maden suyu ben de içiyorum günde bir tane.. inşallah hm ilaç hem maden suyu etkisiyle kısa zamanda geçer yaaa.zelalke benimde kramplarım çoktu
Başta vitamin kullanıyordum doktoru değiştirince bıraktırdı onun yerine akmina mineralli su içtim
Hamilelik boyunca ayranı cacığı falanda onunla yaptım
Hergün en az bi bardak ayran içiyordum
Tamamen geçmişti ağrılarım
teşekkürler canım, hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah.. magnezyumu almamın 3. günü bugün.. düzenli ve aynı saatlerde alıyorum.. etkisini göstermesi için birraz zaman geçmesi gerek herhalde..
maden suyu ben de içiyorum günde bir tane.. inşallah hm ilaç hem maden suyu etkisiyle kısa zamanda geçer yaaa.
önyargı değil midir zaten birçok sorunların kaynağı.. ben de kürtüm.. ve bir çok Türk arkadaşım var hepsini de çok severim.. ama bu ön yargılardan ben de üniversitedeyken nasibimi almıştım..tr_lelli canım genel olarak kürt olmayan herkeste var bir önyargı..bizimkilerde çok korkarlardı ama benim eşim kürt..çokta memnunum yani söylemesi ayıptır..dünyaya bi daha gelsem,yine onu arar bulurum..
yanlız kürt türk olarak değilde kültür farklılıkları oluyo haliyle..insanlar sorgulayacaklarsa milletini değil ama yapabilirmiyim acaba diye sorgulamalı..birbirimizi anlayıp tanıyana kadar az şey yaşamadık bizde yani..
iftar mevzuna gelirsek,ben olsam alırdım yemeğe..olmadı bir yer sofrası kurarsın..bir gece değilmi,idare edilir bence..hem eşinin gönlü olur,hem sen daha mutlu olursun,aklında kalmaz..
ben masaj yaptırmadım hiç, iyi olmadığını duydum.. şimdilik ilaçların etkisini göstermesini bekleyeceğim.. elimden başka birşey gelmiyor malesef..o kramplar,kasılmalar çok beter bişey gerçekten..gece 7-8 kere bağararak uyandığımı bilirim..masaj daha kötü yapıyodu bende,öylece geçmesini beklerdim..ilaçlarını düzenli kullandığında etkisini mutlaka görürsün canım..
Canim o da trabzonlu sadece köyleri farkli.bu eltin nereli eşinin memleketimi veya oda senin gibi farklı bir memleketetn mi geldi?
maşallah damada..
insanın içine girmeden tanıyamazsın bu ön yargı ne kötü bir şey aslında.
tr_lelli canım genel olarak kürt olmayan herkeste var bir önyargı..bizimkilerde çok korkarlardı ama benim eşim kürt..çokta memnunum yani söylemesi ayıptır..dünyaya bi daha gelsem,yine onu arar bulurum..
yanlız kürt türk olarak değilde kültür farklılıkları oluyo haliyle..insanlar sorgulayacaklarsa milletini değil ama yapabilirmiyim acaba diye sorgulamalı..birbirimizi anlayıp tanıyana kadar az şey yaşamadık bizde yani..
iftar mevzuna gelirsek,ben olsam alırdım yemeğe..olmadı bir yer sofrası kurarsın..bir gece değilmi,idare edilir bence..hem eşinin gönlü olur,hem sen daha mutlu olursun,aklında kalmaz..
Gece yine yufka istediler.
Bu sefer 2ser tane yediler.
Ben 1 tane yedim.
Ooo siz 1 kutuyu 2 gecede yiyorsunuz size yufkami dayanir oolloomm dedim.
Çok hafif oluyor ama 3 tanede yenir yani
Aksama napicam hic bir fikrim yok.
Corbam var sadece.
Ne yiceklerine karar verirlerse yaparim hemencik artik.
Otel bakiyoruz.
4 gece 5 gündüz 2000tl aşağı yok.
Kusadasinda bir tane buldum.
Eşim sabah aramış oteli
6 taksit yapıyorlarmış karta.
2.150tl falan fiyatı
Alanı büyük havuz denize sifir.
Yorumlarda iyi
2 otel daha var aklımda ama biri aynı geceye 2.750
Diğeri 3000tl veriyor.
Biz cok asmayalım dedik mazot yakicaz bir de.
Eşim beğendi sanirim oteli sabah ismini istedi inceledi aradi.
Clup odalarını beğenmiş bahçe icinde diye.
Bakalım bu sene topu bana atti bir de yemekler vasat falan çıkarsa daha dilinden kurtulamam
allah mutluluğunuzu daim etsin canımtr_lelli canım genel olarak kürt olmayan herkeste var bir önyargı..bizimkilerde çok korkarlardı ama benim eşim kürt..çokta memnunum yani söylemesi ayıptır..dünyaya bi daha gelsem,yine onu arar bulurum..
Yalıkavak Golden Age hotele gitmistik.Bizde bodruma gitmeye karar verdik otel yine arıyorum hunharca :)
allah mutluluğunuzu daim etsin canım
O saatte işte oluyorum cnm o yüzden denk gelemiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?