Allah korusun.ay hakikaten çok tuhaf :,(
bugün sosyal medyada kızımın çiçek tutan elini paylaşmıştım, 1 saat sonra parmağı yandınazara zaten inanırım ben ama bu kadarını hiç beklemiyordum, zaten iki parmağı görünüyor onlar yandı hem ağlıyor hem dua okuyorum neyse kötüyü çağırmayalım çok şükür bu kadarla kalsın inşAllah
kızlar ben derin dondurucu istiyorumyaklaşık 4 yıldır bir kısmet olmadı, ne zaman madden uygun olsak o zaman da eşim nereye sıkıştırıcaz deyip durdurdu. Ne zamandır a101e gelen regali kesiyorum. bugün de annem söyledi 415 liraya 6 taksit yapılıyormuş @kahvemsi mutluluk canım sen almışsın sanırım görüşlerin neler rica etsem beni aydınlatablir misin?
Bir de en az 5 çekmeceli al diyorlar, kendi buzdolabımın 2 büyük rafı da var sanki 3 çekmeceli bana yetecek gibi ama elektrik faturasından da kaygılanıyorum açıkçası.
Ay! Kızçeler derin dondurucu kullanan, memnun kalanlarınızın fikirlerine ve ayrıca koala dik dur eşine eğme boynunu erkek eliyle karışmasın filan gibi cümlelerinize ihtiyacım vaaaaarrrr :)
Bizimde öyleydi buklelere parmaklarmızı geçirirdik. Bukle yerlerfen kestim. O anı hiç unutamıcam. Anneler saçın bir teline kıyamazmış ya gerçekten öyleymiş.ben de kızımın çitişmiş saçlarını saklarım..uzun süre kestirmemek niyetindeydim.ilkokul 3e 4 e kadar misal...maşayla kıvrılmış gibi uçları kıvrılan çok güzel saçları vardı..o lüleler içinde parmaklarınız daire çizerdi...tokayla da yattığı olurdu.taratmazdı...bir gün iyice keçeleşti..mecbur kaldık kestirmeye..o da ben de saçları kesilirken ağlamıştık.kuaför bize gülmüştü.
şimdi yine uzun saçları..ama bukleler yok..siz yazınca döküldüm ben de...sevgi ile.
Çok geçmiş olsun.ay hakikaten çok tuhaf :,(
bugün sosyal medyada kızımın çiçek tutan elini paylaşmıştım, 1 saat sonra parmağı yandınazara zaten inanırım ben ama bu kadarını hiç beklemiyordum, zaten iki parmağı görünüyor onlar yandı hem ağlıyor hem dua okuyorum neyse kötüyü çağırmayalım çok şükür bu kadarla kalsın inşAllah
Bende hic bisi saklamadımSelam canlar:)
Ayy konuya bodoslama atladim ama, sac mevzusu icin birseyler diyesim geldi.
Kizimin saclarini 4 yasina girene kadar kesmedim, Masallah cok uzun ve güzel saclari vardi ama taratmiyordu agliyordu. Bi gün artik dayanamadim taratmayinca Bir de Dügüm dügüm olmustu, aldim makasi kestim valla, Ohh hem cocuk rahatladi hem Ben :)
Bu arada cok mu duygusuzum ben bilemedim, kizin saclarini saklamak aklima hic gelmedi. Ne bileyim gereksiz buldum.
Ilk digdugunda ki, bir kac hatirasi duruyor, gerisini saklamadim!
Bizimde öyleydi buklelere parmaklarmızı geçirirdik. Bukle yerlerfen kestim. O anı hiç unutamıcam. Anneler saçın bir teline kıyamazmış ya gerçekten öyleymiş.
Çok geçmiş olsun.
Küçük çocuklar nazara daha çok geliyorlar.Geçmiş olsun.
Rica ederim, umarım sen de memnun kalırsın da eşin utanir :)
Güle güle kullan
Geçmiş olsun kızınaminikkoala
Ben kaç yaşında kadınım annem her saç rengi ya da modeli değiştirdiğimde ilk saçlarımı hatırlayıp ağlar,
Benim de kardeşlerimin de ilk saçlarini saklıyor hala. Annelik demek böyle birsey
Allah korusun.
Geçmiş olsun.
Bende nazara inaniyorum.
Ama yüzüne papatya ifade koyup paylasanlari anlamiyorum.
Ya paylaş ya paylasma.
Cok sacma sapan bisi oluyor.
Ben paylasirmiyim bilemedim.
Ben ne tukurduysem yaparim genelde
Yorum yapmim.
Aman kem gözlü dolu ortalik.çok teşekkür ederim
o paylaşımları ben de beğenmiyorum açıkçası. Potansiyel nazarcı gibi hissediyor insan :) çocuğum belki yetişkin olsa o fotoğrafları koymak istemeyecek diye düşününce ben de ayrıntılı fotoğraf koymaktan yana değilim çok çok az fotoğrafını koyuyorum zaten ama tuhaf bir şekilde bu 3. deneyimim oldu. ilkinde hamilelik fotoğrafımı koymuştum aynı hafta düştüm az kalsın çok kötü şeyler olacaktıanestezisiz anestezisiz dikişler atıldı koluma, öyle kötüydü ki bebeğimi kaybettim sandım. ikinci de kızım kedisiyle kitap okurken koymuştum, 10 dk sonra babasının yanında yataktan düştü-eşim öyle dikkatlidir ki, gerçi çocuk olunca dikkat fayda etmiyor- bu da 3 oldu. Deliler gibi nazar değdi diye koşmuyordum ortalıkta ama dünkü baya manidar oldu, zaten 2 parmağı görünüyor fotoda ikisi de yanınca daha da koymam benim için bu defter kapanmıştır :)
İnşallah hiçbir sorun yoktur.Herşey yolundadır ,mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah.Ahh doktora gitcem ya heycan yaptim :)
Ense ölçümü yapılacak galiba dua edin bana kızlar ya.
Aksam esmalarimi cektim Rabbim yardimcim olsun.
Karnim cikmadi esim sabah diyor ki bu bebek nerde benimi kandırıyorsun diyor
Kot pant. Içine girdim.
Üzerinede bi tshrt giyerim artik.
Ojeler falan sürdüm doktor ne salmış anne demesin.
Geçen sefer yaşıma cok sasirmisti.
Çok bakım annecim çok bakım :)
Eşimden 50tl aldim.
Büyük ihtimal zulaya kalacak.
Ist.kartimda var otobüsle gidicem.
Karttan çektirecem muayineyide.
Bugün yemegim var.
Gelince toplarım evide artik
Çok teşekkür ederim inşAllahİnşallah hiçbir sorun yoktur.Herşey yolundadır ,mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah.
Resmini koymuyosun buldumcuk diyorlarGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Dün tapuya önbaşvuru yaptım. Mesaj atmalarını bekliyorum. Eşimin halası ev aldı onunla bugün doğalgaz, su vs için koşturucam, mesaj gelirse de tapuya gidicem. Bir hafta oldu gündüzleri evde yokum valla ev aldı başını gidiyor.. Hafta sonu da düğün var, pazartesi dip köşe girerim artık
minikkoala çok geçmiş olsun kuzuna canım. Bende yüzünü göstermeden koyarım arada sırada yılda 1-2 fotoğraf... Hep sırtından.. Millet laf söylüyor ama umrumda değil valla.. Senin kadar büyük bir şey olmadı ama bende nazara inanırım... Eşimde ben kızıyorum diye yüzü gözüken fotoğraflara emoji koyup paylaşıyor... tr_lelli canım dediğin gibi hiç koymasa daha iyi ama adam ille koycam dediğinde buna da şükür diyorum artık emojili bari
Ama ben nazardan çok istismardan çekiniyorum açıkçası... Çünkü çocuklara yapılan istismarların %80 i çocuğun ya da ebeveynin tanıdığı kişilerce yapılıyor... Varsın benim evladımın yüzünün gözüktüğü fotoğraf olmayı versin ! Evvelden ezelden tanıdık, uzak akraba ve ya uzun zamandır görüşmedim okul arkadaşlarımın olduğu sanal bir yerde.. Bilmem kaç yorum ve beğeni almayı versin... Ne gerek var??? çocuğumun daha hiç bir şeyden haberi yokken, en masum hallerini neden teşhir edeyim ki??
Ara sıra soranlara sırtından resim atıp paylaşıyorum çok bileGörmek isteyen buyursun gelsin, kapımız açık diyorum
Aman kem gözlü dolu ortalik.
Bende küçük eltimi gorunce hep bisi geliyo basima.
2 defa arabamıza bindi(kaynim istemiş bi yere gitmek icin)
Birinde esime vurdular duruken ısikda
Birinde de arabanın aküsü boşaldı sabaha baktik araba gitmiyor.
Kadın enerjimi somuruyor.
Onu ne zaman görsem anneme okutuyorum kendimi.
Bu düğünde yoktu hic ağırlık çökmedi cok rahattim.
Onu görünce öküz oturuyor uzerime.
Geçende de kahvenin dibinde kocaman göz cıktı.
Sasirdim.
Bazı insanların kötü enerjilerinin olduğunu dusunuyorum.
Yani insanında enerjisini düşürüyorlar ya cok mutsuzlar ya kimse sevmemis bunlari ya da fesatlar.
Ay umrumda bile değil canım buldumcuk desinler , ne derlerse desinler ben koymadım bile isteye koymam ds koyana da dünya laf edip kaldıt diyorumResmini koymuyosun buldumcuk diyorlar
Koyuyorsun nazardan korkuyorsun.
Yarim koysan onada bisi derler.
Ama şu ayak parmağına yüzük takip cekmek.
Ya daminikkoala gibi elinde cicek.
Ya da konseptli resimler hoşuma gidiyor.
Yarim resimle herkesi boğabilirim ben sanirim.
O potansiyel var bende.
Hikâye falan yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?