Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bugün pazara gitmedim pazar param cebime kaldi.
60tl.

Bu ara birikime ara verdim ben o sebepden birikimle ilgili cok aktif olamicam.
Eksiklerimi almak, yenilemek suan beni daha cok mutlu ediyor.

Tabiki 200tl gün ve 350tl bes devam ediyor.
Olsun onlarda birikim.

Hatta gün bitince yine devam edelim diyoruz.

Az bi eksiğim kaldi 2 ay gibi bir zamanda hallederim.

Y.odama yıkabilir yolluk ve fon perde siparişi verdim.
Avize begendim
Tül bakiyorum şimdi de.

2 tane de tek kişilik nevresim ve yorgan eksiğim kaldı.

Sonrasında granit tencere alicam.
Acelem yok :KK66:
Içime sine sine ilerliyorum.

FB_IMG_1518333515735.webp

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Çok üzücü.Benim çalıştığım semtte de varmış şehit bugün duydum :( Ailesi tanıdık olabilir. Mekanları cennet olsun

merhaba arkadaslar nasilsiniz epeydir yazamamistim takip ediyorum ama yazmaya usendim bi kac gundur.
sehit haberlerine cok uzuldm ben de hepimiz gibi hatta sehrimizden 3 tane vardi:KK43: dua etmekten baska hic bisey gelmiyor elimizden.Allahim geride kalan tum ailelerin askerlerimizin yar ve yardimcisi olsun insAllah..

Selamlar
Bugün hiç para harcamadım.
Ama eşim marketten kıyma, meyve, süt, kaymak falan aldı.

Yarın da tüm gün dışarıda olacağım. Kendime 10 liralık kota koyuyorum

Hafta sonu ben para harcamadım fakat eşim kızın kurs parasını vermiş 150 tl
Yakıt almış 150 tl kantinden tost ta yemişler ama sormadım
Yarın dışarıda olacağım çok harcamasak bari

Selamlar,
Cumartesi günü kızımın okulundaki velilerden birinin evinde toplandık. Giderken pasta ve tüm çocuklara dağıtmak üzere çikolata aldım. 80 lira tuttu.
Pazar günü de bakıcı ablamıza ziyarete gittik. Oradan teyzeme uğradık. Gitmeden önce 2 kg patatesli börek aldım. 58 lira ödedim. 1 kg bakıcı ablaya, 1 kg teyzeme götürdüm.

günaydın kızlarr
h.sonu harcamalıydı bizim.Kahvaltılık aldık 100 tl.uludaga çıktık bi 100 de orda gitti.(esim ödedi onları)
Ordan aksm ev görmeye gittik karacadan su takımı aldım 40 tl
esime trendyoldan sevgililer günü hediyesi aldım 59 tl.
kuafre gittim 35 tl.
kuruyemiş aldım 26 TL
kendime çay bardağı aldım 16 tl
kumbaraya 7-8 tl attım:KK43:

günaydın kızlarr
h.sonu harcamalıydı bizim.Kahvaltılık aldık 100 tl.uludaga çıktık bi 100 de orda gitti.(esim ödedi onları)
Ordan aksm ev görmeye gittik karacadan su takımı aldım 40 tl
esime trendyoldan sevgililer günü hediyesi aldım 59 tl.
kuafre gittim 35 tl.
kuruyemiş aldım 26 TL
kendime çay bardağı aldım 16 tl
kumbaraya 7-8 tl attım:KK43:
Siz bursalimisiniz?
Yani sevdinizmi uladagi ben sevemedim.

Ben temizlik yapıyorum hala.
Y.odasi yolluklarini supurdum kaldirdim.
Çok tozlaniyo battaniyelerden falan.
Evi supurdum.
Wc yikadim.
Toz aldim.
Çamaşır astım

Yemeğimde var isim kalmadi.

Selamlar
Bugün 4.5 liralık çikolata aldım.

Belki 1 kere de dolmuşa binerim.

Yeşillik almak istiyorum ama yol üzeri hiç pazar yok. Marketten alırım muhtemelen

herkese meraba :)

haftasonu daha önce ayırdığım gün parasını (200tl) verdim..
70tl de aldığım eşofmanın kalanını verdim..

bugün alınacaklar var..
çiğ süt:15tl
makina tuzu :10tl
çift taraflı bant:5tl
ekstra kesin bi şey çıkar..
ortalama bugün 40tl harcarım ...

çok şükür para durumu ilk defa bu kadar iradeli ve idareli devam ediyorum..
eşi geldiğinde sinema yemek bi dışarı gezmesi yaparız..ona da ayırdım :)

haftasonu büüyük temizlik yaptım..
perdeler storlar yıkadım cam sildim evi süpür sil..
nevresim değiştirdim..
oturma odası şeklini değiştir gardrope üzeri süpür sil derken baya yoruldum..
yardımcı ablaya vermektense kendime 160tl ayırdım :) hakettim sanırım....:temizlik::spor:

Selamlar,
Cumartesi günü kızımın okulundaki velilerden birinin evinde toplandık. Giderken pasta ve tüm çocuklara dağıtmak üzere çikolata aldım. 80 lira tuttu.
Pazar günü de bakıcı ablamıza ziyarete gittik. Oradan teyzeme uğradık. Gitmeden önce 2 kg patatesli börek aldım. 58 lira ödedim. 1 kg bakıcı ablaya, 1 kg teyzeme götürdüm.

nezaketine hayran :):KK200:

Kızlar gelemedim

Annemin 7 sini yaptık akşam.. Yasin kitabı aldım.. babamın da sene-i devriyesi diye ikisinin adını da yapışkanlı kağıtlara yazdırdım iç kapağına yapıştırdık. Allah kabul etsin..

7 gece okundu duası hiç kapatmadım kapımı.. hem babama hem anneme bağışladık..

40 ında ve 52 sinde de okutucam rabbim bi mani keder vermezse.. Hayırlısıyla inşallah..

Cenaze boyunca herkes yardımcı oldu. Herkes bişeyler yaptı , getirdi , verdi.. çok şükür elhamdüllillah kolayca oldu anneciğimin herşeyi.. Rabbim anneciğimle babacığıma rahmet etsin , nur içinde yatsınlar.. Mekanları cennet olsun..

40 tane yasin kitabı aldık. 17 si büyük.. 23 tanesi normal boydakilerden.. hepsine 280 ödedik..
Tavuk parasını komşuma ve ayran parasını kayınpederime vereceğim. Bir de bakıcı ablanın 10 günlük maaşı var.

Kirayı alıp ödemeyi yapınca kafam biraz daha rahatlar artık..

Bugün kızımla yanlız kaldık evde.. Biraz tedirginliğim var elbet ama ilk günler kadar değil.. Bişeylerle oyalanmam lazım.. :KK43:

Kızlar gelemedim

Annemin 7 sini yaptık akşam.. Yasin kitabı aldım.. babamın da sene-i devriyesi diye ikisinin adını da yapışkanlı kağıtlara yazdırdım iç kapağına yapıştırdık. Allah kabul etsin..

7 gece okundu duası hiç kapatmadım kapımı.. hem babama hem anneme bağışladık..

40 ında ve 52 sinde de okutucam rabbim bi mani keder vermezse.. Hayırlısıyla inşallah..

Cenaze boyunca herkes yardımcı oldu. Herkes bişeyler yaptı , getirdi , verdi.. çok şükür elhamdüllillah kolayca oldu anneciğimin herşeyi.. Rabbim anneciğimle babacığıma rahmet etsin , nur içinde yatsınlar.. Mekanları cennet olsun..

40 tane yasin kitabı aldık. 17 si büyük.. 23 tanesi normal boydakilerden.. hepsine 280 ödedik..
Tavuk parasını komşuma ve ayran parasını kayınpederime vereceğim. Bir de bakıcı ablanın 10 günlük maaşı var.

Kirayı alıp ödemeyi yapınca kafam biraz daha rahatlar artık..

Bugün kızımla yanlız kaldık evde.. Biraz tedirginliğim var elbet ama ilk günler kadar değil.. Bişeylerle oyalanmam lazım.. :KK43:
Allah kabul etsin.yerlerinde dinlendirsin inşallah ikisini de cnm:dua:

Bugünki bilançom

4,5 çikolata
20 otobüs kartı doldurdum
21,5 market
2,75 dolmuş

3,77 euro aldım aynı zamanda.

Back
X