Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah bereket versin canim

Çok geçmiş olsun tekrardan. Bilgim şu yönde lelli bende miyop astigmat vardı hep gözlükler o özellikteydi geçen gittim astigmat geçmiş yani geçer.ama söylediğin belirtiler ben de var uzak hep bulanık bu miyop belirtisi bir daha görün bence

Kızlar ben bu aralar birikimde cok iyiyim. Cok sukur nazar degmesin. Bugün is yerin içerde kalan maasim yatti. Yani hic beklemiyordum bi aralarde maas duzensizligi olmuştu ve geriden geliyordu maaslar. Bugün mart ayinin maasini ekstradan aldik. Yarin iki tam altinbi almayi planlıyorum, bi de ceyrek param birikmisti onu da eklerim.
Bir de esime 150 tl lik bim karti verdiler onunla da stokluk birseyler alirim.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim anlaşılan beyaz cam en iyisi peki marka tavsiyesi olan var mı kiraya çıkıyoruz ama orta düzey bir şey olsun istiyorum

Varmı öneriniz
Benim ki termikel ama binaya takılacak olan 700 dü ben 1500e aldım siyah cam olması dışında çok memnunum. Kv teka oda güzel

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim anlaşılan beyaz cam en iyisi peki marka tavsiyesi olan var mı kiraya çıkıyoruz ama orta düzey bir şey olsun istiyorum

Varmı öneriniz
Bizde 3 yıl önce simfer almıştık.Ama minikkoala da demiş bize de demişlerdi demirlerini makineye atmayın beyazlaşır diye.

Çok geçmiş olsun.
Olsun abla 6sı da olsa git doktor belki dinlendirici gözlük filan verir.Hem de senin aklına takılmaz bu durum.Aklına kötü şeyler getirme.

Çok geçmiş olsun.
Olsun abla 6sı da olsa git doktor belki dinlendirici gözlük filan verir.Hem de senin aklına takılmaz bu durum.Aklına kötü şeyler getirme.
Sağol canim.
Ya insanı huzursuz ediyor
Odaklanamiyorum, puslu görüyorum.
Eşim orucdandir diyor ama sanmam.
Ya astigmat ilerledi
Ya da miyopum.
Bakalım ayın 6sinda belli olur.
Tansiyondan falan olsa geçerdi sanki.
Bu geçmiyor

Ozamanda boyleydim yani gecen sene miyop falan denmedi
Bilg. Ölçüm yapıldı ozaman.
Int. Belirtiler astigmat gibi.
Göz kendini yenilemeyen tek organmis.
Gayet de iyiydi uzağı görüşüm oysa.
Bir anda boyle ortaya çıkar mi ki

Masallah kismetli geldi senin minnos.
Allah bereketini versin canim

Sağol lelliciğim
Bu aealar benim birikimse idare eder ama piyasalar bizi çok korkutuyor
Biz ev kredisini kspatıp 15 bin gibi bir kredi Çekip arabayı yenileriz diyorduk ama şuan kıpırdamaya korkuyoruz
Evi düşük faizle almıştık
Ödersek güzel olur sma yeni kredi faizi ile beredeyse şimdiki ödediğimiz meblağ kadar ödeme yaparız
Ordan alıp buraya koyuyoruz Rabbim doğru adımlar artırsın inş

Oğlumda da çıktı astigmat. 6 aylık gözlük verdi dr,sonra duruma göre bakacak. Mutlaka git bence doktora. En azından geçici bir süre gözlük takarsın . Sürekli kullanmak zor çünkü. Ben başaramadım mesela,ameliyat oldum sonunda

Günaydın. Hangi ilde hangi Dr A ameliyat oldunuz ben de asla gözlük kullanamıyorum

Günaydın. Hangi ilde hangi Dr A ameliyat oldunuz ben de asla gözlük kullanamıyorum

istanbul beylikdüzü dünya göze gittim...orda muayene oldum,oranın ameliyathanesi yok yanlız,ameliyatı ataköyde yapıyolar .
inanın dr adını hatırlayamadım ...bir kere laf olsun diye kontrole gittim ameliyat sonrası zaten...hiçbir şikayetim olmadı sonrasında...
bide kampanyaya denk gelmiştim 5 buçuk denen ameliyata 1800 fiyat çıkardılar,1300 aldılar..

Günaydın kızlar
Oh bugün cuma çok şükür haftayı bitirdik.

tr_lelli bu sene başında benimde gözümde bi bulanıklaşma ve batma başlamıştı
Göz dr gittim
Astigmatım ilerlemiş.
Gözlük verdi onu kullanıyorum pc kullanırken
Aslında tv izlerken de kullanmam lazım ama ben işyerinde bırakıyorum gözlüğü

@ma

Geçmiş olsun
Alerji artık her çocukta var ne yazık ki

Oyy kıyamam ya geçmiş olsun kuzuya.
Ben sürekli kullanamam sanirim.
Oğlumda miyop.
O sürekli kullanıyor mecbur cunku no büyüyor kullanmazsa.
Cizdiririz artik 18den sonra napalim.
Randevu zamanı gidicem cunku cok rahatsiz ediyor beni.
Tv izlerken zorlaniyorum.
Dışarıya tek çıktım gecen metroda herkesin suratı puslu geldi gozume gerimi donsem acaba dedim.
Korktum.
Yani ya daha kötü olursam falan diye.
Baş ağrısı yapiyor.
Gözlerim agriyor.
Bakalım ne dicek dr.

Benimkide ilerledi bence.
Tv yazıları parlak görünüyor mesela odaklanamiyorum.
Umarim cok ilerlememistir

Günaydın..

Yağmurla basladık.
Hava ne güzel gidiyor kimseyi bunaltmadan cok sukur.

Bugün yine bir yemegim yok yea! gününe uyandım.
Keşke seçmeseler de soyle bir yeşil mercimek yemegi, bulgur pilavı falan yapsam.
Yoruluyorum artik dusunmekten.
Okadar cok seciyorlarki bazı yemekleri cok ozluyorum.
Yapmak istiyorum.
Bukadar çeşit bilmiyor olsaydım kesin yemek seçmeyen bir esim olurdu ben beceremezdim bu seferde.
Sans.

Küçük erbaş büyüğünü zaten geçti.
Hergün gece ve aksam menüsü veriyor.
Gece börek istedi.
Bu gecede menemen istiyor.
O ne isterse onu yiyoruz.
Çok fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…