Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay Kızlar yemek yedik bizde karışık dolma ve yoğurt çorbası salata . Dolmayı bir kere doldurup buzluğa koymuştum. Çok güzel oluyor pratik çıkarıyorum. Şimdi yine aynen öyle yapmak istiyorum ama hadi görev çıkarsa buzdolabını ne yapıcam diye düşünüp birşey yapmaktan vazgeçiyorum . Bu halimiz ne olacak diyorum sonra da şükürsüzlük etme diyorum susuyorum. Dua ediyorum sürekli o iyi gelmeye başladı . :KK14: Eşim biz nişanlanmadan kv lerin arabasına jant almıştı heveslenmişti:KK11: tam 1000 tl vermişti. Şimdi satalım diyor sahibindene ilan vermiş. Arayanlar var aldığından fazla paraya satacak galiba :olamaz: . Satarsam annemlerle yarı yarıya bölüşelim parayı dedi:skandal: iyi bakalım olur dedim:KK45: eğer öyle olursa eksiye düşen hesabı hemen kapatma çalışmalarına başlıyoruz:lülülü: kv parayı almasa keşke:KK47:

selam kızlar.. ya ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. yemek de yapamıyorum doğal olarak.. bu sebeble halsiz düşüyorum.. acilen çözüm bulmam gerek yoksa bi yerlerde yığılıp kalacam..
Sen gel benim yanıma, perişanlar klübüne doğru:KK19: Uyku hali, halsizlik 3 aydır hayatımın bir parçası. Akşam kızımı 09:00 'da yatırıyorum ve onunla beraber uyuyakalıyorum. Sabah yataktan yorgun kalkıyorum. İş yerinde de sürünerek çalışıyorum.:bicak: Ama bitecek inşallah. Sonraki dönemde de öyle bir enerjik oluyor ki insan, bu benmiyim diye şaşıp kalıyorsun.

Selamlar,

Bir süredir yazamadım. Hayatta kalmaya çalışıyorum :ruh: Bulantılarım bu hafta biraz hafifledi ana hala halsizlik devam ediyor. Ocak ayında kusmaktan yapamadığım ertelenen işler listesi de işyerinde çığ gibi büyümekte:silah:

Yarın maaş alacağım. Eşim bu ay sıkışmış, kızın Şubat ayı okul taksitini bana kitledi:işsiz: Birikime ayıracağım paranın önemli bir kısmı yalan oldu yani.

Sen gel benim yanıma, perişanlar klübüne doğru:KK19: Uyku hali, halsizlik 3 aydır hayatımın bir parçası. Akşam kızımı 09:00 'da yatırıyorum ve onunla beraber uyuyakalıyorum. Sabah yataktan yorgun kalkıyorum. İş yerinde de sürünerek çalışıyorum.:bicak: Ama bitecek inşallah. Sonraki dönemde de öyle bir enerjik oluyor ki insan, bu benmiyim diye şaşıp kalıyorsun.
YA cinsiyeti belli oldumu?
Ben mi kaçırdım pek merak ettim

karacadan mail geldi.. tost makinamın ücreti iade edilmiş.. şuan beklesin bakalım almicam..
Canım kutusunu attim diyordun kabul ettiler yani dimi

Ben artık netten elektrikli alet vs almam.
Ancak guvendigim yerden tabak nevresim battaniye falan alirim.

Bazı sitelere soruyorum kargoda hasara ugrarsa karsilayacakmisiniz diye.
Sormadan almiyorum.

kızlar ya bizim de 1 yıl kadar olmamıştı. Belki denemişsinizdir ama yine de söylemek istedim, İbrahim Saraçoğlu nun kendim için soğan kürünü eşim için de keçiboynuzu kürünü yapmıştım, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bir de doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsiniz eğer yaptırmadıysanız. Belki yumurta gelişmiyordur ya da gelişiyordur ama çatlamıyordur, ben bunlar için tedavi gördüğüm ay hamile kaldim, hatta o ay ağlamıştım sıkıntının ne olduğunu anlamadan hormon yükledi bana diye. Bazen dışardan küçük bi takviyeye ihtiyaç duyulabiliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende yaptım bu kürleri.
O ay hamile kaldım.

Zelalke takvimin hayırlı olsun.

Eşim oğlum için tiyatroya bilet almış
Dolaptan bezelye yaptım
Boşaltmam lazım dolabı. Çok bezelye dolma biber koymuşum her hafta yapsam bile yaz gelir

biz ceyize almistik arcelik ustu siyah camli.hatta gorumcem hediye aldi. cok memnunum 1.5senedir kullaniyorum.icindeki plakalar yikanip geri takiliyo bak istersn arkadasm
Teşekkür ederim canm bakarim. Ama artik magazadan bakarim netten bakmasam daha iyi.

ah evet resmen perişan durumdayız. Geçecek dimi..

Canım kutusunu attim diyordun kabul ettiler yani dimi

Ben artık netten elektrikli alet vs almam.
Ancak guvendigim yerden tabak nevresim battaniye falan alirim.

Bazı sitelere soruyorum kargoda hasara ugrarsa karsilayacakmisiniz diye.
Sormadan almiyorum.
evet canım ku tu sunu atmıştım. Güzelce sardim bi not yazdim icine iliştirdim. Cok şükür iade ettiler parami.

Bende yaptım bu kürleri.
O ay hamile kaldım.

Zelalke takvimin hayırlı olsun.

Eşim oğlum için tiyatroya bilet almış
Dolaptan bezelye yaptım
Boşaltmam lazım dolabı. Çok bezelye dolma biber koymuşum her hafta yapsam bile yaz gelir
tesekkurler tatlim

kizlar dolar hakkinda fikriniz varmi dususte diye oylesine bi doviz hesabi actim biraz alipta al sat falan ogrensemmi diyorum:halay: vadeli hesap ve altin hesabini dusunmedigimden bakim bi doviz nasi dedim.bi kac gund esim maas alcak 500 liralik alim diyorum bu ay altin yerine dolar almis olurum.ne dersinizo_O

selam kızlar.. ya ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. yemek de yapamıyorum doğal olarak.. bu sebeble halsiz düşüyorum.. acilen çözüm bulmam gerek yoksa bi yerlerde yığılıp kalacam..

Ah ah, geçecek bu günler. Hamileliğin en keyifli günlerine kavuşacaksın.

Selam kızlar

İnternetten bankanın cep şubesinden altın hesabıma altın alırken gece gündüz haftaiçi sonu farkediyor mu? Öyle bir şeyler duymuştum sanki

Selam kızlar

İnternetten bankanın cep şubesinden altın hesabıma altın alırken gece gündüz haftaiçi sonu farkediyor mu? Öyle bir şeyler duymuştum sanki
Mesai saatleri içerisinde alım satım yapmak gerekir, diğer saatlerde ve haftasonu, resmi tatillerde fiyatlarda büyük farklar oluyor

Bu gün ne zamandır ertelediğim göz Dr gittim gözlük yazdı ve ameliyat olman lazım dedi üniversite hastanesini önerdi oradan randevu alabilirsem gideyim dedim
Eşimde bir Prof bulmuş ama herşeyi özelde yapıyormuş bakalım hayırlısı diyeyim

Ordan arkadaşa gittik tatlı aldım çocuklar için 25 tl 10 tl de markete verdim meyve suyu aldım
Oturduk sohpet ettik bir şeyler yedik iyi oldu işten güçten uzun zamandır görüşmemiştik

günaydın güzel arkadaslarım:KK200:
dün aksam yine tatsiz gecti komsuyla tartıstım hala kendime gelemedim ama günümü mahvetmesine izin vermicem inşAllahEn Büyük TÜRKİYE
güne sizle baslamak istedim:spor:
dün aksam kumbara baya dolmustu birazda sinirim yatıssın vakit gecsin diye actım.1 ocakta 40 tl vardı içinde 1 ayda 170 tl olmus masAllah :cool::cool:bugun gram alcam inşAllah onla devam etcez kumbaraya kurbana kadar biriktimeyi dusunuyoruz kurban kumbaramız:KK6: @tr_lelli canım sz patlatınca ben de bu degerlerimi ve ilave kumbarada olanı söyleyeceğim heves edip foto bile çektim sizeee

Eklentiler

• IMG-20180201-WA0000.webp
    IMG-20180201-WA0000.webp
    10 KB · Görüntüleme: 110
Ah ah, geçecek bu günler. Hamileliğin en keyifli günlerine kavuşacaksın.
inşallah canım.. doğru düzgün yemek yemeyen ben akşam canım nasılda mumbar dolması çekti.. adı mumbar mı uzun olandan yani.. eşim yöresel yemek yapan bi lokantadan getirdi ( ev hanımları yapıyor, tertemiz oluyor orası).. nasıl iştahla yedim kendime geldim.. uzun zamandır böyle güzel yemek yememiştim..

kızlar günaydınnn
Dün aldığım pelusu sabah iptal ettim:)En azından zarar düştü:)Arkadasım almış cok basit bisey geldi,daha elime alır almaz bi topar tüyü kaldı elimde dedi.Ben de iptal ettim.Yelek almıştım yine pelus trendyoldan.O da öyle cok tüy döküyor.Artık mevsim sonu indiriminde bakarım.
Hayırlı günler herkese:kahve:

dün aksam yine tatsiz gecti komsuyla tartıstım hala kendime gelemedim ama günümü mahvetmesine izin vermicem inşAllahEn Büyük TÜRKİYE
dün aksam kumbara baya dolmustu birazda sinirim yatıssın vakit gecsin diye actım.1 ocakta 40 tl vardı içinde 1 ayda 170 tl olmus masAllah :cool::cool:bugun gram alcam inşAllah onla devam etcez kumbaraya kurbana kadar biriktimeyi dusunuyoruz kurban kumbaramız:KK6: @tr_lelli canım sz patlatınca ben de bu degerlerimi ve ilave kumbarada olanı söyleyeceğim heves edip foto bile çektim sizeee

Komşunla ne problemin vardı, kaçırmışım ben anlattı isen

inşallah canım.. doğru düzgün yemek yemeyen ben akşam canım nasılda mumbar dolması çekti.. adı mumbar mı uzun olandan yani.. eşim yöresel yemek yapan bi lokantadan getirdi ( ev hanımları yapıyor, tertemiz oluyor orası).. nasıl iştahla yedim kendime geldim.. uzun zamandır böyle güzel yemek yememiştim..

Afiyet olshn
Ben de bulantılarım geçince ilk nohut yemeği yemiştim. Hala unutamam tadını

Bereketli olsun canim
Komşuyla ne problem vardi anımsayamadım?

Back
X