ne güzel ben çeyrek günü bulamıyorum çevremde , hep para günüm ,, hatta ben ist. kayınvalidem kayseri de onalrın gününe girdik eşimle beraber , bu ay son , ocakta yine başlayacak ama altın günü daha iyi benceSelamlar
2018'de altın almayacağım sadece dolar yatırımı yapacağım derken iş yerinde çeyrek altın günü yapılmasına karar verildi.Toplam 15 kişi civarında olacak gibi duruyor. Sayı tam netleşmedi. Her ay başında 1 çeyrek altın alınacak.
Benim de normalde günüm var. Kişi başı 150 lira toplanıyor. Tuhaf olan altın gününe katılan 15 kişiden sadece 2 si kadın, kalanı erkekne güzel ben çeyrek günü bulamıyorum çevremde , hep para günüm ,, hatta ben ist. kayınvalidem kayseri de onalrın gününe girdik eşimle beraber , bu ay son , ocakta yine başlayacak ama altın günü daha iyi bence
adamlarda bize benzedi artık onlarda giriyor eşim işyerinde girmişti 200 tl .. alışşsınlar artık onlarda :)Benim de normalde günüm var. Kişi başı 150 lira toplanıyor. Tuhaf olan altın gününe katılan 15 kişiden sadece 2 si kadın, kalanı erkek
Helal olsun sana valla süpersinGünaydın hanımlar
dün 1.75 tlye ekmek
3.25tlye bimden milföy aldım 5 lirayla kapadım günü
akşam çaya davetliydik aldığım milföyden 10 dkda börek yaptım onu götürdüm
ay iyice alıştım artık misafirliğe giderken hazır yiyecek almamaya
evden ya kek börek ya da yalancı tavuk göğsü yapmaya
aaa o zaman tamam yap bi takımUst üste bardaklarim fire verdi.
Takımlar hep ya 3 ya 2 kaldı su bardaklarimda.
Ayıklayıp kalanlari 2takim almak istiyorum günlüğe uygun bisi.
teşekkür ederimHelal olsun sana valla süpersin
evet bazı insanlar başkasının gelirini vs yakın takip ederler , herşey gözlerine batar , ama onlara verilecek en iyi cevap '' beraber mi kazandık hesabını soruyorsun '' demek olur , gel gelen parayı görürler , gideni hiç görmezlerGünaydın ben geldim yeni uyandık resmen eşimle. Dün görümceleri ziyarete 100 km uzaktaki şehre gittik . Tam bir skandaldı hala etkisindeyim. Büyük görümcenin kocası kızı annesine yollamıyor bize darılmış güya günler olmuş biz onları ziyarete geç gitmişiz. Sonra kv ile kp hakkında 2 damat dedikodu yapıyorlar elim bunu öğrendi bir sürü şey söyledi enişteye . Eşimden camiye yardım parası istiyor 250 tl eşimde vermedi ona aylardır konuşuyor her konuşmada 6000 tl maaş alıyorsun diye başlıyor ve dün yine yaptı artık çok bunaldım bu konuşmasından benim arabama bindi bir sürü bahane buldu . Topuklu ayakkabılarıma konuştu sinirimden catladım sonra bana kibirli dedi . Küçük görümceye gittik diğer görümce ile enişteyi de götürdük. Küçük görüncenin kv sinin yanında enişte bana dedi ki siz sosyetiksiniz senin ailen Zengin dedi masayı ters çevirecektim sinirimden.Akşam eşimle anneme yemeğe gelip sonra da burada kalacaktık ama kv ye misafir gelince mecbur misafiri ağırlamak zorunda kaldım çok yoruldum toplam 15 kişiydiler bende yanlızdım yardım edecek kimse yoktu . Saat 23:30 da kalktılar bizde onlarla kalkıp anneme geldik akşam yemeği yedik gece 2 de yattık neyseki uyudum da dinlendim biraz
Eşimi kıskanıyor damat ne yazikki . Bizi çok üzdü gerçekten . Bende para konusuna girince dedim ki istiyorsun ama hiç var mı diye sormuyorsun dedim artıkevet bazı insanlar başkasının gelirini vs yakın takip ederler , herşey gözlerine batar , ama onlara verilecek en iyi cevap '' beraber mi kazandık hesabını soruyorsun '' demek olur , gel gelen parayı görürler , gideni hiç görmezler
DUYSUN KAYINVALİDEM de, ev sattı parasıyla evinin içini döşedi araba aldı hesabına 20bin yatıttırdı kefen parasıymış, iki çocuğumla gittik de 1 kuruş harçlık vermedi ...Ceyrek panoda 255 TL gorunuyor, devamli kuyumcum 253 TL dan verdi. Iki tane attim kenari. Allah k.validemin kesesine bereket versin.
Ceyrek panoda 255 TL gorunuyor, devamli kuyumcum 253 TL dan verdi. Iki tane attim kenari. Allah k.validemin kesesine bereket versin.
DUYSUN KAYINVALİDEM de, ev sattı parasıyla evinin içini döşedi araba aldı hesabına 20bin yatıttırdı kefen parasıymış, iki çocuğumla gittik de 1 kuruş harçlık vermedi ...
çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bu bilgi...https://yorumlar.altin.in/tum/dolar bu sitede deneyimli kişiler yorum yazıyor ama herkes kendi kararını kendi veriyor. kesin ibarelerle yazan kişilerin yorumlarını dikkate almamanı öneririm.
yatırım konularında herkes kendi kararını kendisi verir. dikkat etmeniz gereken şey elinizdeki paranın hepsiyle tek bir alım yapmamak. mümkünse yatırımlarınızı çeşitlendirmek örneğin dolar, altın, bes vs gibi. bunları alırken de örneğin siz diyelim ki bir miktar doları 3.85 den aldınız ve dolar 3.78 e düştü o zaman zarar ettim diye üzülmek yerine elinizdeki paranın bir miktarıyla yeniden dolar alıp 3.85 ortalamanızı düşürürsünüz. kendinize alım ve satım hedefleri belirlemeniz gerekir. örneğin 3.85 den aldığınız doları 3.90 dan satıcam derseniz 3.90 olana kadar beklemede kalmalısınız, bu arada dolar düşerse alım yapmaya devam edip 3.85 olan ortalamanızı düşürebilirsiniz.
bunları araştırıp kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?