Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet
evet canim bambaska birsey Dünyayi tanimaya calismak.
Uzun zamandir kendime kiyafet almiyorum bi kis sabretip indirimden hepimiz icin alicam birseyler.
Birsey sormak istiyorum. Aslinda iyi geliri olan bi ailesiniz neden alisverisi kredi kartiyla yapiyorsunuz ya da Ben mi yanlis anladim.Bizim kredi kartimiz yok cebte nakityoksa o anlik Maas kartimizla ödüyoruz.

aa daha çok gençsin ve ilk işin. bu sana tecrübe oldu bir de öyle düşün. böyle durumlar her iş yerinde oluyor. adaletsiz patron, yalaka çalışanlar, torpil vs. önemli olan senin bu durumları nasıl göğüslediğin. her zaman dik dur kimseye eyvallah etme. umarım bu durum senin için ilk ve son olur.

Çok teşekkür ederim, umarım 18'inde size güzel haberlerle gelirim.

İlk evlendiğimizde sadece arabanın yakıtını, marketi kartla alıyorduk. Sonradan daha sık kullanır olduk. Bir ara hem ev hem de araba kredisi ödüyorduk. O dönemde sıkışıyorduk haliyla. Benim gelirim de şimdikinden az idi. Derken derken karta bulaştık gittik.
2 arabanın kaskosu, sigortası hep taksit
Eşime toplu bir kıyafet alışverişi yapmıştık taksit
Eşimin arabasının kış lastikleri taksit
Anneme babama kıyafet almıştım onlar taksit
Hem annemlere hem de kendimize tatil almıştık. Onlara taksit
Daha da var.
Şimdi ev bitti. Araba ödüyoruz ama o bizi yormuyor.
Elimizde daha çok nakit kalıyor. Kademeli olarak nakite geçeceğiz. Zaten kartı tamamen bırakamayız ama aylık 1500 gibi Bi rakama inmesi yeterli bizim için.
Benim işyerimde hiç nakit ödeme yapılmıyor. Yemek kantin vs herşey kart ile.

Allah kolaylik versin canim, hakkindan gelip Iyi kullansbiliyorsunuz ne güzel.kullanilmasi gereken ihtiyaclar varsa birakilmaz tabi ki.

vallaha ben piçamalarımla tv izliyom uyku da geliyo soldan soldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…