- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Annem A101 den almıştı ama hiç beğenmemiştik.Ben almadım da arkadaşlarımdan bimin ki daha güzel diye duymuştum.Kizlar marketlerdeki profiterollerden hangisi daha guzel?
Yani tadı gercekden pastanedekilere en benzeyen hangi markettin ki?
Ben denemiştim ama nerden denemiştim unuttum.
Pastaneden aliyorum 1 kase kendime gore ama o da cam kasede satıyor 7tl.
Pahali bence yani ne gereği varsa cam kaseye cam kase yüzünden pahali bence.
Sürekli para para.Hayır küçük de değil 22 yaşında.
Faturali hattının borcunu ödememiş oda katlandikca katlanmış 1750 lira olmuş.Bu sabah icra kağıdı geldi eve.Şok olduk annemle.Babam ona o parayı vermez kendi parası da yok mecbur ben odicem yarın.
Ben onun borcunu filan öderken her derdinde yanında olurken bide benim hakkım olan şeylere göz dikiyor.
Diyorum ki atanıyım gidiyim de kurtuluyum bundan.
O kadar dolmuşum ki başını ağrıttım kusura bakma abla.
Amin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.ah canım ah senın kardesının yerınde benım de babam o kadar yasadım ki bunları, kardesıne yıne evın barkın olunca basının caresıne bak dıyebılırsın babana o da denmıyor Rabbım yardımcımız olsun ınsAllah kendını uzme emın ol o senın kadar uzulmuyodur
Selamsol bacağımdaki kramp iyileşmedi, baya sıkıntı olmaya başladı.. dün doktorumu aradım.. bana magnezyum eksikliği için ilaç söyledi aldım.. almaya başladıminşallah geçer.. yoksa dayanılacak gibi değil..
Geçmiş olsunyogun bir calisma guni sonrasi evdeyim
biraz rahatszidim izerine regl olmam eklendi
yavru da rahatsizdi idrar enfeksiyonu varmis ilaca basliyoruz
aksama borek pisircem corba manti var yeter
ben ne pisirecegimi bilemiyorum pahalilik desen oyle
kv muhabbeti gecmis ayy hic hazmedemiyorum bende yaptiklarindan dolayı
tek lider olsun hepimizi yonetsin istiyor dinlemiyorum onu bi de kocam akıllansa iyi olacak.
kıskançlık desen oyle off neyse bir ara anlatirim yakinda cildirtir beni bi uyuzlukla
Ahh bu kuzuların siparişleri hic bitmez :)Selam canlar, Hayirli ramazanlar dilerim hepinize.
Ugrayamadim kac zamandir,hic iyi hissetmiyorum kendimi. Agrilar, halsizlikler devam ediyor.
Bu ay, biraz rahat nefes alabildik cok sükür,ama masraflar da var araba bakimi ve boya badana islerine girdik. Esim zaman buldukca yaptigi icin uzun sürecege benziyor.
Bi miktar attim kenara, Insallah baska masraf cikmazsa ay sonunda birikim hesabi acip bankaya atarim diye düsündüm. Bakalim Insallah olur.
Evdekilerin yemek yeme sorunlari var bir de, böyle rahatsiz olunca daha bi gözümde büyüyor hersey. Yemekleri ücümüze yetecek kadar tek ögünlük yapmaya calisiyorum bir kac gündür. En azindan bitiyor ve cöpe yemek gitmedigi icin rahatim. Aksam kücük hanim siparis Verdi, disaridan yediler gene. Ne yapsambu yemek secen ailemle bilemedim, cok zorluyorlar beni.
Bende TLC de ki pisleri gordukce temizlik yapiyorum :)
Sürekli para para.Hayır küçük de değil 22 yaşında.
Faturali hattının borcunu ödememiş oda katlandikca katlanmış 1750 lira olmuş.Bu sabah icra kağıdı geldi eve.Şok olduk annemle.Babam ona o parayı vermez kendi parası da yok mecbur ben odicem yarın.
Ben onun borcunu filan öderken her derdinde yanında olurken bide benim hakkım olan şeylere göz dikiyor.
Diyorum ki atanıyım gidiyim de kurtuluyum bundan.
O kadar dolmuşum ki başını ağrıttım kusura bakma abla.
Okurken kendi kardeşimi okur gibi oldumAmin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doğru söylüyorsunuz o gayet rahat hiçbir şey düşünmüyor.
Yok çalışmıyorum.Ama üniversitedeyken birara stajyer öğretmen olarak çalışmıştım.O zaman biriktirmistim atanirsam aileme yük olmayim ihtiyaçlarımi kendim aliyim diye şimdi o paradan ödicem borcu.Canım sen çalışıyor musun
Bir kardeşim var zaten iyi gecinelim diyorum ama o öyle düşünmüyor.Okurken kendi kardeşimi okur gibi oldum
Daha öncede bahsetmiştim kardeşimin sorumsuzluklarından
En son 3 ay evvel gördüm gözüm görmesin arada mesaj yazıyorum kıyamıyorum yine sma sesine tahammülüm yok o da cevap vermiyor zaten yüZsüzfür de sma en son fena haşladım öde borçlarını diye
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor olan yazık babama oldu öde öde borçlarını bitiremiyor
Tel alır ödemez
Faturasını ödemez
Kartını ödemez sorumsuz
Selam kızlar netin yenilenmesine daha çok var
Telekom A geçmek istiyorum o da çekiuormu heryerde memlekette falan çeker mi bilemiyorum
Bugün 20 tl pazar masrafı yaptım
40 tl de dün yemek yeniştik
Hafta hafta takip etmezsem alıp başını gidiyor
1 kişi asma koydum dondurucuya
Memlekette bahçede de toplarım diye almadım daha gittiğimde çıkmamıştı sma artık çıkmıştır bu yıl çok verirse toplarım baya
Giremem birkaç gün artık
Atanirsam ihtiyaçlarımı eşyaları filan alırım diye biriktirdiğim para hep ona gitti.Ama yine değerim yok yanında.Mrv93 senin kardeşten ben de de var. Kpss den 85 almıştım o yıl ama idareden işe girmiştim verdikleri para asalak kardeşimin yaz okuluna gitti. Oğlan sevgilisiyle dolaştı bana verilen 300 lira ile. Allahtan atandım eşya aldım fazla ilişmedi. Sen ne mezunusun kaç yaşındasın ankarada nerdesin
Yaşın daha genç inşallah bu sene atanırsın kendi düzenini kurarsın. Aslında bırak borcunu baban ödesin. Benim düğün zamanı benim babam da kredi çekti kendi borçları da vardı.ben yük olmamak için bileziği ertesi gün verecek şekilde kendim aldım. Hmm babam borcunu ödedi ama senin kardeş gibi araba diye tutturan kardeşim olduğu için ona para verildi araba aldı.bence hiç kılını oynatmaAtanirsam ihtiyaçlarımı eşyaları filan alırım diye biriktirdiğim para hep ona gitti.Ama yine değerim yok yanında.
Biyoloji öğretmenliğinden mezunum.24 yaşındayım.Geçen sene ilk defa girdim ama kıl payı kaçırdım.Ah atansam kurtulurum çünkü bizim bölüm hep doğuya atanıyor.Ankara da hasköy tarafında oturuyorum.
baklavayı fırında ısıttınmı yeni yapılmış gibi oluyor canımBu senenin ilk gullaci Annemlerden.
2 dilimde payima dustu
Çok severim ama alip yapmak istemiyorum çünkü sadece ben yiyorum cok gelir.
Hâlâ baklava bitmedi.
Eşim bir daha almam dedi bıktı bezdu adam. :)
Ondan başka yiyende yok evde.
Annemlere falanda verdim ama bitmek bilmedi.
Almicam bir daha bukadar diyor esim.
Ee yani dedim alma artik
Kendine göre azicik al.
Oglum yaylı aramaz.
Bende profiterol, sütlaç, güllaç, muhallebi tarzi seviyorum.
Kendime gore yaparim ya da alirim azicik.
Gecer hevesimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?