Bozukluk ne ki ?Kizlar a101 e gelen bozukluklardan haberi olan var mi?
Iyi bişimi?
Gidip bakasım var üşeniyorum
Ooo meyraa hos geldiniz. Bu arada menu cok zengin, ben de mi gelsem ne yapsammerhaba arkadaşlar...
yine uzun zaman oldu... :) herkes iyidir umarım.....
diyetim devam ediyor, ara ara bozsam da.... :) son 2-3 kg kaldı hedefime... 1 Ocak tamamdır inşallah.... hedefime ulaşabilirsem ki, inşallah ulaşacağım, tüm gardırobumu değiştireceğim, baştan sona... :)
bu akşam da kalabalık bir arkadaş grubumu ağırlayacağım inşallah..... 2 si ilk kez evime gelecek, diğerleri ev ortamında sürekli görüştüğüm arkadaşlar.... 7 aile olacağız... :) eşsiz, kız kıza bir buluşma olacak... :)
menüm;
_ ıspanaklı, peynirli, tereyağlı börek
_ patatesli, havuçlu, sebzeli salata
_ lavaş ve sos eşliğinde tantuni
_ gelin pastası
_ kakaolu ıslak kurabiye
_ burma baklava
_ aperatif atıştırmalıklar
iş çıkışı koşa koşa eve gidip, masamı, servisi ayarlamam lazım, yoğun bir gün ve gece beni bekliyor yine... :)
Ooo meyraa hos geldiniz. Bu arada menu cok zengin, ben de mi gelsem ne yapsambir kosede sessizce otururum hatta cocuklarla aram cok iyidir, onlari oyalarim
Herkes kendine yakisani yapiyor, sohbetinize katilmis kadar oldum, afiyet olsuncanım ya.... :) ne demek, buyur, baaşım üstüne..... :)
evet menülerimi genelde biraz zengin tutuyorum, belki yanlış, külfete giriyor, beklentiyi yükseltiyor vs ama, bir kişi bile olsa misafirim veya öylesine uğrayan bir arkadaşım, ikramlıklara özeniyorum... güler yüz, hoş sohbet gibi, sevgimi, saygımı ve değer verdiğimi gösterme yollarından biri gibi geliyor bana....
Kuru temizlemeyle cikmisti pantolonumdan.Kizlar ya havlu diyince aklima benim uzerime mutfakta caydanlik devrilmisti
Acik renk etegimden gomlegimden ve havlumdan bir turlu lekesi cikmaei..
Bende atmak istemiyorum bir hal caresi var midir
Pek öyle aman aman ise yarar bişi yok hepsi plastik benim küçük sepet ihtiyacım vardı içine temizlik bezlerimi koymak için ondan aldım 5 TL yeKizlar a101 e gelen bozukluklardan haberi olan var mi?
Iyi bişimi?
Gidip bakasım var üşeniyorum
Evde çıkmaz mi canmKuru temizlemeyle cikmisti pantolonumdan.
Ekran görüntüsü aldım yazdıklarını :) bende yapıcammmm. Bi kaçını yapıyodum tabi ama yeni fikirler var süper süper süper
Evet burda yemek paylaşmayı yasaklıyorum özellikle gecenin köründe :) tarifler harika. Yapıcam bendeee :) sağol canımCanım unutmuşum bide papara deriz biz önceden çok yapıyoduk.. Şimdi siron yufkasıyla yapıyorum aynısını.. Ama fazla bayat ekmek olunca bende yapayım aklıma gelmişken
Papara ; Ekmekleri küp küp doğruyoruz.. Tepsiye koyuyoruz.. Sonra tencere de soğan kavuruyoruz.. Biraz kıyma ekliyoruz soğanla kavuruyoruz biraz daha biraz baharat ekliyoruz (isteğe göre ) sonra biraz da sıcak su ekliyoruz ( ekmekleri ıslatacak kadar.. ) Hepsini kaynatıyoruz az bi süre..
Sıcak sıcak ekmeklerin üzerine döküyoruz.. Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağ toz biber yapıp döküyoruz.. Aynı mantı gibi oluyor
Ayy nasıl rejimdeysem bende artıkNerde güzel şeyler var aklıma onlar geliyo
Herkes kendine yakisani yapiyor, sohbetinize katilmis kadar oldum, afiyet olsun
Akıllı klavye duzeltmis.Bozukluk ne ki ?
Ben az önce gittim a 101 e vardı burada ama ihtiyaç olmayınca hiç bakmadım 32.60 tl harcadım termal lisanslı tayt gelmiş 14 tl idi küçük kıza aldım bitane sıvı kopuk sabun aldım 11 tl idi daha önce de kullanmıştım çocuklar daha kolay duruyorlar kopuk sabunu diğerini köpürtüp durlamalari zor oluyor bide buzdolabı poseti günlük Pet ve normal Pet aldım 5.25te onlar tuttuAkıllı klavye duzeltmis.
Pardon ya.
Boyunluk yazicaktim.
O ne acaba diye epey kafa patlattim, klavyenin azizligiymisAkıllı klavye duzeltmis.
Pardon ya.
Boyunluk yazicaktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?