Cok saol canimGüle güle kullan cnm aldıklarını
Canımmm güle güle kullan nevresimi nereden aldınBen nevresim ihtiyaçlarımı karşıladım gibi.
2 tane daha nevresim alırsam tekstil sezonunu kapatiyorum.
Pek eksiğim kalmıyor.
Sezon sonuna doğru yaklaşıyoruz artik kar yağmadan 2 tane polar pijama tkm. alicam.
25tlden alırım 1 takimi.
Başkada suan acil bir ihtiyacım yok.
Geri kalan eksikler şubat 20sinden sonra karta kuvvet.
Her ay az az aldıkça gercekden hic bunaltıyor beni.
Hem mutlu oluyorum hem de kart kabarmiyor.
Bu ay kart 2.200geldi.
Baya dusurduk yazın 4.500bile gelmişti.
Bu ay 2000 e duser.
Çünkü hala eve mutfak icin bisi almadim.
Herşey var.
Bitene kadar yeriz artik
Ben dışarı pek çıkmadığımdan parada harcamıyorum soğuk zaten.
Lcw ve englsh home sipariş verdim.Canımmm güle güle kullan nevresimi nereden aldın
Yetti bu zamlar resmen yettiiiiZam geldi icin canim o fark
Lcw nin o ürünlerini çok merak ediyorum bende . İhtiyacım olduğu zaman bende alırım. Gelince bana fikirlerini söylersen sevirimLcw ve englsh home sipariş verdim.
2 tane daha alicam.
Gule gule kullan canim.Bende almak istiyorum önümüzdeki ay insallah 2 tanede ben alicam. Ne kadara aldin lelli?Lcw ve englsh home sipariş verdim.
2 tane daha alicam.
Yazarım canim çift tarafli kullanilmasi ayri hosuma gitti.Lcw nin o ürünlerini çok merak ediyorum bende . İhtiyacım olduğu zaman bende alırım. Gelince bana fikirlerini söylersen sevirim
Canım lcw. Olan 69.90Gule gule kullan canim.Bende almak istiyorum önümüzdeki ay insallah 2 tanede ben alicam. Ne kadara aldin lelli?
Benimde yaza tek Çarşaf ve bir pike daha almam lazım. Bir tane öyle takımım var ama yazın yeterli olmadı. Diğer nevresimleri öyle kullanmak istemiyorum. Çünkü yatak örtüsünü kaldırınca yazın boş gibi oluyor saçma görünüyor hiç hoşlanmıyorum yaYazarım canim çift tarafli kullanilmasi ayri hosuma gitti.
Canım lcw. Olan 69.90
Englsh olanlar nevresim+yastık kılıfı
2 takım aldım 110tl.
Nevresim alicam düz gri sadece (evde düz pembe var grili ve pembeli iki nevresimimde)
Gri nevresimler salı pazarından 20tl alırım
Lastikli carsafda uyar.
2 tane daha alıp evdekileri tamamen yenilicem.
Ben nevresim ya da uyku setiylede bırakıyorum bazen.
Benimde yaza tek Çarşaf ve bir pike daha almam lazım. Bir tane öyle takımım var ama yazın yeterli olmadı. Diğer nevresimleri öyle kullanmak istemiyorum. Çünkü yatak örtüsünü kaldırınca yazın boş gibi oluyor saçma görünüyor hiç hoşlanmıyorum yakadın dizisinin izlemediğim 2 bölümünü izlemeye başladım sanki hiç ağlamıyormuşum gibi yine başladığım ağıda
Yatak odamın kapısı açık ama zaten bizim eve giren çok az kişi geliyor kimsemiz Yok burada. Zaten kendim için örtüyorum yoksa evimiz karışık gibime geliyorBen nevresim ya da uyku setiylede bırakıyorum bazen.
Şimdi battaniye aldim onu serdim
Süslü yatak örtülerinden hic almadim almamda sevmiyorum.
Zaten kim giriyor ki odaya biride gelse kapısını cekerim ben.
Yatak odasına girilmesinden ya da kapısının açık tutulmasından hoslanmiyorum.
Kimseninde y.odasina girmem.
Tek çarşaflar ne kadar pahalı English home de ya şuan bahtımda . Bencede güzel model sayısı azBen englsh home ürünlerini hic alici gözüyle incelememistim.
Nevresimlerinde fazla güzel model goremedim.
Sadece 2 tane begendim onlarida aldim.
Acaba değişiyormu surekli ürünler?
Takip eden var mı?
Ben hoşlanmıyorum ya garibime gidiyor.
Yatak odamın kapısı açık ama zaten bizim eve giren çok az kişi geliyor kimsemiz Yok burada. Zaten kendim için örtüyorum yoksa evimiz karışık gibime geliyor
Kesinlikle öyle nevresim fiyatina.Tek çarşaflar ne kadar pahalı English home de ya şuan bahtımda . Bencede güzel model sayısı az
Diyorum ya kimsenin baktığından değil ben kendim için yatak örtüsü kullanırım. Birde yeni evlendik ya buradaki arkadaşlarım geldiği zaman ev gezdirirken yatak odasını da gösteriyorum . Ortada mahremlik bişey Yok sonuçta . Mobilyama bakıyorlarBen hoşlanmıyorum ya garibime gidiyor.
Yatak odasına bakmak falan garip ya.
Mahrem yer yani ne olcak yatak dolap
Model bakıp napcaklar ya da derlimi toplumu die tuhaf geliyo bana.
100 tl yazıp 50 tl ye düşürmüşler . Yuh artık 100 tl ye tek çarşaf alınır mı allah aşkına insan kandırmaca resmenKesinlikle öyle nevresim fiyatina.
En iyisi duz renk uydurmak.
Benim içime sindi ya
Y.odasi mahrem yerdir anlamında dedim o an mahrem bisi var demedim.Diyorum ya kimsenin baktığından değil ben kendim için yatak örtüsü kullanırım. Birde yeni evlendik ya buradaki arkadaşlarım geldiği zaman ev gezdirirken yatak odasını da gösteriyorum . Ortada mahremlik bişey Yok sonuçta . Mobilyama bakıyorlar
benim nevresimler kremli toz pembeli falan hep ucuk renkler canim.ceyize bi suru almstm 2 tane toz pembe lastikli carsaf aldm 4 5tanesine ortak kullaniyorum.beyaz yada acik gri gbi her seye uyaj renkler alip ortak kullanabilirsinKesinlikle öyle nevresim fiyatina.
En iyisi duz renk uydurmak.
Benim içime sindi ya
Kesinlikle canimbenim nevresimler kremli toz pembeli falan hep ucuk renkler canim.ceyize bi suru almstm 2 tane toz pembe lastikli carsaf aldm 4 5tanesine ortak kullaniyorum.beyaz yada acik gri gbi her seye uyaj renkler alip ortak kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?