Küçük Düşün Büyük Olsun!

maden suyu ben de içiyorum günde bir tane.. inşallah hm ilaç hem maden suyu etkisiyle kısa zamanda geçer yaaa.

teşekkürler canım, hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah.. magnezyumu almamın 3. günü bugün.. düzenli ve aynı saatlerde alıyorum.. etkisini göstermesi için birraz zaman geçmesi gerek herhalde..

Yani zaman geçti süreci çok hatırlamıyorum ama etkili olduğu kesin.
Gece uykumdan sancıyla uyanırdım.
Çok şiddetli idi kramplar.
Normal zamanda olanlar gibi değildi kesinlikle

tr_lelli canım genel olarak kürt olmayan herkeste var bir önyargı..bizimkilerde çok korkarlardı ama benim eşim kürt..çokta memnunum yani söylemesi ayıptır..dünyaya bi daha gelsem,yine onu arar bulurum..
yanlız kürt türk olarak değilde kültür farklılıkları oluyo haliyle..insanlar sorgulayacaklarsa milletini değil ama yapabilirmiyim acaba diye sorgulamalı..birbirimizi anlayıp tanıyana kadar az şey yaşamadık bizde yani..

iftar mevzuna gelirsek,ben olsam alırdım yemeğe..olmadı bir yer sofrası kurarsın..bir gece değilmi,idare edilir bence..hem eşinin gönlü olur,hem sen daha mutlu olursun,aklında kalmaz..

maden suyu ben de içiyorum günde bir tane.. inşallah hm ilaç hem maden suyu etkisiyle kısa zamanda geçer yaaa.

o kramplar,kasılmalar çok beter bişey gerçekten..gece 7-8 kere bağararak uyandığımı bilirim..masaj daha kötü yapıyodu bende,öylece geçmesini beklerdim..ilaçlarını düzenli kullandığında etkisini mutlaka görürsün canım..

hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim..bunların hepsi geçici..az sabır..

önyargı değil midir zaten birçok sorunların kaynağı.. ben de kürtüm.. ve bir çok Türk arkadaşım var hepsini de çok severim.. ama bu ön yargılardan ben de üniversitedeyken nasibimi almıştım..
insan olmak gerek en başta iyi insan olmayı becermek en önemlisi:)

ben masaj yaptırmadım hiç, iyi olmadığını duydum.. şimdilik ilaçların etkisini göstermesini bekleyeceğim.. elimden başka birşey gelmiyor malesef..

bu arada ben akşamları kv ye gitmeyeceğim artık.. hani iftar için gidiyorduk yaa sağolsun uğraşma bu halinle gelin burda açın iftarınızı diyordu kv.. ama ben bu ağrılarla hiç rahat edemiyorum orda.. akşama kadar iş yerinde zaten çok yorgun ve halsiz düşüyorum.. gözüm eve gidip uzanmayı arıyor.. eşime dün akşam dedim sen git orda iftarını aç zaten ben oruç tutamıyorum kendime göre yemek işini hallederim.. ama ben gelemem artık..evime gelin yatıp uzanmak istiyorum.. sen nasıl rahatsan dedi.. öyle yapıcam artık..

bu eltin nereli eşinin memleketimi veya oda senin gibi farklı bir memleketetn mi geldi?
maşallah damada..
insanın içine girmeden tanıyamazsın bu ön yargı ne kötü bir şey aslında.
Canim o da trabzonlu sadece köyleri farkli.
Sadece ben ve almanyadaki gorumcemin eşi farklı memleketteniz.
Ama benim annem babamda karadenizli
Ama kadının boylr bir takıntısı var.
Özellikle köylüsü akrabası olsun isterse kötü olsun.
Ona o iyi.
Yabancıyı içlerine almak istemiyorlar.
O enistesi almanyada zaten pek gelmez gitmez yazdan yaza bazen o da.
Kucuk eltim zaten k.v ablasının torunu.
Degisikler
Bizde her memleketten gelin damat vardır asla ayrım yapilmaz.
Hatta gelin ve damatlar daha çok sevilir bizde.
Eşim nezaman anneanneme halama falan gitse ne yer ne sever nasil rahat eder surekli ilgilenirler.
Gelinlerimizide oyle severiz.
Halamın gelinini ben halamın kızlarından cok severim mesela.

Canim esimde bende böyle bir takıntı yok.
Ayrıca teyzemin eşi karslı mesela cok severiz ailesi falanda cok ama cok iyi insanlar.
Ben nezaman teyzeme gitsen kaynanasına falan uğrarım yaşlı insanlar beni uzakdan görse öpücük atar bana teyzemin k.vsi
Patikler orer.
Nasıl misafirperver insanlar.
Benin akrabalarımdan daha cana yakinlar.

Bu kaynimi falan herkes ayipladi zaten.
Eşim kızdı babası vermiş kiz seviyo sanane dedi.
Ama anlamiyor.
Gelmesinler evime gitmem vs.
Buyuk gorumcem de öyle
Kiza kına gecesinde msj atmış siz benim icin öldünüz yoksunuz evime gelmeyin vs vs.
Çok sasirdim ben.

Benim kayınlarımdansa görümcelerimdense eniştelerdense bin kat daha iyi saygılı o damat.
Ve dinine nasil bagli.
Masallah.

Aileside cok düzgün insanlar düğünde tanıştık.
Biz sizden cok razıyız Allah sizden razi olsun dedi kadin.
Hatta esimde bizi iftar icin davet etmek istiyorlarmış cok sevmişler dedi.
Seve seve giderim.

Eşim çağıralım falan demedi diye ben de sustum bakalim.
Yani gelseler benim ailemde olacağı icin sohbet muhabbet olur.
Babam bu kaynimi sever.

Son düzenleme:
Esim dun bana diyorki eltimde bisi yemedi pek.
Pilâv kokuyordu dimi diyor.
Tovbeestg. Yooo koku almadim ben dedim.
Yok yok kokuyordu dolmada guzel degildi dedi.
Ayy bu adam boyle bu sebeple kimseye yemeğe gidemiyoruz.
Hep ac kaliyor.
Ben ne bulsam yerim.

Bende aksam icin sarma yaptim.
Kendimede 4 tane patlıcan dolması yaptim tencerenin kenarına ilistirdim.
Dünden kızarmış soslu tavuk var 4 parca.
Oglum manti istedi ona 1 tabaklık haslarim.
Salata tatlı karpuz derken bu aksamda biter.
Şaka maka 1 hafta bitti gibi birsey.
Rabbime şükürler olsun havada ne güzel serin gidiyor.

Bizde bodruma gitmeye karar verdik otel yine arıyorum hunharca :)

allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…