Yazdigim profil yazisi yuzunden 4gun ban veriyolar ben hic bisi anlamadim artik bu siteden.tr_lelli hoş geldin. Sen yokken buralar ıssız.
Saol canim ayrıca hosbuldum teşekkür ederimtr_lelli hoş geldin. Sen yokken buralar ıssız.
Esim cok bahtsız ya.
Doktorun cumartesi boşu yokmus.
Cinsiyeti öğrenirken yanimda olsun istemiştim
Esimin cumartesinde başka vakti yok.
Malesef gelemicek.
1 hafta daha bekelersemde 2li testi kaçırmak istemiyorum.
Cuma günü gidicem artik ben.
O da heveslenmişti.Aaa çok üzüldüm. Eşin de paylaşırdı bu heyecanı
Selam kızlar.
Lelli cinsiyeti bu kadar çabuk mu öğreniliyordu ya.
Sanki 16 17. Haftada belli oluyordu diye hatırladım. Biz geç öğrendik gerçi ama normalde 16. Haftadan itibaren değilmiydi
Gün içinde annemdeydim hiç bakamadım yazamadım. Yarın evdeyim. Ne yemek yapsam derdi şimdiden çöktü.
Canım ben geçen sene kurban bayramından önceki hafta almıştım. Bimden taksitle aldım, geçen hafta A101e gelmişti aynısı.kızlar ben derin dondurucu istiyorumyaklaşık 4 yıldır bir kısmet olmadı, ne zaman madden uygun olsak o zaman da eşim nereye sıkıştırıcaz deyip durdurdu. Ne zamandır a101e gelen regali kesiyorum. bugün de annem söyledi 415 liraya 6 taksit yapılıyormuş K kahvemsi mutluluk canım sen almışsın sanırım görüşlerin neler rica etsem beni aydınlatablir misin?
Bir de en az 5 çekmeceli al diyorlar, kendi buzdolabımın 2 büyük rafı da var sanki 3 çekmeceli bana yetecek gibi ama elektrik faturasından da kaygılanıyorum açıkçası.
Ay! Kızçeler derin dondurucu kullanan, memnun kalanlarınızın fikirlerine ve ayrıca koala dik dur eşine eğme boynunu erkek eliyle karışmasın filan gibi cümlelerinize ihtiyacım vaaaaarrrr :)
Canim benim doktor 7.haftadan tahminlere başladı cok hizli.Selam kızlar.
Lelli cinsiyeti bu kadar çabuk mu öğreniliyordu ya.
Sanki 16 17. Haftada belli oluyordu diye hatırladım. Biz geç öğrendik gerçi ama normalde 16. Haftadan itibaren değilmiydi
Gün içinde annemdeydim hiç bakamadım yazamadım. Yarın evdeyim. Ne yemek yapsam derdi şimdiden çöktü.
Ben nötrüm.ben net olarak 6. ayda ayrıntılı ultrasonla öğrenebildim. Bize hep erkek dediler sonra 6. ayda düştüm banyoda, kolum kesildi dikişti bel ezilmesiydi derken düşünce pipisi düşmüş oğlunuzun dedilerne sevindik ne sevindik kız diye şimdi top oynuyo araba sürüyo bu işte kesin bir şey var Rabbim hepsine hayırlı yazılar yazsın cinsiyet hiç önemli değil (ama çeşitlilik de iyidir di mi tr_lelli )
Ben nötrüm.
Yani ilerisi icin düşününce kız büyütmek daha zor bence.
Arkadaşı, sevgilisi, kiminle evlendigi, rahatligi.
Hele kaderimi yaşarsa aman aman.
Esim cok kiz istiyor.
Bilmiyorum ki
Ben büyüsünler evlensinler köye yerleşim diyorum
Herkes gitsin evine.
Benimki daha doğmadı düşün artık :)ya dün de yengem bi 30 yalına gelseler dedi çok güldüm, yeğenim 4 yaşında benimki zaten 16 aylık :)
Canım ben geçen sene kurban bayramından önceki hafta almıştım. Bimden taksitle aldım, geçen hafta A101e gelmişti aynısı.
İki çekmecesi ve bir buzluk kısmı var. Ben çok memnunum, heryerde de tavsiye ediyorum. Görüntüsü kaba değil, yerim olmadığı için salona koydum, üstüne şik bir ortu atınca kötu de durmadi. Sesli calismiyor, İkikuzenim aldi onlar da yatak odasina koymuş. İki kişiyiz bize yetti. Buzdolabının iki tane büyük derin çekmecesiyle birlikte kullandım, aklına gelen herşeyi fazla fazla koydum. Geçen hafta fişini çekip içinde kalanları buzdolabına koydum. Hala bir suru sebzem, etim, peynirim var. Faturaya yansıması
10-20 TL arası.
İhtiyacın varsa hiç eşini dinleme, ben alacağım dediğim zaman benim eşim üç ay sonra arıza çıkarır bu, düzgün bir marka alalım dedi. Bilindik markalarda aynı özellikler en az iki katı. Fiyatları görünce dedim hiç gerek yok, sabahın köründe gidip marketin kapısında bekledim ve aldım.
Yine söylüyorum ben çok memnunum ve tavsiye ederim.
Rica ederim, valla eşlere kalsa herşeyin en iyisi olsun diyorlar ama beyaz eşya biraz da şans işi tabi.aynı yorumları dinledim eşimden bugün, iyi diyorsan eminsen al diyor bana yahu ben ne bileyim
o zaman bir daha bakacağım, hakikaten diğerleri çok pahalı bir de biz de 3 kişiyiz zorlayarak buzdolabına da sığıyorum ama bazı şeyleri yapamıyorum yer olmadığından hamurişi gibi, bir de şimdi kızın kemik suları köfteleri derken bir raf tamamen onlara ayrılıyor iyice zorlanıyorum. elektrik faturamı baya indirdim o boşluğa koyabilirim sanırım :)
çoook teşekkür ederim K kahvemsi mutluluk
GünaydınGünaydinnn.
Erbaşlara gözleme yaptim bu sabah yolladim.
Evi havalandirdim hava miss.
Ortalığı toparladim.
Mutfak toparlancak aksam anında darma duman ediyolla.
Nasıl dip köşe temizlik yapasim var ama kendime güvenemiyorum.
Bi kontrole gidimde gidişatta sıkıntı yoksa oda oda yavaş yavaş baslicam.
Yarın sabaha randevu aldim.
Bakalım nasılmış beybi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?