Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar.uykusuzum yorgunum oğlum hiç uyumadı gibi bişiy yani nasıl dayanıyor bilmiyorum aynaya baktım gözlerim şişmiş. Hiç bir uylusu gelmiş belirtiside yok. Alşam 2 de yattı sabah 7 de kalktı. 2 de yatıp da hemen dalmadı da.
Bu sinirle eşimede çattım biraz.
İşe giferken kötü geçirdim. İyi olmadı.

Öğlen börek poğaça yaptım yıllarfır eve tavuk girmemişti eşimin canı isteöiş tavuklu pilav onları haşladım.

Yeni ciciler alanlar güle güle kullanın

zelalke zelalke geçecek canım öyle düşün yoksa can sıkıcı bir hal alıyor her şey

elecda elecda zor bir durum şimdi halledersinizde doğum süreci ve sonrası sıkıntı bir ameliyat olsun o zaman bakın duruma olmazsa çok zor bu bakıcı işleri

Dün 1 kilo kıyma aldım 43 tl
20 tl iş yerine çay parası

Bu günde 45 tl pazara verdim
Bir şeyde almadım ama

Günaydın kızlar
aksm harcamam 10 tl(yine başladı market isleri benim)
Sabah poğaça falan aldım 9 tl
Bugun esime balık yiyelim dedim.Benden dedim:)(niye öyle bisy dediysem:D)bi 80-90 tl de oraya gder..Kumbaraya para atmadm henüz.

Ruya Ruya canım başınız sağolsun, anneciğin çok hayırlı bir evlada sahip ve şimdi de eşine kavuştu :dua:

tuce_tuce tuce_tuce tatlım Allahım sağlıkla kavuştursun sizi ve tüm askerlerimizi :dua: nasılsın gittin mi annene, ben kaçırmış olabilirim iyi misin?

Topiği takip ettim ama telaşeli bir dönem geçirdim bir türlü yazamadım. son 2 gündür de yatılı misafirim var ikramları ve yemekleri evdekilerden hazırlıyorum şimdilik bakalım.

Kumbaraya 20tl attım, dolmayacak uzun süre belli sanki dipsiz bir kuyu :işsiz:

Selam
Ben hala anneme yardım isleri falan
Yine ustalar calisiyor.
Dün akşam yemekleri yaptik annemde.
Bu sabah da kek ve benim klasik açmadan yaptim.
Maşallah açma hamurum resmen coştu 3 tepsi çıktı.
4 çayıyla yerler dedim.

Off daha heryer heryerde.
Nerden başlasam bilemedim esimde evde.

Ruya Ruya canım başınız sağolsun, anneciğin çok hayırlı bir evlada sahip ve şimdi de eşine kavuştu :dua:

tuce_tuce tuce_tuce tatlım Allahım sağlıkla kavuştursun sizi ve tüm askerlerimizi :dua: nasılsın gittin mi annene, ben kaçırmış olabilirim iyi misin?
Yeni geldim canım biraz iyiyim kendimi toparlamaya çalışıyorum . Dua ediyoruz bakalım bekliyoruz aylarca sürecek bir serüvene başladık

Merhabalar kızlar, nasılsınız?
Dün babama hediye kitap aldım, hala çok ayakta kalamıyorum. Mecbur kitapçıdan hediyemi alıp geçtim bende.
35 tl kredi kartından geçtim.
Bunun dışında harcamam olmadı.
Bugün de alışverişe çıkarız akşama ama ben ödemem onu:D

Yeni geldim canım biraz iyiyim kendimi toparlamaya çalışıyorum . Dua ediyoruz bakalım bekliyoruz aylarca sürecek bir serüvene başladık
Allah yardımcınız olsun bizim olduğumuz yerden de taburun doktoru çağrılmış bizimkilere daha emir falan yok ama heran herşey olabiliyor Allah hepsini korusun inşallah

Selamlar

Dün kıyafet alışverişi yaptık 350 tl
Karttan taksitle aldık. Ama kaç taksit bilmiyorum ben parktayken kızla eşim ödedi.

Bugün de 100 liralık market alışverişi yaptım.
Balık, ıhlamur, kakao,kabartma tozu, vanilya, kitap, kolonya, 2 paket de temizlik malzemesi aldım.

Merhaba hanımlar
ben bugün evdeyim harcama yapmam dün de harcamadım
daha tam düzelemedim bu seneki hastalıklar haftalarca geçmiyor resmen evde kalıp dinlenmek en güzeli

indirim haberi vermeye geldim
migroslarda 10-12 şubatta parfüm ve cilt bakım ürünlerinde %50, sabunlar ve hijyenik pedlerde %30 indirim var
ihtiyacı olanlar stok yapsın ben de yarın uğrayıp ped filan alacağım

Allah yardımcınız olsun bizim olduğumuz yerden de taburun doktoru çağrılmış bizimkilere daha emir falan yok ama heran herşey olabiliyor Allah hepsini korusun inşallah
Bu akşam giriliyo helikopter düştü çok şehirimiz var ne yazıkki

Selam hatunlar
Umarım herkes iyidir
18657 gündür süren dış cephe sonunda bitti
Balkonlar kova kova harç dökülmüş gibi :(
Birini bugün temizledim
Markete gittim yer silme deterjanı
Ekmek bıçağı
Süt
Yoğurt
Kek 27 lira ödedim
Dün eşim maaşını aldı 300 tl sine el koyup oğlumun kumbarasına attım
Ezogelin çorba ıspanak yemeği birde vişne kompostosu yaptım pilim bitti

Çok zor bir gece guruplara haberlere bakıyoruz hep canları yandı anaların babaların eşlerin Allahım yardım etsin fırsat vermesin bu ş....

Amin canım inşallah Rabbim yardımcıları olsun Askerlerimizi analarına,babalarına,kardeşlerine eş ve çocuklarına bağışlasın.Sağ sağlim gelmelerini nasip etsin inşallah

Çok üzücü gerçekten
Üzülmek çare değil tabi ki
Rabbim yakınlarına sabırlar versin
Tez zamanda çözüm olsun inş. Güzel günler gelsin
Günaydın bu arada

Üzülmemek elde değil,çok zor çok başımız sağolsun
tuce_tuce tuce_tuce Rabbim yardımcınız olsun canım
Ruya Ruya başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin

Günaydın kızlar
Ailemin yanındaydım,oğluma doğum hediyesi 200 tl 100 de annemden geldi 300 kumbaraya gitti,15 kadarda bozukluk attım

Back
X