Küçük Düşün Büyük Olsun!

Onlar öyle yapman gerektiğini düşündü belki de
Sana da in diyemezlerdi bakar bakar kaparlardı. Var işte böyle kavgacı tipler
Neden ineyim ki bende yetişkin bir bireyim ve o apartmana aidat veriyorum. Varya sırf kadını bir arkadaştan duydum tanıyorum x in karısı çirkef gibi laf söyledi derler diye sustum . Bizim bu camiya dedikoduya bayılır hemen Ordu evinde oturana bile gider laflar

Ah bu dedikodu.
Ya canım cahile uymayacaksın. Sen istediğin kadar güzel davran konuş ya da konuşma sonuçta onlar anlamak isyedikleri gibi anlayacaklar.dedikodu işinede takılma kim ne derse desin.içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ama çat çat kavga içinede girme.kavga etmeyi becerebilecek tipler olduğumuzu düşünmüyorum

Ah bu dedikodu.
Ya canım cahile uymayacaksın. Sen istediğin kadar güzel davran konuş ya da konuşma sonuçta onlar anlamak isyedikleri gibi anlayacaklar.dedikodu işinede takılma kim ne derse desin.içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ama çat çat kavga içinede girme.kavga etmeyi becerebilecek tipler olduğumuzu düşünmüyorum
Ayyy valla haklısın kesin beceremem zaten o anlarda şaşırıp kalıyorum böyle :oha::halay:

Bugün çok sinirlendi Kızlar ya. Akşam saat 16:00 da acele acele meyve alıp tatlı yapmak için markete gittim. Geri dönüşte asansör 2. Katta durdu 3 tane filan küçük çocuk tekrar kapattım benim kata bastım. Bu sefer 3. Katta durdu ben tekrar düğmeye bastım kapansın yukarı çıkmak için. Kapıyı zorla açtılar 2 bayan birisi eşimin iş arkadaşının eşi yüz yüze tanışmadık ama bi arkadaş söylemişti onun 3. Katta oturduğunu. 2 kişi birde bebek arabası . Dedim ki kapıyı kapatır mısınız yukarı çıkıcam dedim. Bir tanesi dedi ki bizde aşağı inicez. Bende dedim ki ben zaten 5. Kata bastım isteseniz de inemezsiniz önce 5 e çıkacak. Zorla kapıyı kapattılar bende benim kata çıktım. Arkamdan bağırıyorlardı ses benim kata geldi saygısız birde aynı apartmanda oturuyoruz diye. Ben o an sırf eşler birlikte çalışıyor diye aşağı seslenip birşey demedim ama inanılmaz sinirlendim burada ne suçum var anlamıyorum birde böyle sinirli söylemedim normal söyledim
Biiz ilk evlendik üst katta bi kız bi anne yasıyo kız üni.hazırlanıordu ,gündüz yokuz aksm eve geliyorız,yukarda ip atlıyo,esim sakin biri,1 oldu 2 oldu en son çıktım yukarı bi aksm dedim olmyu böyle falan.Neyse özür dilediler bi kaç gün sonra sabah mutfağa giriyrum tam üst kat mutfağın kızın odası,anammm ne bagrınmak,uyutmuyormuş,saygısızmışız,bikaç gün sonra annesiyle karşılaşınca dedim bi sıkıntı mı var?Mutfaktan yukarı ses gidiyomus hanım efendi uyanıyomus.Bu arada benle baraber cıkıyo evden,8 de okula gidiyodu.Ben nasıl uyutmuyosam.Dedim kusura bakmasın ben kahvaltı etmeden çıkamam evden.Bir de yukardan asagı anlarımda,asagıdan yukarı nasıl gider ses.Ana kız esimin banyoda sarkı söylemesine bile laf etmişlerdi.Dedim siz hastasınız ve benim evimi dinliyorsunıuz farkında mısınız?1 yıl sonra kız ünic,.kazandıda kurtulduk.Bazı insanlar huzursuzluk çıkarmaya yer arıyor cnm.Hic cvp verme kudursun.

Selam kızlar

bende 10 yıllık bir ev aldım.
içini istediğim gibi yaptırmak için
sıfır evlerde mutlaka sevmediğim desenler renkler olucaktı.

ama tr_lelli tr_lelli ev yenilenirse istediğin gibi seçme sansın var.

Selamlar

1345 lira param var.
400 lira yakıt+aidat (380-400 arası)
160 lira temizlik (2 senedir 150 idi)
Bir de lazere gitcem (150 olabilir)

635 lira para kalıyor. Bu para ayın 15 ine kadar yetecek.
Rahat rahat yeter dimi

lazer epilasyon alıp evde yapmayı düşünüyorum.

Biiz ilk evlendik üst katta bi kız bi anne yasıyo kız üni.hazırlanıordu ,gündüz yokuz aksm eve geliyorız,yukarda ip atlıyo,esim sakin biri,1 oldu 2 oldu en son çıktım yukarı bi aksm dedim olmyu böyle falan.Neyse özür dilediler bi kaç gün sonra sabah mutfağa giriyrum tam üst kat mutfağın kızın odası,anammm ne bagrınmak,uyutmuyormuş,saygısızmışız,bikaç gün sonra annesiyle karşılaşınca dedim bi sıkıntı mı var?Mutfaktan yukarı ses gidiyomus hanım efendi uyanıyomus.Bu arada benle baraber cıkıyo evden,8 de okula gidiyodu.Ben nasıl uyutmuyosam.Dedim kusura bakmasın ben kahvaltı etmeden çıkamam evden.Bir de yukardan asagı anlarımda,asagıdan yukarı nasıl gider ses.Ana kız esimin banyoda sarkı söylemesine bile laf etmişlerdi.Dedim siz hastasınız ve benim evimi dinliyorsunıuz farkında mısınız?1 yıl sonra kız ünic,.kazandıda kurtulduk.Bazı insanlar huzursuzluk çıkarmaya yer arıyor cnm.Hic cvp verme kudursun.
Bende cvp vermedim ama sonra pişman oldum canım

Günaydım kızlarrr
bu hafta esimi zor tuttumm,dısarda yiyelim de dısarda yiyelim:bicak:Hayır hafta iici yesek hafta sonu yine gidilcek boşa masraf yapmıcaz dedim.Dün aksm almaya geldi beni,süpriz yapmış güya:)Maksat dısarda yesin::bicak:yedik artık kırmadık,55 tl
ordan dizin var senin dedi markete girdi meyve alıp çıkardım 7 tl
gelirken bana sürpriz yamıs tepsi almış bim den ahşap 8.90(ev tepsi dolu ama neyse:halay:)
Aksamda tutturdu pazar Eskisehre gidelim çiğbörek yemeye diyee:silah:Ay bu adamın gezmesi beni öldürcekkk:KK14:
sabah kumbaraya 80 tl attım.Martta 2.asılamaya geccez.750-1000 tl arası tutar diye düsünüyırm.İlki 750 tl tutmuştu ama son zamlardan sonra 1000 tl kafamdaki rakam.(kan testi bile 30 dan 40 a çıkmış)Hedefim kumbaradan yarı parasını çıkarmak .Ama benim adam müsaade ederse:confused:

daha sonra denk geldiğinde söyle
arkamdan saygısız dediniz
zaten asansör cıkıcaktı yukarı diye
ben lafımı esigemiyorum.
o an tepkimi belli ediyorum.
Ben zaten o an ben zaten 5. Kata bastım isteseniz de inemezsiniz dedim boş boş bakıyorlardı yüzüme

Günaydım kızlarrr
bu hafta esimi zor tuttumm,dısarda yiyelim de dısarda yiyelim:bicak:Hayır hafta iici yesek hafta sonu yine gidilcek boşa masraf yapmıcaz dedim.Dün aksm almaya geldi beni,süpriz yapmış güya:)Maksat dısarda yesin::bicak:yedik artık kırmadık,55 tl
ordan dizin var senin dedi markete girdi meyve alıp çıkardım 7 tl
gelirken bana sürpriz yamıs tepsi almış bim den ahşap 8.90(ev tepsi dolu ama neyse:halay:)
Aksamda tutturdu pazar Eskisehre gidelim çiğbörek yemeye diyee:silah:Ay bu adamın gezmesi beni öldürcekkk:KK14:
sabah kumbaraya 80 tl attım.Martta 2.asılamaya geccez.750-1000 tl arası tutar diye düsünüyırm.İlki 750 tl tutmuştu ama son zamlardan sonra 1000 tl kafamdaki rakam.(kan testi bile 30 dan 40 a çıkmış)Hedefim kumbaradan yarı parasını çıkarmak .Ama benim adam müsaade ederse:confused:
Aynı benim koca ya valla zorla sokakta yeme derdinde dışarda yediğimizle ooo eve neler alırım neler :halay:

Bizde biliyorum gezmeyi yemeği içmeyi ama kenarda üç kuruşumuz olsun istiyoruz ama işte anlayan Yok:KK14:
bi dünya masrafımız var,bana diyorki bu yaz 2 otel ayarlayalım,agıstosta bi çıkalım,eylülde bi çıkalım.Gömü bulduk herhalde benim haberim yok:bicak:

selam kızlar mutlu hafta sonları herkese :) benim gibi çalışanlarada kolay gele :)

1 haftadır kv kp bizde daha ne kadar kalacaklarida belli degil. Esimin maas gunu pazartesi gunu bizimde elimizde sadece 100 tlmiz kaldi. Kk kullanmiyoruz ya yarin napicaz hic bilmiyorum bana fikir verirmisiniz kizlar bi konuda? Simdi buyuk ihtimalle yarin gezmeye gideriz gezerkende hadi ben zaten alisveris yapmamda bi yere yemege girsek bizdede yeteri kadar para olmadigi icin kk limit acmak zorunda kalicaz. Onun disindada esimle piknige gidelim diye konustuk evde malz. Var biraz daha alsak max 50 tl tutar. Diger turlu yemege gitsek 130dan asagi tutmaz. Yada hava iyi olmazsada evde mangal malz var diye eve gidelim deriz diye dusundum ama uzuluyorumda boyle dusununce. Ama para yok yani kk limit acarsak olur sadece. Sizce napalim lutfen size guveniyorummm baska fikirlerede acigimm :)))

selam kızlar mutlu hafta sonları herkese :) benim gibi çalışanlarada kolay gele :)

1 haftadır kv kp bizde daha ne kadar kalacaklarida belli degil. Esimin maas gunu pazartesi gunu bizimde elimizde sadece 100 tlmiz kaldi. Kk kullanmiyoruz ya yarin napicaz hic bilmiyorum bana fikir verirmisiniz kizlar bi konuda? Simdi buyuk ihtimalle yarin gezmeye gideriz gezerkende hadi ben zaten alisveris yapmamda bi yere yemege girsek bizdede yeteri kadar para olmadigi icin kk limit acmak zorunda kalicaz. Onun disindada esimle piknige gidelim diye konustuk evde malz. Var biraz daha alsak max 50 tl tutar. Diger turlu yemege gitsek 130dan asagi tutmaz. Yada hava iyi olmazsada evde mangal malz var diye eve gidelim deriz diye dusundum ama uzuluyorumda boyle dusununce. Ama para yok yani kk limit acarsak olur sadece. Sizce napalim lutfen size guveniyorummm baska fikirlerede acigimm :)))
1 haftadır sizdelermiş zaten,ben olsam evde yiyelim derim.2günlük gelseler hadi bi avm yapılır,bi yemeğe çıkarılır tmm da 1 hafta sizdelerse kusura bakmasınlar.Evde yerim yani.

Back
X