- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
evet eski bir marka bayadır yoktu piyasaya çamaşır yumuşatıcısıyla tekrar popüler olmaya başladıAbc bende kullanmadım ama çok eski bir marka bildiğim kadarıyla. Ayrıca yerli diye hatırlıyorum. İyi olabilir yani
Çok tsk ederim ABC hapyy de 6 liraydı galiba o yüzden sordum 4 lt elime aldım geri bırakmıştım ufagi dan alıp denesene iyi olurelimde pril vardı o bitmek üzere daha geçmedim abcye ama kötü olacağını pek sanmıyorum
Bende de bingonun 1.5 lt var 3.5 a almıştımBimde bingo 5lt 12.50idi
Benimde alıp zulaya atmam gerek
Yumuşatıcısını bende almıştım aşırı kalıcı. Beni çok rahatsız etti. Zaten yumuşatıcı kullanmayı bıraktım 4 5 aydır. Çok zararlı bişey malesef.evet eski bir marka bayadır yoktu piyasaya çamaşır yumuşatıcısıyla tekrar popüler olmaya başladı
yumuşatıcısını denedim beğendim bulaşık deterjanı da iyidir herhalde
aldım ben 5 litreliğini risk aldım iyidir diye aldımÇok tsk ederim ABC hapyy de 6 liraydı galiba o yüzden sordum 4 lt elime aldım geri bırakmıştım ufagi dan alıp denesene iyi olur
evet aslında kullanmamak lazım ama az da olsa koyuyorumYumuşatıcısını bende almıştım aşırı kalıcı. Beni çok rahatsız etti. Zaten yumuşatıcı kullanmayı bıraktım 4 5 aydır. Çok zararlı bişey malesef.
Ayy çok teşekkür ederim çok iyi olur ya sağolunaldım ben 5 litreliğini risk aldım iyidir diye aldım
akşam sizin için çıkarıp deneyeyim o zaman yazarım buraya
almak isterseniz alırsınız siz de
evet aslında kullanmamak lazım ama az da olsa koyuyorum
Eline saglik canimDün karnabahar kızarması yapmıştım. Bugün buzluktan barbunyam vardı yaptım bide pilav. Bayadır pirinç pilavı yapmıyodum canım istedi
bazlama pizzası yapabilirsin canımKizlar bugun karnim agriyor. Huysuz basladim gune.
Sabah esim birakti. Para harcamadim
Ama 2.5 liraya kumru aldim onu yedim ogleyi de onla gecistirdim.
Bir pazar vaesi oraya uğradım canim hicbisey almak istemedi.
Geri döndüm 1.5 lira yol parasi verdim iste.
Saat birde geldim suan da 4.30 baya uyumusum.
Camasir yikamam lazım beyazlar ve renkliler birikti.
Aksama kaynanamada gitmek istemiyorum
Canim gozleme borek ya da cayla aksam yemegi niyetine yiyebileceğimiz basit bisey yapmak istiyor. Var mi boyle pratik bir tarifiniz? Boyle peynir zeytin domates sosla yapip yiyelim
Evde lor ve ispanagim var
Hic denemedim canimbazlama pizzası yapabilirsin canım
bazlamayı ikiye böl içine evde ne varsa doldur ver fırına çayla meyve suyuyla çok güzel oluyor
çok kolay yapması 10 dk pişmesi 10 dkHic denemedim canim
çok kolay yapması 10 dk pişmesi 10 dk
bimden bazlamayı alıp yuvarlak şekilde ikiye bölüyorum
altına ketçap ve domates salçası yağ karıştırıp baharat ekleyip biraz sulandırıp sürüyorum
sonra evde ne varsa kaşar biber domates zeytin sucuk sosis mısır üstüne koyuıyorum
kaşarlar eriyene kadar 10 dk fırında tutuyorum o kadar
Allah eksikliğini göstermesin inş.Günaydın bayanlar kaç gündür giremedim babam süpriz yaptı geldi kışlıkları kargoya vermektense gideyimde kızçeleri göreyim demiş c.tesi sabah geldi 5 gün kaldı akşam yolculadık sağolsun lar annem tarhana,erişte,kuskus,reçel kahvaltılık sos yapmış babamda sucuk peynir almış ceviz kırmışlar bide anacım börek yapmış göndermiş uzak olunca annem gelemiyor bel fıtığı var otobüs yolculuğu zorluyor Allah başımızdan eksik etmesin kızlarada giderken 100 er liradan para verdi babam adamcağzın buraya gelip gitmesi 500 u gecmistir sağolsun lar biz çok harcamadik yemeklere koymak için biraz et tavuk almıştım onlarida yaptık hep beraber yedik zaten bir rüyadı geldi geçti sanki
Ben gittiğimde kalırmı bilmiyorum burda bazen bitiyor bazen 3 4 gün kalıyor.Onlara bende bakamam istiyorum.
Bitiyor hemen ya zalımlar kapiyolla hemen
Bize kalmıyor.
İyi almışsın canım.Bende de bingonun 1.5 lt var 3.5 a almıştım
Kolaymış canım bende deneyeyim.çok kolay yapması 10 dk pişmesi 10 dk
bimden bazlamayı alıp yuvarlak şekilde ikiye bölüyorum
altına ketçap ve domates salçası yağ karıştırıp baharat ekleyip biraz sulandırıp sürüyorum
sonra evde ne varsa kaşar biber domates zeytin sucuk sosis mısır üstüne koyuıyorum
kaşarlar eriyene kadar 10 dk fırında tutuyorum o kadar
Epey indirimdeydi bir daha almadigima pişman oldum şimdi yeni indirimler kovalıyor um bakalımBen gittiğimde kalırmı bilmiyorum burda bazen bitiyor bazen 3 4 gün kalıyor.
Annemler daha merkezi orda hiç birşey kalmıyor.
İyi almışsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?