Ama insan Acıkmıyor ya.Ayy bi taneden bişey olmaz dicem ama ikinciyi yeme :)
5 dk mezdeke oyna :)
Kalorisini karşılasın :))
canım sorun su ki kuzenınle yazısıyodur veya degıldır bunu bılmıyoruz suan ıcın ama suphelenebıldıgın baska bırıne bakar dıye ıhtımal verdıgın bırıyle evlenmek uzeresinKızlar iyi akşamlar.Kafam çok karışık aklıma bişey takılıyor burada bdv yi okudukça galiba iyice şüpheci oldum.Nişanlım ile kuzen sürekli whatsapta aynı saatlerde giriyor dikkat ediyorum.Sözde ve nişanda karşılaştılar.Kuzen evli ama eşinden ayrılar bir süredir iş için.Ya numaraları falan yoktur birbirlerinde gel görki şeytan dürtüyor beni ya.Nerden ilk bu fikir aklıma geldi inanın bilmiyorum.Ama sürekli aynı saattlerde çevrim içi olup son görülmeleri bugün 4 kere denk geldim.Sabah 6,29 da nişanlım girmiş whatsaba baktım kuzende 6,29 da.Dedim bu ne.Bana günaydın yazmamış ben 7:30 a doğru kalkıyorum o zaman yazdı.Aşkıl günaydın diye.Annemle kardeşime dedim yok saçmalama diyorlar.Saçma olduğunu bilsem de sürekli bakıyorum ikisinin whatsabına.Nişanlımın faceden arkadaşlarını göremiyorum kapalı şifre de vermiyor.Nişanlı ilişki durumunda da yazmıyor çocukça buluyormuş öyle şeyleri.Ordan işkillendim.Kuzen nerden düştü aklıma hatırlamıyorum ama bikaç gündür var.Nişanlımın teli alıp annemi arayacağım deyip kuzenin nosunu yazıcam bakalım kayıtlı mı.Kafayı yiyeceğim ya bişeyler söyleyin.Ben çok mu saçmalıyorum.Bdv de yazılanları okudukça kimseye güvenim kalmadı.
canım sorun su ki kuzenınle yazısıyodur veya degıldır bunu bılmıyoruz suan ıcın ama suphelenebıldıgın baska bırıne bakar dıye ıhtımal verdıgın bırıyle evlenmek uzeresintabıkı hepımızın esleri için aynı durumun olabılırlıgı ver ama ılk esas bence guven cnım bi kere ıcıne kurt dustumu hep boyle devam eder bence dedıgın gbı numarayı kntrol et eger yoksa bu suphelerını ve guvensızlıgını rafa kaldır evet tabıkı gözü körde olmamlıyız ama boylede hızursuz olursun hep
aynen bncede canım cok etkılenıyorsan okuma bunlar en guzel gunlerınız tadını cıkar vesvese cok kotu bıse en buyuk huzursuzluk kaynaklarından,bence de bişe cıkmaz denk gelmıstır dıye dusunuyorum.emin ol senın ıcın o boyle bı durumda suphelenseydı cok uzulurdunÖyle bir çocuk değil aslında ama ben fazla şüpheliyim herhalde.Onların numaraları bile yoktur birbirlerinde galiba günah alıyorum ama kendime de engel olamıyorum bakmaktan.Ben galiba sevince dozu kaçırıyorum facedende de ınstgramda da beraber söz fotomuz var.Çocuk bunları duysa kesin ayrılır benden.Aslında düşündüğümün çok ayıp olduğunu biliyorum ama.Hayırlı işe şeytan girer derler ya vesvese yapıyorum ya.Yoksa güvenimi sarsacak bişey yapmadı.Zaten kilolu maşallah yemeye de düşkün bir tip çapkın bir tipi de yok benim Hüsnü kuruntum.Ama numarayı yazıcam öyle de olsa yanıma gelince siler yani.Bir de o kadar masraf yaptık evlenecek eşya bakıyor hevesle.Sanmam diyor annemle kardeşim.Kuzenin de gariban günahını alma diye kızıyor annem.Zaten bu aldatma konularını okudukça böyle oldum.Nişanlım nette böyle konular okumamı yasakladı etkileniyorsun diye.
Çok teşekkür ediyorum canım sağol. Kaçtane çıkıyor p.tesi kızımın kreşi için yapabilirim de ondan sordumVerim cnm.
Yarım paket margarin
1 cay bardağı sıvıyağ
1 cay bardg. Pudra şekeri
1 çorba kaşığı yogurt
1 vanilya
1 kabrtm. Tozu
Rendelenmiş portakal kabugu
Aldiği kadar un.
Önce margarin sıvıyağ yogurt pudra şekerini karıştırıyorum elimle sonra un vanilya kabartma tozunu portakali ekliyorum.
Sekil ver üzeri kızarmadan al..
Eki Görüntüle 2145188
aynen bncede canım cok etkılenıyorsan okuma bunlar en guzel gunlerınız tadını cıkar vesvese cok kotu bıse en buyuk huzursuzluk kaynaklarından,bence de bişe cıkmaz denk gelmıstır dıye dusunuyorum.emin ol senın ıcın o boyle bı durumda suphelenseydı cok uzulurdun
Bencede okuma vede okuduğun kişilere acıma acınacak duruma düşersin bu annemin sözü.yalnızca şu anın tadını çıkar. Ben kına günü kavga etmiştim kıskançlık yüzünden. Zamanını zehretme hem ona hem kendineÖyle bir çocuk değil aslında ama ben fazla şüpheliyim herhalde.Onların numaraları bile yoktur birbirlerinde galiba günah alıyorum ama kendime de engel olamıyorum bakmaktan.Ben galiba sevince dozu kaçırıyorum facedende de ınstgramda da beraber söz fotomuz var.Çocuk bunları duysa kesin ayrılır benden.Aslında düşündüğümün çok ayıp olduğunu biliyorum ama.Hayırlı işe şeytan girer derler ya vesvese yapıyorum ya.Yoksa güvenimi sarsacak bişey yapmadı.Zaten kilolu maşallah yemeye de düşkün bir tip çapkın bir tipi de yok benim Hüsnü kuruntum.Ama numarayı yazıcam öyle de olsa yanıma gelince siler yani.Bir de o kadar masraf yaptık evlenecek eşya bakıyor hevesle.Sanmam diyor annemle kardeşim.Kuzenin de gariban günahını alma diye kızıyor annem.Zaten bu aldatma konularını okudukça böyle oldum.Nişanlım nette böyle konular okumamı yasakladı etkileniyorsun diye.
Bencede okuma vede okuduğun kişilere acıma acınacak duruma düşersin bu annemin sözü.yalnızca şu anın tadını çıkar. Ben kına günü kavga etmiştim kıskançlık yüzünden. Zamanını zehretme hem ona hem kendine
30 tane rahat cikiyor oglum yedi üzerinden bende 1 tane yedim.Çok teşekkür ediyorum canım sağol. Kaçtane çıkıyor p.tesi kızımın kreşi için yapabilirim de ondan sordum
Sütlü irmik topları öneririm.Merhaba hanimlar sizden yardim istesem olurmu
Bir gun dolapta bekleyip tadi degismeyecek hamurisi tarifi ariyorum. Sutlu tatli yada muhallebi olurmu nasil bsy olur?
Birde patates salatasi mercimek koftesi yaptik baska nasil salata yapabilirim?
Kızlar iyi akşamlar.Kafam çok karışık aklıma bişey takılıyor burada bdv yi okudukça galiba iyice şüpheci oldum.Nişanlım ile kuzen sürekli whatsapta aynı saatlerde giriyor dikkat ediyorum.Sözde ve nişanda karşılaştılar.Kuzen evli ama eşinden ayrılar bir süredir iş için.Ya numaraları falan yoktur birbirlerinde gel görki şeytan dürtüyor beni ya.Nerden ilk bu fikir aklıma geldi inanın bilmiyorum.Ama sürekli aynı saattlerde çevrim içi olup son görülmeleri bugün 4 kere denk geldim.Sabah 6,29 da nişanlım girmiş whatsaba baktım kuzende 6,29 da.Dedim bu ne.Bana günaydın yazmamış ben 7:30 a doğru kalkıyorum o zaman yazdı.Aşkıl günaydın diye.Annemle kardeşime dedim yok saçmalama diyorlar.Saçma olduğunu bilsem de sürekli bakıyorum ikisinin whatsabına.Nişanlımın faceden arkadaşlarını göremiyorum kapalı şifre de vermiyor.Nişanlı ilişki durumunda da yazmıyor çocukça buluyormuş öyle şeyleri.Ordan işkillendim.Kuzen nerden düştü aklıma hatırlamıyorum ama bikaç gündür var.Nişanlımın teli alıp annemi arayacağım deyip kuzenin nosunu yazıcam bakalım kayıtlı mı.Kafayı yiyeceğim ya bişeyler söyleyin.Ben çok mu saçmalıyorum.Bdv de yazılanları okudukça kimseye güvenim kalmadı.
Sütlü irmik topları öneririm.
Bir hafta dolapta kaldı tadi bozulmadi.
Ama bonibon cikolatalarin rengi değişti o yüzden yenildiği zaman koyarsan yeni gibi olur
Milyonlarca insan aynı saatte giriyorz yapma gözünü seveyimKızlar iyi akşamlar.Kafam çok karışık aklıma bişey takılıyor burada bdv yi okudukça galiba iyice şüpheci oldum.Nişanlım ile kuzen sürekli whatsapta aynı saatlerde giriyor dikkat ediyorum.Sözde ve nişanda karşılaştılar.Kuzen evli ama eşinden ayrılar bir süredir iş için.Ya numaraları falan yoktur birbirlerinde gel görki şeytan dürtüyor beni ya.Nerden ilk bu fikir aklıma geldi inanın bilmiyorum.Ama sürekli aynı saattlerde çevrim içi olup son görülmeleri bugün 4 kere denk geldim.Sabah 6,29 da nişanlım girmiş whatsaba baktım kuzende 6,29 da.Dedim bu ne.Bana günaydın yazmamış ben 7:30 a doğru kalkıyorum o zaman yazdı.Aşkıl günaydın diye.Annemle kardeşime dedim yok saçmalama diyorlar.Saçma olduğunu bilsem de sürekli bakıyorum ikisinin whatsabına.Nişanlımın faceden arkadaşlarını göremiyorum kapalı şifre de vermiyor.Nişanlı ilişki durumunda da yazmıyor çocukça buluyormuş öyle şeyleri.Ordan işkillendim.Kuzen nerden düştü aklıma hatırlamıyorum ama bikaç gündür var.Nişanlımın teli alıp annemi arayacağım deyip kuzenin nosunu yazıcam bakalım kayıtlı mı.Kafayı yiyeceğim ya bişeyler söyleyin.Ben çok mu saçmalıyorum.Bdv de yazılanları okudukça kimseye güvenim kalmadı.
Kızlar iyi akşamlar.Kafam çok karışık aklıma bişey takılıyor burada bdv yi okudukça galiba iyice şüpheci oldum.Nişanlım ile kuzen sürekli whatsapta aynı saatlerde giriyor dikkat ediyorum.Sözde ve nişanda karşılaştılar.Kuzen evli ama eşinden ayrılar bir süredir iş için.Ya numaraları falan yoktur birbirlerinde gel görki şeytan dürtüyor beni ya.Nerden ilk bu fikir aklıma geldi inanın bilmiyorum.Ama sürekli aynı saattlerde çevrim içi olup son görülmeleri bugün 4 kere denk geldim.Sabah 6,29 da nişanlım girmiş whatsaba baktım kuzende 6,29 da.Dedim bu ne.Bana günaydın yazmamış ben 7:30 a doğru kalkıyorum o zaman yazdı.Aşkıl günaydın diye.Annemle kardeşime dedim yok saçmalama diyorlar.Saçma olduğunu bilsem de sürekli bakıyorum ikisinin whatsabına.Nişanlımın faceden arkadaşlarını göremiyorum kapalı şifre de vermiyor.Nişanlı ilişki durumunda da yazmıyor çocukça buluyormuş öyle şeyleri.Ordan işkillendim.Kuzen nerden düştü aklıma hatırlamıyorum ama bikaç gündür var.Nişanlımın teli alıp annemi arayacağım deyip kuzenin nosunu yazıcam bakalım kayıtlı mı.Kafayı yiyeceğim ya bişeyler söyleyin.Ben çok mu saçmalıyorum.Bdv de yazılanları okudukça kimseye güvenim kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?