- 16 Temmuz 2016
- 278
- 613
- 23
- 40
Evet yemiyen çocuk Yemiyo ne yazık ki bende dokmesine sacmasina izin veriyorm ama aynı çamaşır suyuna çok dikkat ederim o uyuduğunda kulaniyom çok az sirke kullancam artık çok tsk ederimBu konuda aynı oğlum ..
Ben de onu denedim yemeyen yemiyor çok iyi anlıyorum sizi Allah yardımcınız olsun
Ben neyi seviyorsa onu veriyorum
Dışarı çıkarken de yanıma meyve salatalık kuru yemiş kuru meyve alıyordum bir de cevizli sucuk , sık sık veriyordum
Evde de dökse de saçsa da bir öğünü yemesi 2 saat sürse de bıkmadan her seferinde yeter kinyrsin diye uğraşıyordum
İmkan varsa kalabalık da daha çok yiyorlar genelde
Ev oturmalarında hele çocul varsa yarışla yiyebiliyor ya da parkta sallanırken her öne geldiğinde ufak ufak ağzına atıyordum
Onun dışında temizlik konusunda çamaşır suyu da hastalanmasına sebep olabilir
Ben tüm temizliği sirke karbonat ve limon tuzu ile yapıyorum , öneririm ..
ne ikram edicenbeybiler bu akşamda beklıyorum sızı tükkana saat 21.00 dıyelım mı?
alışkanlık oldu
aminnnnn rabbim sana nur topu gibi bir bebecik versin tepene ciksinlar paya diyee :)allahım bana çocuk nasip etse de
"anneee bana paya vey" dese..:)
aynen şekerim gel sende cekınme kendı topiğin gıbı davranOoo artik saatlesiyosunuzda flörtözler sizi
Ben misafir oyuncu olarak gelirim.
Bodrum masali var izlemem lazim :)
Kumbaralarida alin gelin
gel bacım gelBende gelim mi
ballı börek olmazsa fıstıklı sarmane ikram edicen
Bekar arkadaşım kalmadı :) arkadaş olcaksan neden olmasınCanim atla ucaga git kobrisa ucuz bir yurt disi tatili pasaportsuz vizesiz cikis:)
vize istemeyen ülkeler var. mesela yunanistan adalarına gemi turları var liman liman geziyorsun. hem de uygun fiyatlı.
İnş canım.. Paran varsa git valla.. Evlenmeden gez toz.Bak beyzayla konuşuyoruz da oradan çok hesaplı turlar varmış..Dedim kızım gez git.. :)hazır gitmişken.. Evlenince kısmet..İnş gene gitmek nasip olur da..Valla bazen diyorum bi daha gelmicez bu dünyaya..gez git hayatını yaşa.. Eşim çok sever gezmeyi.. desem hadi gezelim hemen ayarlar bişeyler.. de ben tutuyorum adamı:)Kıyamıyorum bi yandan da:)önceliklerimiz bir bitsin sıra onada gelir inş:)
Olurum canim canin sagolsunBekar arkadaşım kalmadı :) arkadaş olcaksan neden olmasın
evlenmekten gözün korkmasın. maddiyat gerçekten halloluyor bir şekilde. mesela ben: hiçbirşey getiremedim çeyiz olarak ve hiçbir masrafa yardımcı olamadım. eşim allah razı olsun tek başına yaptı herşeyi. ailelerimizi bile karıştırmadı. arabasını sattı onunla yaptı düğünü. ben de ona herşeyin makuluna giderek destek olmaya çalıştım. mesela perdelerimi evlendikten 3 ay sonra aldım. bazı zorunlu eşyaları altınların bi kısmını bozdurarak aldık. çamaşır makinası vardı bekar evinde değiştirmedim. bulaşık makinası yeni aldık, diğer beyaz eşyaları annesi sıfır verdi ki onlar eski model ve hepsii ayrı ayrı markalar. 1 yıldır ellemedim onları. taksitlerimiz bitsin diye bekliyorum.Bazen topikleri okurken insan evlenmekten falan korkuyor açıkçası. Daha önce de yazmıştım ben son sınıfım zaten bekarım bir yandan da çalışıyorum.
Ama böyle ev kredisi araba kredisi sonra işte evlenince ev için alınan eşyaların taksitlerini falan görünce sonra o meblagları okuyunca insan evlenmekten korkuyor cidden.
Ben şunu anladım kesinlikle işim ve birikimim olmadan böyle bir şeyin altına girmemeliyim. Köşede en az 15-20 bin param olmalı ki çok fazla taksit borç altına girmeden bir şeyler yapabilmeliyim.
Bir yandan akademik kariyer istediğim için kitaplara ciddi bir yatırım yapıyorum. Yanlış bilmiyorsam M maviduvar1 akademisyendi. Beni daha rahat anlar diye umuyorum. Sözel bir bölümde okuyunca ve akademik hayat düşününce ister istemez epey para gidiyor.
Yarı zamanlı çalıştığım için benim hedefim 2 bin tl gibi bir tutar biriktirmekti. Ama sanırım çok daha fazla biriktirmeliyim. Yüksek lisans yaparken bir yere atanamazsam ve böyle yarı zamanlı çalışmaya devam edersem olacak masrafları falan düşündüm de bir an gözüm korktu cidden.
Bugün ki harcamam 6.5 tl yemek 2 yl yol 1 tl de su parası. Toplam 9 tl. 3 tl de kumbaraya attım.
Aklımda nereler var nereler :)Olurum canim canin sagolsunama ben kibrisa gittim hic begenmedim baska ulkeler arastiralim
evlenmekten gözün korkmasın. maddiyat gerçekten halloluyor bir şekilde. mesela ben: hiçbirşey getiremedim çeyiz olarak ve hiçbir masrafa yardımcı olamadım. eşim allah razı olsun tek başına yaptı herşeyi. ailelerimizi bile karıştırmadı. arabasını sattı onunla yaptı düğünü. ben de ona herşeyin makuluna giderek destek olmaya çalıştım. mesela perdelerimi evlendikten 3 ay sonra aldım. bazı zorunlu eşyaları altınların bi kısmını bozdurarak aldık. çamaşır makinası vardı bekar evinde değiştirmedim. bulaşık makinası yeni aldık, diğer beyaz eşyaları annesi sıfır verdi ki onlar eski model ve hepsii ayrı ayrı markalar. 1 yıldır ellemedim onları. taksitlerimiz bitsin diye bekliyorum.
tabi ki para biriktirsen çok güzel olur. ben o kadar isterdim ki eşime destek olayım.. yani demem o ki
sen bence kariyerine odaklan evliliği düşünme. :)
Ben sıfır harcamayla kapadım günü :)Bugünkü harcama 75 kuruşa açma aldım :) sıfır harcama olmadısempatik_kiz
Sonra bize dagittin dimi tek tek. :)Bu topic psikolojimi bozmaya basladi ruyamda bir tomar dolar buldum hepside 100 dolar seklindeydi
Hemen karakola goturdum paralari ama kimse ilgilenmedi paralar elimde kaldi
bankaya yatırsaydın kızBu topic psikolojimi bozmaya basladi ruyamda bir tomar dolar buldum hepside 100 dolar seklindeydi
Hemen karakola goturdum paralari ama kimse ilgilenmedi paralar elimde kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?