Küçük Düşün Büyük Olsun!

ooo sen vermişsin onlara ateşi tutuşmuşlardır hemen araştırmaya başlarlar belediyeden filan

kızlar yakınında happy center olanlar tr_lelli
sabah sizin için işe giderken uğradım broşür sorayım diye
bu indirim için broşür basmamışlar çok fazla üründe indirim varmış etiket yapıştırıyorlardı
şöyle bir göz gezdirdim çok süper bir indirim göremedim açıkçası
öğlen daha detaylı gidip bakacağım
internete de broşür konmayacak bu durumda mağazaya gidip bakmanız lazım

ooo sen vermişsin onlara ateşi tutuşmuşlardır hemen araştırmaya başlarlar belediyeden filan
Aynen mevzusu açılmışken tam yeriydi zamaniydi
Bir de bir abla vardi okuyan bir kadın belli.
Onunla esmalari esmaların gücünü kitaplardan falan konustuk
Yani keyifli gecti.

Demek ondan goremedim ben aktuel baktim sadece bebek urunlerinde vardi.
Mağazaya girip bakmalı ozaman.
Yarın a101 boyunlük falan gelecek kalitesine bir bakicam.
Cumada bim e bardak gelecekmiş 1.80 tanesi bi hoşuma gitti sanki.
Yakından incelemem lazim

Aiyy kuzucum ya kıyamam yaCanım çok geçmiş olsun..
tereyağla pekmezi erit ılık ılık içir canım..iyi geliyor..
Allahım çocuklar hasta olmsaın ya..
dayanamıyorum ben çocukların hastalığına hiç..

Ohh çok iyi demişsin canım..
Haketmiş..Başkalarının hayatına karışma hakkını bu insanlara kim veriyor acaba ya..
Size ne bie ne sanane dimi..Herkes kendine baksa.. bizler çokmu dört dörtlüküz..Çok günahsız sanıyor bu tipler kendini.. Birde başkalarının günahını almak niye?
Kimse kimsenin dört duvar arasında ne yaşadığını bilemez.. O yüzden yargılamakada kimseye düşmez.. Çok iyi yapmışsın canım ..oh ağzına sağlık.))

Gunaydin kizlar. tr_lelli insallah hasta olmaz oglusun. Icinde kabuk tarcin olan caylar ozellikle bogaz agrilarina cok iyi geliyor. Ayva kabugu, elma kabugu, ihlamur, karanfil ve kabuk tarcinla hazirlanmis caylar vucut direncini arttiriyor, bogazi temizliyor. Hem tadi da cok guzel.

Ogle arasi iki ceyrek alicam kizlar. Dun 258 mis fiyati, bakalim bugun ne kadar

bimdeki cam ürünler benim de ilgimi çekti ama sonra vazgeçtim ne gerek var evde bir sürü bardağım var para harcamaya gerek yok dedim

Arkadaşlar selam herkese...
dolar yatırımı için ne düşünüyorsunuz.
Son günlerde düşmeye başladı daha da düşer mi sizce...
Bu konuda isabetli yorum yapan site varmı takip ettiğiniz

Arkadaşlar selam herkese...
dolar yatırımı için ne düşünüyorsunuz.
Son günlerde düşmeye başladı daha da düşer mi sizce...
Bu konuda isabetli yorum yapan site varmı takip ettiğiniz

https://yorumlar.altin.in/tum/dolar bu sitede deneyimli kişiler yorum yazıyor ama herkes kendi kararını kendi veriyor. kesin ibarelerle yazan kişilerin yorumlarını dikkate almamanı öneririm.

yatırım konularında herkes kendi kararını kendisi verir. dikkat etmeniz gereken şey elinizdeki paranın hepsiyle tek bir alım yapmamak. mümkünse yatırımlarınızı çeşitlendirmek örneğin dolar, altın, bes vs gibi. bunları alırken de örneğin siz diyelim ki bir miktar doları 3.85 den aldınız ve dolar 3.78 e düştü o zaman zarar ettim diye üzülmek yerine elinizdeki paranın bir miktarıyla yeniden dolar alıp 3.85 ortalamanızı düşürürsünüz. kendinize alım ve satım hedefleri belirlemeniz gerekir. örneğin 3.85 den aldığınız doları 3.90 dan satıcam derseniz 3.90 olana kadar beklemede kalmalısınız, bu arada dolar düşerse alım yapmaya devam edip 3.85 olan ortalamanızı düşürebilirsiniz.

bunları araştırıp kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz.

Bunu duydukça denemedim bir deneyeyim cnm sagolasin
Ihlamurun içine genelde ayva yaprağı elma kabuğu ve dal tarcin atarim
Sagolasin.
Tüm hastalara şifa olsun
bimdeki cam ürünler benim de ilgimi çekti ama sonra vazgeçtim ne gerek var evde bir sürü bardağım var para harcamaya gerek yok dedim
Ust üste bardaklarim fire verdi.
Takımlar hep ya 3 ya 2 kaldı su bardaklarimda.
Ayıklayıp kalanlari 2takim almak istiyorum günlüğe uygun bisi.

Wauuww.. Canım sendemi bu siteyi takiptesin.
Bende geçen yıldan beridir takipteyim..Ama atana tutanda çok..Ama bilgileriyel aydınlatanlrada var.. bir kaç kişi var benimde orada takibimde olan..Ben onların görüşlerine inanıyorum..çoğuda dedikleride çıkıyor..
ama yok uçaçak yok kaçaçacak .. yok dibe inecek diyenlere de inanmıyorum..

Günaydın ben geldim yeni uyandık resmen eşimle. Dün görümceleri ziyarete 100 km uzaktaki şehre gittik . Tam bir skandaldı hala etkisindeyim. Büyük görümcenin kocası kızı annesine yollamıyor bize darılmış güya günler olmuş biz onları ziyarete geç gitmişiz. Sonra kv ile kp hakkında 2 damat dedikodu yapıyorlar elim bunu öğrendi bir sürü şey söyledi enişteye . Eşimden camiye yardım parası istiyor 250 tl eşimde vermedi ona aylardır konuşuyor her konuşmada 6000 tl maaş alıyorsun diye başlıyor ve dün yine yaptı artık çok bunaldım bu konuşmasından benim arabama bindi bir sürü bahane buldu . Topuklu ayakkabılarıma konuştu sinirimden catladım sonra bana kibirli dedi . Küçük görümceye gittik diğer görümce ile enişteyi de götürdük. Küçük görüncenin kv sinin yanında enişte bana dedi ki siz sosyetiksiniz senin ailen Zengin dedi masayı ters çevirecektim sinirimden.Akşam eşimle anneme yemeğe gelip sonra da burada kalacaktık ama kv ye misafir gelince mecbur misafiri ağırlamak zorunda kaldım çok yoruldum toplam 15 kişiydiler bende yanlızdım yardım edecek kimse yoktu . Saat 23:30 da kalktılar bizde onlarla kalkıp anneme geldik akşam yemeği yedik gece 2 de yattık neyseki uyudum da dinlendim biraz

bitki çaylarıni bende çok yaparım kışın hasta olsun olmasın hergün içiririm ,

ama soğuk algınlığında ; kuşburnu , çiçek ıhlamur , ayva elma kabuğu karanfil kabuk tarçın çayı

ayva yaprağını kaynatmıyorum , ıhlamuru kaynattıktan sonra eklerim demlemeye bırakırım

keçiboynuzu çayıda iyi geliyor , onuda aksamdan suda ıslatıyorum iyice yumuşuyor sonra kaynatıyorum iki tane keçiboynuzu yetiyor ,

günlük olarak kuşburnu ıhlamur çayı ,,,

Selam kızlar.
Tr lelli ne yazık ki bazı öğretmenlet acımasız kaprisli oluyor. Merhamet versin gönüllerine Rabbim hepsi bir değil çok da kibar düşünceli öğretmenler var. Her önüne geleni yapmasınlar öğretmen yani çocuk yetiştiriyorlar sonuçta soğukda bekletmek nesi.
Tereyağlı pekmez tarifi var onu dene birde bal pekmez karabiber karıştır ver çok iyi geliyor boğaza öksürüğe.
tuce_tuce insanlar patavatsız ve sanki milletin hep maaşlarda gözü var. Bunu en yakınlarımız yapıyor ne yazık ki.

Bugün günüm var. Gitmeden anneme uğradım a 101 den tepsi almış dönüşte al dedi. Birde demlik çay alıyordu 2. 80 e alıyormul 4.5 oldu dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ne olacak böyle nasıl yetişicez bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…