- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
oh ne güzel maşh.Darısı başımıza canım..Ne güzel hafiflersiniz ya..Amin canım.
Elde para varken krediye fazla bulasmak tabiki anlamsız.
Bende ev falan bisey alcak olsam kullanirim.
Simdilik kuzu ünili olana kadar birikir dedik.
Hayırlısı olsun bakalım.
Bu ay da bitsin ya yüklü ödemelerin son ayı bu ay.
Bir dahaki ay tek yüklü dogalaz gelir.
Kredi kartinada taksitli urunlerin ödemeleri var ama az az.
bende cok ıstıyorum Allah hayırlısıyla kısmet eder inşallah bana da paya veyy desın :)allahım bana çocuk nasip etse de
"anneee bana paya vey" dese..:)
inşallah canım:) diğer günler bugünkü harcamanı dengelersin artık napıcan. ister istemez harcama çıkıyor işte:/bende cok ıstıyorum Allah hayırlısıyla kısmet eder inşallah bana da paya veyy desın :)
tamam anladım konuşmayı sevıyosunuz da ben varken yapsanız olmaz mı
işte gıremıyorum ama aklım hep sızde
bugun 20 tl ev hedıyesı
12,5 sut parası
toplamda 32,5 harcadım
Canim atla ucaga git kobrisa ucuz bir yurt disi tatili pasaportsuz vizesiz cikis:)Bakalım ben yurt dışı gezilerine ne zaman gidicemAllahım nasip et noluuuuur
vize istemeyen ülkeler var. mesela yunanistan adalarına gemi turları var liman liman geziyorsun. hem de uygun fiyatlı.Bakalım ben yurt dışı gezilerine ne zaman gidicemAllahım nasip et noluuuuur
aynen ya bır 20 tl.m daha var onuda verdım mı tamamdır.inşallah canım:) diğer günler bugünkü harcamanı dengelersin artık napıcan. ister istemez harcama çıkıyor işte:/
bence de bende de vardı ıptal ettırdım ev alırkenanladığım kadarıyla BES anlamsız toplu para çekmek dışında.
İnş canım.. Paran varsa git valla.. Evlenmeden gez toz.Bak beyzayla konuşuyoruz da oradan çok hesaplı turlar varmış..Dedim kızım gez git.. :)hazır gitmişken.. Evlenince kısmet..İnş gene gitmek nasip olur da..Valla bazen diyorum bi daha gelmicez bu dünyaya..gez git hayatını yaşa.. Eşim çok sever gezmeyi.. desem hadi gezelim hemen ayarlar bişeyler.. de ben tutuyorum adamı:)Kıyamıyorum bi yandan da:)önceliklerimiz bir bitsin sıra onada gelir inş:)Bakalım ben yurt dışı gezilerine ne zaman gidicemAllahım nasip et noluuuuur
Ooo artik saatlesiyosunuzda flörtözler sizibeybiler bu akşamda beklıyorum sızı tükkana saat 21.00 dıyelım mı?
alışkanlık oldu
Bende gelim mibeybiler bu akşamda beklıyorum sızı tükkana saat 21.00 dıyelım mı?
alışkanlık oldu
Evet haklısınız kan değerleri düşük ilaç verdi dr ilaç icirince kusuyor bilerek yani.tsk ederim .Cocuk gunlerce yemek yemiyorsa bunun altinda muhtemelen ya degerleirnde bir eksiklik vardir.
Yegenim oyleydi kan degerleri cok dusuk cikmisti dr kan degerlerini yukseltici ilac vermisti canavar gibi saldiriyordu yiyeceklere.bence degerlerine bir baktirin
Allah razı olsun sürekli kemik suyuna çorba yapıyorm ama iciremiyorm çok zayıfladi boğaz enfeksiyonu gecmeden ishal oldu şimdi de 4 gündür izinliyim sabah akşam agliyor bende yatılı misafir de var babam ve erkek kardeşim gebeyimde hiç uyuyamiyorm dinlenemiyorm bende bayağı zayıfladim.buna da şükür yeterki oğlum iylessin cnm.Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin miniğe
Arkadaşların söyledikleri vitaminler güzel bende her hastalık sonrası toparlaması için bir şişe eczacıya sorduğum vitamini bitirtirdim. Bunun yanında kemik suyuna çorba, tarhana çorbası ve ev yoğurdu bağışıklığı güçlendirici takviyeler yapabilirsin.
Çok geçmiş olsun. Sambucol diye bir gıda takviyesi var. Benim çocuklara iyi gelmişti. Bir sorun doktorumuz yada eczaneciye. Belki onerebilir.Allah razı olsun sürekli kemik suyuna çorba yapıyorm ama iciremiyorm çok zayıfladi boğaz enfeksiyonu gecmeden ishal oldu şimdi de 4 gündür izinliyim sabah akşam agliyor bende yatılı misafir de var babam ve erkek kardeşim gebeyimde hiç uyuyamiyorm dinlenemiyorm bende bayağı zayıfladim.buna da şükür yeterki oğlum iylessin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?