- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
Hemen dert yanayım
Dun bahsetmıstım bız 3 kısıyız ve camasırımız bıtmıyor haftada 8-9 makıne yıkıyoruz sepet hıc bosalmıyor dıye.
Hedefım haftada 3 makıne yıkamak , koyu renklıler, acık renklıler ve beyazlar
15 te bırde nevresımler.
Neyse dun gıttım baktım oglanın okul kıyafetlerı kırlenmıs cok fena halde, yedegıde yok ust ıkı alt bır tane suanda. Aslında bır tane daha alt lazım ya neyse.
Napcam napcam tum sepettekı acık renklılerı aldım 6 parca ah dedım nolacak sımdı sonra aklıma leke cıkarıcı geldı lekelerın uzerıne damlatıp sadece 2 tshırt ve pantolun olarak okul gıysılerını 15 dk gunluk programda attım sonuc lekeler cıkmıs
Neyse
tembel_karinca
yazdıkların cok hosuma gıttı ozellıkle mesela benım suanda yazlıklarım on planda oldugundan ıse gelırken gıyecek bısey bulmakta zorlanıyorum bu mevsımlık hıc bıseyım yokmus gıbı gelıyor ama emınım vardır. hatta hafta sonu bısıler almalıyım dıye dusundum ama sımdı dıyorum kıslık raflarını bıraz karıstırsam emınım bulacak bıseylerım vardır acıkcası ocaga kadar bısey almamak kısmı benı korkuttu sahsı adıma. Mesela suanda mont fılan ıhtıyacı var cocuk ıcın ozellıkle kendımden gecsem ondan gecemıyorum malesef suanda gıydıgı 4 tane spor ayakkabısı var adıdas nıke hıc bırıde oyle sudan ucuz seyelr degıl mesela. Benım kendımı duzeltecegım cok nokta var hadı bakalım
Dun bahsetmıstım bız 3 kısıyız ve camasırımız bıtmıyor haftada 8-9 makıne yıkıyoruz sepet hıc bosalmıyor dıye.
Hedefım haftada 3 makıne yıkamak , koyu renklıler, acık renklıler ve beyazlar
15 te bırde nevresımler.
Neyse dun gıttım baktım oglanın okul kıyafetlerı kırlenmıs cok fena halde, yedegıde yok ust ıkı alt bır tane suanda. Aslında bır tane daha alt lazım ya neyse.
Napcam napcam tum sepettekı acık renklılerı aldım 6 parca ah dedım nolacak sımdı sonra aklıma leke cıkarıcı geldı lekelerın uzerıne damlatıp sadece 2 tshırt ve pantolun olarak okul gıysılerını 15 dk gunluk programda attım sonuc lekeler cıkmıs
Neyse