Küçük Düşün Büyük Olsun!

Abc bende kullanmadım ama çok eski bir marka bildiğim kadarıyla. Ayrıca yerli diye hatırlıyorum. İyi olabilir yani
evet eski bir marka bayadır yoktu piyasaya çamaşır yumuşatıcısıyla tekrar popüler olmaya başladı
yumuşatıcısını denedim beğendim bulaşık deterjanı da iyidir herhalde

evet eski bir marka bayadır yoktu piyasaya çamaşır yumuşatıcısıyla tekrar popüler olmaya başladı
yumuşatıcısını denedim beğendim bulaşık deterjanı da iyidir herhalde
Yumuşatıcısını bende almıştım aşırı kalıcı. Beni çok rahatsız etti. Zaten yumuşatıcı kullanmayı bıraktım 4 5 aydır. Çok zararlı bişey malesef.

Ay kızlar evde eterjan dolu bu konuda gözüm doymuyor bir sürü yinede markete gidince illaki bişi alıp geliyorum bunu azaltmam lazım ya gerçi kullanıyorum da 15 kilo çamaşır deterjanı var
Çiftler
Domestoslar sprey temizleyiciler
Bir sürü daha almicam galiba

Bende bulaşık deterjanı 750ml 6 aydan fazla gidiyor. Bi tane de yedeğim olur. pek elde yıkamıyorum. Çocuk yok onun etkisi var tabi. Şoktan mintax alıyorum memnunum

Çok tsk ederim ABC hapyy de 6 liraydı galiba o yüzden sordum 4 lt elime aldım geri bırakmıştım ufagi dan alıp denesene iyi olur
aldım ben 5 litreliğini risk aldım iyidir diye aldım
akşam sizin için çıkarıp deneyeyim o zaman yazarım buraya
almak isterseniz alırsınız siz de
Yumuşatıcısını bende almıştım aşırı kalıcı. Beni çok rahatsız etti. Zaten yumuşatıcı kullanmayı bıraktım 4 5 aydır. Çok zararlı bişey malesef.
evet aslında kullanmamak lazım ama az da olsa koyuyorum

Kizlar bugun karnim agriyor. Huysuz basladim gune.
Sabah esim birakti. Para harcamadim
Ama 2.5 liraya kumru aldim onu yedim ogleyi de onla gecistirdim.
Bir pazar vaesi oraya uğradım canim hicbisey almak istemedi.
Geri döndüm 1.5 lira yol parasi verdim iste.

Saat birde geldim suan da 4.30 baya uyumusum.

Camasir yikamam lazım beyazlar ve renkliler birikti.

Aksama kaynanamada gitmek istemiyorum
Canim gozleme borek ya da cayla aksam yemegi niyetine yiyebileceğimiz basit bisey yapmak istiyor. Var mi boyle pratik bir tarifiniz? Boyle peynir zeytin domates sosla yapip yiyelim
Evde lor ve ispanagim var

bazlama pizzası yapabilirsin canım
bazlamayı ikiye böl içine evde ne varsa doldur ver fırına çayla meyve suyuyla çok güzel oluyor

Hic denemedim canim
çok kolay yapması 10 dk pişmesi 10 dk
bimden bazlamayı alıp yuvarlak şekilde ikiye bölüyorum
altına ketçap ve domates salçası yağ karıştırıp baharat ekleyip biraz sulandırıp sürüyorum
sonra evde ne varsa kaşar biber domates zeytin sucuk sosis mısır üstüne koyuıyorum
kaşarlar eriyene kadar 10 dk fırında tutuyorum o kadar

Basitmis canim ama dun o tarz birsey yedim ya canim basit pratik kitir kitir biseyler istiyor

Allah eksikliğini göstermesin inş.

Kolaymış canım bende deneyeyim.

İyi akşamlar hanımlar
bu hafta markete girmemiştim marketler beni özlemiş gittim cebi boşalttım geldim
eve giderken markete uğradım kaşar,salatalık,pırasa,karnabahar,patates,soğan, kıvırcık aldım 24 lira ödedim
ekmek aldım 1.75

a101e uğradım
yumurta,ketçap,süt aldım heinz ketçapta indirim vardı en güzeli o bence
burası da 11 lira tuttu

işte böylee toplamda 36.75 harcamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…