Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba benimki siyah cam
sürekli silmek gerekiyor ...

Islatıp haşlayıp koyuyorum ben buzluğa
Ben beyaz cam alicam.

Biz beyaz cam kullanıyoruz memnunuz.Temizliği daha kolay.Siyah cam olanlar hemen leke bırakıyor demişlerdi bize.Bizde beyaz cam almıştık.

canım ben de siyah cam almıştım evlendiğimde.. keşke beni uyaran biri olsaydı da beyaz cam alsaydım.. temizliği sinir bozucu.. ha şık duruyor ona birşey diyemem ama sürekli temizlik gerektiriyor.. şimdiki aklım olsaydı beyaz cam alırdım mutlaka..

Siyah cam tavsiye etmem

hayırlı uğurlu olsun hawar :)

ben beyaz cam kullanıyorum çok memnunum temizliğinde de sıkıntı yaşamıyorum. Yalnız benimki arçelik ocak demirini makineye atınca matlaştı aklında bulunsun, 2011’de almıştım ama belki yenilerinde öyle bir sorun yoktur

Kayıp koala bulundu :)

Merhaba kızlar, bir süredir aralarda okudum topiği ama bir türlü giremedim.

Bende de tasarruf ve borç ödeme devam, birikim yok.

İşe dönmeme çok az kaldı :/ evi bir düzene oturtmaya çalışıyorum ama kızım rahatsızlandı bir de ailevi meseleler eklenince yavaş gidiyor çalışmalar.

Buzluğu eritmeye çalışıyorum, bu hafta pazara giderim. Markete sadece su ve ekmek için giriyoruz.

TAMAM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM UYARIN İÇİN.. ÖYLE YAPARIM..

Selam kızlar
Oğlum hastalandı ilaçlarını aldım
İki ilaç 78 tl
Bebek ilaçları neden bu kadar pahalı anlamıyorum
Allah durumu olmayanlara yardım etsin
Amin canim
Çok geçmiş olsun kuzuya
Malesef devlet karşılamıyor çoğu ilaci.
Ucuz olanı bizde aliriz pahalilari karsilasa
Artk sigortada olsa bi ise yaramiyor.

Bugün dünden yemegim var fazlaca mesudum.
Ama bugün pek is yapmadim.
Resmen yan gelip yattim.
Üşüyorum hastamı olcam ne.
Oğlumda 2gundur firari okula gitmiyor.
Sınavları bitti gitmicem diyor.

Camasir asmam gerek
Evi supurmem gerek nasil useniyorum.
Hadi bismillah.

Selam Kızlar

Bugün annemle buzluğa koymak için mantı yapıyorduk.Annem mantinin biraz kurumasini bekledi sonra poşete koydu.Ama hep yapıştı.Tabi ilk defa buzluğa koyacak bilemedi.

Anneme dedim ki tepsiye koyup biraz da un serpip buzluğa koyalım biraz durduktan sonra çıkartır poşete koyarız dedim.Tabi bunu sizlerden öğrendim.

Baktı benim dediğim gibi yapınca yapismadi.Sen bunu nerden öğrendin dedi.(Annem burayı bilmiyor)Bende ee tv den falan görmüştüm diye geçiştirdim:))

Aynı şey dolma içine sumak katmada da oldu.Nerden öğrendin dedi tr_lelli den öğrendim diyemedim.Ya abla bazen seni anneme de anlatmak istiyorum sevincini üzüntünü ama sonra sus diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…