Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydin hanimlarBu aksam esimin evli iki kiz kuzeni gelecegiz demis. Esim de cuma veya cumartesi gelseniz, h.ici yorgun oluyoruz, rahat rahat otururduk demis. Ay biz rahatsiz etmeyelim madem deyip kaprisle kapamislar telefonu. Kizlar calismiyor, cocuk da yok. Esim soyledi dedim olsun gelselerdi. Salla bosver huylari bu, halden anlamayana boyle denir dedi. Biraz huzursuz oldum ama ne yapayim beni aramadilar, esim de benle konustuktan sonra o cevabi vermedi, aralarinda halletsinler artik. Daha once davet etmistik gelememislerdi, ilk defa olacakti.

Kizlar a101 e gelen bozukluklardan haberi olan var mi?
Iyi bişimi?
Gidip bakasım var üşeniyorum

merhaba arkadaşlar...
yine uzun zaman oldu... :) herkes iyidir umarım.....

diyetim devam ediyor, ara ara bozsam da.... :) son 2-3 kg kaldı hedefime... 1 Ocak tamamdır inşallah.... hedefime ulaşabilirsem ki, inşallah ulaşacağım, tüm gardırobumu değiştireceğim, baştan sona... :)

bu akşam da kalabalık bir arkadaş grubumu ağırlayacağım inşallah..... 2 si ilk kez evime gelecek, diğerleri ev ortamında sürekli görüştüğüm arkadaşlar.... 7 aile olacağız... :) eşsiz, kız kıza bir buluşma olacak... :)

menüm;

_ ıspanaklı, peynirli, tereyağlı börek
_ patatesli, havuçlu, sebzeli salata
_ lavaş ve sos eşliğinde tantuni
_ gelin pastası
_ kakaolu ıslak kurabiye
_ burma baklava
_ aperatif atıştırmalıklar

iş çıkışı koşa koşa eve gidip, masamı, servisi ayarlamam lazım, yoğun bir gün ve gece beni bekliyor yine... :)

Ooo meyraa hos geldiniz. Bu arada menu cok zengin, ben de mi gelsem ne yapsam bir kosede sessizce otururum hatta cocuklarla aram cok iyidir, onlari oyalarim

Ooo meyraa hos geldiniz. Bu arada menu cok zengin, ben de mi gelsem ne yapsam bir kosede sessizce otururum hatta cocuklarla aram cok iyidir, onlari oyalarim

canım ya.... :) ne demek, buyur, baaşım üstüne..... :)

evet menülerimi genelde biraz zengin tutuyorum, belki yanlış, külfete giriyor, beklentiyi yükseltiyor vs ama, bir kişi bile olsa misafirim veya öylesine uğrayan bir arkadaşım, ikramlıklara özeniyorum... güler yüz, hoş sohbet gibi, sevgimi, saygımı ve değer verdiğimi gösterme yollarından biri gibi geliyor bana....

Herkes kendine yakisani yapiyor, sohbetinize katilmis kadar oldum, afiyet olsun

Kizlar ya havlu diyince aklima benim uzerime mutfakta caydanlik devrilmisti
Acik renk etegimden gomlegimden ve havlumdan bir turlu lekesi cikmaei..
Bende atmak istemiyorum bir hal caresi var midir

Ekran görüntüsü aldım yazdıklarını :) bende yapıcammmm. Bi kaçını yapıyodum tabi ama yeni fikirler var süper süper süper

Canım unutmuşum bide papara deriz biz önceden çok yapıyoduk.. Şimdi siron yufkasıyla yapıyorum aynısını.. Ama fazla bayat ekmek olunca bende yapayım aklıma gelmişken

Papara ; Ekmekleri küp küp doğruyoruz.. Tepsiye koyuyoruz.. Sonra tencere de soğan kavuruyoruz.. Biraz kıyma ekliyoruz soğanla kavuruyoruz biraz daha biraz baharat ekliyoruz (isteğe göre ) sonra biraz da sıcak su ekliyoruz ( ekmekleri ıslatacak kadar.. ) Hepsini kaynatıyoruz az bi süre..

Sıcak sıcak ekmeklerin üzerine döküyoruz.. Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağ toz biber yapıp döküyoruz.. Aynı mantı gibi oluyor

Ayy nasıl rejimdeysem bende artık Nerde güzel şeyler var aklıma onlar geliyo

Eşim pazara gitti
Taze soğan domates salatalık mandalina marul aldı 13.50
Mama 60 tl
Peynir buz dolabı poşeti yoğurt 17 tl
Mazot 320 tl
Kargo ücreti 7 tl
Bugün artık bitsin :)

Kızlar nasılsınız ??

2 gündür ekmek almıyorum.. 1 tane daha ekmek var kızartıyorum öyle tüketiyor evdekiler.. Ben yemiyorum..

Bugün masrafım olmaz eksiğim yok çok şükür..

Eşime patronu ip.. marka tlf vermiş eşimin sim kartını değiştirmesi lazımdı.. Sen halledene kadar ben kullanayım diye atladım Verdi dün taktım kartımı , bugün gitmiş yeni sim kart almış dedim bekle hafta sonuna kadar biraz daha kullanayım

Telefonumdan haber gelene kadar vermeyi düşünmüyorum Baktım telefon olmuyor yenisini almadan vermicem

Evet burda yemek paylaşmayı yasaklıyorum özellikle gecenin köründe :) tarifler harika. Yapıcam bendeee :) sağol canım

Kaşımı aldırdım. 10tl
A101den de 1 tane boyunluk
1 polar pijama takimi 25tl
1tanede örgü peynir aldım 6küsürdü.
Günün harcamaları.

Daha pekmez, wc kağıdı falan eksiklerim var ama koska yoktu ordan almak istemedim.

Bimdeki desto bulaşık detj. 1.90dı ilk aldigimda.
Sonra 2tl oldu.
2.10 oldu.
Simdi 2.35 (yanlış animsamiyorsam)
Ust ustede 10krs 10krs zammi gelir ya.

Abc konsantre yunusaticida ilk aldığında 3.45 falandı.
4.25 olmus.

Hiç bir şey alasım gelmiyor artik.

Hayır zam gelir ama 3 ayda 4-5defa gelmezki.

Akıllı klavye duzeltmis.
Pardon ya.
Boyunluk yazicaktim.
Ben az önce gittim a 101 e vardı burada ama ihtiyaç olmayınca hiç bakmadım 32.60 tl harcadım termal lisanslı tayt gelmiş 14 tl idi küçük kıza aldım bitane sıvı kopuk sabun aldım 11 tl idi daha önce de kullanmıştım çocuklar daha kolay duruyorlar kopuk sabunu diğerini köpürtüp durlamalari zor oluyor bide buzdolabı poseti günlük Pet ve normal Pet aldım 5.25te onlar tuttu
tr_lelli hanım bide size oğlunuzun öksürüğü ne iyi gelecek birşey söylemek istiyorum kara turpun içini oyup bal koyuyorsunuz bir bardağın içine oturtun bir gece bekletin sabah içsin oksuruge çok iyi geliyor benim büyük kızım bi öksürüğe yakalandımı hiçbir ilaç geçiremiyor bu tarif çok iyi geliyor hem bağışıklığı da guclendiriyormus Google amcadan araştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…