teşekkür ederim canım soracam bugün..canım çok geçmiş olsun.
bende hamileyken aynı sorunu yaşadım kram ve dişlerim çok fenaydı.
doktoruma sordum bu zaman kadar niye bekledin dedi. ben geçer diye sabır gösterdim.
Osteocare verdi, nasıl mucizevi 2 günde agrı kram yok oldu resmen.
doktoruna mutlaka sor bu takviye çok rahatlatıyor. hamileler için
Canım ben de osteocare kullanıyorum. 16. haftadan itibaren başlattı doktor. Bu arada cinsiyet belli oldu mu?teşekkür ederim canım soracam bugün..
aslında hem süt
hem ayran hem de yoğurt tüketiyorum bol bol.. daha fazla tüketirim bundan sonra..
ben sanırım doktoruma soracağım.. bakalım hangi ilacı verecek.. birde işte ayakta çok kalıyorum, üretim alanını dolanıyorum hep.. akşam acısını çekiyorum..
Kramp için magnezyum veriliyor ayrıca günde 1 maden suyu tüket faydalıaslında hem süt
hem ayran hem de yoğurt tüketiyorum bol bol.. daha fazla tüketirim bundan sonra..
ben sanırım doktoruma soracağım.. bakalım hangi ilacı verecek.. birde işte ayakta çok kalıyorum, üretim alanını dolanıyorum hep.. akşam acısını çekiyorum..
evet canım belli oldu, yazmıştım sanırım belki d unutmuşum yazmayı :) kızım olacak Allah nasip ederse..Canım ben de osteocare kullanıyorum. 16. haftadan itibaren başlattı doktor. Bu arada cinsiyet belli oldu mu?
aaa bak bunu duymuştum ama uygulamadım iyi fikir maden suyu içerim tabi:) teşekkürler.Kramp için magnezyum veriliyor ayrıca günde 1 maden suyu tüket faydalı
Unu tereyağında kavuruyorsun sonra süt seker vanilya bir yumurta sarısı ile karıştırıp muhallebi gibi pisiriyorsun tepsiye yada kaselere koyup ustu kizana kadar firina atiyorsun ..kolay hafif lezzetti bir tatli .dun komşulara dağıttim hepsi de begendi ..Iftar vakti bizde surekli biseyler gider biseyler gelir en sonunda kapiyi acik bırakıcam :)Kuzu ya bende a101 de en rahatım
Kasiyerleride tanıyorum baya sohbet muhabbet..
Süt helvasını merak ettim bu arada.
Sütle yapılan irmik, un helvası falan mi?
Şimdi yanıtladım canım.elecda canim sana mesaj atmistim gordun mu?
Ay çok sevindim.evet canım belli oldu, yazmıştım sanırım belki d unutmuşum yazmayı :) kızım olacak Allah nasip ederse..
aaa bak bunu duymuştum ama uygulamadım iyi fikir maden suyu içerim tabi:) teşekkürler.
teşekkürler canım.. hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah..Ay çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Bunu ilk defa duydum.Unu tereyağında kavuruyorsun sonra süt seker vanilya bir yumurta sarısı ile karıştırıp muhallebi gibi pisiriyorsun tepsiye yada kaselere koyup ustu kizana kadar firina atiyorsun ..kolay hafif lezzetti bir tatli .dun komşulara dağıttim hepsi de begendi ..Iftar vakti bizde surekli biseyler gider biseyler gelir en sonunda kapiyi acik bırakıcam :)
Nette var tarifi bursa ya ait diye biliyorumBunu ilk defa duydum.
Çok lezzetli gibi severim sütlü tatlıları bakicam nettense tarifine sagolasin
Ayyy Allah korumus cok gecmis olsun.Bir verdiğimiz karsi geldi galiba bizim kapicinin durumu hic yok yeni bebegi oldu kuvezde falan kaldi onu düşünüyordum aksam cop almaya gelince 50 tl vereyim dedim bez alirlar
oğlum sabah erken kalkti öğlen uyuttum pirasa koydum kalkinca yesin diye suyu az geldi elektrik gitti ocaga da su koydum uzandım uyumusum ruyamda birisi bebek nevresim takımı var ya evde onu da ver sevaptir dedi ..bende onu koliye koydum para veririm diyorum sen kalk bak koymadın dedi o an uyandim dumandan goz gözü görmüyor yemek yanmis su kaynamis bitmiş allahtan tum camlar acikti ama oğlum uyuyor ondan korktum uyandirmaya çalıştim derin uyuyor belli ... kapiyi açtım elekrik gelmemis aspiratör çalışmıyor ... balkona yer yaptım orda yatırırdım simdi keyfi iyi şükür hic boyle yapmazdim yüreğim agzimda hala ...
Koli ye koyduğumu sandığım nevresim de cekmeceden cıktı aksam yanina da 50 tl koyup vericem ...
temız kalbine ve nıyetıne göre melekler uyandırmıs senı canım cok gecms olsn ben de gecen hafta sadaka verdıkten yarım sa snra esımle arabadaydık bı anda bı arac ustumuze geldı zor manevra yaptı Allahım cok sukur sadakamıza bınaen belayı def ettiBir verdiğimiz karsi geldi galiba bizim kapicinin durumu hic yok yeni bebegi oldu kuvezde falan kaldi onu düşünüyordum aksam cop almaya gelince 50 tl vereyim dedim bez alirlar
oğlum sabah erken kalkti öğlen uyuttum pirasa koydum kalkinca yesin diye suyu az geldi elektrik gitti ocaga da su koydum uzandım uyumusum ruyamda birisi bebek nevresim takımı var ya evde onu da ver sevaptir dedi ..bende onu koliye koydum para veririm diyorum sen kalk bak koymadın dedi o an uyandim dumandan goz gözü görmüyor yemek yanmis su kaynamis bitmiş allahtan tum camlar acikti ama oğlum uyuyor ondan korktum uyandirmaya çalıştim derin uyuyor belli ... kapiyi açtım elekrik gelmemis aspiratör çalışmıyor ... balkona yer yaptım orda yatırırdım simdi keyfi iyi şükür hic boyle yapmazdim yüreğim agzimda hala ...
Koli ye koyduğumu sandığım nevresim de cekmeceden cıktı aksam yanina da 50 tl koyup vericem ...
Bir verdiğimiz karsi geldi galiba bizim kapicinin durumu hic yok yeni bebegi oldu kuvezde falan kaldi onu düşünüyordum aksam cop almaya gelince 50 tl vereyim dedim bez alirlar
Tesekkur ederim :)Şimdi yanıtladım canım.
Allah.in takdiri. Sizi nasil uyandirmis nasil koliye koymadigin nevresim takimini hatirlatmis. Kalbiniz cok temizmis.Bir verdiğimiz karsi geldi galiba bizim kapicinin durumu hic yok yeni bebegi oldu kuvezde falan kaldi onu düşünüyordum aksam cop almaya gelince 50 tl vereyim dedim bez alirlar
Allah esirgemiş sizi.Çok geçmiş olsun.Bir verdiğimiz karsi geldi galiba bizim kapicinin durumu hic yok yeni bebegi oldu kuvezde falan kaldi onu düşünüyordum aksam cop almaya gelince 50 tl vereyim dedim bez alirlar
Allah korumuş canım yaptığın iyilik karşı gelmiş. Dikkatli ol oruç hali uyku basarBir verdiğimiz karsi geldi galiba bizim kapicinin durumu hic yok yeni bebegi oldu kuvezde falan kaldi onu düşünüyordum aksam cop almaya gelince 50 tl vereyim dedim bez alirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?