Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esim cok bahtsız ya.

Doktorun cumartesi boşu yokmus.
Cinsiyeti öğrenirken yanimda olsun istemiştim

Esimin cumartesinde başka vakti yok.
Malesef gelemicek.
1 hafta daha bekelersemde 2li testi kaçırmak istemiyorum.
Cuma günü gidicem artik ben.

Aaa çok üzüldüm. Eşin de paylaşırdı bu heyecanı

Esmalar Allahın isimleri olduğu için daha çabuk tesirli her ne sıkıntınız varsa maddi manevi google amcaya yazın şu sıkıntıyla ilgili esma diye hemen çıkıyor ben hep öyle yapmışımdır
Ya Müntekim c.c okumak üzerimde muska taşımak gibi
eşimin ailesinden korunmak için okurum hep
çünkü eşimle hiç bir kavgam bizim yüzümüze çıkmaz
hep o onu demiş bu bunu demiş
hep benim bişeylerimi öne sürüp eşimle huzurumu kaçırıyorlar
haksız olanda hep onlar
bende hep bunu okurum insanların şerrinden beni koru Allahım diye
mesela eşim sinirlendiğinde Ya Halim okurum
Ya Veliy okurum
sevgisini kazanmak için Ya Vedud

Kızlar merhabalar

Gelemiyorum kaç gündür öyle bir koşuşturmaca ki valla anlatamam...

Cuma günü belediyeye vergileri yatırmıştım 4000 tl pazartesi gidip vergi dairesinden ilişiği kesik belgelerini alayım dedim! Anaaaa arabanın ruhsatı yok Ruhsat olmadan da vergi dairesindeki işlerimi yapamam..

Neyse dedim gittim bankalardan yazı alayım vergi dairesi için bari.. öğlene kadar koşturdum bitmedi.. kızımı öğlen Kv bıraktık eşimle öğle arasında evi silkeledik... ne baza başlığı kaldı , ne koltuk ne de dolap içleri yok yok yok

Arabayı zatne 4 defa aradık orda da yok...

Taktım iyice kafama ama mecburen öğlenden sonra kalan banka işlerini bitirdim.. Salı günü öğlenden sonraya kadar aradım yok Bende gittim emniyete söyledim. Evrak listesi hazırladılar yap diye.. Vergi dairesi içinde bi kağıt verdiler.. şükür ki yetiştim mesai bitimine kadar verdim kağıtları vergi dairesine...

Bu sabahta gel diye aradılar vergi dairesinden gittim aldım evrakları.. tek tek bankaları dolaşıp hesapları kapattım. İçindekileri aldım. Rahmetli babamdan kalan 1 gr altın vardı annemle ikimizr kalmıştı alamıyodum 2 yıldır. Onun parasını alıp hemen 1 gr altın yaptım kuyumcuda..

Arabanın ruhsatını da yeniledim emniyette.. Eve zor attım kendimi

Bir tek tapular kaldı.. onları da yarın halledicem.. sonra da yıl sonuna kadar belediyeye gidip beyanname vermem gerekiyormuş onu da verince bitecek ama 4 gün koşturmak canıma yetti Sırtım ağrıyo üşüttüm galiba

8.25 yol parası + 30 kıyma + 40 vergi dairesi ne verdim 167,5 gram altın tuttu..

Allah bereket versin..
yarın da tapuya harç öderim 400 - 500 ondan sonra rahatım inşallah Allah nasip ederse...

Diziye kitlendik biz.
Hayat durdu evde :)

Esim meyve soydu bende yedim.
Nazlanıyorum bu ara nazlanabildigim kadar.

Istahım açıldı korkuyorum.
Salatalık, misirgevregi, elma, peynir falan ge çiştirmeye bastırmaya çalışıyorum.
Ekmek ve hamur işinden uzak duruyorum.
Geçen gün nutellanin dibi kalmıştı 2 kaşıkladım
Resmini attim arkadaşım 1 kavanozu ben yedim tek seferde sanmış

Severdim nutella kaşıklamayi ama canim tatli seyler istemiyor sukur

Selam kızlar.
Lelli cinsiyeti bu kadar çabuk mu öğreniliyordu ya.
Sanki 16 17. Haftada belli oluyordu diye hatırladım. Biz geç öğrendik gerçi ama normalde 16. Haftadan itibaren değilmiydi

Gün içinde annemdeydim hiç bakamadım yazamadım. Yarın evdeyim. Ne yemek yapsam derdi şimdiden çöktü.

kızlar ben derin dondurucu istiyorumyaklaşık 4 yıldır bir kısmet olmadı, ne zaman madden uygun olsak o zaman da eşim nereye sıkıştırıcaz deyip durdurdu. Ne zamandır a101e gelen regali kesiyorum. bugün de annem söyledi 415 liraya 6 taksit yapılıyormuş K kahvemsi mutluluk canım sen almışsın sanırım görüşlerin neler rica etsem beni aydınlatablir misin?

Bir de en az 5 çekmeceli al diyorlar, kendi buzdolabımın 2 büyük rafı da var sanki 3 çekmeceli bana yetecek gibi ama elektrik faturasından da kaygılanıyorum açıkçası.

Ay! Kızçeler derin dondurucu kullanan, memnun kalanlarınızın fikirlerine ve ayrıca koala dik dur eşine eğme boynunu erkek eliyle karışmasın filan gibi cümlelerinize ihtiyacım vaaaaarrrr :)

ben net olarak 6. ayda ayrıntılı ultrasonla öğrenebildim. Bize hep erkek dediler sonra 6. ayda düştüm banyoda, kolum kesildi dikişti bel ezilmesiydi derken düşünce pipisi düşmüş oğlunuzun dediler ne sevindik ne sevindik kız diye şimdi top oynuyo araba sürüyo bu işte kesin bir şey var Rabbim hepsine hayırlı yazılar yazsın cinsiyet hiç önemli değil (ama çeşitlilik de iyidir di mi tr_lelli )

Canım ben geçen sene kurban bayramından önceki hafta almıştım. Bimden taksitle aldım, geçen hafta A101e gelmişti aynısı.
İki çekmecesi ve bir buzluk kısmı var. Ben çok memnunum, heryerde de tavsiye ediyorum. Görüntüsü kaba değil, yerim olmadığı için salona koydum, üstüne şik bir ortu atınca kötu de durmadi. Sesli calismiyor, İkikuzenim aldi onlar da yatak odasina koymuş. İki kişiyiz bize yetti. Buzdolabının iki tane büyük derin çekmecesiyle birlikte kullandım, aklına gelen herşeyi fazla fazla koydum. Geçen hafta fişini çekip içinde kalanları buzdolabına koydum. Hala bir suru sebzem, etim, peynirim var. Faturaya yansıması
10-20 TL arası.
İhtiyacın varsa hiç eşini dinleme, ben alacağım dediğim zaman benim eşim üç ay sonra arıza çıkarır bu, düzgün bir marka alalım dedi. Bilindik markalarda aynı özellikler en az iki katı. Fiyatları görünce dedim hiç gerek yok, sabahın köründe gidip marketin kapısında bekledim ve aldım.
Yine söylüyorum ben çok memnunum ve tavsiye ederim.

Canim benim doktor 7.haftadan tahminlere başladı cok hizli.
2li testide netlestigi söyleniyor.

Ben nötrüm.
Yani ilerisi icin düşününce kız büyütmek daha zor bence.
Arkadaşı, sevgilisi, kiminle evlendigi, rahatligi.
Hele kaderimi yaşarsa aman aman.

Esim cok kiz istiyor.
Bilmiyorum ki
Ben büyüsünler evlensinler köye yerleşim diyorum
Herkes gitsin evine.

ya dün de yengem bi 30 yaşına gelseler de rahatlasak dedi çok güldüm, yeğenim 4 yaşında benimki zaten 16 aylık :)

aynı yorumları dinledim eşimden bugün, iyi diyorsan eminsen al diyor bana yahu ben ne bileyim

o zaman bir daha bakacağım, hakikaten diğerleri çok pahalı bir de biz de 3 kişiyiz zorlayarak buzdolabına da sığıyorum ama bazı şeyleri yapamıyorum yer olmadığından hamurişi gibi, bir de şimdi kızın kemik suları köfteleri derken bir raf tamamen onlara ayrılıyor iyice zorlanıyorum. elektrik faturamı baya indirdim o boşluğa koyabilirim sanırım :)

çoook teşekkür ederim K kahvemsi mutluluk

Rica ederim, valla eşlere kalsa herşeyin en iyisi olsun diyorlar ama beyaz eşya biraz da şans işi tabi.
Bana da buzdolabı eski yıllarda yetiyordu ama bu yıl peynir,tereyagi ve eti toplu alınca mecburen aldım.
Kışın mutfak masrafim o kadar az olduki çoktan kendi parasını çıkarttı.
Ananas bile koydum buzluga gerisini sen düşün artık :)
Ben kettil kullanımını ikinci ayda azaltinca fatura da pek etkilemedi.
İhtiyacın varsa internette de yorumlara bak ve kararını ver, bence bu fiyata alabilecek en guzeli bu

Günaydinnn.

Erbaşlara gözleme yaptim bu sabah yolladim.

Evi havalandirdim hava miss.
Ortalığı toparladim.
Mutfak toparlancak aksam anında darma duman ediyolla.

Nasıl dip köşe temizlik yapasim var ama kendime güvenemiyorum.
Bi kontrole gidimde gidişatta sıkıntı yoksa oda oda yavaş yavaş baslicam.

Yarın sabaha randevu aldim.
Bakalım nasılmış beybi.

Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…