Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Bişiy sorcam ev kredisini erken kapatan var mı. Ev kredi si erken kapanmaz diye bişiy duydum doğrumu bilginiz var mı

Ahh iyi tamam canım öyle duydum moralim bozuldu. Az bir borcumuz kaldı kapatalım istiyoruz 7 ay sonrası için tabii. Sağolasın

bak benimkini anlatayım.
23.000 borcum kalmıştı. elimizde 20.000 vardı(altın mı alsak, elde mi bekletsek diye kapatınca ki karımızı hesaplattık ve bizim ki 1500 liraydı. ne altın ne başka bişey bu kadar kazandırmaz diyip kapattık. bu sayede kredi notumda çok yüksek). erken kapatma cezası ödüyorsun(300 lira ödedim).
erken kapatma cezası ile birlikte 21,500 e kapattık 1500 lira kar ettik.

bak benimkini anlatayım.
23.000 borcum kalmıştı. elimizde 20.000 vardı(altın mı alsak, elde mi bekletsek diye kapatınca ki karımızı hesaplattık ve bizim ki 1500 liraydı. ne altın ne başka bişey bu kadar kazandırmaz diyip kapattık. bu sayede kredi notumda çok yüksek). erken kapatma cezası ödüyorsun(300 lira ödedim).
erken kapatma cezası ile birlikte 21,500 e kapattık 1500 lira kar ettik.
Canım bizimde elimizde 20 bin kadar var borçta 7 8 ay sonra 30 bin kalıo o vakte kadar üstünü biriktirip kapatıcaz. Yeni bir ev almak istiyoruz o yüzfen kapatıcaz biraz peşinat biriktirip yeni eve giricex. 6 yılda kapamış olucaz. Allah kısmet ederse.
Bazen eşim kredi devam ederken elimizdekini peşinat yapmayı düşünüyor ama 2. Bir ev kredisi vermezler verselerde bu kadar risk alamam bünyem kaldırmaz. Memleketten uygun bir daire alıcaz. Yazlık gibi kullanmaya.

Kızlar bugün duydum. Bulunduğum şehirde bir firma vardı çok büyük kapatmış
Ahh ahh işsizlet kadrosuna yenileri eklendi Rabbim herkrsin yardımcısı olsun.

Canım bizimde elimizde 20 bin kadar var borçta 7 8 ay sonra 30 bin kalıo o vakte kadar üstünü biriktirip kapatıcaz. Yeni bir ev almak istiyoruz o yüzfen kapatıcaz biraz peşinat biriktirip yeni eve giricex. 6 yılda kapamış olucaz. Allah kısmet ederse.
Bazen eşim kredi devam ederken elimizdekini peşinat yapmayı düşünüyor ama 2. Bir ev kredisi vermezler verselerde bu kadar risk alamam bünyem kaldırmaz. Memleketten uygun bir daire alıcaz. Yazlık gibi kullanmaya.

Kızlar bugün duydum. Bulunduğum şehirde bir firma vardı çok büyük kapatmış
Ahh ahh işsizlet kadrosuna yenileri eklendi Rabbim herkrsin yardımcısı olsun.

canım bizde krediyi kapatır kapatmaz, 1-2 ay içinde kredi çektik ve ev aldık. şuan kirada evimiz. krediyi kapatmazsan yeni kredi çekmek istediğinde maaş bordrondaki miktardan ödediğin miktarı düşerek senin çekebileceğin kredi tutarını belirliyorlar. yani kredin devam ederken kredi çekersen aylık ödemesi düşük olacağı için uzzzzuuuuuunnnn bir ödeme planı yaparlar bu da dehşet bi faiz demek. ben bu topiği okuyorum yazmasamda lellim bilir :) seni tanıyorum tutumlu insansın, peşinatı biriktirip alırsınız :)
biz karı koca çalıştığımız ve gelirimiz fena olmadığı için peşinatı ben ihtiyaç kredisi olarak çektim, eşimde mortgage ı çekti

canım bizde krediyi kapatır kapatmaz, 1-2 ay içinde kredi çektik ve ev aldık. şuan kirada evimiz. krediyi kapatmazsan yeni kredi çekmek istediğinde maaş bordrondaki miktardan ödediğin miktarı düşerek senin çekebileceğin kredi tutarını belirliyorlar. yani kredin devam ederken kredi çekersen aylık ödemesi düşük olacağı için uzzzzuuuuuunnnn bir ödeme planı yaparlar bu da dehşet bi faiz demek. ben bu topiği okuyorum yazmasamda lellim bilir :) seni tanıyorum tutumlu insansın, peşinatı biriktirip alırsınız :)
biz karı koca çalıştığımız ve gelirimiz fena olmadığı için peşinatı ben ihtiyaç kredisi olarak çektim, eşimde mortgage ı çekti
Sağol canım. İnş. Çekip ödeyebiliriz.
Bankayla gidip konuşmak lazım. Bizim tek maaş. O zaman zor olur eşimin kredi notu yüksek kredi kartı bile almıyoruz aman borç olur kredi notumuz düşer şeytana uyarız diye. Ne yapıyorsak çocuklar için. Şimdi ne yaparsak kar ilerde ne ev alınır ne para arttırılır

Sağol canım. İnş. Çekip ödeyebiliriz.
Bankayla gidip konuşmak lazım. Bizim tek maaş. O zaman zor olur eşimin kredi notu yüksek kredi kartı bile almıyoruz aman borç olur kredi notumuz düşer şeytana uyarız diye. Ne yapıyorsak çocuklar için. Şimdi ne yaparsak kar ilerde ne ev alınır ne para arttırılır

canım korkmayın, ilk ev çok zor ödeniyor ama ikinci daha kolay ödeniyor. aynen herşey geleceğe yatırım

Bir de adam beni çeyiz düzüyorum sandi.
:KK70:
Çeyiz mi hayırlı olsun dedi.
Saol abi dedim :)
Ikıncı bahaaaar yaşıyoooor göyyynüm..

Karşı dairemde kiraya verildi.

Kari-koca bir de kızları varmis 10 yaslarinda.

Kadınla tanıştım 30yasindaymis çalışıyormuş.
Babamla annemde vardi onlar zilime bastı tanışın diye.
Kadın senin mi 12 yaşında çocuğun var dedi.

Bugün hem yeni gelin sanilip hem de o yasta çoğumun olmasına sasiran (buna alışığım artik) birileri sebebiyle cok mesudumm.

Yaş aldıkça gençleşmeyi dusunuyorum artik :KK70:

Olmadı botox motox bakıcaz artik.

Yün saglikli fakat yıkayınca toplanır endisesindeyim.
Benim oglumun yorgani yün tamam sağlıklı ama yıkayamıyorum.

Senede bir kaç defada yikamaya versem 30tl asagi yıkamıyorlar 1 yorgan parasi vericem yenisini alirim daha iyi.

Mesela uyku setlerimi 2 ayda bir yikiyorum ben.

Yunu Mak. Atınca suyuda alınca iyice ağırlaşacak.

Ben yıkama derdi yuzunden hazir aliyorum.
YA bende anlamadim krem bana kirli gibi geldi.
Yani ben onu havalanırsam kirli gibi utanirim.
Beyaz alicam sanirim bilmiyorum biraz yorum okucam.
Yünü öyle sürekli yıkanayacaksın. Üzerine bir kat daha yüz diktireceksin tertemiz kalacak. Ayrıca yün makinaya atılmaz zaten canım. Yünü yüncüye vereceksin o açacak yıkayacak didecek kurutacak yeniden dikecek . Senede bir yıkatmak lazım elyaf gibi ayda bir olmaz yün

Yünü öyle sürekli yıkanayacaksın. Üzerine bir kat daha yüz diktireceksin tertemiz kalacak. Ayrıca yün makinaya atılmaz zaten canım. Yünü yüncüye vereceksin o açacak yıkayacak didecek kurutacak yeniden dikecek . Senede bir yıkatmak lazım elyaf gibi ayda bir olmaz yün
Yün terleyince falan sanki daha ağırlaşır
Kokar gibi bi algi var bende

YA aslinda kokmuyordur bana kokuyor.

Kime koklattiysam kokmuyor bisi dediler

Ben azıcık siyirtigim bakma sen bana :)

ah canim burda kokudan huylananlar bas temsilcisi var herkes en iyi koku alan bilir ama ben memnun degilim ya bazen hayat zindan oluyo her seyden hemen tiksiniyorum.en en gec 2 ayda bir yorganimizi yikarim mesela elyaf zaten. yün yorganimizda var ama bazada hayatta kullanamam hem agir oluyo hem de yikamasi cok zahmetli bana gelmez:halay:1.5senelik evliyim dusun halilarim 5 kere yikanmaya gitti.yikamaya yikatmaya karsi olaganustu sevgim var:olamaz::KK48:

ah canim burda kokudan huylananlar bas temsilcisi var herkes en iyi koku alan bilir ama ben memnun degilim ya bazen hayat zindan oluyo her seyden hemen tiksiniyorum.en en gec 2 ayda bir yorganimizi yikarim mesela elyaf zaten. yün yorganimizda var ama bazada hayatta kullanamam hem agir oluyo hem de yikamasi cok zahmetli bana gelmez:halay:1.5senelik evliyim dusun halilarim 5 kere yikanmaya gitti.yikamaya yikatmaya karsi olaganustu sevgim var:olamaz::KK48:
Nolcaz biz böyle ya
Annem yikamakdan eskitiyosun zaten diyor hep.
Napim ama sinmiyor icime.
Yazın ne güzel balkonu yıkıyorum nevresimler sallandiriyorun efil efil.
Mis gibi yumoş kokuyor bakıp izliyorum
Hele beyaz çamaşırları izlemek hobim :)

Nolcaz biz böyle ya
Annem yikamakdan eskitiyosun zaten diyor hep.
Napim ama sinmiyor icime.
Yazın ne güzel balkonu yıkıyorum nevresimler sallandiriyorun efil efil.
Mis gibi yumoş kokuyor bakıp izliyorum
Hele beyaz çamaşırları izlemek hobim :)
bnim kiyafetlerde oyle mesela yikamaktan ya rengi soluyo ya agzi burnu kayiyoo_O
dusun soylemesi ayip 20tane alt camasirim vardir 1 hafta zor dayaniyo.namaz kiliyorum ck sukur.nokta ucu kadar bise gorsem yok boyle olmaz diyip degisyorum inanirmisin cantamda bile her sartta camasir tasirim:KK55:

Bak beyaz yüz diktireceksin bebişim onu yıkayacaksın 2 kat diktir sende :dondurma:

Yıkanınca toplanmıyor dimi?
Bir de su tereddutum var evimde kombi hep yanıyor ama kuzey cephe zor ısınan bir ev.
Acaba ısıtmaz mi? Düşüncesi var.

Uyku setim var mesela sanirim elyaf oluyor içleri o ısıtıyor yani kışında onunla yatiyoruz
Yıkanınca toplanma olmadı. Ama bizim ev sıcak oluyor, o yüzden sıkıntı yaşamadık. Size ince gelir mi bilemedim.

Kızlar slm napıosnz
Ay simdi bi drla görüştüm Bursa da iyimis haziran gibi tüp bebeğe gecelim diyorz biz.Muayene ücreti 500 tlmis ben sok:skandal:Az pahalı dedilerde bukadr beklemiyordum.Herhalde tüp için 10-15 ister.:KK14:Allahım yıkıldm suan..Hadi tedaviyi bisekilde hallederim de ,altınlarla filan.2 kere muayeneye gitsm ayda evi barkı kapamam lazım m oof off:bicak:

canım korkmayın, ilk ev çok zor ödeniyor ama ikinci daha kolay ödeniyor. aynen herşey geleceğe yatırım
Bizde öyle diyoruz cnm
İlk çok zor oldu. Şimdi ödediğimiz para kiradan az kaldı.belki 2 3 yıl zorlar ama yine bir süre sonra rahatlar elimiz. Artık oğlum büyüdü kısmetse bende çalışırım. İşin zor kısmı bitti şükür

Kızlar slm napıosnz
Ay simdi bi drla görüştüm Bursa da iyimis haziran gibi tüp bebeğe gecelim diyorz biz.Muayene ücreti 500 tlmis ben sok:skandal:Az pahalı dedilerde bukadr beklemiyordum.Herhalde tüp için 10-15 ister.:KK14:Allahım yıkıldm suan..Hadi tedaviyi bisekilde hallederim de ,altınlarla filan.2 kere muayeneye gitsm ayda evi barkı kapamam lazım m oof off:bicak:
Şaşırmış o dr.

Back
X