Evetroyem tam benim kafa. Gerçi ben az kıyafet kısmını 1 yıldır falan yapabiliyorum. Gezmek gerçekten başka hiç birşeye benzemiyor.
Az kıyafet dediysem de artık az alıyorum. Ancak almasam da beni uzun zaman idare edecek kadar kıyafetim çantam çizmem vs var zaten.
Kartımız bu gece kesiliyor. Eşimle konuştuk. Artık şehir dışına çıkmayacağımız için ikimiz de arabalarımızın mazotunu doldurmayacapız. Önce 100 er liralık alıp sonra duruma göre azar azar ilave edeceğiz. Zaten benimkinde yarım depo var. Beni en az 15-20 gün idare eder. Bu ay yüklü alışveriş yapıp taksit yaptırmayacağız. Zaten 1750 taksit var. Öbür ay 1000 liraya iniyor.
Gelecek hafta öğle yemeği menüsü cuma hayiç güzel. Her gün yemekhanede yiyeceğim.
Yarın aylık kitap ve kozmetik alışverişimi yapayım netten. Cuma da markete gideriz. Listem hazır.
evet canim bambaska birsey Dünyayi tanimaya calismak.royem tam benim kafa. Gerçi ben az kıyafet kısmını 1 yıldır falan yapabiliyorum. Gezmek gerçekten başka hiç birşeye benzemiyor.
Az kıyafet dediysem de artık az alıyorum. Ancak almasam da beni uzun zaman idare edecek kadar kıyafetim çantam çizmem vs var zaten.
Kartımız bu gece kesiliyor. Eşimle konuştuk. Artık şehir dışına çıkmayacağımız için ikimiz de arabalarımızın mazotunu doldurmayacapız. Önce 100 er liralık alıp sonra duruma göre azar azar ilave edeceğiz. Zaten benimkinde yarım depo var. Beni en az 15-20 gün idare eder. Bu ay yüklü alışveriş yapıp taksit yaptırmayacağız. Zaten 1750 taksit var. Öbür ay 1000 liraya iniyor.
Gelecek hafta öğle yemeği menüsü cuma hayiç güzel. Her gün yemekhanede yiyeceğim.
Yarın aylık kitap ve kozmetik alışverişimi yapayım netten. Cuma da markete gideriz. Listem hazır.
aa daha çok gençsin ve ilk işin. bu sana tecrübe oldu bir de öyle düşün. böyle durumlar her iş yerinde oluyor. adaletsiz patron, yalaka çalışanlar, torpil vs. önemli olan senin bu durumları nasıl göğüslediğin. her zaman dik dur kimseye eyvallah etme. umarım bu durum senin için ilk ve son olur.Çok teşekkür ederim. İş akdime son verilirse zaten kaybedeceğim bir şey de olmayacak, iki çift lafım olacak haliyle.
Yeni mezunum, ilk işim, ilk şaşkınlığım hatta. Daha 22 yaşındayım. Bir yerlerden hayata tutunmaya çalışıyorum, çok emek ettim bunun için. Herkes torpil ile bu kuruma giriyorken bölüm derecem sayesinde girdiysem eğer ben buraya, üstelik o dereceyi haftalarca günde 3-4 saat uyuyarak aldıysam hakkımı yiyene eyvallah etmem.
aa daha çok gençsin ve ilk işin. bu sana tecrübe oldu bir de öyle düşün. böyle durumlar her iş yerinde oluyor. adaletsiz patron, yalaka çalışanlar, torpil vs. önemli olan senin bu durumları nasıl göğüslediğin. her zaman dik dur kimseye eyvallah etme. umarım bu durum senin için ilk ve son olur.
İlk evlendiğimizde sadece arabanın yakıtını, marketi kartla alıyorduk. Sonradan daha sık kullanır olduk. Bir ara hem ev hem de araba kredisi ödüyorduk. O dönemde sıkışıyorduk haliyla. Benim gelirim de şimdikinden az idi. Derken derken karta bulaştık gittik.Evet
evet canim bambaska birsey Dünyayi tanimaya calismak.
Uzun zamandir kendime kiyafet almiyorum bi kis sabretip indirimden hepimiz icin alicam birseyler.
Birsey sormak istiyorum. Aslinda iyi geliri olan bi ailesiniz neden alisverisi kredi kartiyla yapiyorsunuz ya da Ben mi yanlis anladim.Bizim kredi kartimiz yok cebte nakityoksa o anlik Maas kartimizla ödüyoruz.
Yok cnm estf.biz burada sadece para nasil birikir onu konusmuyoruz sikintilarimizida paylasiyoruzKızlar kusura bakmayın burayı da bdv ye çevirdim gibi oldu.
Yok cnm estf.biz burada sadece para nasil birikir onu konusmuyoruz sikintilarimizida paylasiyoruz
Allah kolaylik versin canim, hakkindan gelip Iyi kullansbiliyorsunuz ne güzel.kullanilmasi gereken ihtiyaclar varsa birakilmaz tabi ki.İlk evlendiğimizde sadece arabanın yakıtını, marketi kartla alıyorduk. Sonradan daha sık kullanır olduk. Bir ara hem ev hem de araba kredisi ödüyorduk. O dönemde sıkışıyorduk haliyla. Benim gelirim de şimdikinden az idi. Derken derken karta bulaştık gittik.
2 arabanın kaskosu, sigortası hep taksit
Eşime toplu bir kıyafet alışverişi yapmıştık taksit
Eşimin arabasının kış lastikleri taksit
Anneme babama kıyafet almıştım onlar taksit
Hem annemlere hem de kendimize tatil almıştık. Onlara taksit
Daha da var.
Şimdi ev bitti. Araba ödüyoruz ama o bizi yormuyor.
Elimizde daha çok nakit kalıyor. Kademeli olarak nakite geçeceğiz. Zaten kartı tamamen bırakamayız ama aylık 1500 gibi Bi rakama inmesi yeterli bizim için.
Benim işyerimde hiç nakit ödeme yapılmıyor. Yemek kantin vs herşey kart ile.
Bu saate ne gezmesi kiz2( Ama ben gezmeye gidiyom )
Yakin arkadasimin bebisi olmus kizlar ben kacar teyze oldum yaaaBu saate ne gezmesi kiz
gözünüz aydın:)Yakin arkadasimin bebisi olmus kizlar ben kacar teyze oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?