- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Demi hafta sonu sessizliği çökmüş buralara.Kızlar bu ne sessizlik nerelerdesiniz bakim:)
Ben de bugün işe gitmediğim.için evle ilgilendim.. evde olunca ne kadar da yapılacak iş varmis bi daha farkina vardim. Şimdiye kadar yaptiklarimi anlatim:)
Üç makina çamaşır yikanip asıldı
Buzdolabi içi dışı temizlendi
Baharat ve bakliyat dolabi temizlendi.dizildi
Evi eşim süpürdü sildi :)
Banyoyu yıkadım, kuruttum ve serdim.
Wc yikandi, havlular değiştirildi..
Cacık ve çorba yaptim hazır onlar..
Eşim çıktı arkadaşlarıyla görüşecek meyve sebze, yoğurt içecekler kısacası alisveris listesi verdim onları da gelirken halledecek..
Kiyma cikardim köfte patates yapacam, eşim istedi canı çekmiş.. koftelerimi hazırladım, ama dolapta.dinlensin doye bekliyor. Patateslerle firina atacam ama kuru sekilde.. özellikle sulu istemedi.. kizartma yerine firina atarim elma dilimu patatesle beraber..
Biraz pilav ve salata da yaparim.
Dondurucuda kiymali borek var kapali.lahmacun gibi düşünün. Ondan da iki poset (12 adet) cikardim.
Bi de irmik helvasi yaparim..
Aslinda yemek miktarını sonradan arttırdım eşim arayıp x de gelecek ( eşi evde yok o çalışıyor ikisi de samimi dostlarimiz ) dedi. İftar yapar.. sonra bi daha aradi kayinimin da gelecegini soyledi.. megerse aksam burda mac izleyeceklermis :)
İyi bari dedim yemeklerimi ona göre arttırdım ben de :)
Valla benimde gozum arıyorSelam kızlar gelemiyorum unutmayın beni
tesekkur ederım canım ben de alıcam ınsAllahkronikuykucu kitabin 69. Sayfasina geldim.
Suanlik tam benim sevdigim gibi.
Yer yer gozlerim dolmaya başladı bile.
Aksam dayim gelmeseydi kitabı yarilamistim bile.
Baya guzel gidiyor.
Merakla devam edicem aksam.
Hosgeldinnkizlarr bu konutam benlikmis
bitmeyen ev isleri hayat kosturmacisi demekki tek ben degilmisim robot misali yasayan
Bende TLC de ki pisleri gordukce temizlik yapiyorum :)Günaydın..akşam sizi okudum ,yaptığınız işleri falan yazmışsınız. Sabaha kadar rüyamda kalabalık misafirler ağarlayıp hepsinede rezil oldum :)
Bir tanesinde toplanıp gelmişler ve evimi pis bulmuşlar..ki rüyamda her yer tertemizdi ama pismiş gibiydi
Bir tanesinde akrabalarım yemekteydi birinin tabağından (töbe bismillah)kara böcek çıktı yürüdü gitti. Yine her taraf tertemizdi bakınca ama..
Diğerindeyse tanımadığım insanlar benim evimde asker duası yapıyordu ama yine görüntü temiz ama pisti. Hatta bıçak bile komşudan istiyorum benimki pis diye..
Havalar sıcak,muhtemelen açıkta kaldı muhtelif yerlerim,ama hepsinin konusu aynı olunca bi tedirgin oldum sanki
Kalkayımda evimi kırklayım ben en iyisi..evren bana mesajını bu kez büyük gönderdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?