Evet B12 düşük bugün iğne vuruldu.Zaten meme kanseri 7 yıldır.Geçen ayda kolonoskobi oldu.Çok şükür sonuçlar iyi bişey yok ama birden oldu.Maşallah bugün iyi gibi ben de ne olur ne olmaz aldım vitaminleri takviye olsun dedim.
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen nasılsın?elecda iyimisin?
valla kemik suyu için onu 12 saat falan kaynatıyorlar cnm.jöle kıvamına geliyormuş.Kısık ateşte sabahtan aksama kadr kaynatılıyor diye biliyorm ben
Z zynpzeynep 1 saat kaynasa kafi bence
Ama ben oğluma ilikli kemik kaynatırdım sonra onu balkonfa 1 gece soğuturdum üzerindeki yagi alirdim.
O yağı al bence donuk yağ o damar tıkar.
Çok kaynarsa vitamini kalır mı ya 3 saat fln kaynattım jel gibi oldu.Aslinda hic fokurdatmadan 24 saat kaynarmis. Ama fokurdarsa kiymeti kalmiyormus 12 saatte yeterli diyorlar.
Çok kaynarsa vitamini kalır mı ya 3 saat fln kaynattım jel gibi oldu.
Ay zaten pinpirikten ölcem. Dr lar çare bulamadı ne olcak bu halim
Yaktım altını biraz daha canımfokurdamadan en kisik ateste uzun sure pisirilmesi gerektigini aksi halde zararli hale geldigini okumustum. Instagramda satis yapan buyuk sayfalarda bu sekilde yapiyor facebook saglikli yasam gruplarindada tarif boyle
Kendi evimiz canım Rahmetli babamdan kalmıştı.. Vefat edince kendi istediğim gibi tadilatını yaptırdım buraya taşındım.. Tek çocuğum zaten.. Değiştirmekte istemiyorum evimi seviyorum :)Rabbim sabır versin.Kendi eviniz mi taşınma ihtimaliniz olamaz mı?
Ruya rabbim rahmet eylesin tekrar.
Bir süre olur zamanla gecer.
Daha cok yeni
Ahh keske anneler ölümsüz olsa.
Sahol canim ıyiyim bende.İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen nasılsın?
Canım önce tencerede su kaynamaya başlayıncaya kadar kemikleri bekletiyorum sonra o suyu döküyorum su siyah oluyor zaten.Sonra da tekrar su koyup kısık ateşte 10 saat falan kaynıycak ama fokurdamadan kaynamalı.Uzun süre olduğu için ilik çıkıyor.Düdüklüde yaparsam da 2-3 saat kaynatıyorum ben.Soğuduktan sonra da üstündeki yağı alıp karton bardaklara koyuyorum.Kızlar acil yardım
Eşim kemik almış kaynatmaya az suda beklettim kaynatıorum kaç saat kaynardı ya. Mikrop kapcaz gibi geliyor
Sabırlar versin Allah tekrardan cnm..Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar..
Kv erkenden evine gitti akşam duaya gelecekmiş.. Eşim de işe gitti tek başıma kızımla kaldım.. Bu gece sabaha karşı eşim toplantı için şehir dışına yola çıkacak.. pazar akşam 7 gibi anca döner.. Yiğenim gelecek hafta sonu kalmaya belki kv de kalır bilmiyorum duruma göre bakıcaz bakalım..
Pazar günü 7 si okunacak.. hediye vermeyi istiyorum gelenlere.. Ne alayım kızlar ?
GünaydınGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar..
Kv erkenden evine gitti akşam duaya gelecekmiş.. Eşim de işe gitti tek başıma kızımla kaldım.. Bu gece sabaha karşı eşim toplantı için şehir dışına yola çıkacak.. pazar akşam 7 gibi anca döner.. Yiğenim gelecek hafta sonu kalmaya belki kv de kalır bilmiyorum duruma göre bakıcaz bakalım..
Pazar günü 7 si okunacak.. hediye vermeyi istiyorum gelenlere.. Ne alayım kızlar ?
Canım Allah kabul etsinGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar..
Canım ben annemin 7 si için mevlidimvar.com sitesinden set siparişi vermiştim. Ürünün resmini web sayfasından buldum. Ekliyorum.Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?