Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hatta diyorum ki 500 liralık altın alayım.
Kalan 135 le geçineyim. Sonuçta elimizde ne kadar para varsa ona güvenip çok harcıyoruz. Az kalırsa elimde az harcarım
Canım olduki sıkıştın bozdurmak zorunda kalırsan diye bi dusundum.

Kısa vadede altın almaya acayip karşıyım
Bozdururken alış satış hesap edince elim titriyor benim.

Bu yaz buralar tamamen verilmicekse falan bende mutfağı yaptiricam.
Uff yıkılırsa yikilsin napim kira vermiyorum sonucta.

Babam pazarlık yaparız dedi.

Zaten üst modül ve kapaklar degiscek tutsunda 2bin tutsun
1.500e yaptırırız diyoruz bakalim.

Çok sıkıldım artık beklemekden..
Zaten baska yaptirilcak bisi yok yani iç kapilar banyo falan girsem varda detaylı girmiyorum artik.

Mutfağı halletsem yeter diyorum.

Darlandum.

Canım hic düşünme derim.
Benim karşı dairemden çıkanlar 700tl oturuyorlardi.
Babam mutfak dolabını ve muslukları yeniletdi.
Bir de badana boya 1000tl kiraya verdi..
Bazı yani acikcasi bir cok kiracı evi hor kullanıyor kirayada vereceksin o ki 1.sinif malzeme seçme derim.
Canım zaten özellikle mevkiye bakıyorum çarşı içi olsun kiraya çabuk verilebilsin diye.yoksa başka ilçelerde güzel daireler var. Gidip bankayla konuşcam ödersem ne kadar kar zarar olur. Krediyi kapatıp yeni bir ev kredisi çekmeyi düşünürsek daha iyi daireler bulabilirim.

Yemek yapmadım ne yapıcağımıda bilmiyorum
Bugün hiö bir iş yapmak istemedi canım
Dışarı çıkıp gezmek istiyorum

Ben yine istanbul yolcusu..
2,5 yildir otobus sirketine kazandirdiklarimiz ne kdr olmustur acabaaa
Bir ara haftada 4 defa git gel yaptik 2 kisi

Bu haftasonu lcw beli lastikli pantalon alacagim rahatligina alistim elim digerlerine gitmiyor. Birde begenirsem triko patlatirim bu kis sadece 2 kazak 1 pantalon aldim darlandim alisveris istiyorum

Bugun benim celik servis takimlarimdan bir parcayi tek ilave aldim. 2016 Eylulde 50 tl olan set 84 tl olmus. Servis kasigi ilave ettim sorfamda tek takim olsun istedim. Boyle eksiklerimi tamamlamak mutlu ediyor

Bi tane teyze vardi burda bi komşunun k.v öldü kadin..
Kadının adını bilmiyordum hep idare diyorlardı
30 yaşında dul kalmış 2 cocukla.
Hep idare etmis evlenmemiş büyütmüş evermiş çocuklarını torununun torununu gordu kadin.
Adi idare sanardim Ayseymis
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ben yine istanbul yolcusu..
2,5 yildir otobus sirketine kazandirdiklarimiz ne kdr olmustur acabaaa
Bir ara haftada 4 defa git gel yaptik 2 kisi

Bu haftasonu lcw beli lastikli pantalon alacagim rahatligina alistim elim digerlerine gitmiyor. Birde begenirsem triko patlatirim bu kis sadece 2 kazak 1 pantalon aldim darlandim alisveris istiyorum
Geçen ay beli lastikli pantolonlardan ben de almıştım siyah
Iki da kazak
Hakkaten çok rahatmış canım

Ev halkı uyudu.
Cipsi açtım tuce_tuce tuce_tuce son cipsim
Birde patAtes kızartması vardı ekmek arası yaptım.
Artık sağlıklı beslenicem ve günde en az 8 bardak su içicem.

Allah rahmet eğlesin lelli

Ev halkı uyudu.
Cipsi açtım tuce_tuce tuce_tuce son cipsim
Birde patAtes kızartması vardı ekmek arası yaptım.
Artık sağlıklı beslenicem ve günde en az 8 bardak su içicem.

Allah rahmet eğlesin lelli
Benimde canım inanılmaz istiyor Zeynep ya en çok patos acılı şuan olmalıydı

Bugün çok sinirlendi Kızlar ya. Akşam saat 16:00 da acele acele meyve alıp tatlı yapmak için markete gittim. Geri dönüşte asansör 2. Katta durdu 3 tane filan küçük çocuk tekrar kapattım benim kata bastım. Bu sefer 3. Katta durdu ben tekrar düğmeye bastım kapansın yukarı çıkmak için. Kapıyı zorla açtılar 2 bayan birisi eşimin iş arkadaşının eşi yüz yüze tanışmadık ama bi arkadaş söylemişti onun 3. Katta oturduğunu. 2 kişi birde bebek arabası . Dedim ki kapıyı kapatır mısınız yukarı çıkıcam dedim. Bir tanesi dedi ki bizde aşağı inicez. Bende dedim ki ben zaten 5. Kata bastım isteseniz de inemezsiniz önce 5 e çıkacak. Zorla kapıyı kapattılar bende benim kata çıktım. Arkamdan bağırıyorlardı ses benim kata geldi saygısız birde aynı apartmanda oturuyoruz diye. Ben o an sırf eşler birlikte çalışıyor diye aşağı seslenip birşey demedim ama inanılmaz sinirlendim burada ne suçum var anlamıyorum birde böyle sinirli söylemedim normal söyledim

Bugün çok sinirlendi Kızlar ya. Akşam saat 16:00 da acele acele meyve alıp tatlı yapmak için markete gittim. Geri dönüşte asansör 2. Katta durdu 3 tane filan küçük çocuk tekrar kapattım benim kata bastım. Bu sefer 3. Katta durdu ben tekrar düğmeye bastım kapansın yukarı çıkmak için. Kapıyı zorla açtılar 2 bayan birisi eşimin iş arkadaşının eşi yüz yüze tanışmadık ama bi arkadaş söylemişti onun 3. Katta oturduğunu. 2 kişi birde bebek arabası . Dedim ki kapıyı kapatır mısınız yukarı çıkıcam dedim. Bir tanesi dedi ki bizde aşağı inicez. Bende dedim ki ben zaten 5. Kata bastım isteseniz de inemezsiniz önce 5 e çıkacak. Zorla kapıyı kapattılar bende benim kata çıktım. Arkamdan bağırıyorlardı ses benim kata geldi saygısız birde aynı apartmanda oturuyoruz diye. Ben o an sırf eşler birlikte çalışıyor diye aşağı seslenip birşey demedim ama inanılmaz sinirlendim burada ne suçum var anlamıyorum birde böyle sinirli söylemedim normal söyledim
iste boyle insanlar apartmanda oturmamali.sorsan her yer onlarin gicik oluyorum ya.ortak kullanim alani olan yerde herkes uycak kuralina sanki dersin ozel asansorleri.bizimkinde de kapiyi aciyolar mesela iki saat evden cikan diger kisiyi bekliyolar. e bende mecbur asagida bekliyorum.

Hiç başta kapıyı kapatırmısınız yukarı çıkacağım demeseydin keşke, sonuçta önce yukarı çıkacak, onlar da görür anlarlardı belki. Onlar kavga etmeye yer aramışlar belli ki

Canım yeme. Yedim pişmanım ama yedim işte bitti artık kesinlikle almıcam

Ya canım var böyle insanlar boşver uyma en iyisi öyle.
Benim aşağı komşum biraz problemli. Ben çalıştığım dönem c.tedi silkelenme günü yapıldı. O gün evdeyim diye herkes kabul etti. Yöneticilikte herkes daire sahibi diye sıralı bunlara geldi sıra önce silkelenme günü değişti. Sonra oğlum ekmek kemirmeyi çok severdi sofra bezi aldım yayrdım kırık dökerdi onu silkeledim mermer geniş bizim baiırdı çağırdı mermerden düşüyormuş ona koyamazmışım çarşamba günü hariç silkeleme yapamazmışım ki biz sofra bezinde yemek yemiyorux bunu bildipi halde girişe not yazdı
Merdivenleri silicem dedi asansör içinde bırakıyor defalarca güzellikle kovaya benim kapımın önüne koyma asansöre koyma defim. Dememişim gibi inatla koyuyor bizde dışarı çıkarken oğlum çarptı tüm su döküldü. Yine bağırdı çağırfu ne dikkatsizmişim yani çocuk 2 yaşında düşebilirfr içine kaç kez uyardım kapımı kilitleyim kovamı takip edeyim
Alır vebek arabasını atar kapımın önüne
Herkesin kapı önü paspasını silker benimkini silkmez
Ben açarım kapıyı açtığım gibi dinlio sanki kapıyı açıp asansör çağırır ve kapıyı açık tutar.
Bunlara rağmen yinede her gördüğümde selam veriyorum komşu hakkı diyorum
Sadece kova döküldüğünde bende çıkış yapmıştım biraz. Yönetici komşuyada söulefim kaç kez burakmasın kovayı burda dye anlamıyor anlamıyor.

Asansörde karşılaşıncada sıra önce binenindir sen incen onlar mı incek binselerde asansör önce çıkacaktı boşuna çıkarlardı.

Hiç başta kapıyı kapatırmısınız yukarı çıkacağım demeseydin keşke, sonuçta önce yukarı çıkacak, onlar da görür anlarlardı belki. Onlar kavga etmeye yer aramışlar belli ki
Ya öyle boş boş bakıyorlardı canım bebek arabası da var sığmayacaktık bir an refleks ile söyledim

Asansörde karşılaşıncada sıra önce binenindir sen incen onlar mı incek binselerde asansör önce çıkacaktı boşuna çıkarlardı.
Ben anlamadım o an ne yapmam lazımdı ki ben inecektim o an onlar mı binecekti

bn asansore hic binmez oldum. 3 katta oturuyrm. Apartmandaki cocuklardan illallah geldi.surekli basip binmiyorlar. Bazen okula giderken 4 5 6 7... butun katlarda durdugunu bilirim. Baktim her sabah ayni tantana artik beklemeden yuruyerek inip cikiyorum

iste boyle insanlar apartmanda oturmamali.sorsan her yer onlarin gicik oluyorum ya.ortak kullanim alani olan yerde herkes uycak kuralina sanki dersin ozel asansorleri.bizimkinde de kapiyi aciyolar mesela iki saat evden cikan diger kisiyi bekliyolar. e bende mecbur asagida bekliyorum.
Herkese aşırı tahammül ettiğimi düşünüyorum artık biliyor musun. Hatta evden çıkmadan temizlik yapmıştım kendi kendime bazı kararlar almıştım. Artık gerektiğine gerektiği dersi vericem çok netim bu konuda . Üst kat mesela gece 12 de çamaşır makinası sesi geliyor uyardım güzellikle olmadı . Artık yakaladığım an msj atıcam bozucam onu

bn asansore hic binmez oldum. 3 katta oturuyrm. Apartmandaki cocuklardan illallah geldi.surekli basip binmiyorlar. Bazen okula giderken 4 5 6 7... butun katlarda durdugunu bilirim. Baktim her sabah ayni tantana artik beklemeden yuruyerek inip cikiyorum
Ben 5 te oturuyorum merdiven boşlukları çok karanlık geliyor bana o yüzden .

Back
X