Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy bi taneden bişey olmaz dicem ama ikinciyi yeme :)
5 dk mezdeke oyna :)
Kalorisini karşılasın :))
Ama insan Acıkmıyor ya.
Valla kafada bitiyor iş.
Ben aclikdan degil ac gozlulukden yedim.
Akşam grisini kahve falan yok.
Bol su sonra uyku.

Kızlar iyi akşamlar.Kafam çok karışık aklıma bişey takılıyor burada bdv yi okudukça galiba iyice şüpheci oldum.Nişanlım ile kuzen sürekli whatsapta aynı saatlerde giriyor dikkat ediyorum.Sözde ve nişanda karşılaştılar.Kuzen evli ama eşinden ayrılar bir süredir iş için.Ya numaraları falan yoktur birbirlerinde gel görki şeytan dürtüyor beni ya.Nerden ilk bu fikir aklıma geldi inanın bilmiyorum.Ama sürekli aynı saattlerde çevrim içi olup son görülmeleri bugün 4 kere denk geldim.Sabah 6,29 da nişanlım girmiş whatsaba baktım kuzende 6,29 da.Dedim bu ne.Bana günaydın yazmamış ben 7:30 a doğru kalkıyorum o zaman yazdı.Aşkıl günaydın diye.Annemle kardeşime dedim yok saçmalama diyorlar.Saçma olduğunu bilsem de sürekli bakıyorum ikisinin whatsabına.Nişanlımın faceden arkadaşlarını göremiyorum kapalı şifre de vermiyor.Nişanlı ilişki durumunda da yazmıyor çocukça buluyormuş öyle şeyleri.Ordan işkillendim.Kuzen nerden düştü aklıma hatırlamıyorum ama bikaç gündür var.Nişanlımın teli alıp annemi arayacağım deyip kuzenin nosunu yazıcam bakalım kayıtlı mı.Kafayı yiyeceğim ya bişeyler söyleyin.Ben çok mu saçmalıyorum.Bdv de yazılanları okudukça kimseye güvenim kalmadı.

canım sorun su ki kuzenınle yazısıyodur veya degıldır bunu bılmıyoruz suan ıcın ama suphelenebıldıgın baska bırıne bakar dıye ıhtımal verdıgın bırıyle evlenmek uzeresin tabıkı hepımızın esleri için aynı durumun olabılırlıgı ver ama ılk esas bence guven cnım bi kere ıcıne kurt dustumu hep boyle devam eder bence dedıgın gbı numarayı kntrol et eger yoksa bu suphelerını ve guvensızlıgını rafa kaldır evet tabıkı gözü körde olmamlıyız ama boylede hızursuz olursun hep

Öyle bir çocuk değil aslında ama ben fazla şüpheliyim herhalde.Onların numaraları bile yoktur birbirlerinde galiba günah alıyorum ama kendime de engel olamıyorum bakmaktan.Ben galiba sevince dozu kaçırıyorum facedende de ınstgramda da beraber söz fotomuz var.Çocuk bunları duysa kesin ayrılır benden.Aslında düşündüğümün çok ayıp olduğunu biliyorum ama.Hayırlı işe şeytan girer derler ya vesvese yapıyorum ya.Yoksa güvenimi sarsacak bişey yapmadı.Zaten kilolu maşallah yemeye de düşkün bir tip çapkın bir tipi de yok benim Hüsnü kuruntum.Ama numarayı yazıcam öyle de olsa yanıma gelince siler yani.Bir de o kadar masraf yaptık evlenecek eşya bakıyor hevesle.Sanmam diyor annemle kardeşim.Kuzenin de gariban günahını alma diye kızıyor annem.Zaten bu aldatma konularını okudukça böyle oldum.Nişanlım nette böyle konular okumamı yasakladı etkileniyorsun diye.

aynen bncede canım cok etkılenıyorsan okuma bunlar en guzel gunlerınız tadını cıkar vesvese cok kotu bıse en buyuk huzursuzluk kaynaklarından,bence de bişe cıkmaz denk gelmıstır dıye dusunuyorum.emin ol senın ıcın o boyle bı durumda suphelenseydı cok uzulurdun

Çok teşekkür ediyorum canım sağol. Kaçtane çıkıyor p.tesi kızımın kreşi için yapabilirim de ondan sordum

Aynen canım hakaret sayardım ben bi dr karşındakinin psikolojisinden korkardım.Bu aralar gerildim ben.Annem göğüs kanseri tedavisi görüyor 7 yıldır.Reğlden kesilip kesilmediğini tespit etmek için 40 gün ilacını içirmediler.Dün gitti hastaneye kardeşimle usg de 15 mm bişey varmış kitle değil de galiba bu ameliyat dikiş izlerinin önceden oluşturduğu yara ya da iltihap gibi bişey olabilir.6 yıl öncr minik bişey vardı almadılar küçük diye telle çekeceklerdi göğüsten.Vazgeçti doktorlar ilaç içmedi ya 40 gün k mu büyüdüki.İlaç içecek şimdi diğer ay emar çekecekler daha 1 ay var randevuya.Bu konuya da takılıyorum.İş yerinde arkadaş Doğum iznine çıktı tüm işleri bana kaldı iş stresli yoğun.Bir yandan iş yerinde dengesiz bir tip var sürekli bulaşmaya çalışan biri.Onla ayrı uğraş işle hastalık derken gerildim galiba.Bugün de regl oldum onun da etkisi var galiba.Baya gerginleştim çocuğa sarıyorum

Bencede okuma vede okuduğun kişilere acıma acınacak duruma düşersin bu annemin sözü.yalnızca şu anın tadını çıkar. Ben kına günü kavga etmiştim kıskançlık yüzünden. Zamanını zehretme hem ona hem kendine

Evet acırsan acınacak hale düşersin diye biliyorum bu sözü.Düşünmemeye çalışacağım.

Merhaba hanimlar sizden yardim istesem olurmu
Bir gun dolapta bekleyip tadi degismeyecek hamurisi tarifi ariyorum. Sutlu tatli yada muhallebi olurmu nasil bsy olur?
Birde patates salatasi mercimek koftesi yaptik baska nasil salata yapabilirim?

Merhaba hanimlar sizden yardim istesem olurmu
Bir gun dolapta bekleyip tadi degismeyecek hamurisi tarifi ariyorum. Sutlu tatli yada muhallebi olurmu nasil bsy olur?
Birde patates salatasi mercimek koftesi yaptik baska nasil salata yapabilirim?
Sütlü irmik topları öneririm.
Bir hafta dolapta kaldı tadi bozulmadi.
Ama bonibon cikolatalarin rengi değişti o yüzden yenildiği zaman koyarsan yeni gibi olur

Beren ben baska bir yerden yazmak istiyorum
Ben oncelikle mutluluklar dilerim.
Cok mutlu olacagina inaniyorum cunku emek veriyorsun
Ben evlenmeden once cok zor zamanlar gecirdim. Boyle suphelere cok dustum sadece ikili aldatma degil karsimdaki insanmi yada 3. 4. Kisiler bu kdr mi vicdansizdi dedim ve her kanitima karsi hepsi gercek oldu tum supheler kat kat ciddiydi gercekti. Cok zorlandim. Cok kirildim. Ama bsy ogrendim o suphelerimin gercekligini Allah izin verdide gordum diyorum ne kapilar acildi ne mucizeler oldu diye bakiyorum. Inan olacak bsye kimse engel olamaz ama olmayacak bsyi de kimse gerceklestiremez. Hayaller kur gezmek istedigin yerleri esinle yapacaklarini hayal et. Butun bunlari dusunme kimsenin gunahini alma canim. Esimle tanistigim ilk gunden beri boyle suphelere izin vermedim cunku suphenin insani nasil yedigini biliyorum. Bsy olursa beni rahatsiz edecek herhangi bsy ztn karsima cikar biliyorum. Sende boyle bakmaya calis. Ufacik yada buyuk senin hoslanmayacagin ufacik bir soz bile karsina cikar. Uzulme tadini cikar bugunleri..

Bugün öğlen kabağimi yedim çıktım evden.Arkadaşlarımla buluştum.
Orda bir bardak şekersiz kahve içtim.
Arkadaşıma gelinlik filan bakacaz derken bir saat 33 dakika yürümüşüz bacaklarim ağrıyor.
Şimdi de bir elma ve bir muz yedim.Ama kabaklarimin yaridan fazlası duruyor hala.

günaydın kızlarr dun sıze uydum ben de kabak yapmadım ama dıkkat ettım 2gndur yememe tatlı falan yemedm borek yemedm sabah haslanmıs yumurta oglen corba 45dk yuruyusten snra aksam kardesımle avmye gıttık buraya kadar her sey ıyı snra bı aclık bastırdı kan sekerım duser gbı oldu orda snra etıform falan yedım hızlı hızlı ama yk cıkolata falan atım dedım en ıyısı agzıma hızlı yukselsn, evde olsm uzanır meyve falan yerdm gecerdı veee sonuc kardesım abla sana burger ısmarlm dedı eskıden olsa yerdm derdm o da ye bi gunluk dedı ve butun gunki ugraslarım cöp oldu resmennn

Milyonlarca insan aynı saatte giriyorz yapma gözünü seveyimKuzeninle nekadar yakınsın bilemeyiz ama senin sözünde nisanında o hengame de telefon nosunu alıp verdilerse bravo:)Benimde esimin sifresi yok fb ins.Karsıyım ben.Evli de olsak herkesin bi özeli var.Telefonlarımız hep ortadadır zaten.O benimkini kurcalar,ama ben internet bankacılığı işlemleri için gelen şifreyi bile söylesene diyorm.Alıp bakmıyorm.Kendini yeme deerim cnm boşuna

kızlar günaydın
dün kuralalra aynen uydum, kaçamak yapmamdım.
Sabah büyük bir heves ile tartıya çıktım veeee 71,5 kg geldim
(başlangıç 72,6 kg)
açıkcası çok zorlanmadım ancka gece biraz karnımda hareketelr oldu :=)
sabah büyük bir keyif ile kahvaltımı yaptım:):)
o zevki size tarif edemem....
şimdi bir ıhalmur içiyorum sonra çay ve türk kahvesi ile konuyu kapatacağım:)
mevye konusudn aşöyle yapıyorum porsiyonu ayrıya bölüyorum 11,30 da meyvenin yarısı alanı 14,30 da tüketiyorum ...
bence başlangıç için çok iyi...
bugünde aldım kabagımı geldim :)
cumartesi dikkat ederim ancak pazartesi devam edeceğim tekrar ...

(nişanlın ile nasıl tanıştın? nasıl birisi ben bunları bilmiyorum...)
İçine düşen kurt çok kötü bir şey..
bu konuda çok sakin sabırlı ve dikkatli olmalısın, kimseyi direkt suçlayamazsın bir kurgu yapmışsın ve oradan şekillendiryorsun..
işin en kötüsü aklında yoksa, sokabilrisin..

çok kafanı kurcalıyorsa alıp dediğin gibi numaraya bakabilirsin. ama çok gizli , fark ettirmeden.
evlilik çok önemli bir kurum, güven çok önemli
Kartların açık olması gerekli, ancak özel alan diye bir yer var orayı da çok meşgul etmemek gerek.

herşeyin çok başındasın , sürekli sorgular ,takip edersen , mutsuzluk getirir.
aklına bunaları getirme , ama şüphelendiğin konuları da sessizce takip et. için rahat ermeli.. evleniyorsun çünkü.
ortada birşey yoksa senin onun gözünde değerini kaybetme , kavga için sebepler doğurursun.
daha sonra haklı olduğun bir konuda , kendini ifade zorluğu çekersin,
naçizane tavsiyemdir.
sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…