Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah korusun.
Geçmiş olsun.
Bende nazara inaniyorum.
Ama yüzüne papatya ifade koyup paylasanlari anlamiyorum.
Ya paylaş ya paylasma.
Cok sacma sapan bisi oluyor.

Ben paylasirmiyim bilemedim.

Ben ne tukurduysem yaparim genelde
Yorum yapmim.

Bizim 5 kapılı annem çok memnun çok elektrik de yakmıyor öyle tasarruflu alın AA olanlardan

Bizimde öyleydi buklelere parmaklarmızı geçirirdik. Bukle yerlerfen kestim. O anı hiç unutamıcam. Anneler saçın bir teline kıyamazmış ya gerçekten öyleymiş.
Çok geçmiş olsun.

Benim saçlarımda çok güzeldi.Komşunun kaynanası bu kızın saçını kesersen tüm günahlarım boynuna demişti anneme

Saçımı kestiğim gün öğleden babamı arar haber verirdik ki akşama kadar siniri geçsin

Bir gün kuaförde saçımı kestirdik annem saçımı istiyor kuaför vermiyor peruk yapacakmış uzun kalın parlak saçlarım vardı.Annem dedi ben rahmetli annemin saçını bile saklıyorum kızımın saçını saklıcam adam gene vermemişti galiba orayı hatırlayamadım Aldık mı almadık mı adam bayağı ısrarcı idi.

Şimdi de iyi ama yaş geçtikçe kalmıyor o güzel saçlar

Selam canlar:)

Ayy konuya bodoslama atladim ama, sac mevzusu icin birseyler diyesim geldi.
Kizimin saclarini 4 yasina girene kadar kesmedim, Masallah cok uzun ve güzel saclari vardi ama taratmiyordu agliyordu. Bi gün artik dayanamadim taratmayinca Bir de Dügüm dügüm olmustu, aldim makasi kestim valla, Ohh hem cocuk rahatladi hem Ben :)

Bu arada cok mu duygusuzum ben bilemedim, kizin saclarini saklamak aklima hic gelmedi. Ne bileyim gereksiz buldum.

Ilk digdugunda ki, bir kac hatirasi duruyor, gerisini saklamadim!

Bende hic bisi saklamadım

çok teşekkür ederim

o paylaşımları ben de beğenmiyorum açıkçası. Potansiyel nazarcı gibi hissediyor insan :) çocuğum belki yetişkin olsa o fotoğrafları koymak istemeyecek diye düşününce ben de ayrıntılı fotoğraf koymaktan yana değilim çok çok az fotoğrafını koyuyorum zaten ama tuhaf bir şekilde bu 3. deneyimim oldu. ilkinde hamilelik fotoğrafımı koymuştum aynı hafta düştüm az kalsın çok kötü şeyler olacaktı anestezisiz anestezisiz dikişler atıldı koluma, öyle kötüydü ki bebeğimi kaybettim sandım. ikinci de kızım kedisiyle kitap okurken koymuştum, 10 dk sonra babasının yanında yataktan düştü-eşim öyle dikkatlidir ki, gerçi çocuk olunca dikkat fayda etmiyor- bu da 3 oldu. Deliler gibi nazar değdi diye koşmuyordum ortalıkta ama dünkü baya manidar oldu, zaten 2 parmağı görünüyor fotoda ikisi de yanınca daha da koymam benim için bu defter kapanmıştır :)

Son düzenleme:
Aman kem gözlü dolu ortalik.

Bende küçük eltimi gorunce hep bisi geliyo basima.

2 defa arabamıza bindi(kaynim istemiş bi yere gitmek icin)
Birinde esime vurdular duruken ısikda
Birinde de arabanın aküsü boşaldı sabaha baktik araba gitmiyor.

Kadın enerjimi somuruyor.
Onu ne zaman görsem anneme okutuyorum kendimi.

Bu düğünde yoktu hic ağırlık çökmedi cok rahattim.
Onu görünce öküz oturuyor uzerime.

Geçende de kahvenin dibinde kocaman göz cıktı.
Sasirdim.

Bazı insanların kötü enerjilerinin olduğunu dusunuyorum.

Yani insanında enerjisini düşürüyorlar ya cok mutsuzlar ya kimse sevmemis bunlari ya da fesatlar.

Ahh doktora gitcem ya heycan yaptim :)

Ense ölçümü yapılacak galiba dua edin bana kızlar ya.
Aksam esmalarimi cektim Rabbim yardimcim olsun.

Karnim cikmadi esim sabah diyor ki bu bebek nerde benimi kandırıyorsun diyor
Kot pant. Içine girdim.
Üzerinede bi tshrt giyerim artik.

Ojeler falan sürdüm doktor ne salmış anne demesin.
Geçen sefer yaşıma cok sasirmisti.

Çok bakım annecim çok bakım :)

Eşimden 50tl aldim.
Büyük ihtimal zulaya kalacak.
Ist.kartimda var otobüsle gidicem.

Karttan çektirecem muayineyide.

Bugün yemegim var.
Gelince toplarım evide artik

İnşallah hiçbir sorun yoktur.Herşey yolundadır ,mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah.

Günaydın kızlar

Hayırlı cumalar

Dün tapuya önbaşvuru yaptım. Mesaj atmalarını bekliyorum. Eşimin halası ev aldı onunla bugün doğalgaz, su vs için koşturucam, mesaj gelirse de tapuya gidicem. Bir hafta oldu gündüzleri evde yokum valla ev aldı başını gidiyor.. Hafta sonu da düğün var, pazartesi dip köşe girerim artık

minikkoala çok geçmiş olsun kuzuna canım. Bende yüzünü göstermeden koyarım arada sırada yılda 1-2 fotoğraf... Hep sırtından.. Millet laf söylüyor ama umrumda değil valla.. Senin kadar büyük bir şey olmadı ama bende nazara inanırım... Eşimde ben kızıyorum diye yüzü gözüken fotoğraflara emoji koyup paylaşıyor... tr_lelli canım dediğin gibi hiç koymasa daha iyi ama adam ille koycam dediğinde buna da şükür diyorum artık emojili bari

Ama ben nazardan çok istismardan çekiniyorum açıkçası... Çünkü çocuklara yapılan istismarların %80 i çocuğun ya da ebeveynin tanıdığı kişilerce yapılıyor... Varsın benim evladımın yüzünün gözüktüğü fotoğraf olmayı versin ! Evvelden ezelden tanıdık, uzak akraba ve ya uzun zamandır görüşmedim okul arkadaşlarımın olduğu sanal bir yerde.. Bilmem kaç yorum ve beğeni almayı versin... Ne gerek var??? çocuğumun daha hiç bir şeyden haberi yokken, en masum hallerini neden teşhir edeyim ki??

Ara sıra soranlara sırtından resim atıp paylaşıyorum çok bile Görmek isteyen buyursun gelsin, kapımız açık diyorum

Resmini koymuyosun buldumcuk diyorlar
Koyuyorsun nazardan korkuyorsun.
Yarim koysan onada bisi derler.
Ama şu ayak parmağına yüzük takip cekmek.
Ya da minikkoala gibi elinde cicek.
Ya da konseptli resimler hoşuma gidiyor.
Yarim resimle herkesi boğabilirim ben sanirim.
O potansiyel var bende.
Hikâye falan yaparim.

Eşimin ailesinden de var öyle bir kaç kişi canım gelsinlr ya da biz gidelim öküzün sülalesi oturuyor tepeme benimde...
Kızım pat pat düşüyor falan.. Ben artık onları göreceğim zaman okuyorum yada hemen yanlarından ayrıldığında okutuyorum kendimi.. Kızıma da yanlarında maşallah diyorum onlara da zorla dedirtiyorum...

Ama lellim çekemeyen çok gözü kalıyor ya ds ne bileyim içten mi fesatlanıyorlar nedir? Çok seveninde nazarı değermiş ay ne bileyim valla... Bir hadiste okumuştum nazardan insanların yarısı ölürmüş

"Nazar haktır. Beğenerek, imrenerek veya kıskanarak bakılan şeylere nazar değer. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder."

Kızlar aklınızda olsun üzerinizde çörek otu taşıyın.. Rahmetli babam anlatırdı adam deveyi devirirmiş nazarla bir gün yük develerine uzaktan bakmış hepsi devrilmiş birisi devrilmemiş.. Ne taşıyor bu diye bakmışlar çörek otu varmış yükünde... Halamlar 41 çörek otunu okur birşeye sarar asarlar çocuklara...

Ay umrumda bile değil canım buldumcuk desinler , ne derlerse desinler ben koymadım bile isteye koymam ds koyana da dünya laf edip kaldıt diyorum

Boşverdim herkesi 2 gün söylerler sonra döner giderler, sonuçta olan bana oluyor

Koy yarım gerisini merak etsinler patlasınlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…