.. yapacaklarımı şimdiden kafamda belirlemeli ve bir gün önceden sonraki günün yemeğini yapmalıyım.. bugün yarım gün çalışıyorum o sebeble akşam yemeğimi rahat yaparım.. yarın da aynı şekilde.. önemli olan hafta içleri...menü ayarlamadım ama o da belirlenir bu hafta sonu inşallah..

Bizimde dolap boşaldı bayağı ama haftaya büyük bı alışveriş yapmiz gerekiyor

Evde 6 tane dolmalık biber bir tane kabak 3 tanede patlıcan var biraz mandalina 3 tane elma var birazda kivircigim var bu haftayı çıkartır bu hafta domates oğluma muz peynir ve yumurtadan başka ihtiyacım yok bu haftayı bunlarla çıkartırım
Pazarin girişinde yufkaci var pazariz olduğu gün yufkalar daha ucuz oluyor ikikilo alıp börek sarıp dondurucuya aticam böyle işte

Haftalık 150 TL ayırıyorum 4 hafta 600 TL yapıyor birde her ay 150 liralık büyük alışveriş yapıyoruz çay şeker falan gibi

5 lt sıvı yağ neredeyse 2.5 ay gidiyor bize zulamda 5 lt sıvı yağın var haftaya bı 5 lt daha alicaz öyle işte kızlar ev idaresi zor hayat pahalı alınan maaşlar bir günde bitiyor o ödeme bu ödeme derken

Ya soruncada anlatmazmı?
Benim esim esnafken kardeşleriyle kese birdi birikimde yoktu anlatmazdida.
Nezaman araba kredilerimiz başladı esim is değişti ben altın almaya başladım ondan sonra hep konuşur olduk.
Ne aldık nereye verdik nekadar atabiliriz kenara kumbaralar vs vs.
Bende hep teşvik ettim.
Ileride şöyle yaparız bak böyle olur diye ince ince doldurdum hep.

Hoşgeldiniz
Alışverişlerinizi aktüel takip ederek yapmayı deneyin derim.
Buradan başlayabilirsiniz mesela

Bizim indirim avcımiz chericherilady chericherilady :KK66:
Ayrıca seni tekrar görmek cok guzel hep gel.

Işi buldun maaşı da aldin bizi unuttun sen
:) şaka bir yana herşey gönlünce olsun :KK66:

Bizimkilerinde isi bir..
Yok asla anlatmaz.
Para isine karisma der..
Kizlar bu aralar canimi sikan en buyuk seyde bziim takilarimis kaynanamlarin uzerine kasada duruyor. Bu da hic hosuma gitmiyor.

Bizimkilerinde isi bir..
Yok asla anlatmaz.
Para isine karisma der..
Kizlar bu aralar canimi sikan en buyuk seyde bziim takilarimis kaynanamlarin uzerine kasada duruyor. Bu da hic hosuma gitmiyor.
Bir bahaneyle istesen takmak istiyorum falan diye

Günaydın hanımlar

Günaydın herkese benim de artık buralara katılıp kendime çeki düzen verme Zamanım geldi paramın bereketi Yok gibi nereye gidiyor anlamıyorum. Aylık sabit giderlerimi yazayım sonra birikim yapacağım ben de inşallah
1820 lira kredi ödüyorum(iki sene devam edecek)
360 lira kyk borcum var (yeni başladım 4 sene ödenecek)
Kira+aidat ortalama 800 tl
Kredi kartına aylık ortalama 2000 tl( taksitler var mayıs da 750 liralık bir taksit bitecek )
Her ay çeyrek altın aldığımız bir gün var (Mart’ta sıra ben de haziran da bitecek)
Faturalar ortalama 250 tl (doğalgaz hariç )
Temzilikçiye haftalık 60 tl
Mutfak masrafımı hesaplayamıyorum herşeyi tek tek aldığım için
Ben hangi masrafımı kıssam biraz kendimi toplasam uzun zamandır alışveriş de yapmıyorum ihtiyacım var ancak param Yok

merhaba hoşgeldiniz yazdıklarınızdan yola çıkarak fikrimi söylemek istiyorum
faturalar doğalgaz hariç 250 demişsiniz bana biraz fazla geldi tek tek faturalarınızı yazabilir misiniz
elektrikten buzdolabı hariç kullanmadığınız tüm elektrikli aletlerin fişini çekerek tasarruf yapabilirsiniz
fişler takılı durdukça elektrik çekiyor ben denedim 7-8 lira düştü faturam ayrıca elektrikli çay makinesi, kettle da çok elektrik harcıyor
telefon faturanız çok geliyorsa daha uygun paketlere bakabilirsiniz

bir de 2000 civarı gelen kredi kartınızdaki harcama kalemlerini tek tek gözden geçirin
kredi kartı var diye kolayca harcıyoruz ay sonu ekstreye bakınca bir sürü gereksiz harcama görüyorum ben

valla hep geleceğim de vaktim olmuyor :olamaz:
Merhaba tr_lelli tr_lelli etiketlemiş yettim gari
bebek indirimlerini pek bilemiyorum çocuğum olmadığı için ama yukarıda arkadaş benden önce yazmış happy centerda bebek indirim şenliği var kataloğuna bakabilirsiniz
bir de migrosta her ay katalogda bebek ürünlerine yer ayırıyorlar indirimler oluyor onlara bakabilirsiniz

Günaydın hanımlar

merhaba hoşgeldiniz yazdıklarınızdan yola çıkarak fikrimi söylemek istiyorum
faturalar doğalgaz hariç 250 demişsiniz bana biraz fazla geldi tek tek faturalarınızı yazabilir misiniz
elektrikten buzdolabı hariç kullanmadığınız tüm elektrikli aletlerin fişini çekerek tasarruf yapabilirsiniz
fişler takılı durdukça elektrik çekiyor ben denedim 7-8 lira düştü faturam ayrıca elektrikli çay makinesi, kettle da çok elektrik harcıyor
telefon faturanız çok geliyorsa daha uygun paketlere bakabilirsiniz

bir de 2000 civarı gelen kredi kartınızdaki harcama kalemlerini tek tek gözden geçirin
kredi kartı var diye kolayca harcıyoruz ay sonu ekstreye bakınca bir sürü gereksiz harcama görüyorum ben

Merhaba tr_lelli tr_lelli etiketlemiş yettim gari
bebek indirimlerini pek bilemiyorum çocuğum olmadığı için ama yukarıda arkadaş benden önce yazmış happy centerda bebek indirim şenliği var kataloğuna bakabilirsiniz
bir de migrosta her ay katalogda bebek ürünlerine yer ayırıyorlar indirimler oluyor onlara bakabilirsiniz

biz de evi değiştirince elektrik ücreti doğalgaz çalışmadan en az 60 geliyordu. yeni evde 40 geldi. buzdolabım eskiydi onu değiştirdim. onun etkisi oldu bir de bu evde çay makinası kullanmıyorum ocak çok çabuk kaynatıyor diğer evdeki ocak gibi değil. çok etkisi oldu. lambalar hep tasarruflu kullanıyoruz.

Topigi ilk açıldığından beri takip ediyorum bende bu topik sayesinde idare etmeyi öğrendim nerde indirim var neresi kaliteli bunları öğrendim
Yine bu topik sayesinde 13 tane çeyrek 3 tane ata biriktirdim 3000 lira kadar doğum parası biriktirdim ki bizim bütçemiz gerçekten çok kısıtlı iyi ki topigimiz var

Ya İstanbul'da hiç arkadaşım yok ne yazikki çokta bir yer bilmiyorum senede iki kere alışveriş ederim ciddi anlamda oda yetiyo zaten bakalım bu topik sayesinde neler biriktiricem daha
Cok sevindim bunlari yapabilmene

Esimin maaş yatmış hayret ilk defa zamanında yaptırdılar

1000 tlbsini çekecek 350 de iş yerinden alacağı var 1350 TL faturalar alışveriş telefonun taksidi tam yetiyor

Paramızı bankada biriktirmeye başladık artık bakalım hayırlısı bankadada 550 TL birakacak birikim için geçen aydanda 150 TL vardı kredi kartı içinde 300 TL birakacak kk 217 TL ama daha kesimi ayın 13 unde oğluma bez falan alıyoruz 300 olur büyük ihtimal

Bu gün bot almam gerekiyor birde spor ayakkabı bakalım kk taksit yaptiririz diyor eşim insallah bulabilirim bı tane babetim var diğerleri eskimisti attım gitti topuklu zaten giyemiyorum bı tek gelinlik ayakkabısı duruyor oda hatıra amaçlı saklıyorum

Öyle işte bizde durumlar maaş yattı ve bitti
Ahh topuklu papuçlar
Istesemde bende giyemiyorum.
Ama lazim olacağı yer oluyor binde bir giyeceğim zaten diye hep erteliyorum.
Elim gitmiyor.
1 tane düğünlük almam gerek benimde.
Ucuz alıyorum senede toplasan 3-4 defa giyeceğim icin en uygun bisi aliyorum.

En son 40tl yarim platform siyah deri almistim.
Her düğünün vazgecilmeziydi:)
Utanıyorum artık onu giymek istemiyorum surekli.

Böyle ucuza yakalarsam alıp kenara koycam.

1 topuklu buti bot
1 de ayakkabi.
Krem rengi ve siyah kurtarır her elbiseyi.

Esim hayatta istemez.
Ailesiyle isi yemrgi bir diye.
Bencede istemelisin.
Bir bahane bul takıdan hevesim var de
Benim altınlarım başkasında dursa çıngar çıkarırım net.
Ben anneme bile vermiyorum hani hep evde o güvenli olur ama vermem.
Ben çıkarıp seviyorum :)

Altın demek emek demek sevgi demek yemişim aşkını :)

valla ben de altın alırken pazarlık yapıyorum. hep bu topik sayesinde iyice pazarlıkçı oldum valla :)))))) hayırlı olsun altının
Olsun sünnettir pazarlık.
En son ne olur be güzel abim yap bi güzellik su kardeşine demeden alışverişe alışveriş demem ben.
Keşke avmlerde de pazarlık edebilsem.
Kesin -10tl kâr da cikardim 1 üründen

Ben en son ne olur demeden almam butiklerden pazardan bisi.

Back
X