Küçük Düşün Büyük Olsun!

oh ne güzel maşh.Darısı başımıza canım..Ne güzel hafiflersiniz ya..
Bizimde hayırlısı ile şu ev kredimiz bitsede rahatlasak..

allahım bana çocuk nasip etse de
"anneee bana paya vey" dese..:)
bende cok ıstıyorum Allah hayırlısıyla kısmet eder inşallah bana da paya veyy desın :)

tamam anladım konuşmayı sevıyosunuz da ben varken yapsanız olmaz mı
işte gıremıyorum ama aklım hep sızde
bugun 20 tl ev hedıyesı
12,5 sut parası

toplamda 32,5 harcadım

inşallah canım:) diğer günler bugünkü harcamanı dengelersin artık napıcan. ister istemez harcama çıkıyor işte:/

eşim sigara içiyor ona demiştim ki "madem öyle hergün 10 lira kumbaraya sigara parası atacaksın" o da sigarayı bırakmıştı

Bakalım ben yurt dışı gezilerine ne zaman gidicem Allahım nasip et noluuuuur
İnş canım.. Paran varsa git valla.. Evlenmeden gez toz.Bak beyzayla konuşuyoruz da oradan çok hesaplı turlar varmış..Dedim kızım gez git.. :)hazır gitmişken.. Evlenince kısmet..İnş gene gitmek nasip olur da..Valla bazen diyorum bi daha gelmicez bu dünyaya..gez git hayatını yaşa.. Eşim çok sever gezmeyi.. desem hadi gezelim hemen ayarlar bişeyler.. de ben tutuyorum adamı:)Kıyamıyorum bi yandan da:)önceliklerimiz bir bitsin sıra onada gelir inş:)

Corba ✔
Pilav✔
Bi tavuk kaldi o da aksama kizarcak marine oluyo dinlensin o
Evde supuruldu✔
Tozda alindi✔
Wc yikandi✔
Evi silemicem artik pert oldum.

Mercimegim bitti karalisteye not ettim.
Limonum 1tane kalmis o da listeye.
Bir sure haftalik alisveris yapmaya karar verdim.
Pazar +market seklinde.
Uzun sure bisey almayinca dolabin dibi geliyo eksilen cogaliyo ve al al bitmiyo
Tasimakdan da usaniyorum.

Evet haklısınız kan değerleri düşük ilaç verdi dr ilaç icirince kusuyor bilerek yani.tsk ederim .

Allah razı olsun sürekli kemik suyuna çorba yapıyorm ama iciremiyorm çok zayıfladi boğaz enfeksiyonu gecmeden ishal oldu şimdi de 4 gündür izinliyim sabah akşam agliyor bende yatılı misafir de var babam ve erkek kardeşim gebeyimde hiç uyuyamiyorm dinlenemiyorm bende bayağı zayıfladim.buna da şükür yeterki oğlum iylessin cnm.

tembel_karinca biz hiç oğlumuzu bırakmadık. Heryere geliyor bizimle beraber. Küçükken bazen sıkıntı yaşasak da o yanımda olmazsa içime sinmez benim.

@yeliz209 biz hiç turla gitmedik. Bazen turlara bakıyorum ama hiç mantıklı değil. Biz daha ucuz rakamlara daha çok yer geziyoruz.
Turlarla ilgili hiç tecrübem yok.

Çok geçmiş olsun. Sambucol diye bir gıda takviyesi var. Benim çocuklara iyi gelmişti. Bir sorun doktorumuz yada eczaneciye. Belki onerebilir.

Ben bes e emeklilik için değilde param biriksin diye girdim. Yoksa her ay atamıyorum istikrarla kenara bişey. O yüzdende memnunum ben. Hem devlet katkısıda güzel. Altın alsam yada döviz,rutin olarak her ay bana %25 kar getirmezdi.
Ben bes i kendim için,6 yıl sistemde kalırım diye planladım
Oğlum adına açtırmıştı eşim zaten,eğitimi için. Mebla büyük oldu ama evlendiririm heralde o parayla.
şimdi küçük küçük ödemelerimiz,yarın hazır para olarak çıkacak karşımıza. Buda iyi bişey benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…