Küçük Düşün Büyük Olsun!

ne güzel ben çeyrek günü bulamıyorum çevremde , hep para günüm ,, hatta ben ist. kayınvalidem kayseri de onalrın gününe girdik eşimle beraber , bu ay son , ocakta yine başlayacak ama altın günü daha iyi bence

Benim de normalde günüm var. Kişi başı 150 lira toplanıyor. Tuhaf olan altın gününe katılan 15 kişiden sadece 2 si kadın, kalanı erkek

Helal olsun sana valla süpersin

Öğle tatilinde tekrar gittim happy centera elim boş döndüm
indirimler benim için cazip değildi
bizim buradaki yerel market güzel indirim yapar umarım

Ust üste bardaklarim fire verdi.
Takımlar hep ya 3 ya 2 kaldı su bardaklarimda.
Ayıklayıp kalanlari 2takim almak istiyorum günlüğe uygun bisi.
aaa o zaman tamam yap bi takım
sana şart olmuş

Helal olsun sana valla süpersin
teşekkür ederim

evet bazı insanlar başkasının gelirini vs yakın takip ederler , herşey gözlerine batar , ama onlara verilecek en iyi cevap '' beraber mi kazandık hesabını soruyorsun '' demek olur , gel gelen parayı görürler , gideni hiç görmezler

Selam bende öğle arası markete gittim
bimden zeytinyağ ,sıvı sabun ,atlet ve ped aldım 50 lira
happy center da kaşar peynir, tuz, ıslak pendil puding aldım 33 lira da oraya bayıldım
uzun süre yetecek malzemem oldu

Eşimi kıskanıyor damat ne yazikki . Bizi çok üzdü gerçekten . Bende para konusuna girince dedim ki istiyorsun ama hiç var mı diye sormuyorsun dedim artık

Ceyrek panoda 255 TL gorunuyor, devamli kuyumcum 253 TL dan verdi. Iki tane attim kenari. Allah k.validemin kesesine bereket versin.
DUYSUN KAYINVALİDEM de, ev sattı parasıyla evinin içini döşedi araba aldı hesabına 20bin yatıttırdı kefen parasıymış, iki çocuğumla gittik de 1 kuruş harçlık vermedi ...

selam kızlar.. bugün hava kapalı, yağışlı.. iki gündür baya harcamalı geçti.. eşimin teyzesi ordudan gelmişti, ona pijama takımı aldım hediye, bebek görrmeye gidecez diye lcw den bebek için hediye aldım.. sonra eimin yeğenlerini özledik onları görmeye abisine gittik, çocuklara da birşeyler aldık.. 150 tl civarı bi harcama yaptık.. yeeğim var akşam yiyip uzanmak istiyorum.. sadece dinlenmek hiçbir iş yapmayı planlamıyorum..

çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bu bilgi...

Bugun 2 lira yol parasi verdim

Ogle yemegini esim aldi 22 lira
Karton rafya lazimdi o da 4 lira.
Evde yapistiricm vardi almadim.
Esimde bugun 50 lira vermisti dokunmadim kesede biriksin bakalim.
Kas falan aldirmam lazim onuda bir ara hallederim.
Fotokopiyi hala almadim

Uffff ben ne zaman dinlenicem ya, bu saat oldu şimdi oturuyorum.
Bu aralar saatler bana yetmiyor sanki.
Eve gelirken markete, manava uğradım. Eve gelip akşam yemeği hazirligi, ye, kaldır, temizle. Makinaya çamaşır attım onları astım. Yarın için çorba yaptım. Meyve faslına geçtik ve şu an olduğum yerde uyukluyorum.
Tatile ihtiyacım var benim, tatile gitmek istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…