- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Canım böyle seni kuşkuya düşürecek şeyleri okuma.WhatsAppa da denk düşüyordur sürekli bakıyoruz yani herkeste grup var yazılanları okuyoruz. Neden ikisinin denk geldiğini takp ettin ki. Kontrol yap ama nişanlın anlamasın.Öyle bir çocuk değil aslında ama ben fazla şüpheliyim herhalde.Onların numaraları bile yoktur birbirlerinde galiba günah alıyorum ama kendime de engel olamıyorum bakmaktan.Ben galiba sevince dozu kaçırıyorum facedende de ınstgramda da beraber söz fotomuz var.Çocuk bunları duysa kesin ayrılır benden.Aslında düşündüğümün çok ayıp olduğunu biliyorum ama.Hayırlı işe şeytan girer derler ya vesvese yapıyorum ya.Yoksa güvenimi sarsacak bişey yapmadı.Zaten kilolu maşallah yemeye de düşkün bir tip çapkın bir tipi de yok benim Hüsnü kuruntum.Ama numarayı yazıcam öyle de olsa yanıma gelince siler yani.Bir de o kadar masraf yaptık evlenecek eşya bakıyor hevesle.Sanmam diyor annemle kardeşim.Kuzenin de gariban günahını alma diye kızıyor annem.Zaten bu aldatma konularını okudukça böyle oldum.Nişanlım nette böyle konular okumamı yasakladı etkileniyorsun diye.
insan şoka giriyor. geçmiş olsun hem size hem çocuga ve ailesineÖglen markete girdim, tam çıkarken yerde bir çocuk, önce anlamadım çırpınıp duruyor, bu çocuk hastamı nolmuş dedim kasiyer geldi, cocuk mosmor bir sağa dönüyor bir sola dönüyor, annesi koştu, o kriz geçirmeye bağırmaya başladı, ambulans arıyorum açmıyor, elim ayağım boşaldı. Anne bağırdıkça cocugu unuttular anneyi bırakın çocugu kapın dedim Yanlarında biri daha vardı kapıya koştu, benim iş yerinden birileri koşup boğazındakini çıkarmış, hastahaneye koştular, sonra anne için ambulans çağrıdık. O kadar şaşırdım korktumki, anlatamam. 1,5 2 yaşlarında çocuktu. Haber geldi iyiymiş, kurtarmışlar. Ben görmesem ya beyni zarar görseydi vakit kaybetselerdi. Her şey bir anlık..
çok üzüldüm, çocuk artık kendini bıraktı, anne bağırıyor, her sey bir anlık hala içim hopluyor rahatlayamadıminsan şoka giriyor. geçmiş olsun hem size hem çocuga ve ailesine
allah kimseyi evladı ile sınamasınçok üzüldüm, çocuk artık kendini bıraktı, anne bağırıyor, her sey bir anlık hala içim hopluyor rahatlayamadım
Hakkınızda hayırlısı olsun.14 yillik isyerimden bugun ayrıldım 25 dk işsizim .. ilk 3 kati aglamadan atlattim ama son kata gelince dayanamadim is arkadaşlarim çoğu erkek hepsi de nerde olursan ol biz burdayiz bir telefon yeter enisteye soyle sahipsiz değilsin dediler :))))
Ama en cok is arkadaşım oğluma ceyrek almis ona agladim ...
Tatli aldırdım gidişim seferine
Simdi yeni bir hayat benu bekliyor hayırlısı
Inşallah böyle daha iyi olacak hergun birbirimiz yedigimiz kişiler ama ayrilik zormus :) hakkimizda.hayırlısıHakkınızda hayırlısı olsun.
Mutlaka zor olacaktır alışkanlıklar, ortam vs.
Umarım daha güzel kapılar acilir.
Gecmis olsun kuzuya.Merhaba kızlar
Dün oğlum ateşlendi
Hastane ilaç derken harcamamız oldu
Bugün de izin aldım bir markete ve Pazar’a çıktım
İhtiyaç olanları aldım
Maaş yatsın kahvaltılık alışveriş de yapacağım
Ramazan gelecek hazırlık lazım
Bu aylar biraz sıkıntılı geçiyor
Harcama yapmamaya devam etmeliyim
14 yillik isyerimden bugun ayrıldım 25 dk işsizim .. ilk 3 kati aglamadan atlattim ama son kata gelince dayanamadim is arkadaşlarim çoğu erkek hepsi de nerde olursan ol biz burdayiz bir telefon yeter enisteye soyle sahipsiz değilsin dediler :))))
Sağol canm bugün daha iyi çok şükür ilaçlara devamGecmis olsun kuzuya.
Benim önceliğim kahvaltilik.
Gece kahvaltılık tuketiyoruz.
Tulum peyniri, tel peynir, kasar, fındık kreması alicam.
Kuru yufka yine yapip ugrasamadik.
Peynirci babadan 2 kutu alicam.
Geçen ramazan oyle yaptik.
Yeni hayatın hayırlı olsun.14 yillik isyerimden bugun ayrıldım 25 dk işsizim .. ilk 3 kati aglamadan atlattim ama son kata gelince dayanamadim is arkadaşlarim çoğu erkek hepsi de nerde olursan ol biz burdayiz bir telefon yeter enisteye soyle sahipsiz değilsin dediler :))))
Geçmiş olsunMerhaba kızlar
Dün oğlum ateşlendi
Hastane ilaç derken harcamamız oldu
Bugün de izin aldım bir markete ve Pazar’a çıktım
İhtiyaç olanları aldım
Maaş yatsın kahvaltılık alışveriş de yapacağım
Ramazan gelecek hazırlık lazım
Bu aylar biraz sıkıntılı geçiyor
Harcama yapmamaya devam etmeliyim
Teşekkürler cok sagolHakkında hayırlısı olsun canım. Çok güzel olsun her şey
Beren ben baska bir yerden yazmak istiyorum
Ben oncelikle mutluluklar dilerim.
Cok mutlu olacagina inaniyorum cunku emek veriyorsun
Ben evlenmeden once cok zor zamanlar gecirdim. Boyle suphelere cok dustum sadece ikili aldatma degil karsimdaki insanmi yada 3. 4. Kisiler bu kdr mi vicdansizdi dedim ve her kanitima karsi hepsi gercek oldu tum supheler kat kat ciddiydi gercekti. Cok zorlandim. Cok kirildim. Ama bsy ogrendim o suphelerimin gercekligini Allah izin verdide gordum diyorum ne kapilar acildi ne mucizeler oldu diye bakiyorum. Inan olacak bsye kimse engel olamaz ama olmayacak bsyi de kimse gerceklestiremez. Hayaller kur gezmek istedigin yerleri esinle yapacaklarini hayal et. Butun bunlari dusunme kimsenin gunahini alma canim. Esimle tanistigim ilk gunden beri boyle suphelere izin vermedim cunku suphenin insani nasil yedigini biliyorum. Bsy olursa beni rahatsiz edecek herhangi bsy ztn karsima cikar biliyorum. Sende boyle bakmaya calis. Ufacik yada buyuk senin hoslanmayacagin ufacik bir soz bile karsina cikar. Uzulme tadini cikar bugunleri..
Milyonlarca insan aynı saatte giriyorz yapma gözünü seveyimKuzeninle nekadar yakınsın bilemeyiz ama senin sözünde nisanında o hengame de telefon nosunu alıp verdilerse bravo:)Benimde esimin sifresi yok fb ins.Karsıyım ben.Evli de olsak herkesin bi özeli var.Telefonlarımız hep ortadadır zaten.O benimkini kurcalar,ama ben internet bankacılığı işlemleri için gelen şifreyi bile söylesene diyorm.Alıp bakmıyorm.Kendini yeme deerim cnm boşuna
(nişanlın ile nasıl tanıştın? nasıl birisi ben bunları bilmiyorum...)
İçine düşen kurt çok kötü bir şey..
bu konuda çok sakin sabırlı ve dikkatli olmalısın, kimseyi direkt suçlayamazsın bir kurgu yapmışsın ve oradan şekillendiryorsun..
işin en kötüsü aklında yoksa, sokabilrisin..
çok kafanı kurcalıyorsa alıp dediğin gibi numaraya bakabilirsin. ama çok gizli , fark ettirmeden.
evlilik çok önemli bir kurum, güven çok önemli
Kartların açık olması gerekli, ancak özel alan diye bir yer var orayı da çok meşgul etmemek gerek.
herşeyin çok başındasın , sürekli sorgular ,takip edersen , mutsuzluk getirir.
aklına bunaları getirme , ama şüphelendiğin konuları da sessizce takip et. için rahat ermeli.. evleniyorsun çünkü.
ortada birşey yoksa senin onun gözünde değerini kaybetme , kavga için sebepler doğurursun.
daha sonra haklı olduğun bir konuda , kendini ifade zorluğu çekersin,
naçizane tavsiyemdir.
sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?