Sağol cnm minimal olan adresi attim özeldenhayırlı olsun..
küçük şeylerle mutlu olabilmek bence nadir yaşanan bi durum...en güzeli de bu...
Evinizin müteahit e verilme durumu vardı diye hatırlıyorumYaaa ben hiç bakamadım bugün
Hem param yok hem isim vardi
Fakir emme gururluyum :)
Annemler karşı daireyi kira verdiler derken başka daire bosaldi.
Tadilat yapılıyor orayada.
Ustalar yıllar tanıdığımız abiler yemek çay kek vs ikramda sınır yok bizde.
Anneme yardım ettim.
2 mak. Çamaşır yıkadım astim
2 ip topladim.
Toz aldım evi toparladim.
Ancak oturdum.
Dünden yemegim var çok sukur.
Sadece ütüm kaldi.
Havada ne kapandı öyle bugün.
Kumbara isi ilerlemedi bende bu sefer.
Çünkü harcadıkça birikmedi.
Gerçi birikenide harcicam zaten.
Başka bahara artik.
Ben hep diyorum birikim kucuk kucuk olur ama istekleri itelememekte lazim.bende aynı kafadayım.Evet birikim güzel sey,ilersi için ama ben bi daha 30 olmucamEvlenirken düğün borcu vs hepsini kendimiz ödedik Yoruldumnmm
Evinizin müteahit e verilme durumu vardı diye hatırlıyorum
Ertelendi mi
Zamdan dolayı canim bizede 92tl geldi.Bugün elektrik faturası gelmiş. 134 tlşaştım kaldım. Üstelik bir hafta evde değildik. Ödedik mecburen.
Altın ve döviz ne olur acaba. Almak için biraz beklesem mi diye tereddüt ettim
Kızlar acil yardım
Eşim kemik almış kaynatmaya az suda beklettim kaynatıorum kaç saat kaynardı ya. Mikrop kapcaz gibi geliyor
Kızlar günaydın
Tek tek alıntılayamadım Rabbim hepinizden razı olsun. Komşularım sağolsunlar hiç yanlız bırakmıyorlar.. Her akşam duasına geliyorlar.. Kayınvalidem bizde kalıyor ben alışana kadar kalır inşallah.. Annemi yıkamaya bile kayınvalidem gitti.. Duasını her gece o yapıyor.. lokmasını da yaptı , yengemler komşularım kızarttı.. Rabbim hepsinden razı olsun.. Rahmetli babamda da herşeyini kayınvalidem yapmıştı.. Götürdük yerleştirdik anneciğimi pazartesi günü yerine , babacığımın yanına.. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.. Peygamber efendimize komşu eylesin inşallah...
Annem öldüğünden beri kaç gündür vesvese var hep üzerimde.. koridordan geçerken annemin odasının kapısına takılıyor hep gözüm.. gece uykudan bayılana kadar yatamıyorum.. Yatsıyı kılarken hep tereddütle , tedirgin kılıyorum.. Allah affetsin , annemden korkmuyorum ama başka bi korku , değişik bi tereddüt var içimde..
Dün kayınvalidem annemin odasını temizleyelim tereddütlerin korkuların azalsın dedi.. süpürdük sildik sanki biraz daha hafifim bugün.. Herkes gidince ne yapıcam bilmiyorum.. Eşim de işe başladı.. kayınvalidem çabuk gitmez inşallah...
Yaaa ben hiç bakamadım bugün
Hem param yok hem isim vardi
Fakir emme gururluyum :)
Annemler karşı daireyi kira verdiler derken başka daire bosaldi.
Tadilat yapılıyor orayada.
Ustalar yıllar tanıdığımız abiler yemek çay kek vs ikramda sınır yok bizde.
Anneme yardım ettim.
2 mak. Çamaşır yıkadım astim
2 ip topladim.
Toz aldım evi toparladim.
Ancak oturdum.
Dünden yemegim var çok sukur.
Sadece ütüm kaldi.
Havada ne kapandı öyle bugün.
Kumbara isi ilerlemedi bende bu sefer.
Çünkü harcadıkça birikmedi.
Gerçi birikenide harcicam zaten.
Başka bahara artik.
Ruya rabbim rahmet eylesin tekrar.
Bir süre olur zamanla gecer.
Daha cok yeni
Ahh keske anneler ölümsüz olsa.
4 kat çift daire burasıMaşallah canım sizde de daire bol :) Allah daha çok versin.
Ben de hiç kumbaraya para atamıyorum eskisi gibi ;(
b12 degerine baktirmanizi tavsiye ederim halsizlik bas donmesi vs hallerini en cok etkileyen deger b12Annem bugünlerde halsiz iştahı da yok eczaneden balık yağı vitamin ,devit3 taylot falan aldım 127 tl BİM'den Abur cubur 35 tl kardeşimi spora yazdırdım 300 de oraya ödedim.462 TL gitti akşam akşam.İnşallah şu vitaminler işe yarar
4 kat çift daire burası
Ama kullanışlı degil ya eski model tesisat şekil vs.
Çok şükür tabiki ac açıkda degiliz
b12 degerine baktirmanizi tavsiye ederim halsizlik bas donmesi vs hallerini en cok etkileyen deger b12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?