- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Orda varmi bilmiyorumBenimde ayiklamam gereken kiyafetlerim var bende gaza geldim ama ben giymediklerimi baskasina veremiyorum rencide ederim diye.toz bezi oluyorlar genelde.
Az knce tam 2 yildir istedigim gibi bulamadigim beyaz pantolonu ablam aatmak izereyken yakaladimkilo alinca uzerine uymamis pekte giymemis yeni yani bana cuk oturdu
Valla hic gormedim keske olsa cunku cope atarken uzuluyorum cunku kalitesiz kiyafet almam cokta eski olmuyorlar ya yikanmaktan biraz yipranmis oluyor yada giymekten sikilmis oluyorumOrda varmi bilmiyorum
Burda carsiya eski kiyafet icin kontynır koyuldu
Birde kitap icin var.
Oraya koyuyolar.
Ben tasimaya useniyorum oraya.
Kitaplari okula verdik.
Dönusum icin topluyolar yil sonlari.
Sebepsiz yere kiskanclik fesatlik yapanlardan nefret ediyorum.İyi akşamlar hatunlar.
Bayağıdır giremedim ben buralara, okuyup geçtim çoğu kez.
Bunda harcamayayım diye dikkat etmeye çalıştıkça sürekli para harcamamın etkisi oldu, suçlu hissettim resmen.
Ancak bunun yanında geçen hafta salıdan beri hoş olmayan şeyler yaşıyorum iş ile ilgili.
İşimi kaybedebilirim, üstelik yok yere :/
Az çok bilirsiniz, işe yeni girmiş kişileri ezmeye, açığını yakalayıp bunu çok büyük bir hataymış gibi müdür/amir önüne sunan tipler vardır. Tam da böyle biriyle muhatabım şu sıralar. Hevesle gittiğim iş yerine gidesim bile gelmiyor, 2 gündür keyfim yerine geldi, eskisi gibi çalışmaya başladım ancak işime son verilme düşüncesi de beni hayli üzüyor.
Her şey 18 Ekimde belli olacak. Lütfen o güne kadar bana dua edin. İşimi kaybetmek istemiyorum. Hem seviyorum, hem çok emeğim var bu kuruma girmek adına. Ayrıca müdüre lanse edilen şey de hiç göründüğü gibi değil, haksızlığa uğruyorum.
Aaa madalyami takacaklarmis o olayi buyutup mudure goturen kisiye.siz durumu mudure kendiniz izah edin.durum nedir bilemiyorum tabi ama kurumda bir kisinin lafiyla isten atmaz heralde en fazla uyari olurİyi akşamlar hatunlar.
Bunda harcamayayım diye dikkat etmeye çalıştıkça sürekli para harcamamın etkisi oldu, suçlu hissettim resmen.
Ancak bunun yanında geçen hafta salıdan beri hoş olmayan şeyler yaşıyorum iş ile ilgili.
Az çok bilirsiniz, işe yeni girmiş kişileri ezmeye, açığını yakalayıp bunu çok büyük bir hataymış gibi müdür/amir önüne sunan tipler vardır. Tam da böyle biriyle muhatabım şu sıralar. Hevesle gittiğim iş yerine gidesim bile gelmiyor, 2 gündür keyfim yerine geldi, eskisi gibi çalışmaya başladım ancak işime son verilme düşüncesi de beni hayli üzüyor.
Her şey 18 Ekimde belli olacak. Lütfen o güne kadar bana dua edin. İşimi kaybetmek istemiyorum. Hem seviyorum, hem çok emeğim var bu kuruma girmek adına. Ayrıca müdüre lanse edilen şey de hiç göründüğü gibi değil, haksızlığa uğruyorum.
Benimde giysilerim hic yipranmiyo.Valla hic gormedim keske olsa cunku cope atarken uzuluyorum cunku kalitesiz kiyafet almam cokta eski olmuyorlar ya yikanmaktan biraz yipranmis oluyor yada goymrkten sikilmis oluyorum
Rabbim haklı haksizi görür. Hile hurda duzenbazlikla is yapanlardan hiç hoşlanmıyorum...allah yardimciniz olsun insİyi akşamlar hatunlar.
Sebepsiz yere kiskanclik fesatlik yapanlardan nefret ediyorum.
Hayir bu insanlar ne istiyolar neyi paylasamiyolar.
Umarım isini kaybetmezsin.
Rabbim yardımcın olsun.
Aaa madalyami takacaklarmis o olayi buyutup mudure goturen kisiye.siz durumu mudure kendiniz izah edin.durum nedir bilemiyorum tabi ama kurumda bir kisinin lafiyla isten atmaz heralde en fazla uyari olur
MissMoonTwilight yıllarca işyerinde mobbinge uğradım. Psikolojik şiddetin en alasını yaşadım. Ne zordur bilirim.
Allah yardımcın olsun. İnşalalh işinizden ayrılmak zorunda kalmazsın.
Bu durumu müdürünle açık açık konuşamaz mısın. Anlayışsız ya da dinleme huyu olmayan vasıfsız bir idarece mi
Rabbim haklı haksizi görür. Hile hurda duzenbazlikla is yapanlardan hiç hoşlanmıyorum...allah yardimciniz olsun ins
Zor bir durum ya.is yerinde huzur onemli mutlu degilsen verimlide olamazsin enerjini calar boyle ortam.Kızlar çok teşekkür ederim. Müdürle konuşma imkanımız oldu, ancak müdür adil değil maalesef bunu ben 1,5 ayda anladım. Bu olaylar patlak verince de kurumun 10 senelik çalışanı (benim şefim gibi bir şey, işi ondan öğreniyorum) itiraf etti artık onu da canından bezdirmişler çünkü.
Sorunu şöyle anlatayım, evet benim yaptığım hata var (1,5 aydır çalışıyorum, öğrenme evresindeyim) ancak müdüre çıkarılacak çözülemeyecek bir mesele değil.
Üstelik hatanın %70 lik kısmı kurumun kendine has olan programından kaynaklanıyor. Bu işgüzar hanımefendi de aba altından sopa göstermek için (yaptığı hatayı yakaladım çünkü ben, kendisine iade ettim evrağı bu yanlış diye) yüzümüze gülerken müdürü fişteklemiş o ara. Müdür anlamlandıramadığım ve birçok çalışanın da anlamlandıramadığı şekilde bu kadının ağzına bakıyor. İzmir'deyim ben. Kurumun adını versem böyle böyle şeyler oluyor desem aranızda İzmirli varsa şok olursunuz nasıl yani orası resmi kurum değil mi diye. Şöyle söyleyeyim müdür bu kadınla birlikte dedikodu yaparken mükelleflerden biri konuşmayı duyuyor. Dedikodusunu yaptıkları kişi de benim şefim olan hanım :/
Koskoca müdür (20 senelik) oturmuş çalışan ile birlikte başka bir çalışanın dedikodusunu yapıyor yani varın siz düşünün.
MissMoonTwilight çok tehlikeli çok...
İdarecinşn herkese eşit mesafede durması gerek. İdareci olmak çok zordur. Her yiğidin harcı değildir. Peygamber'imiz bile adaletli idarecinin cennete gideceğini söylemiştir. Ne yapman gerekir bu durumda bilmiyorum. Sanırım dua etmekten ve beklemekten başka çaren yok.
Zor bir durum ya.is yerinde huzur onemli mutlu degilsen verimlide olamazsin enerjini calar boyle ortam.
Genelde is yerlerinde mudure yakin yalaka tipler olur.
Baktin atiliyorsun isten boynunu bukup cikma siz x hanimin agzina bakmaya devam edin odalara kapanip dedikodulara devam edin boyle ortamda kalmak zaten akil isi degil de dimdik cik.
Bir insanin ekmegi ile oynamak, vijdani hukumsuz saymak bana gore cok tehlikeli bir hirs.
Allah yardimcin olsun insallah korktugunuz gibi olmaz
Evet haklisin canim.Ben hep giydigi bedenin bir büyük bedenini aliyorum böxlece. En Az iki kis ya da iki yaz giyiyor.bol ya da uzun olursa kiviriyorum ama genelde hafiften bol oluyor biraz boylu oldugu icin siritmiyor üstünde .mesela dün bir tane kislik aldim tam bedeni seneye giyemez maalesefroyem 2.el kıyafet çok mantıklı bır olay bence ozellikle cocuklar için çabuk buyuyor ve kıyafetlerın çoğu da eskimeden kaldırılıyor keşke burada da olsa
Oğlum ilk doğduğunda biraz bizim abartmamız bırazda gelen hediyeler yuzunden giydiremeyıp ayırdıgım çok kıyafeti oldu hoş kardeşimin bebegı olacak ona vereceğim ama bu sene az öz kıyafet aldım nasılsa seneye hiçbiri olmayacak yine alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?